FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg különben is lehet, h qrva sok zsét vesznek le a telcsinkrõl az efféle honlapok...
ReaL MaDRid x siempre
Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3
Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3
ha meg van játsz vele, de ne mentegetõzz, meg ilyesmi, rendben?
Én speciel leszarom az egészet, megvárom türelmesen a magyart, míg felkerül vhova.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
persze ez sem tuti...
No one can stop Death!
Lehet, hogy az van, amit Balyy írt, hogy a fórumozók között nincs meg senkinek!
De, ha neked ennyire fáj a szíved, hogy nem magyar, akkor várd meg míg felteszik magyarul a játékot, vagy sétálj be a TESCO-ba és vedd meg eredetibe, ennyire egyszerû, ha meg egyiket se akarod, akkor várj türelmesen!
\"A Lyon nem jut el messzire, ha nem figyel Lionel Messi-re\":D
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Legalább is a fórumozók közül!
Mindenki a warezra vár szóval ne várd h feltöltsék!
Egyébként anélkül is lehet játszani!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
pls...
mondjuk ez lesz vagy 1 cd-nyi adat nem? ha vki feltöltené.
ebben dat_hun.big
audio.big
FIFA08/data/cmn/fe
ebben hun.db
FIFA08/data/memcard
hun_memc.loc
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
bár emberváltáshoz hozzákell szokni még...
Yo, Bitch!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Vagy csak nekem nem megy?
Nekem a normal gyorsnak tûnik.
játszanék a fifa08-cal, de az indításkor azt írja ki a program, hogy:
"nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult. Ez a program nem hajtható végre (7000)"
tud valaki segíteni?
elõre is köszi
#acm
ezen ne ba**d fel magad, ember...nyomd, ha tetszik ujjzsibbadásig, az sem nekem fáj.<#integet2>#integet2>
nem játsszom vele, nem istenítem sem ezt, sem azt, és a pénzével is mindenki azt tesz, amit akar. nekem a "rókabõr-hozzáállás" nem tetszik az EA-tól, de amíg fogy a portéka, addig úgyis kihasználják a népeket...
No one can stop Death!
dat_hun.big
hun.db
hun_mem.loc
audio.big
Semmi változtatás.Azért eddig ha minimális volt is,legalább lehetett látni hogy változtattak vmit.Ez olyan mintha direkt szítanák a népet,hogy mindenki szidja ezerrel a játékot.Eddig is jobb volt mindig a konzolos verziók grafja,de nem ennyivel<#wow1>#wow1>
Eddig csak fifakkal játszottam,a pes 6-ot próbáltam de nem jött be.
Viszont az új tényleg olyan lett mint amit ígértek,ellentétben a fifa-val.Itt most csak a pc-s verzióra értem.
Idén szerintem nagy hibát követtek el,hogy ezzel a grafikus motorral adták ki pc-re.Bár mind1 nekik,ahogy nézegettem a netes interjúkat,mikor megkérdezték õket hogy hát akkor most a pc-s verzióban mit kapunk,miért nem next gent,gyakorlatilag egy vállrándítás meg vmit odaböffentettek,hogy hát nem lehetett ezért meg azért megvalósítani.
Talán jövõre,akkor viszont mindenképp kell nekik frissíteni,ha megakarják tartani a pc-s tábort.
Bár szerintem konzolon nagyot fog ütni és nem fognak bánkódni a pc-sek miatt.
Gyakorlatilag ez a fifa a pár új mód,meg a kommentár miatt lesz élvezhetõ.
Én sajnálom hogy ez lett belõle idén,amíg nincs meg a boxom,addig elleszek velük pc-n.
Utána meg fifa egyértelmûen😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor