FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tûzfal ki. Routerünk van, de hálózati játéknál az számít vmit? Amúgy, nem azzal van a baj szerintem, mert a kapcsolat az megvan, csak csapatkiválasztás után, betöltés után vmiért szakad. Ez lehet a router miatt?
tûzfal ki. routeretek van?
mit ír ki?
tényleg egyikõtök se tett fel semmilyen pachet?
és ha a roster pachet feltettétek akkor rá kell menni a csapatok frissítésére és visszaállítani a frissített csapatokra! vagy hogy ezt próbáljátok meg!
és ha a roster pachet feltettétek akkor rá kell menni a csapatok frissítésére és visszaállítani a frissített csapatokra! vagy hogy ezt próbáljátok meg!
És még amit hozzátennék: vagy egy hónapja tudtunk játszani, csak nálam volt egy vindózreinstall. Bocs h kettõ lett...
Hali
Az a helyzet, hogy szeretnék albitársammal fifázni (08) multiba, többszemélyes hálózati játékot kiválasztjuk, egyikünk hostol másik csatizik. Minden nagyon jó kiválasztjuk a csapatokat, betölt a játék, mikor kezdõdne a meccs hibaüzivel szakad a kapcsolat. Akármelyikünk hostol ugyanez van. A progi tört, de ugyanaz a verzio, full alap mindkettõ, semmi változtatás nincs roosterbe. Mi lehet a probléma?
Az a helyzet, hogy szeretnék albitársammal fifázni (08) multiba, többszemélyes hálózati játékot kiválasztjuk, egyikünk hostol másik csatizik. Minden nagyon jó kiválasztjuk a csapatokat, betölt a játék, mikor kezdõdne a meccs hibaüzivel szakad a kapcsolat. Akármelyikünk hostol ugyanez van. A progi tört, de ugyanaz a verzio, full alap mindkettõ, semmi változtatás nincs roosterbe. Mi lehet a probléma?
Nekem megvan a pes de nem tetszik o.O pedig eddig a pes 4-töl 6-ig csak peseztem.....nemtetszik ebbe a mozgás, nagyon konzolos 😞
na neszívassatok! miez ahhoz képest amilyen a fifa grafikája! szinte nem változott semmit a 07 hez és a 06 hoz képest azért a 3 Ghz proci túlzás!
a pes nincs meg de gondolkodtam(om) hogy megnézem milyen!
a pes nincs meg de gondolkodtam(om) hogy megnézem milyen!
hát azért sokaknak csak low meg medium grafon fut a pes, high-on már csak azoknak meg akiknek a karija tudja a Shader 3.0-t....enyém tudja és 2,4es procim van és nem fut tökéletesen <#szomoru1>#szomoru1>
nem.
amúgy senki nem írta,hogy az euro 2008 nem next-gen lesz,szóval ha te most az euro 2008-ról beszélsz,akkor az már valószínüleg nextgen lesz,ha ilyen konfig kell hozzá.
amúgy senki nem írta,hogy az euro 2008 nem next-gen lesz,szóval ha te most az euro 2008-ról beszélsz,akkor az már valószínüleg nextgen lesz,ha ilyen konfig kell hozzá.
ReaL MaDRid x siempre
de nemaz és ez az ajánlott ha nextgen lesz akkor mekkora lesz a gépigénye?
2magos 3 Ghz?
2magos 3 Ghz?
-Milyen konfiguráció ajánlott a játékhoz?
-Az elõbb felsorolt minimum rendszerigényhez képest kétszer jobb hardverek. Például: CPU: Intel Pentium 4 3 GHz,?????????? 512 MB RAM(Vista esetében minimum 1 GB RAM),GeForce 6,7,8,9 széria 128 MB memóriával.
igen, bár ez nevetséges kifogás, hogy azért nem next-gen pc-re hogy ne legyen magas gépigény. LOL! 2007-es játék! már melyik nem next-gen ebben az évben? ez szánalmas volt az EA-tól. 09 már az lesz. de akkor az euro miért nem?
nextgen miért nem lehetett pcre is nextgen gamet kidobni miért csak konzolra?
