FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként multiba el lehet szórakozni ezzel a 08al is
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
itt a link köszönet érte Carlosnak 😊
ui.: akinek nem a c-n van az telepítse fel és amit feltelepített másolja át a fifa mappájába és írja felül a régi fájlokat és tádááám
egyébként ha pár hsz-t visszaolvastál volna,láthatod,hogy majd ma,vagy holnap már lesz GYIK,abban be lesz linkelve.
ReaL MaDRid x siempre
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
??????????????
EZenkívül én sosem mondtam, hogy konzolon nem jobb sõt ellenkezõleg pont
azt mondtam, hogy leszarják a PC-eket.
Viszont ez nem a konzolos topic és PC-n nem lett jó.
Szidhatod az EA-t meg fel emelheted magatokat a mennybe, de az EA direkt csinálta igy, h a pécések észhez térjenek, bár ennek semmi nyoma, de leglább szart kaptak ha már ugy állnak a dolgokhoz😊, próbálgassátok az igazi FIFA 08at, és utána lehet az EAt meg a pécét szidni, de a gémet nem, mert az nagyon jólett.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ennyire elvakult nem lehetsz :-)
Rajongók képesek két hét alatt jobb dolgokat csinálni õk meg négy éve szinte semmit.
holnap vagy holnapután kész lesz a GYIK,abban majd benne lesz.
ReaL MaDRid x siempre
LT,LB,RT,RB gombok nemnagyon müködtek:S
És nekem minden hiba nélkül megy:S
csak feltelepítettem azt jónapot😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Sziasztok!Épp ma érkezett meg a Logitech Chillstream joypadom,és nemigazán ismeri fel a fifa!driver-t amit kaptam feltelepítettem,aztán bedugtam a joy-t.a joy önmagában müködik(megy benne a levegõ ha beálitomde a fifa nemismeri fel
A vezérlés beállitásokban is csak bill-t lehet beállitani,nemengedi átváltani semmi másra
PLZ minnél elöbb válaszoljatok,és elöre is THX!!!
ui:a pesben megy de nem tökéletes:S
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
miért van az, hogy valakinek nem engedi felrakni a patchet? kiírja, hogy nem lehetátírni az elérési utat vagy vmi iesmi.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
A Dizájn, meg a 07-ben amatör modban az volt hoy vezetted és a játékosok elfutottak elöled , most pedig letámadnak. Vannak uj személyre szabbot hangok. A cipõk közt is nagyobb a választék. Nameg ujjitás még a Légy profi és a Zóna játék is.
Remélem ennyi elég is
A vezérlés beállitásokban is csak bill-t lehet beállitani,nemengedi átváltani semmi másra
PLZ minnél elöbb válaszoljatok,és elöre is THX!!!
ui:a pesben megy de nem tökéletes:S
Én má töröltem is a géprõl... már rég...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!