FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Ez 2000 forintos volt

Jobbulást
jó nem is az ilyen 500 ftos noname ekre gondoltam hanem mondjuk 2000 ftos logic 3 vagy speedlink ekre.azokat jól be lehet állítani devdataba.

Ma jönne valaki játszani velem hamachin?tiszta beteg vagyok megfáztam mint a fene és most csomó idõm lenne.

Sziasztok! Van vki akinek sikerült ps2-n játszani a magyar digitalmanessel? Nem tudom hogy én írtam e ki rosszul (bár nem sok féleképpen lehet) vagy nem csak nálam jelntkezik az hogy nem tölti be a meccset?

Breki33
Én a hat gombosakat (felül) nem szeretem

Fontos ugye a két analóg (mûködõképes kar) és elöl a négy gomb

Ha ez nincs (a képeken nem látszik) játszható de nem olyan kényelmes

Tehát az L1 L2 R1 R2 4 gomb sztem szükséges, hogy elöl legyen.
Breki33
ilyen? EZ 801-es

a 601-es joy-nak írják

Ez elég gagyinak tûnik:

II Rocky II
hmm...ez engem is érdekel.de sztem csak eredeti fifaval lehet.vagyis ugy emlékszem mintha iet olvastam volna.

24 - Exile -Nov.23

Vki a #18354 kérdésre egy választ ? 😊

II Rocky II
Dragon MM601 es gamepadom van az jó?fifa07be billel jobb volt mint paddal.nemtom a 08ba mien lessz majd megnmézem.de mi a vélemény?

24 - Exile -Nov.23

Breki33
azért vigyázni a noname-s padokkal

én vettem egyet egy-két éve a Tescoban (Impact)
Amíg a rumblepadom szerelés alatt állt, hát nem az a minõség

a fogó részét leukoplasztal kellett betekernem, hogy ne csúszkáljon, drivert szerezni hozzá tök macera volt.

Inkább megcsináltam a Rumblepad 2-öt magam és azóta is ott áll.
Breki33
Igazából nem foglalkoztam vele

magyarul egy óra kb megszerezni egyben
esertleg ebben segíthetek
Duby
Köszi! Szuper gyûjtemény! <#taps>
Videók és leírás, hát nagyon faint, grat!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

vegyél noname 2 analógosat aztán beállítod simán.ma havernál is belõttem a gamepadot a rumblepad 2 devdatajaval.
De mekkora geci ez a fifa hogy az új cselek csak a konzolon vannak.röhely...

kas123
haveromnak van gamepadja 😊 ott minden csel müxik 😊, most akarok énis venni 1et 😊

a rabonnánál nem kell nyomni a shiftet...próbáld ki anélkül is biztos menni fog.
Az álló helyzetbõl levõ cseleket csakis jobb analóggal lehet csinálni shifttel nem.Sõt ha a gamepadra teszel shift gombot és bal kart forgatod lelkesen akkor se fog összejönni.

kas123
anonímus 😄
shift+az átlós nyilak (pl.: fel-jobbra, jobb-le)
az átlós nyilakat kell vagy egyszerre vagy felváltva nyomkodni

kas123
Nah sokan kérdezik h kell a cseleket csinálni, itt van pár, a többit majd késõbb rakom be...😊
zizu csel
It a lényeg h 1mást kövessék a gombok a cselnél...pl.:
shift+vissza-le-elõre
shift+fel-vissza-le

lövõcsel
d+s-és az irány, h merre csinálja

felpöckölés😄
amerre futsz megnyomod a gmbot+az ellentétesét+ újra azt amerre futottál
pl.: shift+bal-jobb-bal

elhúzás
pl.: shift+jobbra(ez a futás része)-jobbra-fel

biciglicsel
shift+azt az irányt nyomkodd amerre mész
pl.: shift+jobb-jobb-jobbb...

az 1ik lábbról a másikra
ha a kapuk felé néz a játékosod akkor: shift+fel-le /shift+ le-fel
ha a kapukra merõlegesen akkor: shift+jobbra-balra / shift+balra-jobbra

Rabona! 😄
shift+vissza-fel-a -> nyomod a shiftet és a visszát és amikor már szinte fullra visszafordult akk fel és A (a shiftet végig nyomni kell!)
pl: shift+jobbra(ez a futás része)-balra-fel-a

jobb lábról indított fejfeletti izé 😄
shift + le-hátra-fel -> a bal lábára húzza fel és onnan átemeli a feje felett
vagy
shift + fel-hátra-le -> a jobb lábára húzza fel és onnan átemeli a feje felett

pl.: shift+balra(ez a futás része)-le-jobbra-fel
shift+balra(ez a futás része)-fel-jobbra-le

ennek nemtom mi a neve 😄

mész 1 irányba simán, nyomod a shiftet és az ellentétes irányt nyomkodod 😄
pl.: balra(ez a futás része)-shift+jobbra-jobbra-jobbra-jobbra (amíg megnem csinálja 😄) (néha nem csinálja, + nekem jobbról balra nem mmûködött :S szal ez érdekes 😄 )

matula77
Mármint azt hogy lehetséges-e hogy ketten legyünk egy csapatban a neten.

matula77
Igen, ezt már én is kérdeztem de nem kaptam választ.

