FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó Vidi,jó zene,szép gól<#taps>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

cassoneitaly
Practice-ben 1-ik szép gólom =))
Sasoljátok <#nevetes1><#nevetes1>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Nem Pc-n van meg nekem és lehet x360-on nincs ilyen opció.Legalábbis nem találok.
Azért thx!!

Dinamikus V2-es cam.jól + lett oldva!Tetszik.

daver88
amikor a csapatokat választod ki, akkor nyomd meg az "E" betût...aztán ott tudsz állítani

daver88
ok, kösz...próbálkozunk...látjuk a szobát, de nem enged belépni...kiíra, hogy csatlakozás sikertelen....

Semmi😞
Minden meccs napsütésben pompázik.
Mi több: bíró még mindig nincs,konzol kontroller gombjait nem tudom úgy beállítani ahogy szeretném,kreált vagy editált Player-t nem jegyzi + és Manager módban mindig ua(nem változik).
Szeretném esetleg csak a bírót megoldani de nemtudom hogyan.

Golyo69
Többszemélyes/lan-ba be lépsz...hamachi közben fusson és mindekni legyen bejelentkezve egy hálózatba! (max 8 an lehet tolni!) de mi "csak" 4 emberrel próbáltuk4 😄😄
nah bent vagy akkor egy valaki csinál egy szobát..vagyis az INDITÁS gombra kattint! ad a szobának egy nevet XXXX! uttána OK! és a tobbieknek ezt látni kell és mikor belépnek a lan-módba és CSATLAKOZÁS gombra kattintanak! és aki csinálta a szobát az rá nyom a START gombra! és el is indul a game 😄😄 ennyi röviden! jah és mondtam hogy csak a 1.0.1.5 ös hamachival megy! 1.0.1.5 hamachi

GGMU

daver88
idõjárás??? esik az esõ, süt a nap...felhõs az ég..meg néha havat is lehet varázsolni...

vagy nálad mi van???

daver88
jah, azt elfelejtettem, hogy ha több IP van beírva neked, akkor természetesen ki kell választani azt, amelyikre kapcsolódni szeretnél...

így leírva sokkal bonyolultabbnak tûnik, mint a valóságban...😄

daver88
na én bevállalom...

szóval tehát...miután elkéred a haver IP címét (a "simát"), azután te azt beírod a Többszemélyes/direct IP/ Új menüpontba...név nem számít!!! írhatsz bármit..az IP legyen pontosan beírva! aztán miután beírtad, szólsz a csávónak, hogy készvagy...te fogsz a játékban a kapcsolódásra (Connect) kattintani, mivel te írtad be az IP-t. Õ pedig a gazdára (Host)-ra. A lényeg, hogy egyszerre legyen megnyomva a gazda és a kapcsolódás, mert csak úgy tudtok egymáshoz kapcsolódni...

ha routeretek van, akkor kicsit bonyolódik a helyzet...errõl bõvebb beszámolót itt találhatsz...

klikk

de lehet, hogy jobbanjárnál, ha felvennél msn-re: [email protected]

aztán ott majd útbaigazítalak...

Sziasztok!
PC-n megoldották,hogy legyen idõjárás?Van nektek már a játékban valamiféle Update segítségével?
Esetleg konzolon??

Akkor légyszives,leirnád részletesen!KÉRLEK!

II Rocky II
na...😄 ma este oké?20 fele ..kb de lehet hogy 19.30 kor is már jo lessz.

24 - Exile -Nov.23

daver88
át azér a 4 ember nem ugyanaz sztem, mint a 2 ember... mikor jáccunk rocky???

II Rocky II
önállósitsd már magad egy picit😄😛PPPP ha azt mondta hogy mivel akkor mért kérdezel vissza?😄 gondolom amugy én hogy hálózatba csinálják vagypedig mind a 3 ember a negyedikre castlakozik na majd megkell nézni.
röviden akkor:
1.lépés msnen 4 en beszélünk
2.szokásos lépés a multi felé
3.ha go akkor mind a 4 egybõl nyomja (3 a csatot+1 a gazdát)
😄
#19675: atyaisten..mien idõs vagy amugy?😄 hát mit nem értesz,kérdeztél lett válasza is : ha azzal nem megy ami a fifaba van akkor a sima ip-det amit elég sok helyen megtudsz nézni (pl.:ipcim.hu) a fifaba levõ ip akkor nem jo ha vki netán routeres (és persze a portforwardot nem csnálta meg),de nekik (is és fõleg) lett kitalálva a hamacsi..:😄

24 - Exile -Nov.23

daver88
jah...meg 1.0.2.1-es hamachi nem is jó???? régivel lehet csak???

daver88
najó...de hogy kapcsolódtok, ill. kihez??? direct IP-nél, vagy többszemélyes lan-nál??? nincs errõl vmi leírás??

