FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Pc-n se az 1 se a 2 nem jelent meg és ahogy látom a 3 se fog 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ez a fifa street ez micsoda? megjelent pcn?
Direkt néznek ki úgy mint a tom és jerryben levõ rajzfilmfigurák???sztem gáz de szépek a mozdulatok.asszem street 2-t valakinek sikerült pcre honosítani ps2rõl fogalmam sincs hogy nem értek hozzá de olvastam asszem még régen.pc-n gémpaddal nem lenne rossz bár kitudja mennyire szaggatna be.

Atti12
gondolom nem jön pc re 😞

Atti12
oks akkor játsz 07 el.. biztos élvezetes 10 gólt begyömöszölni 1 meccsen a Barcanak ^^

w77d
nem, az a játék csak angolul létezik!

3P
Sziasztok!
A Fifa 2008-at megvettem magyarul. A kommentárok nekem nagyon bejöttek, de hiányoltam a játékból a BL meccseket. (Hiába én utoljára a Fifa 99-el játszottam, akkor még egybe volt a játék).
Lényeg megszereztem a UEFA Champions League 2006-2007-es verziót (fillérekért kaptam egy angol verziót, persze eredetit), ezt azonban csak angolul tudtam megszerezni.
A kérdésem az, hogy jó-e ehhez a Fifa 2008-as kommentár, vagy ha nem le lehet-e szedni valahonnan a UEFA Champions League 2006-2007-hez a magyar kommentárt?

Köszönöm elõre is a segítségetek.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

hunbasser
úgy emlékszem volt hasonló másnak is(pl ellentétes irányba csinálta meg a cselt,vagy vmi ilyesmi volt)

próbáld meg egy másik gamepad kódjával.

ReaL MaDRid x siempre

senki nem találkozott még ilyennel?

szucsy89
thx
nekem rohadtul nem megy a game pedig gyakorlok profi módban mint állat! egyszerûen nem lehet gólt lõni! pedig türelmesen passzolok meg minden! sajnos az íveléseim nem mindig tudnak pontosak lenni! 07 for4ver... ott World classon aláztam mint állat! Professionalon meg nincs kedvem elkezdeni szezont!😞

Asszem csatlakozom 😊 Kipróbáltam a 08-at és ha azt mondom, hogy a világ szégyene a PC-s átirat akkor finoman fogalmazok. Ami nálam végképp kicsapta a biztosítékot, hogy volt pofájuk kivenni a start menübõl az uninstallt. Pedig szerettem a fifát...

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

gercse
Konami soccer kieg. néven

vezérszuszu
Sziasztok!
Van PES topic mert életembe elõször kipróbálnám a PES 08-at!
Kivi vagyok! Asszem megjelent!
PERSZE FIFA ÖRÖKKÉ!

hunbasser
a bajnokságban is volt egy ilyen problémája egy srácnak,és a fifa újratelepítése megoldotta a problémát

ReaL MaDRid x siempre

ftcfan
Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni, hogy miért van az, hogy ha LAN-ba szeretnék játszani a mérkõzés kezdete elõtt közvetlenül megszakad a kapcsolat?
Más játékoknál tökéletesen mûxik a LAN, csak ez az egy játék szarakodik. Pls help. Köszi

helló van vkinek vmi tutti tippje nehéz csapatok ellen esetleg elmondaná hogyan kell támadóvédekezõ mentalitást vagy mit fölvenni????

hp 4ever!

szépek 😛

totti10
igy lett felvéve...

hajrá,lilák!

a devdata-t átírva már mûködik a jobb analóg karom, de viszont büntetõ rúgásnál a kapusom mindig magától jobbra-balra mozog, közben integet és annyira idegesítõ, mert így egy büntetõt sem tudok kivédeni
mi erre a megoláds, hogy abbahagyja?