Mi lenne ha folyamatosan nyomnád igen nyomnád a kart és úgy probálkoznál?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hogy lehet neten egy csapatban többen játszani ???

Jim Kirk
A numerikus billentyûvel (2, 4, 6 és 8) elõ lehet hozni egy menüt, ahol négy opció közül válaszhatunk. Mit lehet ezzel állítgatni? Egyelõre nem sikerült rájönnöm. :|

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker

megnéztem de nem tudnál mondanni egy 25.-e utána igazolást ki hova ment, és akkor kiderülne?😊

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

hunbasser
valaki meg tudja nekem mondani,hogy a roster mely fájlokat cseréli?

ReaL MaDRid x siempre

thanx!mostmar legalabb tudom,h nincs ertelme probalkoznom😊
hunbasser
valószínüleg,de szerintem az lenne a legkönnyebb,ha megnéznéd 😛

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ha nincs analógkarod,akkor így jártál :\

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nincs felrakva valamilyen patch?

ReaL MaDRid x siempre

az gamepadon melyik gomb lehet a shift?mert nekem csak egy cselet csinal,azzal ami a billentyuzeten c a gpadomon meg 8as.
elekati
csá!
ebeb a 08-ba hány online mód van??(bocs a kérdésért)<#buck>

Hello a fifahungaryn fent lévõ roster update taralmaza a kimaradt augusztus végi igazolásokat?😊

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

csá nem tudja vki megmondani mi a gond? az a problémám hogy a gépem össze van kötve a haverom laptopjával router segytségével, és amikor megpróbálunk lan-on játszani a játék betöltésnél mindig megszakad a kapcsolat.elõre is köszi
scs17
hunbasser
gondolom a finesse shotra gondolsz,az Q+D

ReaL MaDRid x siempre

hello a 08-ba hogy kell belsõvel rugni alapbeállitáson?

hunbasser
tudnál nekem mondani egy olyan fájlt,ahol azok után a fájlok után kutathatnék,amik a kommentátorhoz kellenek?

ugyanis magyarosítani szeretném a fifát(kommentátor szempontból),és már kaptam annyi fájlt,már megvannak azok a fájlok,amik tavaly is kellettek,de semmi,sõt,még ennél is több van már a magyar verzióból.már sikerült annyit elérnem,hogy Faragó Ricsi az elején kétszer benyögi ugyanazt Oliver Kahnról,és ennyi.tavaly az audio.big fájl cserélésének a hiánya okozta ezt a jelenséget,viszont én cseréltem az audio.big-et is(a magyar verziót,of course)

haverom is töltött már le valahonnan egy komplett magyar szinkront,ami állítólag tesztelve volt,de nem mûködik,pedig minden felülírtam,amit kellett.

szeretnék már végre összedobni egy mûködõ magyar kommentárt,amit feldobhatok valahová,hogy a többieknek(akik sajnos csak angolul tudták "megvenni" a játékot) is teljesen magyar lehessen.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
javarészt igaza van neki...

az más kérdés,hogy nem túl szerencsés,ha több,2 mb-ot meghaladó gif van betéve(mondjuk ilyen még nem nagyon volt)

mellesleg kis túlzással majd hogy nem apja lehetne...

ReaL MaDRid x siempre

Atti12
nem semmi a mozgás :/ hogy nekünk mértnem tudták ezt megcsinálni 😞(

Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy FIFA játékos nekem az elsõ FIFA-s játékom a FIFA 07 volt. Heti egyszer kétszer játszok. 2 kérdésem lenne.
1: Van-e és ha van honnan lehet letölteni magyar bajnokságot kiegészítésként?(van olyan oldal ahol van egy lista az összes kiegészítõ bajnokságról)
2: Nekem nem enged válogatott meccset játszani mert nem a megfelelõ vezérlõvel irányítom. PC-n játszok vele, hogy lehet ezt a problémát megoldani?
Elõre is köszönöm.
HEllo az lenne a kérdésem, hogy már van egy patch ami tartalmaza szept.1-ig az igazolásokat mert augusztus 25 ig vannak csak?

kas123
ez nemgyenge

lehet atw-zni PS3mon :|

Ismerem a cselek nagy részét,kivéve azt a kettõt amire rákérdeztem.

