FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom sokaknak nem tetszik a PC-s grafika. Namost az EA-tõl pofátlanság amit a pcs játékosokkal müvelnek, ugyanis 2004 óta nem fejlesztik a játékot. De van megoldás: A gép felesleges fejlesztgetése helyett dobjatok össze egy kis pénzt egy X360-ra, mostmár tényleg elég emberbarát áron meglehe venni. Azért írom csak ezt, mert én sem bántam meg, hogy megrendeltem! Azt meg megmondták, hogy PC-re az elkövetkezõ 3-4 évben NE számítson senkisem a next-gen konzol Fifa motorjához még csak hasonlóra sem. GONDOLKOZZATOK már! Mekkora processzor kellene hozzá? Másik megolás: Pes 2008.

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

szucsy89
jah jó is feature volt😛 bár realitása nem non volt...azóta se tették bele egy részbe se😞
Istencsászár
Kösz😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Atti12
Igy igaz. Régen gondoljatok a 2002 WC-re az nagyon durva játék volt :|. ha sztárjátékos rugott a labdába tûzgolyó lett belõle <#idiota> imádtam 😄

hunbasser
hoppá,csak most látom. BOLDOG SZÜLINAPOT! 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
egyébként az 07-es elmentett visszajátszásaimból csináltam 57 gif-et,ezt majd feldobom a leendõ honlapra.

mondtam már régebben is,hogy tervezek egy ilyen gifmegosztós részt,aki küldene nekem gólokat zip-ben,annak csinálnék egy külön részt,és ott lennének a gifjei.nem csak 08-as gifeket lehet majd beküldeni,tõlem küldhettek majd fifa 94-es gifeket is 😄 csak az a lényeg,hogy saját mû legyen.

ki szeretne majd beküldeni nekem gif-eket?kas-ra számítok... 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
áhh,ne kínozz már minket! 😄 ha pc-re közel ilyen graf meg gameplay lenne,nem panaszkodna senki sem...te meg még ennél is jobbat akarsz boxra 😄

ReaL MaDRid x siempre

Istencsászár
Nemtudom jön e akonzolra de gondolom nagyobb energiát fordítanak azon verzióra h ennnnnél mégjobb legyen😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kas123
2008 elsõ felében 😊

hunbasser
elég vicces,hogy ez sem lesz nextgen ^^ egy az egyben fifa 08 lesz,már most megmondom(csak a menü,a zenék,meg a többi körítés lesz más)

mondjuk sosem fektetett az ea sokat a fifán kívüli focis játékokba(uefa cl,euro cup,world cup).bár régen azért szépen megcsinálgatták õket,de a 21.századi ea focis játékokra ez szerintem teljesen igaz.

ReaL MaDRid x siempre

fifa 08 euro május végén jön és nem nextgen

szucsy89
pontosan mikor?
Én úgy tudom változtattak az eredeti terven a vásárlói nyomás miatt, mert új gépet még most is sokan XP-vel szeretnének venni nem Vistával. Így egyes újonnan forgalmazott gépeknél is visszatértek az XP-re. Azt nemtom meddig tolták ki a forgalmazást.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

kas123
most jön ki XP-re az SP3 javítócsomag...szal nemtom h tényleg abbahagyják e az XP forgalmazását...

igen, ezt lehetne, csak most nem akarok már nagyon szórakozni két rendszerrel 😞 a 07-re nem is, de a 08-ra csak kiadnak már egy patchet, mert igen ciki lenne a részükrõl, ha egy olyan játékot forgalmaznának, ami nem kompatibilis a vistával (lévén, hogy ha jól tudom év végétõl az xp-t sem forgalmazzák, és asszem a támogatás is megszûnik rá, de ugye legalább fél évig még nem lesz új fifa...)

Real sharpness comes without effort.

valamelyik irányba célzol. 2 iránybillentyû egyszerre lenyomva. csavarás meg Q+D

hunbasser
tegyél fel még egy xp-t is a vista mellé mellé,így ha fifázni akarsz,akkor az xp-t bootolod be.

egyébként ha jól rémlik,valaki ki tudta ezt a hibát küszöbölni.

ReaL MaDRid x siempre

szucsy89
öö hát nemtom, pl amikor egy az egyben viszem rá a kapusra, és simán csak d -vel lövök akkor ugye csak meglövi egyenesen, legtöbbször bele a kapusba, de tudom hogy meg lehet csavarni a labdát hogy elcsavarodjon a kapus mellett...
én a 08-ba a Q+D-vel szoktam csavarni (belsõvel rúgja meg, ha erre gondolsz)

köszi a választ!
akkor csak reménykedni tudok... 😞

szucsy89
a 08ba is a shift-el kell csavarni? pl ha shift+d vel lövök akkor csavarodni fog a lövés? azt tom hogy 07be így kellett, de 08ba még nem vettem észre hogy így van...
ragobynara
07-se volt már az (legalábbis nálam 😛) mégse jött hozzá patch. Mint ha egy kicsit "keveset" foglalkoznának az EA-nél a témával...

