FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztam fut vmid a háttérben ami fogja a CPU-t , de lehet driver is
megkéne kérdezni másiknak ilyen kártyával hogy megy
miben?
konzolon max
valószínûleg aki ott játszik vele utánna nem fogja pc-n nyomni
na mindegy látom reménytelen
ATI RADEON 9600 128 mb
512MB ram
"amúgy kivácsi lennék a nagy cselkirályok, hogy nyomnák pl 98-al ahol átugrás volt meg elhúzás": igen, de 2007-et írunk és nem 98-at, ez a nem mindegy, és azóta sokat fejlõdött a FIFA
végével maximálisan nem, of course
sosem értettem, hogyha valakinek például a mezek fontosak más grafika miért nem
ugyanígy pl a labdák csukák, egyszerrûen sokkal jobb kicserélve a játékélmény, hanghatásokról eredeti szurkolásokról most nemis beszélve
ezek nélkül olyan mûvi a játék abszolút nem hasonlít az igazira. (pc-n)
amúgy kivácsi lennék a nagy cselkirályok, hogy nyomnák pl 98-al ahol átugrás volt meg elhúzás
nemcsak arról ki milyen cselt tud
megcsinálni álló helyzetben
...hát ezzel rám (is) céloztá...
de mind1 a legjobb azlesz h ha a te hsz-ediet meg se látom...
Nekem annyira nem fontos a fû a fifában szal felõlem lehet akármekkora veteményes nem fog érdekelni amíg jókat támadok ffába.De mondjuk mezeket majd be fogok rakni mert azokat szeretem elnézegetni egy egy góólörömnél.
én nem az általad elindítot folyamatokra gondoltam, hanem pl alg.exe-re
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
de egy konfigot írhatnál
Miért szaggat nálam a játék?XP van fenn!Mi lehet a gond?Köszi
nemis szóltam hozzád lol
én mondom hogy órákat töltesz el ezzel
nincs 3 ezer forintod? P
attól vagy kötekedõs, hogyha írok vmit te jössz és elkezdesz kötözködni
lásd a korábbi színváltoztatós baromságod ami után annyi nem volt benned, hogy elismert mekkora baromságot mondtál......
ezek után nehéz téged komolyan venni
és hogy minek járok ebbe a topicba? P
talán a #18956 miatt talán azért mert pár dolgok készítettem már ehhez a játékhoz amiket mások használnak
talán azért mert ennek az eredeti topikjához engem kértek fel házigazdának csak nem vállaltam.....
és pupák elmondtam, hogy nem azért szarozzuk mert ez a heppünk hanem azért mert évek óta elég szar és ugyanaz. Tudom csak 90%-ban <#falbav>#falbav><#nyes>#nyes>
Szval ne egy olyan mondja meg nekem hova járjak aki még semmit nem tett le az asztalra csak kötözködni tud......
hogy valaki órákig ellenfél nélkül ezt gyakorolgatja fõleg bill-en kicsit kóros......ki mondta, hogy órákig kell gyakorolni?
de csak gyakorolgass bill-el a szántóföldön P...bocsánatot kérek, hogy nincs arra pénzem, hogy vegyek egy gamepadot amit csak heti 3 órát használnám...
egy támadás nemcsak a cselektõl látványos...hát én odaírtam a hsz-em végére h ez az én véleményem és mivel mindenkink más a szép, meg a jó, így fölöslegesen kötsz ebbe bele...szal megint te vagy a kötekedõs...
neked csajnál is biztos a cifrázás lesz a fontos, hogy dicsekedhess a haveroknak, az már nem érdekes hogy néz ki...birom az ilyen megnyilvánulásokat, azt se tudod h milyen vagyok a való életbe, hogy mi teccik nekem, meg minden és ilyeneket beírsz...gratulálok
am ha már kötekedni akarsz: te minek jársz ebbe a topicba, amikor csak sz@rozod a fifát? ménem maradsz ott a PES topicba?...
Yo, Bitch!
egy támadás nemcsak a cselektõl látványos
fõleg nem az öncélúaktól
csak te erre még nem jöttél rá
vannak akik évek óta játszanak anélkül, hogy cseleket használnának
pl a PcDome-n egyik srác évek óta így játszik így és lehet látványosabban játszik mint te pl P
de csak gyakorolgass bill-el a szántóföldön P
neked csajnál is biztos a cifrázás lesz a fontos, hogy dicsekedhess a haveroknak, az már nem érdekes hogy néz ki.......
ja és a szép grafika jobb hanghatások cinematics-ok rettentõ sokat dobnak a játékélményen. Én nem azt mondom, hogy nem kell cselezni, de az hogy valaki órákig ellenfél nélkül ezt gyakorolgatja fõleg bill-en kicsit kóros..
Kikerülsz egy bajnokságba ahol gamepaddal kell játszani és meg leszel lõve a begyakorolt álló cseleiddel.......
olyan cseleknek nem sok haszna van ami igazi meccsen elvétve fordul elõ és bill-en 10 uj kell az elõállításukhoz
ez nem játékélmény inkább mortal combat
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
nemcsak arról ki milyen cselt tud
megcsinálni álló helyzetben <#nyes>#nyes><#taps>#taps>
MOnkey DRagon kihozott egy Fatasztikus tools gyûjteményt ehhez a "szuper" játékhoz amivel grafikailag meg lehet csinálni amit az EA elmulasztott
A pack tartalma
1) 08 ADBoard Deluxe (*)
+ Import/export adboards.
+ Gallery: save your adboard.
+ Import many ID at the same time.
+ Support 1GA,2GA (256x64,512x128).
(*) While testing, I found that this tool doesn't work properly ! I will update next time !
2) 08 Boot Deluxe 2.0
+ Import 60+ boots at the same time
+ Players' boots database
+ Fixed some bugs
3) 08 Ball Working
+ Import ball
+ Ball Gallery: 30 balls
+ Team's ball ID for consultation
4) 08 Background Maker
+ Make background
+ Gallery: save your background
5) 08 Cinematics Patch 2.0
+ New formation intro cinematics (1.0)
+ New stadium intro for Old Trafford, Stamford Bridge
+ Unlock player goal celebration (sometimes you will see it)
6) 08 Gloves Manager
+ Import gloves for Goalkeeper
+ There are 19 quality gloves by Efrain Santana for you
7) 08 Menu Maker
+ Make Logo, banner, mini kit, face, loading stadium background , stadium, manager face...
8) 08 Popups Manager
+ Import popups
+ Import indicators
+ Fixed previous bug in version 1.0
9) 08 Turf Maker
+ Make turfs
+ Choose turfs detail
+ Choose turfs stripes
+ Tutorial how to make your own turf
10) 08 Sound Patch
+ Increase sound effect in game
11) Theme Patch
+ There are 5 themes together with 08 MonkeyDragon Series Setup.exe, install theme you want in that pack.
Itt most konkrétan a Turf Maker részt mutatnám be pár képpel ami alapján elég világos lesz a mûködése
http://monkey.fifapoland.net/
ReaL MaDRid x siempre
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Az EA arra ösztönöz minket játszunk szabályosan,hogy miért?😊Ha elakasztassz valakit és te érsz hozzá a bíró rögtön sárga/piros/+mellé szabad rúgás->vagy csak ez és nemtudod megállítani ne fusson és érjen bele a labdába...😊))
Szal ilyen álló helyzeteseket ahol NEM gurul a labda azt shiftel és a gamepadra rakott shift gombal se lehet megcsinálni.Nekem eddig nem sikerült egyszer se és másnak se nagyon fog.