FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma jönne valaki játszani velem hamachin?tiszta beteg vagyok megfáztam mint a fene és most csomó idõm lenne.
Fontos ugye a két analóg (mûködõképes kar) és elöl a négy gomb
Ha ez nincs (a képeken nem látszik) játszható de nem olyan kényelmes
Tehát az L1 L2 R1 R2 4 gomb sztem szükséges, hogy elöl legyen.
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
én vettem egyet egy-két éve a Tescoban (Impact)
Amíg a rumblepadom szerelés alatt állt, hát nem az a minõség
a fogó részét leukoplasztal kellett betekernem, hogy ne csúszkáljon, drivert szerezni hozzá tök macera volt.
Inkább megcsináltam a Rumblepad 2-öt magam és azóta is ott áll.
magyarul egy óra kb megszerezni egyben
esertleg ebben segíthetek
Videók és leírás, hát nagyon faint, grat!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
De mekkora geci ez a fifa hogy az új cselek csak a konzolon vannak.röhely...
Az álló helyzetbõl levõ cseleket csakis jobb analóggal lehet csinálni shifttel nem.Sõt ha a gamepadra teszel shift gombot és bal kart forgatod lelkesen akkor se fog összejönni.
shift+az átlós nyilak (pl.: fel-jobbra, jobb-le)
az átlós nyilakat kell vagy egyszerre vagy felváltva nyomkodni
zizu csel
It a lényeg h 1mást kövessék a gombok a cselnél...pl.:
shift+vissza-le-elõre
shift+fel-vissza-le
lövõcsel
d+s-és az irány, h merre csinálja
felpöckölés😄
amerre futsz megnyomod a gmbot+az ellentétesét+ újra azt amerre futottál
pl.: shift+bal-jobb-bal
elhúzás
pl.: shift+jobbra(ez a futás része)-jobbra-fel
biciglicsel
shift+azt az irányt nyomkodd amerre mész
pl.: shift+jobb-jobb-jobbb...
az 1ik lábbról a másikra
ha a kapuk felé néz a játékosod akkor: shift+fel-le /shift+ le-fel
ha a kapukra merõlegesen akkor: shift+jobbra-balra / shift+balra-jobbra
Rabona! 😄
shift+vissza-fel-a -> nyomod a shiftet és a visszát és amikor már szinte fullra visszafordult akk fel és A (a shiftet végig nyomni kell!)
pl: shift+jobbra(ez a futás része)-balra-fel-a
jobb lábról indított fejfeletti izé 😄
shift + le-hátra-fel -> a bal lábára húzza fel és onnan átemeli a feje felett
vagy
shift + fel-hátra-le -> a jobb lábára húzza fel és onnan átemeli a feje felett
pl.: shift+balra(ez a futás része)-le-jobbra-fel
shift+balra(ez a futás része)-fel-jobbra-le
ennek nemtom mi a neve 😄
mész 1 irányba simán, nyomod a shiftet és az ellentétes irányt nyomkodod 😄
pl.: balra(ez a futás része)-shift+jobbra-jobbra-jobbra-jobbra (amíg megnem csinálja 😄) (néha nem csinálja, + nekem jobbról balra nem mmûködött :S szal ez érdekes 😄 )
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
ugyanis magyarosítani szeretném a fifát(kommentátor szempontból),és már kaptam annyi fájlt,már megvannak azok a fájlok,amik tavaly is kellettek,de semmi,sõt,még ennél is több van már a magyar verzióból.már sikerült annyit elérnem,hogy Faragó Ricsi az elején kétszer benyögi ugyanazt Oliver Kahnról,és ennyi.tavaly az audio.big fájl cserélésének a hiánya okozta ezt a jelenséget,viszont én cseréltem az audio.big-et is(a magyar verziót,of course)
haverom is töltött már le valahonnan egy komplett magyar szinkront,ami állítólag tesztelve volt,de nem mûködik,pedig minden felülírtam,amit kellett.
szeretnék már végre összedobni egy mûködõ magyar kommentárt,amit feldobhatok valahová,hogy a többieknek(akik sajnos csak angolul tudták "megvenni" a játékot) is teljesen magyar lehessen.