Breki33
már volt korábban, de akkor újra

Gamepados cselezés
GAMEPAD-os cselezés:
(az összeset úgy írom le h balról jobbra futsz)
1.biciklis: elõre,elõre (tehát ha balról jobbra futsz akkor 2x jobbra)
2.elhúzós: jobbra kitolod a kart, majd egy negyedkört csinálsz a karral fel vagy lefelé
3.tiki-taki (nemtom a nevét): fel és le, vagy le és fel ezt azért viszonylag gyorsan csináld
5.tikitaki2: letolod a kart -lefelé- és onnan csinálsz egy félkört úgy, h a félkört elõre felé kezded el csinálni amerre futsz, vagy uezt fordítva tehát futsz jobbra akkor le és egy félkört csinálsz a karral de úgy h a félkört a jobb irányba kezded
6.testcsel: jobbra felfelé sréhent nyomsz 2x, vagy 2x lefelé jobbra sréhent 2x
7.testcsel2: fel,fel és le, vagy le,le és fel
8.marseille-kör(zidane-csel): hátra,aztán egy félkör leírsz le vagy fel irányba kezdve
9.picit megemelõs: elõre,hátra,elõre (a Blanco féle különleges "két láb közé fogós és két ember között elmenõs" cselnél uezt kell csinálni, csak ott elõre,hátra,ELÕRE(uccsót hosszan tartani)
10.rainbow(csak a jó képességûekkel): fel aztán egy félkört leírsz hátrafelé, vagy le és félkört leírsz hátrafelé elindulva ha jobbra futsz akkor a bal félkör irányba kezdd
11.rabona: viszed jobbra akkor beadásnál megnyomod az A-t(semmi irányt nem nyomsz hozzá) aztán hirtelen megnyomod a FEL irányt(itt a BAL analógot használod, jobbot egyáltalán nem
12.játékos fölött visszzakanalazós: ha pattog a laszti csak akkor tudod megcsinálni, tehát futsz a labda felé aztán a cselkart ellentétes irányba nyomod 1x
A következõ cseleket több játékos egyéni cseléhez alkalmazható:
(mondom inkább szögekben hogy csináld, remélem így érthetõ lesz)
Szóval:
-ha futsz mondjuk jobbra akkor a jobb kart 45 fokos irányba mozgatod (majd innen egybõl levezeted a 315 fokig (tehát a jobbra és a lefele irány feléhez) aztán innen egybõl vissza a 45 fokhoz. Tehát jobbra-fel sréhen,majd le egy negyedkört majd vissza irányba negyedkört. Ja és uez másik irányba is, vagy felfelé vagy lefelé kezded.
Gyakorlatilag ugyanígy kell csinálni a Ronaldinho és Zlatan féle elastico-t, illetve Robinho, C.Ronaldo féle bicikliscselezést is!!!
A sarokkal visszavevõs csel a C.Ronaldo-s féle az úgy van, h ha futsz jobbra, akkor hátra és le irány közé, azaz 225 fokhoz vezeted a kart, vagy a 135 fokhoz (fel és hátra irány közé), egymás után 2x.
Uezt ha balra futsz akkor akkor 45 illetve 315 fokhoz nyomod egymás után 2x.
Álló cselek:
minden egyes csel elõtt rányomsz a C-nek megfelelõ gombra:
1.visszahúzós: hátra,hátra
2.helyben testcsel: fel,fel vagy le,le
3.helyben lábbal átlépõs: jobbra felfelé sréhent nyomsz 2x vagy jobbra lefelé sréhent nyomsz 2x
4.átlépõs majd eltolja a másik irányba(ennél konkrétan el is indul): fel és le VAGY le és fel ezeket is viszonylag gyorsan
5.visszahúzós és lába mögött elvezetõs: feltolod a kart, majd egy félkört leírsz hátrafelé kezdve a kört VAGY letolod a kart és hátrafelé leírsz egy félkört
6.az álló cselbõl elinduló "elastico-t" ugyanúgy kell csinálni mint futásból (ahogy fent leírtam, csak értelemszerûen elõtte rálépsz a labdára és onnan kezded) ezeket ugyanúgy csakis Ronaldinho-val és Zlatannal

És aki még nem jött rá, hogy focizni gamepaddal kell azoknak:

