FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem találtam választ Ezért kérdezem hátha.
Nos az eddigi legjobb cseles videó gamepadra:
katt
durva...

Breki33
most tényleg azt várod, hogy keresgessem meg neked? P

hát jó

#17825-ben van pl egy több mint két megás meg egy másfél
egyik se teljes akció

az én egy 2,5 megásom pedig szted bnagy
ez még a múltkori grafikás dolgot is felülmúlja

és kit érdekelnek itt a kiscserkész érmeid?
jó tanulmányi eredmény <#nyes><#taps>

A játékról van itt szó nem erról, hogy mennyi pirospontot viszel haza.
PL ha fognád a füvet és beraknád a teljes játékba, hogy mások is használhassák az már valami lenne.

najó annyit mondok nekem ezekre hülyeségekre nincs idõm felejts már el és legközelebb a veled egykorúaknak
szólogass be.

Nem várok válasz inkább gondolkozz el dolgokon......
hi all
lenne egy kérdésem elkezdtem egy Co-op szezont csináltam egy saját játékost a kérdés az hogy tudom -e változtatni közben a kinézetét, gólörömöt stbstb. elõre is thx
Burdi
BIG THX <#worship>

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

kas123
mutasd a hsz-t amibe nem linkeltem egy 2,5 megás gif-et...
am felmutassam a jópár érmemet amit nyertem fociban?
vagy a sok oklevelet meg könyet amit kaptam a jó tanulmányi eredményeimért, vagy vmi másért? hmm?

#Burdi q+d és itt kb a 3/4déig volt a csík

Burdi
hogy csavarsz ekkorát? meg meik gombbal?

bocs de nincs kedvem visszaolvasni, ha netán leírtad már😄 :$

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Breki33
az a különbség, hogy amirõl beszélek nem linkelve volt betéve

kicsit uncsi már az állandó kötözködésed
mutass vmit fel utánna dumálj
kas123
csak a különbség h nekem van annyi eszem h linkelve teszem be...és így csak az nézi meg akit érdekel...

Breki33
ilyen beszólásra?

mit köszöngessek az állandó kötözködését

vagy azt hogy bazinagynak nevez 2,5 megás gif-et aztán pár nap múlva ugyanakora gif-et mutogat? PPPPP

hát köszi :-)
II Rocky II
legalább megköszönnéd.😊

24 - Exile -Nov.23

Breki33
be lehet tenni

a soccergaming ezzel foglalkozó fórumán leírtam hogy
ittis megkérdeztem érdekel-e vkit, de senkise reagált

elég sok file-t át kell nevezni illetve az általam javítotakkal felülírni azt is

nem bonyolult csak idõigényes (20 perc kb)

Illetve a Fifadomosoktól a kapcsolattartó srác igérte, hogy ír hozzá install-t , de ezt tegnap estére és nem jelezték, hogy kész lenne.

Ha jól tudom a nagy Bundesliga patchükbe is berakják, de ez nem hivatalos infó
Breki!

A teljes jatekba is be lehet tenni a demoban hasznalt gyeppeket vagy ahhoz kulon csinaltok majd?Koszi!
Breki33
A #17724-ben volt ez a kérdés sztem nézd meg hátha utánna válaszoltak neki ez ügyben illetve megkérdezheted tõle hogy oldotta meg
Breki33
fontos volt újra kötözködni <#taps><#nyes>

arról beszélhetnénk ki a lustább közülünk

elég speciel sokat melóztam idén is Fifa és PES kiegészítõk készítésével
nemcsak másokkal kötözködtem.

És ugye nem én irogattam pl olyan hülyeségeket, hogy textura csere után jobb gép kell.<#wink>

szval majd ha felis mutatsz vmit kritizálj másokat !

Srácok valaki segítsen. Ezt írja ki a játék amikor el akarom indítani:

Nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult. Ez a program nem hajtható végre (5007).
kas123
Breki33
ez nem bug direkt van ilyen benne
holis van pontosan ez a topic?
II Rocky II
azaz fifahungary.com 😄

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
és vannak még a youtube-on különbözõ csel tutorialok a 07-hez,az összes csel,ami a 07-ben van,benne van a 08-ban is,és úgy is kell õket megcsinálni.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Shift + fel-> le - balról indított biciklicsel (le->fel = jobbról indított csel)

Rivellino's Elastico(közismertebb nevén "Ronaldinhos csel"= le-fel,ill. fel-le iránygombokkal

Shift + jobbra->balra->jobbra - labda megemelése(úgy, mint a 2005-ben) (becsúszások ellen kiváló)

Shift + (gyorsan)bal->le->jobbra - 360 fokos fordulat (zidane csel)

Shift + fel->balra->le - rálép a labdára

C.Ronaldo trükk - amelyik irányba nézel, tartsd lenyomva a shift-et, és gyorsan nyomd meg az ellentétes irányt + azt az irányt, amerre akarsz fordulni

Shift + jobb(hosszab ideig nyomni, ha futsz)->fel->bal->le gyorsan(csak akkor, amikor a ladbához ér a játékos) - sarokkal hátulról megemeli, majd leveszi mellel

Shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna

cselek gamepaddel:

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
igen.

