FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Remélem,hogy még nem kérdezték, mivel nem akarom, hogy v.ki azt mondja hogy nézzem végig a fórumo.Na, rá is térnék a gondomra.Az lenne, hogy nem mûködik a hálózati funkció, mivel egy haverral akartam a hétvégén nyomni, de sajnos mikor betölti a játékot, kiirja, hogy a kapcsolat megszakadt,de a Fifa 07-tel mûködött a hálózati mód. Szóval hallottam egy programról, de nem tudom, hogy mi a neve. Arra szolgál, hogy a hálózati kappcsolatot javitja.Remélem hogy, valaki tud nekem segíteni, mivel nem nagyon szoktam segítséget kérni töletek, még csak ez az elsõ.Elõre is Köszönöm mindenkinek.
ÜDV:YohAsakura
tudod, hogy én utálom a Real-t, de szép gól 😄

3P
ATi X1900XT

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

kas123
köszi 😊

hunbasser
na ez a nem semmi 😄 grat!

ReaL MaDRid x siempre

dotkom
ezt meglehet oldani. fifa 07ben legalabbis volt ra megoldas. nezd meg hogy ott mi volt ra a megoldas es azt probald ki most is. hatha menni fog.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Atti12
mekkora ficaaaaaaaak 😄 nagyon szép <#eljen><#eljen>

kas123
RoBinhooooo

eddigi fifás pályafutásom legnagyobb Robinho-s gólja 😊
(Pro-PRo szinten jáccottam)

hunbasser
milyen videókarid van?

ReaL MaDRid x siempre

3P
Köszi, akkor nem tökölök tovább vele. Elfgoadom így ahogy van sajna... 😞

dotkom
ja. ragondoltam koszi. egyebkent csak azert kerdeztem, mert biztosra akartam menni mielott elmondom hogy iszonyatosan gaznak tartom hogy vki lekopizza masnak a logojat, foleg egy mindenki altal ismert logot. ugy hogy en mihamarabb lecserelnem a helyeben mert igy eleg rossz kep fog kialakulni rola....

kas123
te sztem trogerzsiger-re gondolsz...a többiek csak õt majmolják...

dotkom
te vagy az akinek regen egy masik fotel volt a logoja?

nem kompatibilis a videókártyád, ha az elõttem leírtak után sem megy akkor cserélned kell.

vezérszuszu
Vmilyen kodek probléme vagypedig a vidkari driveredet frissítsd.

Sziasztok!Én már 4xer letöltöttem a Fifa 08-at és amikor indítanám,csak a fekete monitor van és ennyi...Valaki segítsen,hogy mi lehet a baj,vagy miért nem indul a játék!?Már sokakat megkérdeztem és nem tudtak magyarázatot adni rá.Válaszotokat elõre is köszönöm.

Üdv
Breki33
még nincs link
Breki33
Az EA-nal reklamálj. :-)

De komolyan ilyeneket senki se néz mecs közben.
A javítás pedig nem a hegy cseréjérõl szól.

Mondjuk azért illene ismerni a nagy stadionokat, hogy néznak ki.

Ez persze nem neked szól
dotkom
azert esik vissza a "sebesseg" (igazabol fps a neve) mert ati kartyad van.

3P
Tehát senki nem tud választ adni arra ( #19147), hogy az UEFA 2006-2007-es játékban kifejezetten a visszajátszások alatt és a meccs elõtti csapattagok bemutatásakor miért esik vissza iszonyatosan a sebesség, szinte már röhejes szintre? (A meccs alatt minden ok, persze amíg nincs visszajátszás, vagy pl. szabadrúgás).

The Hedgehog
én jobban megnéztem, és még mindig ronda 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

kas123
a rainy day nekem se teccik, de a többi egész yo

hunbasser
ha jobban megnézed,nem olyan ronda az...

ReaL MaDRid x siempre

examinee
Hát az a domb az tényleg egy undormány:S

hunbasser
ehhez kaphatunk egy linket? 😊

ReaL MaDRid x siempre

nálam is volt ugyanez. les után én jöttem szabadrúgással.

scs17
Érdekes bug:
Ellenfél megindul a kapum felé, passzol a csatárnak viszont a labda lesre megy. Ezután ahelyett, hogy én végezném el a szabadrúgást, az ellenfél végzi el, a kapusom pedig szépen áll a kaputól 10 m-re és így gólt kapok. lol

Breki33
az egy hegy

és szerintem tök jó lett
totti10
ennyi...

hajrá,lilák!

dotkom
nem tom de a rainy day eleg ratyira sikeredett. mi az a nagy fekete paca a stadion folott? o.O

szucsy89
ez mi?
fifa 08 pc-s verzióhoz valami kieg?
3P
#19147-re senki?

