FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24 - Exile -Nov.23
ott nincs!
lehetséges szted h lesz valamikor?
kösz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
24 - Exile -Nov.23
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
itt a fifa manager topic és nagyon szívesen.😄
24 - Exile -Nov.23
Nagyon köszike!
Van itt Fifa Manager fórum is?
24 - Exile -Nov.23
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Visca el Barca! Visca Catalunya!
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
24 - Exile -Nov.23
Régen próbáltam 2 billentyûzettel játszani (persze ketten... 😄 ), az egyik USB-s a másik sima...így nem sikerült, mert mndkettõvel tudtam térfelet választani, de csak az egyiket jelezte.
De viszont ha 2 gamepaddal, vagy 1 gp 1 bill. akkor tudunk ketten játszani.
A 2 billentyûs dolgot hogyan lehetne megoldani???
Esetleg ha mindkettõ bill-em USB-s lenne az úgy mûködne?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
csinálni akarok egy olyan bajnokságot ami saját csapatokból áll össze és csak kettõt enged... ez mi miatt van? rossz az amit kaptam vagy alapból ilyen?
esetleg "vegyem meg" mégegyszer? 😊
ReaL MaDRid x siempre
★ 汤姆 李
ReaL MaDRid x siempre
jaja..mi is kipróbáltunk egy csomó hamachit de csak ez jó...
jah és 4 embernél többen ne próbáljátok mert már naon laggol!
6 an próbáltuk ment is nem is volt gond csak laggolt!
Szal max 4 emberrel még élvezhetõ a játék 😄😄 mármint neten! simán lanba 8 an is élvezhtõ sztem 😄 úgy még nem próbáltam! 😄😄
GGMU
ReaL MaDRid x siempre
Kegyetlenül be tudja varrni a kapumba.Most is ez miatt kaptam ki😞
Egyébként x360 verzió hiába szép grafikailag vagy jobbak a mozgások ha hemzseg a hiányosságoktól😞(
★ 汤姆 李
Viszont lenne 1 kérdésem:
08-ban hogy tudnám megoldani hogy ne az analóggal irányítsam az embert, hanem a D-paddal??? LOGITECH CHILLSTREAM -em van..
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Jött ki erre vmi patch vagy vmi???
THX
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub