FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mondtam már régebben is,hogy tervezek egy ilyen gifmegosztós részt,aki küldene nekem gólokat zip-ben,annak csinálnék egy külön részt,és ott lennének a gifjei.nem csak 08-as gifeket lehet majd beküldeni,tõlem küldhettek majd fifa 94-es gifeket is 😄 csak az a lényeg,hogy saját mû legyen.
ki szeretne majd beküldeni nekem gif-eket?kas-ra számítok... 😊
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mondjuk sosem fektetett az ea sokat a fifán kívüli focis játékokba(uefa cl,euro cup,world cup).bár régen azért szépen megcsinálgatták õket,de a 21.századi ea focis játékokra ez szerintem teljesen igaz.
ReaL MaDRid x siempre
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Real sharpness comes without effort.
egyébként ha jól rémlik,valaki ki tudta ezt a hibát küszöbölni.
ReaL MaDRid x siempre
akkor csak reménykedni tudok... 😞
bocs, ha már volt a kérdés, a gyik-ben nem láttam, meg az átolvasható hsz-mennyiségben sem.
a problémám az lenne, hoyg amióta vistát tettem a gépre, azóta belassult a fifa 07. gondoltam, hogy biztos nem kompatibilis, nézzük meg a 08-cal, de az is ugyanúgy lassú. nem akadozik, hanem folyamatos a mozgás (99%-ban), csak olyan lassú, mintha slow motion-ban menne az egész. a 07-ben még csak akkor van, ha kapuskirúgás vagy szabadrúgás van, mezõnyjátékban nem annyira, de a 08-ban már folyamatosan ez megy.
egy Latitude D630-ról tolom (T7100, 2giga ram, Quadro NVS 135), a gyártónál elérhetõ legfrissebb driver van a gépen mindenbõl, és az energiagazdálkodást is próbáltam átállítani, hogy max performance legyen, de nem változott semmi.
valakinek van ötlete?
Semmi felturbózás. Xboxrol feltöltve fifa honlapra. És a játékba még szebb.videja
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
szóval akkor maradhatnak a gifjeid?
ReaL MaDRid x siempre
nah 08 ba kiállítják😄 ezt most tapasztaltam..haver ellen toltuk és a kapusom szabálytalankodott( Robinson) és kiállították😄 és helyére automatikusan G.Neville ált be 😄 és csak a szabadrúgás után tudtam lecserélni😄 hát ez naon komoly😄 lehet ez csak nekem volt új 😄 de sztem jó dolog 😄😄
GGMU
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
This is the NextGen Gameplay Patch V 1.0 by for FIFA 08. Features
-Totally changed ball physics
-Rearrange the powers between teams
-Next-Gen system is in the game now.
-Changed the Attack-Counterattack and defence system
-Each team will play with their real performance (Team Balance Rearranged)
-Goalkeepers will not save every kind of shoots. and etc.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14563
Hátha segít vmit
btw:tegnap egész éjjel gifeket csináltam régebben felvett 07-es gólokból,még van pár,azokat megpróbálom ma megcsinálni.
mondtam,hogy lesz majd honlapja a topiknak,oda majd lehet is nekem gólokat küldeni gif-ben,és akkor majd mindenkinek lesz saját része a honlapon,akármilyen gólt lehet küldeni,ha akartok régebbi fifás góljaitokat is megoszthatjátok majd,és akkor én kirakom a honlapra.
ReaL MaDRid x siempre