Breki33

dogfish
thx, akkor varok turelmesen 😊
hunbasser
a patch készítõjének honlapján biztos van fórum.ott nem írtak errõl?

egyébként gyanítom,hogy össze van csapva a patch,gondolom hibás(bár kétlem,hogy nem tesztelték)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a fifahungary szokta csinálni minden évben a hsp-t,és hát senki nem tudja,hogy mikorra várható,szerintem megint jövõre jön ki valamikor.de Victor Marcao is szokott nb1-et csinálni,sokkal gyorsabban is megcsinálja,csak az nincs annyira kidolgozva,sõt,szinte sehogy sincs kidolgozva,csak a mezek és a nevek vannak kicserélve az egyik bajnokságnál.

fifavictormarcao.hu címen érhetõ el a honlapja

ReaL MaDRid x siempre

dogfish
well, mivel faq nincs, ezert felbatorodva bedobnek a kozosbe egy -valoszinuleg lama- kerdest; 08-hoz lesz borsodi liga? vagy esetleg mar akad is valahol a neten?

elore is thx
leszedtem magyarul a játékot, felraktam a magyar patchet (ami adja a puskás stadiont, frissített keretet, stb.). miután kiválasztottam a népstadiont és a magyar válogatottat, meg az ellenfél csapatot, a töltõképernyõn egyszerûen megáll, vártam perceket, de nem történt semmi. amíg nem votl fent a patch, fél másodperc alatt betöltötte. ötlet?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

3P
Van egy bosszantó jelenség az UEFA 2006-2007-es játékban. Ha visszajátszás van, vagy meccskezdet iszonyatosan belassul a játék 1 frame/sec alá esik a képfrissítés. Játék alatt viszont szép folyamatos.
Próbáltam kisebb felbontásokon is, de ugyanaz. A Fifa 08-ban még csak hasonló sem volt. Mi lehet a gond?
A konfig tuti elég hozzá. (C2D 2800 MHz, 2GB RAM, ATI X1900XT).

Elég idegesítõ a képregény figyelése golörömnél és hasonló szitukban. 😞

II Rocky II
nincsmit😄<#idiota>msncimed se tudod leirni?😄 menemjoamitadtá😛

24 - Exile -Nov.23

Duby
Igen, minden kikapcsolva.
Estefele érek csak haza, egy próbát mindenképp megér, hogy mással is teszteljem. Majd jelentkezem msn-en.
Elõre is kösz.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

II Rocky II
hát nem mindennek....dexel mértnem tudtam játsznai???sose volt jo és mással meg igen,szal nincs oka😄 de igaz mindennek kéne lenie megoldásnak.

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
mindennek van oka.

Duby:elképzelhetõ,hogy egy másik,háttérben futó program okozza a szakadást.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
de lehet soha az égbe nem fogtok,oka nincs..nekem is van egy ember akivel nemtudtunk sehogysem játszani...😄 a neve: dexanreal...:S hamacsin nézzétek az van hogy egyszr nem engedi máskor meg igen...

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
tûzfal? virusirtot is kikapcs.hálózatban is lestétek hogy egyszere õ egyszer te hiostolsz????délután msnen megdumm és megnézzük,vagy néztük már?

24 - Exile -Nov.23

Duby
Segítséget kérek!
Még mindig fenn áll a problémánk, hogy nem tudunk haverral multizni, mert a kezdõrúgás elõtt közvetlenül megszakad. Sem direkt ip-vel, sem hamacsival. Mindkét fél tud gazda is lenni, a csapatválasztás, -beállítás, felállás megmutatása rendben megy, a kezdõrúgás elõtt azonban megszakad. <#falbav>
Egyikünknél sincs semmi patch, és többször is újratelepítettük a játékot. Az Uefa CL 06-07-tel ugyanez van.
Eközben a Fifa 07-tel simán megy minden, már amolyan 07 lan szinten.
Kérem, mondjon valaki valamilyen okosságot! <#help>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

examinee
Na akkor ezt mond😄
Azt hittem hogy 10-szer bedobod és mindig elollozzal a labdát akárhogy áll a ajátékos.

jugen
Menedzser módban ezeket az edzéseket nem nagyon értem, van vlmi értelmük? Egy üres hétre berakok 3 nap edzést, 3 különbözõ csapatrésznek, és mindenki teljesen fáradt a következõ meccsre...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

hunbasser
bedobásból tényleg nem nagy kunszt.

bedobás(a játékos háttal áll) és Q+D,ennyi 😛

ReaL MaDRid x siempre

dotkom
nem vmi nagy kunszt xD most nem azer. mindenki megtudja csinalni. csak attol fugg hogy a gepnek milyen kedve van hogy akkor most ollozik e vagy sem. ja de nem 10bol 10x. mert van hogy nem ollozza hanem csak felig vetodik vagy nem tom hogy irjam le...