FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTER!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
The year is ending soon, but we have the first official information of FIFA 09. In a games 2008 preview the German games magazine GameStar (02/2008) has written a small text about the new EA Sports games:
In 2008 there will be new versions of the big EA-Sports series again, that means NBA Live 09, Madden NFL 09, FIFA 09 & Co. There aren't available lots of details up to now, but the developpers have announced that the PC versions will get the technic of the much more beautiful console versions - finally! The original licences of the leagues will be included again, too.
With other words: FIFA 09 will use the NextGen technic on the PC, too! Great news, I think!
VAGYIS NEXT-GEN LESZ VÉGRE A KOVETKEZÕ FIFA!!!!!!!!!!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
13 rugott gol a 38 meccsen...szégyenletes..😄meghát megkell hagyni volt két tizenegyes is amit szintén nem sikerült belöni...na meg kapufa is volt olyan 5 kb.értve ezen adatokat 38 mecsre.. 2-3 at leszimuláltam már itt a végén...😄na majd beirom mire jutottam félprofival...amugy kérdem aki tudja válaszoljon már😄
Uefa kupába indulás hpgyan lehetséges...FA vagy liga vagy mien kupát kell megnyerni? (ezen kettõre emlékszem csak már nem tom hogy meik is az.:S)
24 - Exile -Nov.23
azmeghogy, én 5 meccset toltam wc-n Interrel abból 2õt megnyertem meg 3 döntetlen lett.
Yo, Bitch!
fifaba utolsó elõtti lettem az Arsenallal igy kiestem a PL-bõl😄 profi szinten igy most félprofira állitom át.😄
24 - Exile -Nov.23
legalább nem ilyenek vannak indoklásban,hogy "Topikrombolás" meg hogy "Szándékos off,spam" és hasonló szarságok,ezen legalább lehet röhögni 😄
bár azért az 1 pont túl kegyes.
ON
ReaL MaDRid x siempre
24 - Exile -Nov.23
amugy ugy hogy onlineba hogy van kod ami a fifahoz kaptok és kész.😄
24 - Exile -Nov.23
Nem tudjátok, hogy lehet a fifa08-ban online módban játszani?
köszi
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
próbálják meg lecserélni a devdata erre a devdata-ra
Ugye a játékban van 10-15 darab sablon "managerfej-kép". Ezeket nem lehet kicserélni? 😄
Mármint hol tárolja a játék?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
msn:[email protected]
To run this application,you first must install one ofthe following versions of the.NET Framework:v2.0.50727
Contact your application publisher for instructions about obtaining the appropriate version of The.NET Framework.
Ez ami nem indul!
Vki segitsen nekem abban,h CM08-at szeretnék szerválni de egyiket sem lehet elinditani! azt irjak i,h vmi v2 blabla!! HELP HELP
Szia Breki, bocs a zavarásért,
egy fórumban bukkantam a véleményeidre, s láthatólag mindent tudsz a
Fifa08-ról. A kisfiam most kapott karácsonyra PC-re, ez az elsõ ilyen
játékunk. Nem tudom, szokás-e mailben zargatni (gondolom nem), de csak
ezért nem akartam regisztrálni a fórumba. A lényeg: vettünk hozzá egy
Logitech Dual Action gamepadot, szépen telepítettük, a gép látja,
mûködik. Amikor elindítom a játékot, a Vezérlõk menüben átváltok
Billengyûzetrõl Logitech Dual Actionra (így kiírja, precízen), majd
elmentem a profilváltozásokat. Aztán elindul a meccs, s a játékosok csak
a billentyûzetre reagálnak (ugyanakkor például a gamepad 10-es gombja
felhozza a menüt). Van tipped?
Elõre is köszi, s még egyszer elnézést a közvetlen zargatásért.
Üdv, s boldog új évet,
24 - Exile -Nov.23
Nekem alapból benne van, de nézz szét, hátha megtalálod
Sõt,teljesen máshogy néz ki a menü.Sz.tem ez kimaradt akkor.Nem tették bele?Mondjuk ha ez így van akkor annak nemörülök.
★ 汤姆 李
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...