FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem találom<#nemtudom>#nemtudom>
★ 汤姆 李
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
★ 汤姆 李
ReaL MaDRid x siempre
az a problem hogy amikor telepíteni akarom a fifa 07-et akkor beírom a kódot és utána el kellene olvasnom a licensz szerzõdést... dehh ott nekem üres és utána pedig kiírja hogy a telepítés nem folytatódhat mert a directx kell hozzá dehh én ezt már non régen letöltöttem és fel is tettem és ezt megcsináltam most is dehh ugyan ez a problem... ha vki tudna segíteni azt non megköszönném...<#pardon1>#pardon1>
Elõre is nagyon köszönöm : moor09
Egész nap PvP volt😊Nem Pes volt porondon hanem fifa.Még tesóm is megpróbálkozott,olyan golt lõtt messzirõl<#wow2>#wow2>Persze teljesen véletlenül.Na meg a kapusom kint volt nagyon és sikerült a GK mögé rugnia aki nem érte be a lasztit ami csak úgy lassan bepattogott.Látványos volt😊Amikor majdnem utolérte a labdát akkor még bepróbálkozott a kapus 1 kitenyerléssel,nem jött össze.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ezekkel ellentétben full rossz a visszajátszás és nemtetszik a grafika sem semilyen Replay-ben.Ingame,mikor játékban vagyok a pályán akkor ott noproblémo viszont amikor áll a játék és valami anim van az borzasztó😞Rosszak az arcok és a gólörömök is😞
★ 汤姆 李
Olyan kérdést teszek fel és olyan témán vagyok ami általános mind1 milyen verzióra.Nem sokban különbözik a 2 féle kiadás(pc és konzol).
Mondjuk ezt értem egy erõs pc-re és x360-ra.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Én is választhatok az elején A és B liga közül.Tehát marad az elsõ számu liga és Inter:-)
Köszi!
Régebbi részeknél nem lehetett választani úgy rémlik.
★ 汤姆 李
ReaL MaDRid x siempre
Leírná valaki,hogy mûködik ez pontosan?thx
★ 汤姆 李
Vistám van, és a játék egyszerûen egyfolytába rángat. És nemtudom miért. Demo gond nélkül futott, ez meg itt baszakszik nekem. Gépen semmi sem változott a demo óta, maradt ugyanez:
Athlon 64 3800+, 1,25 gb ram, 7600GS.
És a videóbejátszások, laposztogatás, minden csak félképernypõben van. Demo óta hogy tudták elkúrni? Létezik megoldás?
http://flickr.com/photos/zolika90/
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
24 - Exile -Nov.23
http://atwwebmaker.tx.hu/
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Fifa 08-m van orig neten jatszottam ... , hogy tudom megnezni kivel jatszottam legutoljara online meccset ? mert sehol se talalok az ea-s oldalon olyan lehetoseget hogy nevre pontosan megnezzem milyen emberrel jatszottam RANGSOROLT meccset.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
de fifa 06-nál volt egy gyerek aki beszkennelte és felrakta az eredeti kódot, úgy,hogy õ nem tudott regisztrálni. persze egybõl lecsaptak rá és ellopták tõle.
esetleg egy olyan embertõl tudod elkérni akinek nincs internet kapcsolata de megvan neki a játék eredwetibe 😊
elolvastad a Faq-t ott le van írva hogy lehet multizni
Van egy kis gondom . Szeretnék a neten fifa 08-al játszani mások ellen ,de kér valami regisztrácios kódot . És azt írja hogy nézzem meg a kézikönyv hátulján.
De nekem nem eredeti a Fifa 08 és nincs nekem kéziköny . Valaki segítsen .
Lécci ....
elõre is köszi