Golyo69
hamachival... max 8 an lehet..mi 4 en nyomtuk--2 a 2 ellen vagyis 2 en irányítottunk 1 csapatot😄😄 naon komoly összjátékokat lehet nyomni! mondjuk kell gyakorolni mert meg kell azt szokni hogy van még 1 ember akit írányítanak 😄 és gyakran lesre lehet futni 😄😄 de amúgy naon bejön ez a játékmód 😄😄 és csak 1.0.1.5 ös hamachival lehet nyomni! de mondom naon zsír úgy játszani😄😄

GGMU

Mostmár végképp nem értem...:S

daver88
önállósítsátok magatokat egy picit...ha azzal nem megy, akkor a "simával" csináljátok...ilyen egyszerû

Félreértés elkerülése végett,ugye a gazda felett lévõ ip-t kell használni nem pedig a sima ip-nket?

II Rocky II
nem csak egy fifa és kész..és egyszerre kell nyomni...

4en hogyan? azt tom hogy eredetivel lehet ,de nem erivel is lehet?😮😄

24 - Exile -Nov.23

Szóval,heverom beirja az én ip-m,én a gazdára megyek õ meg kapcsolodik?
(Semien frissités nem kell??)

daver88
4-en??? azt hogyan???

daver88
te vagy a GAZDA

Mit jelent az h "hosztolsz"?

hunbasser
a GYIKban megtalálod

ReaL MaDRid x siempre

Golyo69
röveiden ennyi..persze tûzfalba ne legyen tiltva a fifa08.exe...

GGMU

Golyo69
Ki próbáltuk most hamachival 4 en LAN-ba😄😄 😄 ku..va jó 😄D:

GGMU

Golyo69
Direct IP! bemész haver beírja az ip-éd és te meg hosztolsz õ csatlakozik! és mehet 😄

GGMU

HA vki elmagyarázná nekem h h kell Többszemélyes játékmódba egymás ellen játszani annak nagyon-nagyon megköszönném...

Adatbázis frissités honnan lehet leszedni??(Fifa08)

hunbasser
nem

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
eladod a drágább játékosaidat,csökkented a játékosok fizetéseit,és rámész a stadion igazgató fejlesztésére.elõbb-utóbb egyenesbe jössz,és akkor vehetsz mégjobb játékosokat,akiknek kevesebb fizut kell fizetni.

ReaL MaDRid x siempre

Hello mindenki!
Csak annyit szeretnék kérdezni h ha 08al többszemélyes játékmóddal akarok egy haverral játszani,akkor meg kell vennünk az eredetit??

II Rocky II
vagy ez lehet ráépült a tavalyi hspre és azért..😄 leszedem bl nem most idnul és hát ujrateszem a fifat és kész.😄
tanácsot szeretnék kérni..
immár másodosztályban vagyok arsenalall és szolnak mert minuszba van a számla... mit tegyek? adjak el játékost? csak nehogy kirugjanak idõ elõtt...szaoval eladáson kivül mit tudok még tenni hogy pénzt kapjak?
amugy most igy állok 12gy 2d 1 v a másodosztályban persze és félprofira levéve a nehézség.😄

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
de nehogy leszedd...😊 nem tudsz akkor majd bl-ben indulni.

most sokkal gyorsabbak voltak,mint tavaly,bár a tavalyi hsp-t sem próbáltam ki...😄

ReaL MaDRid x siempre

nem fake -.- fifahungaryról szedtem és mûködik is.

II Rocky II
fake?VAGY MEGVAN MÁR?

24 - Exile -Nov.23

úgy értettem, hogy a current-genrõl nextgenre váltás fifa esetében nagy lépés lenne...

hunbasser
hatalmas lépés lenne???!!! uramatyám,2008-ban azért már illik ng grafot adni bármelyik gyártótól,nem hogy egy ea-tõl...

ReaL MaDRid x siempre

mondjuk azért az hatalmas lépés lenne, hogy 09-re már PC-n is teljes NEXT_GEN legyen. vagy az xbox verziót pillanatok alatt áttudák rakni PC-re? Végülis PC-n fejlesztik, tehát sztem igen.

jaja

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Buék!

Volt alkalmam kipróbálni a 08-at boxon...
Az EA elmehet ezzel a pc-s tucatszeméttel a picsába,rendesen semmiben sem összehasonlítható a pc és a box verzió...
A grafika még haggyán lenne a kommentár a 07 összevágott változta (míg boxon rengeteg újítás,jobb reakció van) a fizika egy hulladék,meg úgy általában ez a pc változat egy fos...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

A 08 úgy szar ahogy van. Lehetetlen helyzetek ilyen biztos nincs a való életben, hogy a legszarabb kapus is olyanokat véd mint atom. 07 az még elfogadható és inkább azt fogom nyúzni ritka alkalomkor mikor kedvem van mint a 08-at.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

daver88
üdv!! aki még szokott fifázni, az jöjjön jáccani ide, jókis társaság fog összegyûlni...remélem:

klikk

letöltés

azt mondják hibamentes.

II Rocky II
erre jo a hamachi...fáku amugy sztem😄

24 - Exile -Nov.23

daver88
üdv!!!

hozzám is lehet jönni fifázni!!!

[email protected]

Hy!

Lenne egy olyan jellegû problémám, hogy összekötök két gépet, és ugyanaon az IP címen vannak, és így nem tudok LAnozni a 08al...
Ha valakinek van valami ötlete, pls segítsen, thx