FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ragobynara
A végleges változaton nem lesz rajta Stankovic:S bocsi 😄 de sztem Gerát is leszedem.

Szerintem véletlenül lett rajta😄
Viszont ha jól látom akkor ott van D.Stankovic az Inter színeiben<#integet2><#worship>

ragobynara
Ha nagyon gonosz lennék, azt mondanám, h a "zacskóját" (biztosan van, aki tudja mire célzok 😄), de egyébként csak vmi "magyarosat" akartam odatenni, így jött képbe egy válogatott játékos. De ha valakinek nem tetszik levehetem.

Breki33
Gera mit kers a bannerban?
ragobynara
Rendben, akkor hamarosan frissítem 😊

hunbasser
nice <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
amugy az nálatok is van,hogy a játék tükörsimán fut,de a visszajátszásba ha bemegyek,ott iylen kemény 8fps-el tudom lejátszani amit aakrok :|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

SLICK
ööö nem.. ezekszerint az a baj :|

Mayorpapa
huh, ezzel én még nem találkoztam, tippem sajna nincs. A Fathbuildert is lefuttattad? azt nem árt minden patch berakása után

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

SLICK
Na felraktam a Bernabeu és a kit raptor patcheket és az a probléma merült fel, hogy mikro a csapat módosításra megyek, egyszerûen nem jön be a menü, a nyomógombok nem reagálnak :S
Valami megoldás? (semmi más patch vagy mod nincs felrakva ezeken kívül)

Rockynhooo
mi a minimum gépigénye a Fifa 08-nak ? (pc)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mayorpapa
igen, azt hiszem, bár még nem próbáltam menedszert, de sima játéknál alapból ott van
de ha mégse, egy DB Editorral tudsz módosítani az adatbázisban

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

hunbasser
jó,de nem csak FAQ felirat lesz.

elmondom,hogy hogy kellene(ez a rész,most ragobynaranak szól):

fifahungary.com | fifa08.ea.com | largedownloads.ea.com

FIFA vs. PES topik | GYIK | FIFA 08 SG Bajnokság | Off topik

ReaL MaDRid x siempre

Atti12
ugyan ezt mondtam én is csak rövidebben :|

SLICK
oké ^^ THX

És lenne még egy kérdésem. Ha felrakom amjd a stadiont akkor alapértelmezettként hozzá lesz adva a Madridhoz? Pl ugyanúgy Bernabeuban fogok játszani a menedzser módban is?

Mayorpapa
sztem épp karbantartják az oldalt, kicsit légy türelemmel 😊

hunbasser
szép,nekem tetszik,mindjárt be is rakom.

a háttérbe mondjuk mehetne valami látványosabb kép,ha nem gond.

és majd kellenének rá a gombok,amiket úgy gondoltam,hogy majd ha rámutatunk,fehérre változik,mondjuk szürkésrõl.tehát meg tudnád azt csinálni,hogy az alsó felsõ sávot kivennéd,és azt 4-4 részre szabdalnád,amiben a linkek lesznek?és akkor meg kellene csinálni azoknak a kis képekben a fehér szöveges változatát is.

és nagyon szépen köszönjük!

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
HELP!! nekem nem jön be az oldal :S Márpedig a Bernabéu kellene :|

Nemtudjátok,hogy X360-on lehet replay-ben felvenni esetleg képet készíteni?

miilann
vezérlésben állítsd gamepadra és ott az alsó négy vagy öt dolog közül az egyik(talán a harmadik)

bocs ezekért a feltételes infokért de nálam csak kölcsönbe vot gamepad 3 napra,szal nem jegyeztem meg pontosan.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

valaki tud megoldast a buta frizurákra? torres meg deco pl ugy nez ki mint a tarzan benne!!!
KeKKSZike
Én azt sajnos nem tudom megváltoztatni...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

FLeT
elvilag van egy analóg irányítás ki-be kapcsoló a gamepadon (legalábbis nálam van: Logitech Rumble II)

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

KeKKSZike
Srácok... Gyorsan kéne nekem segítség! Lehet olyat csinálni, hogy... Ugye van két kar, bal oldalival mozgatom a játékosokat, jobb oldalival meg cselezgetek és van egy amivel, a játék közben lehet a taktikát változtatni? Én nekem azzal sokkal jobban menne az irányítás... Nem lehet valahogy megcserélni? Hogy azzal tudjam irányítani az embereket?? Mert nekem ezzel a bal oldali analog karral egyszerûen nem megy, össze-vissza mennek a játékosaim! Köszi a segítséget!!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Rockynhooo
Geeforce mx 440-el tényleg nem megy a game? :Ss

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Atti12
valami szebb képet a háttérbe meg 1 FAQ feliratot majd ha lesz ^^. Amugy <#eljen><#eljen>

ragobynara
Nah hello srácok, itt vagyok nem vesztem ám el... Végre volt idõm elkezdeni a fejlécet, nincs még befejezve, de innentõl szükségem lenne javaslatokra/ötletekre, hogy mit lenne érdemes változtatni rajta, mivel lenne érdemes kibõvíteni 😊

Ez a Be a Pro nagy baromság. A szezon közben nem lehet megnézni, hogy hogyan áll a csapatod. Azt se, hogy az épp aktuális mérközésed bajnoki, vagy kupameccs. Abszolút hülye missziókat kapni meccsenként pl: ne kapj fejesbõl gólt, max 5x fuss lesre (bírói ítélettõl függetlenül)! Az majdnem lényegtelen, hogy te voltál a meccs legjobbja, vagy, hogy lõttél-e gólt, vagy adtál-e gólpaszt. Az összes kameraállás egy nagy kalap ... Többjátékos módban lehet el lehet vele szenvedni, bár azt megnézném milyen helyzetek alakulnak ki mikor a saját csapattársadat kell felülmúlnod elsõsorban (😄 nem passzol neki)
szóval ez így nagyon lol. A többi része elmegy a játéknak, de nem köt le. A grafikával nincs bajom (nem vagyok nagy igényû), örültem, hogy fut a gépemen. Összeségében Uninstall kategória. A FIFA Manager-t viszont várom. Szóval nem azért fikázom, mert szerintem szar játék. Nem az én stílusom. A Be a Pro-tól viszont többet vártam.