ReaL MaDRid x siempre
az más kérdés,hogy nem túl szerencsés,ha több,2 mb-ot meghaladó gif van betéve(mondjuk ilyen még nem nagyon volt)
mellesleg kis túlzással majd hogy nem apja lehetne...
ReaL MaDRid x siempre
Nem vagyok egy nagy FIFA játékos nekem az elsõ FIFA-s játékom a FIFA 07 volt. Heti egyszer kétszer játszok. 2 kérdésem lenne.
1: Van-e és ha van honnan lehet letölteni magyar bajnokságot kiegészítésként?(van olyan oldal ahol van egy lista az összes kiegészítõ bajnokságról)
2: Nekem nem enged válogatott meccset játszani mert nem a megfelelõ vezérlõvel irányítom. PC-n játszok vele, hogy lehet ezt a problémát megoldani?
Elõre is köszönöm.
aki szted leszólta a másikat az nem én voltam de (nemis keverném bele)õse leszólta csak megmondta, hogy milyen én pedig azt írtam, hogy rossz nézni ezt az eredeti bûnronda gyepet minek csináljuk meg rendesen ha "lusta"-és ezt most irom csak- emberek még bemásolni sem hajlandóak.
A gif-emet azért csináld meg kisebbre mert beszóltál ok nélkül a mérete miatt, holott nem vagy képes tesem kisebbre megcsinálni
Jó neked az a nagy szám, hogy körbe forogsz robinyóval sztem meg szép egy 30-40 méteres indítás és keresztlabda is. És ez az akció így egyben volt szép és így hasonlít az igazi focihoz.
Ha te berakhatsz több mint két megást másnak miért szólsz be 2,5 megás miatt mondván bnagy? PPP
szval álj le a kötekedéssel és ennyi
máskor meg gondolkozz el mielõtt a másikat kritizálod
a 2,5 megás gifedet meg minek csináljam meg kisebbre? az a te dolgod nem az enyém + abba az indítás nemvolt nagyszám... kicsit sem...a lövés az volt, de az indítás nem...
a #17825ös hsz-emben egy 2 megás és 1 fél megás van...a 2 megás az télleg nagy lett, de mivel (ha jól emléxem még a 07nél meg1eztünk h max 2 mega lehet berakva így azt beraktam...).
tõlem is le lehet zárni ezt az ügyet...és énsevárok reakciót, fõleg nem ide! ha reagálni akarsz akk ott a fifa vs pes topic...
de errõl Hedge-t kéne megkérdezni õ nyomja konzolon.
Az biztos, hogy ne úgy képzelje senki a next-gent hogy ugyanaz csak szebb grafikával
röviden mert nem akarom ragozni: mikor megcsináltam a demohoz a füvet beszólt, hogy nincs mindenkinek új gépe ehhez, mikor kiderült hogy hülyeséget mondott egy ideig kussult majd megint elõjött ezzel miszerint ha cserélek egy textúrában színt jobb gép kell.
MIkor páran elmagyarázták neki a dolgokat annyi nem volt benne, hogy oké elnézést hülyeséget írtam, hanem kereste az alaklmat újabb kötekedésre.
És ezt megis tette akkor mikor egy egész akciót raktam be érdekességképpen mert volt benne indítás és A-val lõtt gól ami sztem elég különleges onnan.
DE nemcsak leszólta a gif-emet hanem bzi nagynak nevezte. Oké mondom csináld meg ezt kisebb méretben. Erre persze csönd.
AZtán szó nélkül linkelget 2 megás mozdulatsort, de nekem beszól egy akciós gif miatt
SZval ha az elõzmények nem lennének igazad lenne, de én így csak egy mindenbe belekötõ kisgyereket látok
Arról már nemis beszélve, hogy az egész topic is miatta kellett és elõtte végignéztem keresõben hol van.
De ezzel ezt a témát tényleg lezárnám.
24 - Exile -Nov.23