FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
24 - Exile -Nov.23
kicsit rossz lett a kameraállás, de a csel: hátrahúzza majd visszatolja (nekem sikerült már köténybe is 😄)
http://sum41.uw.hu
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Miért nem tudok Direkt IP-n játszani?
Felraktam a Roster patchot is meg az online fifát is.
Mi lehet a baj?
köszi
http://sum41.uw.hu
http://atwwebmaker.tx.hu/
valaki légyszi irjon már nekem olyat, hogy honnan lehet biztos gólt lõni??? csak mert nagyon nehéz szerintem...
vagy ha tudtok ilyen videot ..
elõre is köszi...
vmi nagyobb FIFA gurut kérdezz... én csak rángatom a rumblepad 2-esem 😄😄
szakszavakat nem tudok 😄
© Jay15
2007. szept. 30. 22:50
Találtam gamepad csel kombinációt.Sztem még a 07-hez volt de sztem ugyanaz:
GAMEPAD-os cselezés:
(az összeset úgy írom le h balról jobbra futsz)
1.biciklis: elõre,elõre (tehát ha balról jobbra futsz akkor 2x jobbra)
2.elhúzós: jobbra kitolod a kart, majd egy negyedkört csinálsz a karral fel vagy lefelé
3.tiki-taki (nemtom a nevét): fel és le, vagy le és fel ezt azért viszonylag gyorsan csináld
5.tikitaki2: letolod a kart -lefelé- és onnan csinálsz egy félkört úgy, h a félkört elõre felé kezded el csinálni amerre futsz, vagy uezt fordítva tehát futsz jobbra akkor le és egy félkört csinálsz a karral de úgy h a félkört a jobb irányba kezded
6.testcsel: jobbra felfelé sréhent nyomsz 2x, vagy 2x lefelé jobbra sréhent 2x
7.testcsel2: fel,fel és le, vagy le,le és fel
8.marseille-kör(zidane-csel): hátra,aztán egy félkör leírsz le vagy fel irányba kezdve
9.picit megemelõs: elõre,hátra,elõre (a Blanco féle különleges "két láb közé fogós és két ember között elmenõs" cselnél uezt kell csinálni, csak ott elõre,hátra,ELÕRE(uccsót hosszan tartani)
10.rainbow(csak a jó képességûekkel): fel aztán egy félkört leírsz hátrafelé, vagy le és félkört leírsz hátrafelé elindulva ha jobbra futsz akkor a bal félkör irányba kezdd
11.rabona: viszed jobbra akkor beadásnál megnyomod az A-t(semmi irányt nem nyomsz hozzá) aztán hirtelen megnyomod a FEL irányt(itt a BAL analógot használod, jobbot egyáltalán nem
12.játékos fölött visszzakanalazós: ha pattog a laszti csak akkor tudod megcsinálni, tehát futsz a labda felé aztán a cselkart ellentétes irányba nyomod 1x
A következõ cseleket több játékos egyéni cseléhez alkalmazható:
(mondom inkább szögekben hogy csináld, remélem így érthetõ lesz)
Szóval:
-ha futsz mondjuk jobbra akkor a jobb kart 45 fokos irányba mozgatod (majd innen egybõl levezeted a 315 fokig (tehát a jobbra és a lefele irány feléhez) aztán innen egybõl vissza a 45 fokhoz. Tehát jobbra-fel sréhen,majd le egy negyedkört majd vissza irányba negyedkört. Ja és uez másik irányba is, vagy felfelé vagy lefelé kezded.
Gyakorlatilag ugyanígy kell csinálni a Ronaldinho és Zlatan féle elastico-t, illetve Robinho, C.Ronaldo féle bicikliscselezést is!!!
A sarokkal visszavevõs csel a C.Ronaldo-s féle az úgy van, h ha futsz jobbra, akkor hátra és le irány közé, azaz 225 fokhoz vezeted a kart, vagy a 135 fokhoz (fel és hátra irány közé), egymás után 2x.
Uezt ha balra futsz akkor akkor 45 illetve 315 fokhoz nyomod egymás után 2x.
Álló cselek:
minden egyes csel elõtt rányomsz a C-nek megfelelõ gombra:
1.visszahúzós: hátra,hátra
2.helyben testcsel: fel,fel vagy le,le
3.helyben lábbal átlépõs: jobbra felfelé sréhent nyomsz 2x vagy jobbra lefelé sréhent nyomsz 2x
4.átlépõs majd eltolja a másik irányba(ennél konkrétan el is indul): fel és le VAGY le és fel ezeket is viszonylag gyorsan
5.visszahúzós és lába mögött elvezetõs: feltolod a kart, majd egy félkört leírsz hátrafelé kezdve a kört VAGY letolod a kart és hátrafelé leírsz egy félkört
6.az álló cselbõl elinduló "elastico-t" ugyanúgy kell csinálni mint futásból (ahogy fent leírtam, csak értelemszerûen elõtte rálépsz a labdára és onnan kezded) ezeket ugyanúgy csakis Ronaldinho-val és Zlatannal
daver88
2007. szept. 30. 20:42
egy kis segítség:
A Ronaldinho-csel : W+A+S+D+Shift röviden
Lövõcsel az A+S-el
a SHIFT + fel, le vagy ugyanez csak fordítva! ezzel azt csinálja a játékos hogy a jobb lábáról a balra rúgja át gyorsan!! vagy ugyanez fordítva
Shift+>< vagy <> egy nagyon jó csel, testel jobbra/balra, majd labdával gyorsan a balra/jobbra(elõrét el kell engedni)
Shift+!gyorsan! le-le(vissza-vissza) akkor átemeli sarokkal.(nem mindig jön össze)
Shift+>> vagy << akkor simán elhúzza.
