FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet, h 07-nél nem figyeltem... de most 08-nál azon voltam, h az összes stadiont kipróbáljam... és gondoltam ez majd jelentkezni fog a profilomban is ... erre azt írta, h összesen 2 stadionban játszottam... holott már kb a 20-diknál járok /ABC sorrendben nyomom sorba a spanyol bajnoki meccseken../

na, ha vki tud vmi okosságot az szóljon...

ill még 1 problem. már régebben is említettem, h a BL döntõn tök üres a lelátó, csak a zöld mellényes security-k állnak háttal!
szóval a Berlini olimpiai stadionban megint ilyen zárt kapuk mögötti meccseket játszok! :S

üres lelátó

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

azt mondja meg vki h a saját taktika beállítását hol lehet megcsinálni???<#szomoru1><#nemtudom>egyszerûen ps2-õn sehol sincs ilyen csak az r2-õvel váltom a taktikát és kész...vki pls
II Rocky II
nem kell ilyen sûrûn szolnod 3 hszal alattad teted fel a kérdést,még látja mindenki,ha tudja a választ akkor fog válaszolni légy türelmes.

24 - Exile -Nov.23

Valaki a #18874-re tud választ??
Köszi
LasCar16
nekem is ez a problémám, igaz ez csak ma jelentkezett a 08nál, segítség kellene tanácstalan vagyok

#acm

miért van az hogy egy elmentett replay mentés után megnyitva kidob a windowsba?míg a 10sec eseket lejátsza de iszonyat sebességgel.

Hi FAns !

Lenne egy kérdésem azokhoz akik eredetivel nyomják a multit ! Nálatok is van olyan meccs hogy a sajátjátékosok váltása qrva gyorsan történik???

HA TÁMAD AZ ELLENFÉL ÍGY NAGYON NEHÉZ SZERELNI MERT MINDÍG VÁLT A CURSOR( ugrál játékosról játékosra )
MI ez cheat?? vagy ez csak a world class beállítása??

Aztán láttam egy érdekes formációt az egyik játékosnál: AZ ÖSSZES EMBERE A KEZDÕKÖRBEN VOLT BERAKVA MINT CUSTOM FORMATION !!

Nah még egy :Ti milyen beállítással kezdtek ? ET-ellentámadás .szélsõ kettõ szintén aktiválva, valamint a védekezésben lestaktika,letámadás stb. tehát FELSÕ+ JOBB+BAL OLDAL ??

Köszi a segítséget !!
hunbasser
persze,hogy nem

ReaL MaDRid x siempre

Atti12
detto

kas123
ez nem zavarhat be...mivel már jáccottam olyannal akinek nem magyar a játék, és simán futott...

gamehunter01
nekem is ez a probléma,és szerintem ez amiatt van,hogy valamelykõtöknek nem magyar nyelvû a játék, és a kommentátor pedig más.
én is egy olyannal próbáltam,akinek angol nyelvû a játék.ebbõl gondolom

Slaudrauff fején is ez van! 07 ben ilyen nem volt! mind1 nem ez a lényeg!

báttyó02
😄
am ja tevez fején is ilyen van
de csak a képen,mikor a játékba mutatja ott teljesen jó

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

John Cena
azt én is észre vettem enm tudom! PS2 is úgy van!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Duby
<#wow1>
<#mf1><#mf2><#vigyor>
nagyon LOL!
<#csodalk>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

tevez fején is van ilyen kendõ mi a rák az?BUG

Breki33
Ide kerül a szemét

Azért hihetetle.........
II Rocky II
reklámot szabad?😄

24 - Exile -Nov.23

Duby
De nagy a #18857-es elsõje! Grat!

Segítséget kérek! <#help>
Nem tudok multizni a játékkal, mert a kezdõrúgásnál mindig megszakad a kapcsolat. Csapatválasztás, beállítás, meccs elõtti videó mind oké, amint a kezdõrúgásra kerül a sor, kapcsolat off.
Havernak elméletileg minden portja nyitva, tõlem mindent fogad. Nálam kéne rendesen beállítani a Fifa 08 által használt portokat rendesen. A 07-tel minden rendesen mûködött. Az Uefa CL 07-tel már a kezdõrúgásnál ugyanígy elszállt, mint a 08. Szóval a 08 portjai kellenének!
Kérem, segítsen valaki!<#help>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

báttyó02
jah sajna pedig nagy gol lett volna igy csak nagy helyzet😄
második meg felé

dotkom
ja. melle ment.

