FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Tud vki egy oldalt ahonnan tudok letölteni a fifa 08-hoz magyarosítást és magyar hangot?
Elõre is kössz!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
szóval egyik ember mondja feltette és azota laggol a fifaja..jo.😄 én is feltetem,és mi történt?Fehérvárral menedzsermód. 15.bajnoki mérkõzés ligakupa õsz megnyerve.Szpari ellen jönne a mérk.lejátszom vég és mikor továbbmennék kifagy.Jó belépek mégegyszer mondom nem játszom már le csak gyors szimuláció.Ott is továbbmennék kifagy megjátszottam 3szor.Oda jut hogy uninstall és kész.csao.
24 - Exile -Nov.23
Tudnátok segíteni, hogy most raktam fel újra a szûz fifa 08-at, és milyen patcheket érdemes felrakni? (Vmi roster kéne, meg vmi fû patch elsõsorba)
ECS a790gxm-a alaplap.Phenom 2 710 proci,2giga geil ultra DDR2 800mhz ram,asus 4870,160giga vinyo,
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
24 - Exile -Nov.23
Valakivel megtudnám nézni, hogy hogy megy a multi?
Úgy gondoltam, hogy gameban ki is próbáljuk!
Szóljatok, s adom az msn címem!
Köszi!
Ilyen nekemis volt már, csak én rúgtam a gólt. Vártam, várogattam, hogy az ellenfél végezzen el egy szabadrúgást, de csak várt. Erre odamentem egyik játékosommal, elvittem a labdát, és berúgtam, ezt a pályán levõk földbegyökerezett lábbal nézték. Biztos hiba volt a mátrixba...
Meg volt párszor olyan is, hogy túl hosszú lett az indítás, de a kapust annyira megzavarta a pattanú labda, hogy utána se lépett, s simán becsorgott a kapuba.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ellenfél a tizenhatos vonala körül lesen kapja a labdát.
A csapatom és az ellenfél játékosai felállnak, hogy én jövök szabadrugással kifele. Kivéve egy ellenfél játékost, aki elvégzi az én szabadrugásomat magát indítva és lõ egy gólt. Közben a védõm, akinek kellett volna rúgnia a szabadot, irányíthatalanul áll egyhelyben ahonnan rúgni kellett volna a labdát.
Középkezdéssel folytatódik a meccs.
Mókás volt. Szeretem az ilyen bugokat. Szerencsére így is nyertem.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
24 - Exile -Nov.23
Mitöl lehet az hogy hamachin játszok haverommal, a meccs tökéletesen laggmentesen megy, a csapatválasztó képernyö és a felállás piskzosul akad? Nemértem, a meccs tökéletes, de a csapat kiválasztásával elmegy 5-6 perc anynira akad :\
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Lehet hogy szó vólt már róla, de én itt nem találom.A hivatalos update nem megy fel.Letöltöm klikk az ex-ére és nem tetszik neki valami.Tudtok valamilyen megoldást?
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
valaki aki épp játszik el tudná küldeni a real és a bayern játékos listáját, ami a játékban van? fontos lenne. elõre is köszi annak aki segít! amúgy a neten sehol nem találom...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
24 - Exile -Nov.23
2. Fejleszd a stadion igazgatót!
Ilyen helyzettel még nem találkoztam. Manager módban most szerzõdtem egy másik klubhoz. Ugye elõször 4 db edzõmeccs. Ahogy mennek ezek a meccsek idegenben észrevettem, hogy hatalmas pénzt visznek a játékosok, kb 350e-et. Gondoltam sebaj majd az itthoni meccseken visszahozom, jegyárak az egekben. De nem így történt. Otthon csak kb. 40e plusszal zár. Gyorsan megváltam pár játékostól, de ahogy elnézem 6 meccs és minuszban vagyok megint.
Tudna vlki segíteni, hogy mi ilyenkor a teendõ, ha már eleve csõdre van itélve a klub?
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
de szerintem ez nem az nekem olyan kéne amibe csapatként van benne nem a magyar válogatot kell mert azmár megvan
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
hogyan lhet magyar csapatokat berakni ??
pl.:mint Ftc, HOnvéd ,UJpest....
Válasszotokat elöre is köszönöm
Közvetlen letöltési linket kérnék szépen elöre is köszönöm !
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
de akkor meg nem értem ezt a kérdést. #19747
24 - Exile -Nov.23
utána bejön egy oldal ami kér felhnevet+ jelszót. azt szintén megtalálod a kézikönyvben. aztán engedélyezed a routert és kész.