Mayorpapa
megvenni nem kötelezõ egyiket sem, enélkül is lehet játszani, ez csak afféle inspiráció, hogy szerezz sok pontot, hogy vásárolhass a boltban (ha egyre gondolunk)

szasztok
ha lenyomtam a co-op szezont akkor a készitett játékossal lehet valamit kezdeni?
Köszi,de azért engem mégis csak érdekelne,hogy melyiket kéne megvenni.KÖszi
Mayorpapa
Sztem hagyd a boltot, inkább szerezz rangot a menedzserek között, és akkor majd hívnak nagy csapatokhoz is. Érj el minél jobb eredményt a kiscsapatokkal, nyerj kupát, bajnokságot, és akkor majd jönnek a sztár klubbok 😊 Türelem, kell két három szezon, talán négy is, mire leszerzõdtet az Arsenal mondjuk (vagy a Barca, vagy bármelyik klub, de lehet, hogy elõbb csak az Ajaxot vagy a Rangerst kapod...)

Breki33
Ha lenne konzolom ott nem hagyagolnám P
HEllo!

Az a kérdésem lenne,hogy mit kell megvenni a boltba ahhoz,hogy menedszermódban leszerzõdjek nagyobb csapatokhoz?KÖszi
Mayorpapa
kár, hogy a Fifát hanyagolni fogod, de a képek meggyõztek...megértelek...

jugen
Kellene egy kis segítség!

Légy profi módot játszom. Most volt egy feladat, hogy 3 beadást hajtsak végre a meccsen. Én adtam be középre szélrõl, rugtam szögleteket, messzirõl ívelgettem a kapu elé a labdákat, de nem számolt a gép egy beadást se. Mi a gépnek a beadás???

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Breki33
A Demoval játszottam és megcsináltam hozzá a füvet, a teljest még nem raktam fel. CSak aztán elkezdték követelni, hogy a teljeshez is legyen.

Mostmár valószínû a PES-hez csinálok ott jobban ki lehet teljesedni grafikailag P

két kép példaképpen

http://s5.directupload.net/images/071009/76nnz92i.png

http://s4.directupload.net/images/071008/ahbkdj3v.jpg
Mayorpapa
Breki, Te tényleg nem játszol a teljessel, csak kiegészítõket csinálsz hozzá? Vagy csak a demóhoz csináltál? És mostmár nem csinálsz többet?

Mayorpapa
igen, én elõször azt tettem fel, aztán ma a tiedet, és mûködik!

Breki33
akkor ez a Next Gen Rasen ? P
Breki33
akkor jól mûködik?
Breki33
Igen tudom, hogy a Fifakoreás oldalon lévõ csak a demóhoz való csak elcsodálkoztam, hogy megláttam kint.

Az én két demo-s zdata-m van benne ez alapján készítették el leírásom alapján a teljest.

köszi a gratulációt :-)
Mayorpapa
egyébként kipróbáltam a tiedet is, nekem az jobban tetszik, valahogy szebben néz ki 😊

Mayorpapa
mezeket Fifavictormarcao oldaláról és a Fifahungary oldaláról tudsz leszedni, no meg még legalább 10 külföldi fifás oldalról, nézz körül a neten

Mayorpapa
EZ MÉG A 07-ES FIFÁHOZ KÉSZÜLT! FEL NE RAKD! (nézd meg a dátumot, mikor készült: július...)
Egyelõre ninsc még ilyen teljes NG patch, de majd lesz, szrtem...

Mayorpapa
Feltenném nagyobban is, de ide csak max. 20 kbyt-et lehet, máshová meg most nincs idõm feltölteni (épp dolgozom😄 ).
Én nem a Fifa4Fans oldaláról töltöttem le, hanem a Fifaserwis-rõl. nekem tetszik ez a gyep 😊
A Fifakorea oldalán úgy hírdetik, hogy ez a demóhoz való: New Turf 08 for FIFA 08 Demo - ez a neve. Én le is töltöttem, de zdata 11 és 12 van benne, tehát az demo.
Ettõl függetlenül én gratulálok neked! Tényleg szép munka volt! csak így tovább!

Breki33
tudtommal a teljeshez, de én se tudtam most megnyitni

itt van róla bõvebben
http://www.fifavictormarcao.hu/fvm/modules/news2/article.php?storyid=48
Breki33
Mezeket sztem innen érdemes leszedni

korábban a jobbakat javítgatni szoktuk kicsit hogy még jobban nézzenek ki aztán kiraktuk ide

http://soccergaming.com/forums/forumdisplay.php?f=199
Breki ez :Next Generation Graphics Patch a fullhoz jott ki vagy a demohoz?
De nem jon le a Fifa4Fansrol sajna😞