te szerinted a fifa 07 és a 08 mekkora külömbség van?
vagyis tuti nem fejlesztették hónapokig mert megcsinálták konzolra azt észbekaptak hogy létezik pc aztán az utolsó napokban csináltak valamit!
te szerinted a fifa 07 és a 08 mekkora külömbség van?
vagyis tuti nem fejlesztették hónapokig mert megcsinálták konzolra azt észbekaptak hogy létezik pc aztán az utolsó napokban csináltak valamit!
hát sztem a euro 2008 tök fifa08 lessz...semmi változást nem várok..annyi hogy euro 2008 as csapatok benne lesznek semmi több...
24 - Exile -Nov.23
teszem hozzá, hogy az uefa 06-07 játékban több újítás volt a fifa 07-hez képest, mint a fifa07 és a -08 között. ezért reménykedhetünk. meg hát senki nem mondta, hogy kötelezõ megvenni...1 próbát megér.
Fifa 09 next-gen lesz!? az euro 2008 áprilisban jelenik meg és azt mondják ne várjunk csodát. augusztusra meg next-gen fifát ígérnek? akkor most ebben semmi változás, 4 hónap alatt meg világot megváltó játékot készítenek? fifa 09 is egy nagy <#levele>#levele> lesz...
euro 2008
euro 2008
hát arra gondoltam! hogy 10esre teszed!
amugy a nézõi támogatottség 99 % on van mert ha nem akkor nem kapod meg a max jegypénz!
akkor eladod a felesleges embereket!
máshogy meg úgy lehetne hogy CM8al átálítod a szurkolók létszámát 300 000 re de akkor sajnos újra kell kezdened mert nem lesznek jók a mentések!
amugy a nézõi támogatottség 99 % on van mert ha nem akkor nem kapod meg a max jegypénz!
akkor eladod a felesleges embereket!
máshogy meg úgy lehetne hogy CM8al átálítod a szurkolók létszámát 300 000 re de akkor sajnos újra kell kezdened mert nem lesznek jók a mentések!
méretét???😮 azt meg hogyan? a stadion igazgatót oké hogy lehet,de az is alapbol 10en van nem is lehet emelni a barcanal.Szóval a méretét hol lehet emelni?
24 - Exile -Nov.23
eladsz pár játékost!
emeled a jegy árát!
növeled a stadion méretét!
emeled a jegy árát!
növeled a stadion méretét!
Sziasztok!
Biztos hatezerszer leirtátok már, de igazából (a keresõ "segítségével") semmi választ nem találtam. Az FC Barca-val kezdenék el egy uj szezont, a nyitómeccsen a madridot legyõztem, de folyamatosan minuszba végzõdök. Azt látom, hogy a játékosok egy rakást pénz lenyulnak, de a fizetésüket nem lehet lejjebb vinni, csak emelni. Ilyenkor mi a teendõ? Köszönöm elõre is a segítséget!
Biztos hatezerszer leirtátok már, de igazából (a keresõ "segítségével") semmi választ nem találtam. Az FC Barca-val kezdenék el egy uj szezont, a nyitómeccsen a madridot legyõztem, de folyamatosan minuszba végzõdök. Azt látom, hogy a játékosok egy rakást pénz lenyulnak, de a fizetésüket nem lehet lejjebb vinni, csak emelni. Ilyenkor mi a teendõ? Köszönöm elõre is a segítséget!
jaa.azt vágom hogy a nyil ott van akkor,de azt hittem még elõrébb is lehet tenni a védelmet.😊 mert az nem vmi sok sztem.:S
24 - Exile -Nov.23
hát én beállítottam! van narancssárga 3 szög de a 16osomnál vannak a csatárok ha a kék háromszög a kapusomat kilökik a kapumból!
védekezésnél ha a Qt nyomod és a numpadon lévõk közûl választhatod a lest vonalvédelmet az EF az elõretolt védelem?
vagy a másikat!
ezeket egyszerre beállíthatom vagy csak a támadást kell rányomni hogy széljáték vagy 3emberke vagy a másik ketõt nemtudom !
