FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF
Ez kb olyan mint a jó öreg 2003-as F1C és most az rFactor. Aki szereti az F1 et az F1C vel játszik.
ON
Majd meglátjuk h mennyit dob a hangulaton a kommentár.
Meg osztálytársammal hamán😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ez FIFA topik
\"A Lyon nem jut el messzire, ha nem figyel Lionel Messi-re\":D
Mint a Maddennél.
Nem?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
tehát annak KÉNE lenni. egy fillért nem adnék ki rá, sõt, a werzió sem érdekel(ez persze egyéni vélemény).
No one can stop Death!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Amúgy pc-n nem lehet olyanra állítani a be a pro kamerát mint a konzolon?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
elõbb tegyél fel normális kérdést -.-
Pedig azt hittem, hogy ha pl. kiválasztok egy csatárt, akkor megjátszattnak, de semmi... úgyanúgy közbe, ha látom nem akar passzolni, akkor csak nyomok egy A v. D-t h ívelje át nekem és megteszi.
Szal ez is egy nagy xar, olyan pont mint az NBA live-ba, mikor egy centerre állítom a controllt, és ott is közbe avtkozhatok... szal jobb, ha managerrnél maradtok. majf ha kikáóztam akkor talán lefutok rendesen a be a pro szezont kedvenc játékosommal.
eddig nem jöttem rá, hogy lehet egyszerre két védõvel megzavarni az ellent, az elõzõ verzióban volt ilyen, itt máshol van? gamepaddal nyomom, nem állítottam semmit, tehát default gombos válaszokat kérek😊 2 analógos pad van, ha számít.
The Matrix has you...
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
A 2006 óta ez van, a 2005-ben volt az igazi áttörés.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Is. 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Pc-re ez jutott nekünk idén.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
vki el tudja mondani pontosan mit változtat a manual through és a cross opció??
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
" -> ez a helyzet sajnos.
hoy ehh
egy ÓRIÁSI buggal találkoztam... 1-0-ra vezetek Valencia ellen. jó. mondom kéne csere. Meg is teszem, behozom Marescát, és Kerzsakovot. eddig ok. Be megyek a meccsbe, és ERRE MI VAN????!!!!! Eltüntek sevillai srácok, csak Palop, akapusunk maradt a pályán😛PPP És bumm, belõtték nekem. 90. percben pedig már vezettek is, na mondom qrva anyádat rohadt gép. Úgyhoggy mégegyszer lejátszom. EZTa Kibaszást bazze😛P
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker