FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24 - Exile -Nov.23
de van YASU-s megoldás is
http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_fifa_2008.shtml
http://atwwebmaker.tx.hu/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
a szabadrúgást meg csak akkor lehet gyorsan,ha bal sarokba jelzi.(nálam nagyon ritkán van ilyen)
24 - Exile -Nov.23
azok a csapatod mentalitását befolyásolják, pl h letámadjanak...ne jöjjenek annyira vissza védekezni...stb 😄
Én speciel 12 ezret buktam a 08-on... <#levele>#levele>
Néhány unatkozó programozó különb munkát végzett volna...
Csak nem a "nagyszerû" pc-s FIFA eladások miatt? :-)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
És köszönöm szépen
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Music changer
Leírása:
Importáld saját vagy exportáld a FIFA 08 zenéit egyszerûen, gyorsan!
van hozzá magyarítás is.
lehettél volna kicsit ötletdúsabb is(pl gondolhattál volna arra,hogy megnézed,hátha fent van az fh-n)
ReaL MaDRid x siempre
Hogyan tudom kiszedni a Zenéket a játékból? Van rá már valamilyen program? Köszi elõre is.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
csak hát akkor,amikor még felvettem,akkor nem tudtam,hogy amiatt van,mert a lassú lejátszást nyomom a visszajátszásban.
ReaL MaDRid x siempre
ez ugyanaz még
ez viszont már meccsen(ki másnak,mint a barcának? ^^)
ez pedig szintén edzésen,egy Valdez hiba
némelyik azért ilyen szaggatott,mert a lassított lejátszást nyomtam,miközben felvettem,nem tudtam,hogy ilyen lesz :\ (egyébként csak az elsõ szabadgólt csináltam most,a másik kettõ régebbi)
természetesen a kapus szintje világklasszison van.
ReaL MaDRid x siempre
a 2006-hoz készült patcheket és kiadta egyben.
Kb hasonlóan nézett ki akkor a Fifa-m.
Itt megtalálható, hogy milyen pach készítõk munkái vannak benne
klikk
A fû is ismerõs vhonnan :-)
Ezeket készítették el rajongók az EA helyett.
soha nem gondoltam volna,hogy én még valaha fel fogom rakni a fifa 06-ot 😄DDDDddddddd egyébként a 06 gameplayben egyébként is veri a 07-et szvsz.
ReaL MaDRid x siempre
az amugy a kezdõrúgás kamerája,ez is peccselve van,meg még több animáció is be van téve,meg hasonló nézetek
amugy
* Roster frissítés 2006. szeptember 1.-éig
* 53 liga
* 974 csapat
* 21,860 játékos
* 165 nemzeti és nemzetközi bíró
* 9 új stadium
* 2576 dupla textúrájú mez, beleértve rengeteg harmadik-, és kapusmezt is
* közel 200 szám és betûstílus a mezeken (valós)
* több mint 1100 újonnan készített és felújított arc a játékosoknak
* minden csapat valós reklámtáblák között játszik, több mint 250 csapatnak egyedi reklámtáblái vannak
* 61 új dupla textúrájú labda a csapatoknak megfelelõen
* 16 új valós cipõ
* új kapus kesztyûk
* új háló, gyep, és grafikai elemek
* a legrealisztikusabb gameplay és még sok más
torrentrõl szedted,vagy máshol is fent van ez a patch?(tudod,csak azért,mert nincs warez ^^)
ReaL MaDRid x siempre
nekem elsõsorban azért tetszik,mert ebben ugye benne vannak azok a spéci cselek,hirtelen átvételek amiket 07re már kivettek a gémbõl
maga a gameplay meg nemtudom elmagyarázni,de jobb sokkal,ha annyit mondok hogy ÉN élvezem,akkor az már nagy szó,mert 08al is kb 2órát toltam .ð
majd dobok fel egy két gifet,de csak cselekrõl meg golrol tudok :9