http://atwwebmaker.tx.hu/

kas123
a legfelsõ ugye mellé ment?😄

báttyó02

watto
hello!a második videóban lévõ rugást hogy csináltad?😮😮😮

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

hol van a FAQ most pont kéne! aki tudna gamepados cseleket az írjon mert csak összevissza nyomkodok igy😄 elõre is thx!

ezt majd priviben intézd el valakivel!

hali

Most akarom feltelepíteni a fifa 08-at csak sajna nincs meg a kód amit kér!Légyszi valaki!Elõre is köszi
na ma ismét felteszem a 08-at... hátha kedvet kapok

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Köszönöm a segítséget!!!
hunbasser
lapos lövés: Q+D

és az "erõsségjelzõt" közepéig húzd,tehát közepes erõvel lõdd meg.ha közben nyomod a felfele nyilat,akkor még erõsebben lövi.

ReaL MaDRid x siempre

sima szabadrúgás: állítsd be az irányt, hogy kb szélre mennyen majd a lövés.
nyomd folyamatosan a fölfelé gombot,majd a lövés gombot addig, hogy az erõsségi mutató negyedig-félig mennyen fel.
lapos lövés ugyan ez csak lövésnél Q+D-t kell nyomni.
gyakorlásban próbálgasd.

Hello!!!

Lenne egy kérdésem!! nem tudok szabadrugást rugni, akárhogy probálom mindig felé száll a labda!! Segítene valaki hogy kell??? és hogy kell lapos lövést löni??????
Elöre is köszi
Count Adyn
Én azt fogom csinálni, hogy létrehozok egy 10 gigás külön partíciót, oda teszek egy xp-t, és arról fogok játszani😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

matula77
Sziasztok! Felraktam a magyar válogatott frissítõ patch-et, és nem tudok játszani hazai pályán.Mit lehet kezdeni ezzel?Vagy hol tudom átállítani hogy ne a Puskás stadion legyen az alapértelmezett hazai pálya? Erre senki sem tud megoldást?

Pistike 007
Köszi, megpróbálom.

Count Adyn
Az:S

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a 3200mhz cpu, 8800gts vidókártya, 2gb ram és Windows Vista alatt szaggat a game!Miért? Valaki please? A Vista lehet a hibás?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

matula77
Sziasztok! Felraktam a magyar válogatott frissítõ patch-et, és nem tudok játszani hazai pályán.Mit lehet kezdeni ezzel?Vagy hol tudom átállítani hogy ne a Puskás stadion legyen az alapértelmezett hazai pálya?

Mûsor:

Nos ez a szokásos:

dragon11
Lool tök jó ez a lövõcsel áááá😊)) és azthitte el lövöm elhúzom mellette gól..😊 ez am mûködik a kapusnál is?(Ha nem hogy lehet a kapust kint elfektetni én meg bemegyek a labdával?):S

hunbasser
azt hiszem valakinek megoldotta egy újraindítás.

egyébként lövésem sincs,hogy mitõl akadhat,mely hardver okozhatja ezt.

ReaL MaDRid x siempre

Pistike 007
Talált... Ez azt jelenti hogy nincs megoldás? Végre egy játék ami nem akad, most meg túl gyors XD

hunbasser
laptopon játszol?

a FIFA 07-el volt így sokaknak,ott a laptop miatt volt ilyen gyors a játék.

ReaL MaDRid x siempre

Pistike 007
Üdv! Nemtudom, lehet hogy már kérdezték: Feltettem a 08-at, és (azt hittem akadni fog) a játékmenet kb 100-szor gyorsabb mint kéne! A kommentár normális sebességû, de maga a játék kegyetlen iramban megy úgy, hogy egy másodpercig tart végigfutni a pályán... Beállításoknál a játék sebessége lassúra van állítva... Tudnátok segíteni? Köszi<#szomoru1>

hunbasser
én is azt hittem,hogy Leverkusen,csak miután megláttam ott Riberyt rohangálni,akkor láttam,hogy ez Bayern lenne.

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
mondjuk nagyon nem mindegy h bayern vagy bayer :|

Bayern mindig is jó volt csak tavaly nem!😊 Toni Klose Ribery

báttyó02
:|
nyomod a lövést,mikor a csúszka megmozdul,megnyomod a passz gombot
pofon egyszerü

dragon11
Nemtudom megcsinálni mert rögtön elrúgja....😞 mind1....a csapatomat meg nem kezelhetem-.- nem hozhatok le senkit a pályáról mert nekem csak játszani kell azt írja mi a szar ez már?..:S a chealsi-be meg 1csatár van?az szép..és módosítani se tudok-.-

Nyomod a D-t és mielõtt még ellõné a labdát gyorsan nyomd megy a passz gombot (S)