ReaL MaDRid x siempre

nem eredeti vezióval is lehet ip játszani?

Na ezeket hogy kell?

Denes888
Ha akartok lanon játszani akkor hamachi-n: szoba név: FIFA08-HUN jelszó: EA

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

jameg új cselekre én is kivi vagyok.pl az a ronies felpöckölõs.a vidón rajta va hogy írják gamepaddal de miaz isten az az L2sima gamepadon?y vagy c?googlebe nemnagyon találtam rá.

kas123

ezt nézd meg
am igen vannak újak 😊

olvass vissza 15 HSZ-t

vannak új cselek a játékban?
Ja és az álló helyzetben lévõ cseleket hogy kell csinálni?

kas123

Viktorr
azért köszi probálkozok még

kas123
olvasd el...még1szer...

#Viktorr - nálam sprintel rendesen :S e+nyomom az irányt és fut

ForzaInter
de ugy írtad mint a fifa ba nem lennének ilyenek, mindegy haggyuk...

Yo, Bitch!

Viktorr
Az e betûvel csak akkor sprintel,amikor nálam van a labda egyébként meg baszik futni!próbáld már ki hogy nálad sprintel e amikor nincs nálad labda!kössz

littleNorbi
Fifa 08 magyarítás?

kas123
az e betûvel

Viktorr
Hali
Fifa 08-ban hogyan tudok sprintelni,amikor nincs nálam a labda?

kas123
te télleg ennyire hülye és értetlen vagy?

éncsak belinkeltem 1 videót a Fifa vs Pes topikba ahol az olya "tökéletes" Pes-ben az 1ik cselnél nemér hozzá a lába a labdához de az akkro is arrébmegy...

ForzaInter
jo

Yo, Bitch!

ForzaInter
kas szerint bugos a pes😄DDDdddddddd

Yo, Bitch!

Van olyan aki multizn majd velem?

hunbasser
általában virtual serverként vannak a routerek konfig felületén,és oda kell beírni a belsõ ip-jét,a fifa által használt portot(3658) és ezt kell engedélyezni,így olyan,mintha ez a port kikerülne a router elé,ezt nevezzük port forwardolásnak.

ReaL MaDRid x siempre

bodesz
igen
winfos tûzfallt offold
router beállításoknál a DMZ-t állísd benemtommire :S (NBA Live nál arra az ipre amit kiír a game hogy arra kapcsolódnak) és elvileg megy(ha tod miaz az ip.a fifa kiírja vagy nem? :o)

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

kas123
beálíltom a kamerát h csak 1 kapufát láss és d 3negyedéig a csíknak és a kapufelõ levõ gombot nyomod, ya és az is számít h milyen lábú játékos lövi (úgy kell állnia mint nálam)

Taranov
Nekem sosem sikerül. Mivel csináltad? shift+a+felfelé nyíl?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zorrobomber
hát azért nekem volt már olyan bug is hogy eltûnt az ellenfél összes játékosa!!! a meglepeteés után passzoltam egyet, bíró lest fújt, az ellenfél plejái meg visszateleportáltak 😊

II Rocky II
ez bug???? másnak nem lép ki szal ezt nem nevezhetjük bugnak.ennyi-

24 - Exile -Nov.23

Breki33
ki mondta ezt a hülyeséget?

fifában sokkal nagyobb bugok vannak
Szabi 22
Valaki tudan nekem segíteni??? Olyan problémám lenne hogy teszem fel a fifát ésmikor már feltette a direct Xet utána kéne fel instalálni a fifát és ezt nekem nem mutatja és egy kis idö mulvan kiírja hogy a fifa 08 feltelepítve!!! És mikor Crakkalaam és belépek csak egy feket kép fogad???? Valaki nem tudja mi lehet a baj???

kas123
#Forzainter - az sztem kicsit nagyobb bug h hozzá se ér a labdához de az arrébmegy vagy 3 métert...

#Taranov - én ezt tudtam a 07-be is :/