A Ronaldinho-csel : W+A+S+D+Shift röviden
Lövõcsel az A+S-el
a SHIFT + fel, le vagy ugyanez csak fordítva! ezzel azt csinálja a játékos hogy a jobb lábáról a balra rúgja át gyorsan!! vagy ugyanez fordítva
Shift+>< vagy <> egy nagyon jó csel, testel jobbra/balra, majd labdával gyorsan a balra/jobbra(elõrét el kell engedni)
Shift+!gyorsan! le-le(vissza-vissza) akkor átemeli sarokkal.(nem mindig jön össze)
Shift+>> vagy << akkor simán elhúzza.
Shift+ le(vissza) akkor átugorja a becsúszót( nem mindig jön össze)
D+S+S legurítja egy érkezõnek lövésre
shift + fel-> le - balról indított biciklicsel (le->fel = jobbról indított csel)
ronnie flip flap = shift, közben : bal gombot tartani, és a le gombot egyszer megnyomni
shift + jobbra->balra->jobbra - labda megemelése(úgy, mint a 2005-ben) (becsúszások ellen kiváló)
shift + (gyorsan)bal->le->jobbra - 360 fokos fordulat (zidane csel)
shift + fel->balra->le - rálép a labdára.
c.ronaldo trükk - amelyik irányba nézel, tartsd lenyomva a shift-et, és gyorsan nyomd meg az ellentétes irányt + azt az irányt, amerre akarsz fordulni
Shift + jobb(hosszab ideig nyomni, ha futsz)->fel->bal->le gyorsan(csak akkor, amikor a ladbához ér a játékos) - sarokkal hátulról megemeli, majd leveszi mellel
shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna
ÁLLÓ HELYZETBEN
Shift+
Átlépés balra, rúgás jobbra -----> bal, jobb
Átlépés jobbra, rúgás balra -----> jobb, bal
Lövõ csel -------> fel, fel
Visszahúzás -------> le, le
Balra csel --------> bal, bal
Jobbra csel ------> jobb, jobb
Visszahúzás, aztán balra -------> le, balra-le, balra
Visszahúzás, aztán jobbra -----> le, jobbra-le, jobbra
FUTÁS KÖZBEN
Átlépés -------> fel, fel
Testcsel jobbra -------> fel, jobbra-fel, jobbra
Testcsel balra -------> fel, balra-fel, balra
Testcsel jobbra, elfutás balra --------> jobb, bal
Testcsel balra, elfutás jobbra --------> bal, jobb
360 fokos fordulat balra ---------> le, balra-le, balra, balra-fel, fel
360 fokos fordulat jobbra -------> le, jobbra-le, jobbra, jobbra-fel, fel
Labda felpattintása ---------> fel, elengedése után le, fel
TRÜKKÖK!
Y+D : az odahívott második játékos átlépi
Q+W - nyesett átlövés
Q+S+S - kényszerítõ laposan
Q+A+S - kényszerítõ magasan
Z - testcsel
Z+D - technikás lövés
Q+D - nyesett lövés

Breki33
jó gyorsan játszol P

viszont ideje új monitort venned
totti10
2 bombagól

hajrá,lilák!

w77d
ilyen cselezés, meg irányítás (szabadrúgás lövés) leírás nekem is kéne! Valaki PLZ!

szucsy89
nah szóval cselek leírása nincs sehol?(a pc-s verzióra gondolok mert konzolosra több vidit is láttam már..)mert nem igazán tudok cselezni, és a játékban lévõ segítségben is olyanokat ír hogy jobb meg bal analóg kart mozdítsam...S
norbi56
cs all lenne 1 kérdésem amikor elindítom az online gémet kiirja hogy a linkrõl(ami oda van írva)töltsem le a peccset letöltöm de azt irja hogy nincs régi fájl vagy esteleg lelehet máshonnan is tölteni PLS HELP!

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

dragon11
Énis ....beköszöntem azt írtam 2sort és bb...erre kitiltottak lol
mind1 no off..

on:Ez a fifa 08 jobb lett mint a 07 mostantól mindig belsõvel lövök nagyon bejön..😊 Szerintetek melyik kamera állásból lehet a legjobban lõni?😊

hunbasser
az rendben van,csak én nem tudom miért tiltottak ki... 😄 mindig csak beköszöntem,és ennyi volt.

