FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor besuvasztod majd vhogy az SG FIFA Portált is?
és a címek mögött lévõ pirosat meg tudnád kicsit cifrázni?mondjuk úgy,hogy dobnál rá egy pici átmenetet,meg mondjuk egy pici domborítást,és valami olyan hatást,mintha fényes lenne.
de az sem lenne rossz,ha szürkével csinálnád meg,és akkor úgy,hogy egy 6x6-os képet úgy felnagyítanál,hogy 6 átlós kockát látsz(most ps-rõl beszélek,amikor a ps alapháttere sakktáblaszerû),és akkor átlósan cerkával kitöltenéd,majd elmentenéd mintaként,és akkor még úgy kellene megcsinálni a csíkozást(azért írkáltam most le ezeket,mert a fejlécben lévõ bannerben kicsit pixelesnek látom,de lehet,hogy vak vagyok,és mindkét irányba menõ csíkozást raktál bele? 😊
ReaL MaDRid x siempre
Ez lenne egyben. Bocsi h ilyen soká készült el, nem magát a fejlécet volt sok idõ megcsinálni, csak ugye más dolgom is akadt :S
beletennél még egy SG FIFA Portál linket?a honlap címe http://sgfifaportal.extra.hu csak még az sincs kész.elõször úgy gondoltam,hogy feldobok majd vmi cms-t,azt csá,de inkább mégis megcsinálom rendesen én magam majd.
ReaL MaDRid x siempre
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
ez a megauploados...
ui.: ha nem a c-n vna a fifa, akkor telepítsd fel és a feltelepített fájlokat másold be a fifa mappádba és írd felül a régieket...és müxik 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tudod,audio mappa.egyébként maga a hun.db nincs benne(magyarítja a játék szöveg részét),ami a zip-ben van,csak maga a kommentár.
a locale.ini-nek pedig C:\Program Files\EA Sports\FIFA 08 mappában kell lennie.
az nem lehet,hogy sajátgépben próbáltad átnevezni,és így locale.ini.txt lett? :S total commanderrel nevezd át.
ReaL MaDRid x siempre
Nem rajtad röhögök csak a helyzeten hogy sehogyse akar összejönni😊
ReaL MaDRid x siempre
a FIFA 08 mappába még hozz létre egy locale.ini-t(új jegyzettömb fájl,beleírod ezt: AVAILABLE_LANGS = eng,hun és elmented,utána locale.txt-rõl átnevezed locale.ini-re)
ReaL MaDRid x siempre
locale.ini -> Program Files\EA Sports\FIFA 08
dat.hun.big -> Program Files\EA Sports\FIFA 08\data\audio
audio.big -> Program Files\EA Sports\FIFA 08\data\audio
hun.db -> Program Files\EA Sports\FIFA 08\data\cmn\fe
ReaL MaDRid x siempre
Egy balul sikerült átlépéses testcselbõl lett egy ronaldinho stylusú dolog:

nekem speciel a gyepminta ismétlõdése se tetszik
valószinû ossze tudnék dobni jobb gyepet de ezért nem teszem fel a teljest majd Pes-ben
Ezt egy külföldi Tom Tom dobta össze és csak egy példa bár letölthetõ
ja és Breki...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu