FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://atwwebmaker.tx.hu/
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nekem oan problemám lenne h amikor el akarok menteni 1 videót kifagy gém:S van már vmi patch hozzá? vagy esetleg vmi más HELP?
elõre is BIG thx 😊
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre

A proginak tökmindegy hogy ott milyen grafika van.
2003-2004-tõl ezt hallottam multiban aztán feltöltöttem akkor az összes zdata-m és simán multiztunk vele.
Persze össze vissza kókányolt Fifa lehet nem megy, és alapból ezt érdemes megpróbálni, de ha jó sztem lehet tesztelgetni elõször pl egy labdacserével és stb.
Van amikor jobb a resize-vel kezdeni fõleg ha tudjuk, hogy úgyis kell kicsinyíteni.
Tapasztalataim szerint gyorsabban végez sokszor mint ha megvágnánk és utánna a kisebb méretû file már könyebben szerkeszthetõ.
Szerintem optimalizálásnál elég egyet lefelé húzni a csúszkán. Ez alatti már elég rosz minõséget ad. Ezzel viszont finomabban lehet hangolni
Én a crop-ot is máskép használom bár most kezdõknek ezis jó módszer.
Én elöször megnézem futtatva látom, hol kellene vágni, aztán CROP-ban kivágom és újra megnézem futtatva. Van amikor ikább több lépésben finomítok a CROP-on. Mondjuk ehhez kell némi tapasztalat de 40-50 gif után simán fog menni.
Mindemellett természetesen a játék közben nem mehet semmi, ami használja a netet (skype, vírusírtó, tûzfal, torrent...), mindent ki kell kapcsolni.
Ezek után nekem jó lett.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
ReaL MaDRid x siempre
Már csak a lan problémámra kéne megoldás..Báttyámal itt ülünk kukán pedig sör,csipsz,kürt,bekészítve az esti meccshez!😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
a magyarítást innen töltheted le.
jó is,hogy van rá igény,mert így legalább le lehet tesztelni,hogy jó lett-e a feltöltés,mivel tegnap este 100%-on megállt,vártam vele 15 percet,aztán leállítottam,a fájl felkerült,és a mérete is akkora,amekkorának kéne lennie,de mégis,nem tudom,hogy miért nem fejezte be a feltöltést rendesen.bár szerintem feltöltötte az,csak a total commander folyamatjelzõje maradt ott.
ReaL MaDRid x siempre
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
-Elõször is, szükséged lesz két programra: Fraps és Jasc Animation Shop 3.
Indítsd el a Frapset,és tedd kis méretre.Indítsd el a FIFA 08-at,itt pedig töltsd be az elmentett visszajátszásodat. Beállíasz egy megfelelõ kameraállást(a legjobb az, ha kicsit ráközelítesz a játékosra és a labdára),utána pedig az általad animálni kívánt jelenettõl kezd el lejátszani lassan. Amikor elkezdõdne a lövés,vagy a csel,vagy akármi,akkor nyomd meg az F9-et úgy,hogy közben a lassú lejátszás még menjen. Ha a labda a hálóban landol,vagy ha a cselnek vége,akkor nyomd meg az F9-et mégegyszer. A gólod bekerült a C:\Fraps mappába egy avi fájlként. Ha nem szeretnéd gif-be átalakítani,akkor csak simán feltöltheted a youtube-ra,vagy ha csak magadnak mentetted el,akkor hagyhatod úgy is,ahogy van.
Ha gif-be szeretnéd elmenteni,akkor nyisd meg a Jasv Animation Shop 3-mat. File->Open...és kiválasztod a videót.ha túl hosszúra csináltad a videót,elõfordulhat,hogy sokáig fogja tölteni(egyébként ilyenkor érdemes mindenféle programból kilépni,mert a program nagyon RAM-igényes).
Ha betöltötte,akkor válaszd ki a Crop nevû eszközt(balról a 4. az eszközök között),és jelöld ki a lényeget. Ezután érdemes végigpörgetni az egészet a csúszka végighúzásával,megnézvén a képkockákat,hogy minden lényeges dolog belefért-e a kijelölt részbe. Ha igen,akkor nyomjuk meg felül a Crop gombot(Options... mellett), ha nem,akkor még kedvünkre alakíthatjuk a kijelölést,zsugoríthatjuk,széthúzhatjuk,mozgathatjuk,stb..Ha a croppolással megvolnánk,akkor jön a kép lekicsinyítése. Animation\Resize animation,és itt állítsuk be kisebbre a méretet(érdemes minél kisebbre állítani a Widht-et,kb 200-250-re,ha fekvõ képrõl van szó), ezután pedig már csak a mentés és az optimalizálás van hátra.Files->Save as...,itt a fájl típusát állítsd gif-re.Mentés gomb, majd most jön az optimalizálás. Ez azért kell,hogy rontsunk az animáció minõségén a kisebb méret érdekében(fórumukon nem nagyon szeretik,ha 1 mb-nál nagyobb gifeket raksz be),én a kettes szintet szoktam választani(alulról a második),aztán tovább gomb,és utána még további 2 tovább gomb,a legvégén pedig megnézhetjük,hogy mekkora lett az elmentett gifünk mérete. A gólunkat mostmár más is megcsodálhatja gif formájában.
És ne feledd!Készíts minél több animációt,gyakorolni kell, hogy a lehetõ legszebb gifeket tudd megcsinálni kis méretben.
ReaL MaDRid x siempre
A sevilla ellen 1 szöglet után odapattant elé a labda....
Count Adyn - hát õ berakta logóként azt a kanapés képet (amin 1 kanapé van 1 nagy fehérségbe😄) és amikor nyitott 1 topic-ot akkor mindig belinkelte vki a logójának a képét, lassacskán már ahova írt 1 hsz-t oda is belinkelték...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt