FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
felraktam,hát kajak eszméletlen jó,mindent gameplay-tól kezdve a legkisebb grafikákig,mindent kicserél a peccs,ez így ezerszer odavág a fifa08nak
de beszéljenek a képek inkább
NINCS OFF, SPAM, WAREZ, FLAME ÉS REKLÁM!!
thx.
ReaL MaDRid x siempre
mentést csak a dokumentumok/fifa08ból lehet törölni?
vagy lehet vhol játékon belül is? <#wow3>#wow3>
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Játékmódok(Game modes) ->Többszemélyes(Multiplayer).
Itt a Direct ip-t választva tudtok egymással játszani. Van aki hostol(gazda),és van,aki csatlakozik(connect gomb).A csatlakozó beírja a gazda nevét és ip címét,majd amikor mondja a gazda mondjuk msn-en,hogy "játsszunk!",akkor mindketten kiléptek msn-bõl,a gazda hostol,te pedig kiválasztod a listából azt, akivel akarsz játszani,és Kapcsolódás gomb.
+ Import/export adboards.
+ Gallery: save your adboard.
+ Import many ID at the same time.
+ Support 1GA,2GA (256x64,512x128).
korábban volt szó róla
http://monkey.fifapoland.net
PLízzzzz !
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
24 - Exile -Nov.23
és hogy honnan kellene tudnod,hogy már megtettük? tudsz olvasni,ennyi az egész.
ON
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Visca el Barca! Visca Catalunya!
kösz
Hálózat: fifa08multi
jelszó: fifa2008
Üdv.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Fogalmam sincs, hogy került be a játékba, talán valamelyik patch, asszem ez a készülõ új Pool stadion (vagy tévedek? Stanley stadion lesz a neve?)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
sztem meg nem fogjuk megkapni (ahogy most áll a dolog nem is lehetne ugyanazt pc-re...), meg hát akkor ki venne boxot meg ps-t, ha ugyanaz megvan pc-re is?
ami a grafikát illeti: akinek nemcsak a játék és a hangulat a lényeg (vannak ilyenek elég sokan), hanem fontos a grafika, a szépség is (én közéjük tartozom!), akkor kis (vagy nem kis, ki milyen ügyes és gyors) munkával (patcheléssel) széppé lehet tenni a fifát is. Én gyakorlatilag mindent kicseréltem már a játékban: új fû, új reklámtábla, új arcok, új zászló, új TV-kijelzõ, új bíró (Collina stb), új kapitányi karszalag, új cipõk, egyenlõre csak a labdát meg a hálót hagytam meg erdetiben, mert azok sztem jók lettek, de ezeket is egy kattintással ki lehet már cserálni. Szóval egy kis ráfordítással "kicsinosítható" ez a fifa rész is. És hát gondoljatok bele: ha mi is next-gen fifát kaptunk volna, mi lenne a mod-készítõkkel? :-D
viszont ha jövõre sem kapunk nextgen fifát,akkor elképzelhetõ,hogy az ea sportsnak veszteséges lesz a fifa,és ilyen még nem volt.báár,mindig lesznek,akik megveszik a játékot,akármilyen szar is,csak azért,mert fifa a neve(és persze a régi fifa részek hozták meg a nagy hírnevet)
remélem jövõre már megkapjuk ugyanazt,amit más ps3-ra/xbox360-ra megkapott.ha nem így lesz,akkor marad a pes ^^ ennyi,egy játékon én nem idegelem fel magam 😊
ReaL MaDRid x siempre
csak ugye az a baj, hogy az EA hivatalosan is lenyilatkozta, hogy nem merik ígérni, hogy a PC-s FIFA 09 már nextgen lesz... ugye a 09 fejlesztése már hónapokkal ezelõtt megkezdõdött (mint ahogy lenni szokott) és azért ez elõremutat valamit... kicsit nagy valagbarúgás lenne a részükrõl ha jövõre is kijönnének egy ilyen grafikájú és minõségû (ha ezt minõségnek lehet egyáltalán nevezni) PC-s focival
bár a rajongók felháborodását látva nem hiszem, hogy meg merik ezt tenni... ellent mondanék az elõttem szólónak (passz ki), ugyanis azt mondta, hogy a FIFA 08 nextgensége nem volt hivatalos... márpedig igen... a FIFA 07 kiadása után valamikor februárban nyilatkozta le a játék producere egy FIFA 07 alapján készült interjúban, hogy a FIFA 08 immár a fõbb platformokra, köztük PC-re is nextgenként jön
szerintem folyt is a fejlesztés, csupán nem sikerült idõben elkészíteni az átiratot, így a kiadás elõtt fogták a FIFA 07 motorját és belepakolták a friss adatbázis, új mezeket és egy nevetséges játékmódot, ez pár embernek kb 2 hónap alatt mehetett... ergo szerintem kifutottak a portolásra szánt idõbõl és nem sikerült optimizálni PC-ra a motort... erre alapozva, lehetséges, hogy a FIFA 09-ig már lesz rá idejük
volt egyébként náluk már ilyenre példa, anno a FIFA 2002-vel csúsztak így meg, akkor hivatalosan be is ismerték, hogy kicsúsztak az idõbõl és sok mindent ki kellett hagyni
csak hát ennyire játékot még nem gyaláztak meg,mint a fifa 08-at sztem.ennyire nem érdemli meg,és ami a legfontosabb,hogy herótja van már az ilyen szarozásoktól az embereknek,elég uncsi már...és hidd el,sok fifa 08 rajongó van,sztem õk elég nehezen viselik el,hogy ennyi szidalmat kap a kedvenc játékuk,és az benne a vicc,hogy akik szidják a fifa 08-at,azok nagy része egy fillért sem fizettek érte,mégis elvárnák a jobb grafot,jobb gameplayt,de ebbe ne menjünk bele.
mégegyszer hangsúlyozom:nem védeni akarom a fifát,eszem ágában sincs,nekem sem tetszik,ez tény,de nem nagyon fikáztam a játékot soha(fõleg úgy,hogy meg sem vettem)
ReaL MaDRid x siempre
csak az átverés részéra
miért érezzük magunkat átverve?
1. van egy fórum konkrétan a pcdome-n ahol rajongók írják a bugokat és szinte az egész fórum már errõl szól
A játék tele van bug-al
2. Olyanokat benne hagytak pl mint az irtó ronda fûelválasztó vonal, gólnál saját kapus bemutatása és még sorolhatnám
Egy az egyben Fifa 07-es bugok, már ott illet volna javítaniuk erre kiadják 08-ban ugyanazt.
3. Ez a játék szinte 0 munkával készült el ez annyira látszik, grafika nemhogy javult de sokak szerint romlott.
4. Ha kiveszük a hülye nexgen dumájuk akkoris illet volna olyanra megcsinálni mint pl a #19382-berakott képeken.
Hidelmekkel ellentétben ehhez nem kell jobb gép !
ha rá lenne írva a pc-s fifa borítójára,hogy ez nextgen,akkor nyilván érezhetnénk magunkat átverve.és akkor is,ha a pc-s fifát nextgennek ígérték volna.de nem ígérték,mondom,csak néhány újságíró találgatott,mert hát valamit írni kellett...igazából a média fújta fel az egészet,és ezért kezdtek a gamerek bizakodni,és most teljesen átverve érzik magukat,holott õk nem ígértek nekünk egy húdejó játékot.egyedül a magyar kommentárt nyomatták a tv-s reklámokban is,és az tényleg megint megvolt,sõt bõvítették is.meg még a be a proval kampányoltak nagyon,szintén meglett.
csak azért nem értem,hogy miért érzi magát mindenki átverve,holott én sem érzem magam annak,és nem hiszem,hogy én többet tudtam bárki másnál...csak volt logikám,tudtam,hogy nem lesz nagy durranás,kijött,és elkezdtem játszani.aztán a kijövetelkor már várta a sok kis fikázó,hogy jöhessen ide:lejátszottak 1-2 meccset(õk maguk mondták,hogy pl egy félidõt nem tudtak játszani,annyira nem bírták ki),tehát esélyt sem adtak a játéknak.én meg még a 15-20.meccsem után is sok apróbb finomításra rájöttem,de ettõl még tényleg nem vmi nagy szám a gameplay.szóval,a fórumos fikázásokat már csak az újságírók tetézik(és lényegében mind ugyanarról szól)
ReaL MaDRid x siempre
ha már fifa vs pes. a pes 2008 ugyanaz xbox360-on/ps3-on,mint pc-n,nem?mintha a fifa vs pes topikban írta volna valaki...na most,ha ugyanez a játék van konzolon is,akkor meg lehet nézni,hogy ez milyen.sztem mozgásban veri a pes-t(még mindig konzolról van szó)
nekem a ps-3-mas fifa 08 élethûbbnek tûnik(mozgás szempontjából,de grafban is ott van),mint a pes 2008 ps-as változata.persze,csak youtube-os vidikre alapozom kijelentésemet.
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!