FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szineken kicsit javítottam illetve a pixelezettségen próbáltam de a logóknál látszik, hogy nem tökéletes
http://users.cwi.hu/sgupload/1192098677.png
de igen nem tudom van-e ilyen illetve ilyenrõl van-e szó
lehet megcsinálják a mezeket és manuálisan rakják be az fsh-ba
PS az Photoshop ha mutatsz egy ilyen mezt meg egy olyat amekkora kell neked megmutatom
PS az mi?😊
csökkenteni bsztem PS-el lehet de a minõség kicsit biztos romlik
Breki:
Meglestem egyes darabok jok de van par amelyik ennel nagyobb. Nem jovok ra mivel lehetne a felbontasat lecsokkenteni az adottra.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Na a mezeket onnan toltottem le ahonnan ajanlottad.Asszem a soccergaming forumabol.Onnan majdnem minden nagyobb csapathoz talaltam. Azert nem vagtam miert nem engedte berakni.
Azt kéne megnézned, hogy egy kiimportál mez és egy mez amit leszedtél hogy néz ki egymással összehasonlítva
tehát méretben azonos-e
mivel nem raktam fel a játékot ennél többet most erre nem tudok mondani
sztem tölts fel egy kiimportál mezt és egy berakni akartat aztán megnézzük
köszi a gratulációt ezek szerint a patch rendesen mûködik
Kerdes.Tegnap letoltottem egy csomo mezet a gamehoz feltelepitettem a kitraptort hozza, mar azon voltam hogy inportalom a mezeket erre kiirja a progi hogy csak 512*512 es 768*768 as felbontasu mezeket tud megnyitni.Lehet ezellen valamit tenni?Vagy esetleg a letoltott mezek meretet hogy tudom ekkorara lecsokkenteni.Ezt nem vagom.
Ja szuper lett a fupatched😊Gratula!!!
Koszi
Szeretném a segítségeteket kérni.
Valamiért a profilomban nem mentõdnek el a meccsek számai, gyõzelem 0%,jelenlegi sorozat 0.Pedig már sok gyõztes meccs van mögöttem.
külön be kell állítani valahol az automatamentést? Nem akarok állandóan
kispadmelegítõként szerepelni. Elõre is köszi.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Cselezni a shiftel és a controler billentyükkel lehet. Bövebben it találsz cseleket: http://www.fifahungary.com/lexikon.php?cikkid=723
nemtudom, hogy kompatibilis-e a manager móddal.
Hali all az itt lévõ csleket lefordítaná vki?
OK tom hogy xboxos de szerintem pc-n is ugyan ezek vannak.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
Grafika: 6.5
Hangok: 8.5
Hangulat: 8.5
Irányíthatóság/kezelhetõség: 6.5
Nos már félprofi szintet kivégeztem, de qrvára nem megy a játék ha profira váltom a nehézséget, és ez baromira és qrvára fölhúzz!!!!😛PPP
Most is profin a Ligakupát a Readinggel viszem ésa ManC csak 1 góllal vertem qrva nagy mázlival.
Sry a sok qrva szóért, de ez a játék qrva idegesítõ. Ha félprofin qrvára vágom a gólokat: a readinggel elvertem a poolt 5-1-re!!! Fiorentinát meg 4-0-ra idegenben!!! Na és itt aszongya az ember ideje végre feljebb kerülni "agyilag"😄 Nos felvittem. Blackburntõl kikaptam 3-1-re, és viszont a manc elleni ligakipát nyertem egy góllal qrva nagy mázlival (szögletbõl Kitson fejelt).
A sevillával is végigtoltam, meg a Chelseavel is. szal már több órás végigjátszás után írom e sorokat.