kas123
a fifa nem kompatibilis a Vistával...ez általában szaggatásban jelentkezik, de nálad akkor csak lelassulásban jelentkezett, reméljük hogy majd jön ki 1 patch ami segít ezen 😊

sziasztok!
bocs, ha már volt a kérdés, a gyik-ben nem láttam, meg az átolvasható hsz-mennyiségben sem.
a problémám az lenne, hoyg amióta vistát tettem a gépre, azóta belassult a fifa 07. gondoltam, hogy biztos nem kompatibilis, nézzük meg a 08-cal, de az is ugyanúgy lassú. nem akadozik, hanem folyamatos a mozgás (99%-ban), csak olyan lassú, mintha slow motion-ban menne az egész. a 07-ben még csak akkor van, ha kapuskirúgás vagy szabadrúgás van, mezõnyjátékban nem annyira, de a 08-ban már folyamatosan ez megy.

egy Latitude D630-ról tolom (T7100, 2giga ram, Quadro NVS 135), a gyártónál elérhetõ legfrissebb driver van a gépen mindenbõl, és az energiagazdálkodást is próbáltam átállítani, hogy max performance legyen, de nem változott semmi.

valakinek van ötlete?

kas123
Haveromnál voltunk, és megcsináltuk a jobb anaglógot a gamepadján. Az állóhelyes cselek próbálgatása közben csináltunk 1 olyat, hogy hátrahúzta 1 kicsit a labdát és rögtön rabónázott egyet (kapuralõtte). Ha valaki tudja, hogy ezt h kell az lécci írja le 😊

kas123
benne van a GYIK-be 😊

letoltottem egy ,,player details patchet,, innen ,ez allitolag kijavitja a buta sérós grafikai hibákat,de sajna nekem az install utan nem valtozott semmit.vki tudna ebben segiteni?
examinee
Ingame grafika.
Semmi felturbózás. Xboxrol feltöltve fifa honlapra. És a játékba még szebb.videja

valaki megírná nekem privátba, hogy hogy kell összehozni a fifa08-at hamachival?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

kas123
persze 😛, nekem megtiszteltetés ^^

hunbasser
enbalu:idézem a bannerben leírtakat: "NINCS OFF,SPAM,WAREZ,FLAME ÉS REKLÁM!!"

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
kicsit nehezebb lett tõle az amúgy sem könnyû játék(kis fos csapatoknál ilyen 50-es pléyák is csinálják a Marseille roulette-et meg ilyenek)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ööö,meg is akartam kérdezni,hogy beletehetlek-e 😊 csak elfelejtettem ^^

szóval akkor maradhatnak a gifjeid?

ReaL MaDRid x siempre

Golyo69
07 be mindig szidtam hogy nem állítja ki a kapust ha szabálytalankodik😄
nah 08 ba kiállítják😄 ezt most tapasztaltam..haver ellen toltuk és a kapusom szabálytalankodott( Robinson) és kiállították😄 és helyére automatikusan G.Neville ált be 😄 és csak a szabadrúgás után tudtam lecserélni😄 hát ez naon komoly😄 lehet ez csak nekem volt új 😄 de sztem jó dolog 😄😄

GGMU

EmIn3m02
nektek változott vmit a fifa ezektõl a "nextgen" peccsketõl? a gameplay meg a chants-osat tettem fel,de semmi változást nem látok

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

kas123
jehúú benne vagyok a GYIK-be 😄😄😄 faxa 😄

John Cena
de te is mert ha nem látezi ka topic akkor nincs banner de hát bárki meg csinálahtta volna pályáznának egy páran erre a topicra

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

szucsy89
"Goalkeepers will not save every kind of shoots" - hát ezt nem sikerült javítani legalábbis én nem vettem észre
hunbasser
ragobynara a tettes 😊

ReaL MaDRid x siempre

John Cena
jó a banner fiúk!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

szucsy89
nah látom van új banner...cool<#eljen>
szucsy89
látom nem...bár nem is gondoltam xD
szucsy89
öö grafikán javít vmit?
scs17
tnx!

hunbasser
ejha,kapom is lefelé,köszönjük!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
köszi!

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
NextGen Gameplay Patch

This is the NextGen Gameplay Patch V 1.0 by for FIFA 08. Features

-Totally changed ball physics
-Rearrange the powers between teams
-Next-Gen system is in the game now.
-Changed the Attack-Counterattack and defence system
-Each team will play with their real performance (Team Balance Rearranged)
-Goalkeepers will not save every kind of shoots. and etc.

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14563

Hátha segít vmit
ragobynara
Itt a legutóbbi változat:
Letölt

A rarban benne van a html és a képek is.

ragobynara
Csináltam egy "Vékonyabb" bannert is, Breki tanácsából kiindulva, melyiknek a html kódját adjam? 😊

hunbasser
inkább maradjunk abban,hogy nagyon hasonló 😊

btw:tegnap egész éjjel gifeket csináltam régebben felvett 07-es gólokból,még van pár,azokat megpróbálom ma megcsinálni.

mondtam,hogy lesz majd honlapja a topiknak,oda majd lehet is nekem gólokat küldeni gif-ben,és akkor majd mindenkinek lesz saját része a honlapon,akármilyen gólt lehet küldeni,ha akartok régebbi fifás góljaitokat is megoszthatjátok majd,és akkor én kirakom a honlapra.

ReaL MaDRid x siempre