Shift+ le(vissza) akkor átugorja a becsúszót( nem mindig jön össze)
D+S+S legurítja egy érkezõnek lövésre
shift + fel-> le - balról indított biciklicsel (le->fel = jobbról indított csel)
ronnie flip flap = shift, közben : bal gombot tartani, és a le gombot egyszer megnyomni
shift + jobbra->balra->jobbra - labda megemelése(úgy, mint a 2005-ben) (becsúszások ellen kiváló)
shift + (gyorsan)bal->le->jobbra - 360 fokos fordulat (zidane csel)
shift + fel->balra->le - rálép a labdára.
c.ronaldo trükk - amelyik irányba nézel, tartsd lenyomva a shift-et, és gyorsan nyomd meg az ellentétes irányt + azt az irányt, amerre akarsz fordulni
Shift + jobb(hosszab ideig nyomni, ha futsz)->fel->bal->le gyorsan(csak akkor, amikor a ladbához ér a játékos) - sarokkal hátulról megemeli, majd leveszi mellel
shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna
ÁLLÓ HELYZETBEN
Shift+
Átlépés balra, rúgás jobbra -----> bal, jobb
Átlépés jobbra, rúgás balra -----> jobb, bal
Lövõ csel -------> fel, fel
Visszahúzás -------> le, le
Balra csel --------> bal, bal
Jobbra csel ------> jobb, jobb
Visszahúzás, aztán balra -------> le, balra-le, balra
Visszahúzás, aztán jobbra -----> le, jobbra-le, jobbra
FUTÁS KÖZBEN
Átlépés -------> fel, fel
Testcsel jobbra -------> fel, jobbra-fel, jobbra
Testcsel balra -------> fel, balra-fel, balra
Testcsel jobbra, elfutás balra --------> jobb, bal
Testcsel balra, elfutás jobbra --------> bal, jobb
360 fokos fordulat balra ---------> le, balra-le, balra, balra-fel, fel
360 fokos fordulat jobbra -------> le, jobbra-le, jobbra, jobbra-fel, fel
Labda felpattintása ---------> fel, elengedése után le, fel
TRÜKKÖK!
Y+D : az odahívott második játékos átlépi
Q+W - nyesett átlövés
Q+S+S - kényszerítõ laposan
Q+A+S - kényszerítõ magasan
Z - testcsel
Z+D - technikás lövés
Q+D - nyesett lövés
MI ez cheat?? vagy ez csak a world class beállítása??"
a multiplayer mód a törtben is ugyanaz,szóval tudok én is rá válaszolni:ezzel sajnos nem lehet mit tenni,sûrûbben kapkodd a Q-hoz az ujjad,vagy szervezd meg jobban a védelmedet.
ReaL MaDRid x siempre
Lenne egy kérdésem azokhoz akik eredetivel nyomják a multit ! Nálatok is van olyan meccs hogy a sajátjátékosok váltása qrva gyorsan történik???
HA TÁMAD AZ ELLENFÉL ÍGY NAGYON NEHÉZ SZERELNI MERT MINDÍG VÁLT A CURSOR( ugrál játékosról játékosra )
MI ez cheat?? vagy ez csak a world class beállítása??
Aztán láttam egy érdekes formációt az egyik játékosnál: AZ ÖSSZES EMBERE A KEZDÕKÖRBEN VOLT BERAKVA MINT CUSTOM FORMATION !!
Nah még egy :Ti milyen beállítással kezdtek ? ET-ellentámadás .szélsõ kettõ szintén aktiválva, valamint a védekezésben lestaktika,letámadás stb. tehát FELSÕ+ JOBB+BAL OLDAL ??
Köszi a segítséget !!
ReaL MaDRid x siempre
To II Rocky II !! 😄 ha tanár lennék, a nebulók tuti tudnának helyesen írni... de inkább nem ismertetem a módszereimet! 😄 LoL!
24 - Exile -Nov.23
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
létszi? -> alap szóösszetétel Légy szíves -> rövidítve/összevonva -> Légyszi! ezek a mai pedagógusok semmire nem jók! LOL!!!!
Hát ez megint nagyon LOL <#nyes>#nyes>
Minden napra elõkerül valami fani dolog? Tegnap a felmosórongy a fejen, ma meg ez.
Nekem eddig az okozott negyobb meglepetést, mikor egy meccsközbeni csere alkalmával a csapatom mind egy szálig kirohant az ellenfél kapuja mögé, és megálltak az alapvonalon, nem léptek vissza a pályára, a kapusom meg egyedül állt szemben a 11 ellenféllel. <#vigyor>#vigyor>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)