ezt megcsináltam de nemjó
védekezésnél ha a Qt nyomod és a numpadon lévõk közûl választhatod a lest vonalvédelmet az EF az elõretolt védelem?
vagy a másikat!
ezeket egyszerre beállíthatom vagy csak a támadást kell rányomni hogy széljáték vagy 3emberke vagy a másik ketõt nemtudom !
ezt megcsináltam de nemjó
szocsa,rocky: egyszerû,mentalitást változtattok (numpadon az 5-ös gomb,és addig nyomjátok,amíg felfelé mutató háromszöget nem láttok),és akkor mindenki elõrébb lesz kicsit.
a másik megoldás pedig az,hogy egy csapathoz csináltok külön formációt,és akkor oda tehetitek az embereket,ahová akarjátok(csak hát ez sajna multiban nem mûködik,ezt remélem a 09-ben kijavítják,és azt is remélem,hogy nem olyan lesz ez a szabad formációs cucc,mint a mostaniban,hanem mondjuk csak simán meccs elõtt is ide-oda tologathatjuk a játékosokat,azt hiszem anno még a fifa 97-ben volt ilyen)
a másik megoldás pedig az,hogy egy csapathoz csináltok külön formációt,és akkor oda tehetitek az embereket,ahová akarjátok(csak hát ez sajna multiban nem mûködik,ezt remélem a 09-ben kijavítják,és azt is remélem,hogy nem olyan lesz ez a szabad formációs cucc,mint a mostaniban,hanem mondjuk csak simán meccs elõtt is ide-oda tologathatjuk a játékosokat,azt hiszem anno még a fifa 97-ben volt ilyen)
ReaL MaDRid x siempre
hát nekem a 07 ben volt hasonló problémám eltûntek a játékosaim de az ellen látható maradt ilyenkor valamilyen bejátszást kell csinálni akkor visszajönnek az emberkék!
de itt még a pálya vonala is eltûnt nekem csak az emberkéim mentek el!
és hogyan tudom beállítani azt hogy a csatáraim ne a 16os vonalánál legyenek hanem elõrébb! pedig támadáson vagyok és elõretolt védelem mégis hátúl vannak!
de itt még a pálya vonala is eltûnt nekem csak az emberkéim mentek el!
és hogyan tudom beállítani azt hogy a csatáraim ne a 16os vonalánál legyenek hanem elõrébb! pedig támadáson vagyok és elõretolt védelem mégis hátúl vannak!
Amúgy a magyar nyelvûvel próbáltuk nem tudom, hogy ez számít e valamit csak gondoltam beírom.
Hello, egy kérdésem lenne. Kollégiumban szeretnénk a fifa 08-al játszani hálóban de nem megy.Viszont a 07 pedig tökéletesen.Rámegyünk, hogy többszemélyes játék, hálózat az egyikünk indít a másik csatlakozik de mikor a mecs töltödne be kilép.Pedig ahogy mondtam a 07-tel tökéletesen megy és singleben is tudunk játszani a 08-al úgy hogy nem a gépünk a rosz.Amúgy több gépen is kipróbáltuk még hamachival is de valahogy nem tudtunk játszani.Ha esetleg van valami patch vagy másképp tudtok segíteni azt megköszöném.Csá
Én problémámra senki nem tud semmit ?
Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"
Sziasztok feltettem egy Patchet az a baj hogy nem tudom mert melyik okozta mert vagy 5 t raktam fel egyszerre de elindítok egy mecset és nem látom a labdát csak az árnyékát CM 08 már próbáltam hogy csak 1 labdát tetem be meg minden de akkor is csak az árnyékát látom
Remélem tudtok segíteni elõre is köszi !
Remélem tudtok segíteni elõre is köszi !
Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"
Sziasztok
Hamachin lehet-e a meccs hosszát állítani?
Köszi a segítségeteket
Hamachin lehet-e a meccs hosszát állítani?
Köszi a segítségeteket
Hello!
Van 1 Fujitsu Pi 2530-as notebook-om amin vista rendszer van telepítve
Megvettem a fifa 08-at,és probléma a következõ,meccs közben a játék sebessége iszonyú lassú(szaggat),pedig már a beállításoknál átállítottam mindent,leszedtem a legújabb videokari(Ati radeon X2300 HD) drivert,de így sem oldodott meg a probléma.Gondoltam felteszem az XP-t de nem támogatja a gép.Ha esetleg tud valaki valami féle megoldást azt nagyon megköszönném.
Van 1 Fujitsu Pi 2530-as notebook-om amin vista rendszer van telepítve
Megvettem a fifa 08-at,és probléma a következõ,meccs közben a játék sebessége iszonyú lassú(szaggat),pedig már a beállításoknál átállítottam mindent,leszedtem a legújabb videokari(Ati radeon X2300 HD) drivert,de így sem oldodott meg a probléma.Gondoltam felteszem az XP-t de nem támogatja a gép.Ha esetleg tud valaki valami féle megoldást azt nagyon megköszönném.
Sziasztok!
ATI x1950GT karim van és homályos a játék visszajátszásoknál...tudom hogy át lehet írni a cfg file-ba a 0-t 1-re meg is tettem, de miért homályos? Elvileg támogatnia kéne ezt a karit nem?
ATI x1950GT karim van és homályos a játék visszajátszásoknál...tudom hogy át lehet írni a cfg file-ba a 0-t 1-re meg is tettem, de miért homályos? Elvileg támogatnia kéne ezt a karit nem?
Viszont ha jól emléxem a roster csak pár file talán az fe könyvtárban, de mivel a játékot rég töröltem nem tudom pontosan megmondani.
nem kell másolni
elég két könyvtár
egy data és egy data1
ha az utóbbi kell data átnevez data2
data1 átnevez data és kész
aki lusta még bat file-t is csinálhat erre
elég két könyvtár
egy data és egy data1
ha az utóbbi kell data átnevez data2
data1 átnevez data és kész
aki lusta még bat file-t is csinálhat erre
Én 3-4 évente, amikor veszek telefont, az új sim-kártyán lévõ pénzt felotlom sg VIP re, aztán berakom a régi kártyám😄D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"elég" csak a data mappát 😄DDdddddd jahh,végülis járható út,csak hát f*szomnak van kedve másolgatni mindig egy meccs elõtt 😄 hosszabb a másolás mint a meccs 😄 na jó,azért nem,de egyszerûbb lenne csak azt a pár fájlt kicserélgetni meccs elõtt.
amúgy a logót azért vettem ki,mert ugye az elõzõ 150x25-ös volt,és kicsiben rosszul nézett ki,újat nincs kedvem csinálni,vip tagságért meg csak emiatt nem fogok fizetni 😄
amúgy a logót azért vettem ki,mert ugye az elõzõ 150x25-ös volt,és kicsiben rosszul nézett ki,újat nincs kedvem csinálni,vip tagságért meg csak emiatt nem fogok fizetni 😄
ReaL MaDRid x siempre
de fura vagy igy "szüzen" 😄
de amugy ugy nem lehet megoldani,hogy a program file-s ea sports fifa08 mappát másolni vhova.Majd ha felteszi a rostert akkor aztán visszamásolni és akkor felülirja megint és igy lehet hogy menne is,vagy tévedek?
de amugy ugy nem lehet megoldani,hogy a program file-s ea sports fifa08 mappát másolni vhova.Majd ha felteszi a rostert akkor aztán visszamásolni és akkor felülirja megint és igy lehet hogy menne is,vagy tévedek?
24 - Exile -Nov.23
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy a roster patch melyik fájlokat cseréli ki? Meg hogy akkor meg lehet-e azt csinláni hogy a szüz játékról lementeni azokat a fájlokat amiket a roster patch kicserél és aztán cserélgetni, mert így ha fölrakom már nem tudok oylan ellen játszani akinek nincs fölrakva o.O
Nem tudja valaki hogy a roster patch melyik fájlokat cseréli ki? Meg hogy akkor meg lehet-e azt csinláni hogy a szüz játékról lementeni azokat a fájlokat amiket a roster patch kicserél és aztán cserélgetni, mert így ha fölrakom már nem tudok oylan ellen játszani akinek nincs fölrakva o.O