Breki33
najó utoljára

aki szted leszólta a másikat az nem én voltam de (nemis keverném bele)õse leszólta csak megmondta, hogy milyen én pedig azt írtam, hogy rossz nézni ezt az eredeti bûnronda gyepet minek csináljuk meg rendesen ha "lusta"-és ezt most irom csak- emberek még bemásolni sem hajlandóak.

A gif-emet azért csináld meg kisebbre mert beszóltál ok nélkül a mérete miatt, holott nem vagy képes tesem kisebbre megcsinálni
Jó neked az a nagy szám, hogy körbe forogsz robinyóval sztem meg szép egy 30-40 méteres indítás és keresztlabda is. És ez az akció így egyben volt szép és így hasonlít az igazi focihoz.

Ha te berakhatsz több mint két megást másnak miért szólsz be 2,5 megás miatt mondván bnagy? PPP

szval álj le a kötekedéssel és ennyi
máskor meg gondolkozz el mielõtt a másikat kritizálod
kas123
az egész onnan indult h leszóltál vkit h ménem cserélte ki a füvet arra amit te beraktál, merth ez ilyen csúnya meg olyan csúnya és nem akarod õket nézni...

a 2,5 megás gifedet meg minek csináljam meg kisebbre? az a te dolgod nem az enyém + abba az indítás nemvolt nagyszám... kicsit sem...a lövés az volt, de az indítás nem...

a #17825ös hsz-emben egy 2 megás és 1 fél megás van...a 2 megás az télleg nagy lett, de mivel (ha jól emléxem még a 07nél meg1eztünk h max 2 mega lehet berakva így azt beraktam...).

tõlem is le lehet zárni ezt az ügyet...és énsevárok reakciót, fõleg nem ide! ha reagálni akarsz akk ott a fifa vs pes topic...

Breki33
mivel másik motort használ sztem nem teljesen ugyanaz

de errõl Hedge-t kéne megkérdezni õ nyomja konzolon.

Az biztos, hogy ne úgy képzelje senki a next-gent hogy ugyanaz csak szebb grafikával
Breki33
figyi ez nem az elsõ beszólása volt

röviden mert nem akarom ragozni: mikor megcsináltam a demohoz a füvet beszólt, hogy nincs mindenkinek új gépe ehhez, mikor kiderült hogy hülyeséget mondott egy ideig kussult majd megint elõjött ezzel miszerint ha cserélek egy textúrában színt jobb gép kell.

MIkor páran elmagyarázták neki a dolgokat annyi nem volt benne, hogy oké elnézést hülyeséget írtam, hanem kereste az alaklmat újabb kötekedésre.

És ezt megis tette akkor mikor egy egész akciót raktam be érdekességképpen mert volt benne indítás és A-val lõtt gól ami sztem elég különleges onnan.

DE nemcsak leszólta a gif-emet hanem bzi nagynak nevezte. Oké mondom csináld meg ezt kisebb méretben. Erre persze csönd.

AZtán szó nélkül linkelget 2 megás mozdulatsort, de nekem beszól egy akciós gif miatt

SZval ha az elõzmények nem lennének igazad lenne, de én így csak egy mindenbe belekötõ kisgyereket látok

Arról már nemis beszélve, hogy az egész topic is miatta kellett és elõtte végignéztem keresõben hol van.

De ezzel ezt a témát tényleg lezárnám.
II Rocky II
figyi nem pártolok senkit sem.de kerestél egy topicot kas belinkelte neked,igaz megjegyzet vmit.erre te ráförmedsz.aztán meg most azt modnod egykorunak szologasson be mikor nnincs is életkorod megadva,õ legalább nem leplezi le.😊de bocsi nem akarok senkit se megbántani,de ezt megkellett jegyeznem.télleg remélem semmi harag.amugy a munkád hogy füvet teszel be.oks rendes tõled. 😊 sok sikert továbbra is.

24 - Exile -Nov.23

de ami konzolon van az nem ua pc-n is?az egy dolog hogy nekem nem sikerült egy sem az újak közül de akkor tényleg képesek voltak csak a konzolra ujítani cseleket?

Breki33
próbáld meg ezt megnézni

hátha segít

más játék, de a probléma azonos
Breki33
kár hogy konzolra.....
daver88
hát ezt sem pc-n csinálták...