ON

ReaL MaDRid x siempre

JUVEfun
Létezik,hogy nem tudok kidobni a kapussal ????? /gamepaddal nyomom /

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Breki33
szerintem a Fifa felirat kicsit kicsi az egészhez viszonyítva
nyugodtan lehetne a topic magasságának a fele

illetve lehet, hogy az egész banner kicsit túl nagy, legalábbis nekem az sg-n már szóltak ilyen miatt

mondjuk gondolom ez a kép miatt kell
szval ez cxsak egyéni vélemény
Breki33
legalább vágd meg rendesen ha ezért képes vagy egy gif-et készíteni

nem véletlen csináltunk korrekt leírást amiben benne van hogy kell a frap-s reklámot levágni
dragon11
hunbasser+én is kivagyunk tiltva a chat-rõl lol 😄 ez off volt
on:
Q+d szépen lõ belsõvel.😊

littleNorbi
Nem lehet megoldani sehogy ?

hunbasser
nice! <#eljen>

küldöd a html kódot? 😊

ReaL MaDRid x siempre

gabi89
Tökéletes lett 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

dragon11
xp na nemírhatok el semmit?-.-

Játszogatok a FIFA 08-cal klasszikus módba, és azért nem managert viszek, mert valószínû, hogy veszek Xbox360-at és azon fogom nyomni 😊
Ma este egy Chelsea - Tottenham meccset nyomtam (én voltam a Chelsea-vel) és 11-esekkel nyertem 4:2-re...
Csináltam egy szép cselt, amit meg is mutatok nektek (és azért is megmutatom, mert megéri gyakorolni a cseleket, hisz egy idõ után tudod alkalmazni meccsen)! 😄

Sheva már öreg, de jó, ha kéznél van xD

ragobynara
Nah, megint frissítettem:

Lassan "darabolhatom"? 😊 Vagy ha esetleg van még, ami vkinek a szemét szúrja, nyugodtan szóljon és javítom.

w77d
#19040 valaki? nagyon kéne, de nem találom a billbeállítást sehol! a kis oktatóvideócskán meg jelzi a nyilat!

BaziJoe
Mivel nem???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

dragon11
64bit-es x-vel nem kompatibilis..

BaziJoe
Lehet de akkor tanulni kéne sgy kicsit programozni mert nem hinném,hogy 22 embert számolni nem birna a gépem.Ennél külömb grafikával rendelkezõ játokok símán futnak.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Count Adyn
Ha Vistád van akkor amiatt akad valszeg, nekem is olyan volt, raktam egy XP-t és tökéletes a veterán radeon9600 al😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BaziJoe
Azért meg B..... az A.....-át az EA mert nemelég,hogy szar a graf de még akad is rendesen 1024-ben.Pedig 8600Gts van a gépem ben.Ha nem tudnak programozni aggyák át a jogokat árkinek.Vagy vegyenek Graf motort Cramak-tól.

w77d
sziasztok!
két kérdésem lenne:
1. szabadrúgásnál hogy kell a nyilat elõhozni, hogy lehessen célozni? (billenytyûzettel játszok, classic bill kiosztáson)
2. a sorfalba hogy tudok még embereket hívni

Köszi.Na pes jön 25.én elvileg majd megnézem meik jobb mennyivel bár az okosak azt mondják egyértelmû.

littleNorbi
Megcsináltam mindent ahogy itt írtad. Elindítom a játékot kiválasztom a magyart és mikor elindítok egy meccset akkor kidob a játékból.
Megpróbáltam úgyis, hogy a dat_hun.big-et átneveztem dat_eng.big-re és az audio mappában csak felülírom az angol szinkront, így elindult a meccs, de abszolút nem volt szinkron.

Na+ csavarodott is picit az a laszti!Szép volt!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Géphiba??Védte a rövidet igazából se nagyon tudna mit csinálni ilyenkor egy kapus max kijön és letámadja a csatárt.
Még egy hasznos dolog a y+c amiután passzolsz és mielõtt megkapná a labdát nyomod a y c és átlépi ezzel védõke megtéveszt és a labda lendülete megmarad.