FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
vagy R ...
vki nem vágja melyek azok a pecsek amit feltehetek ugy hogy a multi siman menjen attol.😊
gondolok pl a kerernyore,hogy angol bajnokis ilyen skinem legyen(nemtom a pontos nevet sajnos)

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
shift

ReaL MaDRid x siempre

Japep
Amúgy ha pl a 90.percben szögletem van, akkor kiírja a gép, hogy...
R - Kapus kihívása szöglethez

Ezt mégis melyik gombbal kell??? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hunbasser
szia Ábel 😊

fifahungaryn legend patch és roster is van.

ReaL MaDRid x siempre

Count Adyn
Vista alatt az emberek 60% nak ien sajnos:/ Biztos a Feng Shui😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

SgtChris
Az mitõl lehet, hogy MS VISTA SP1-en olyan sebességgel fut a játék, mintha lassított felvételt néznék? Szóval, nem akadozik, hanem tényleg, mintha le lenne lassítva a felvétel... Pfff.... 174.xx verziós Forceware driverrel...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Látom neked sem favorit a 08 😊 megértem

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Cabell
Sziasztok, tudom, maradi vagyok, de nagyon nagy szükségem lenne egy rosterre, valamint egy legend patchre FIFA!!07!!!.hez!

Ha valaki tud segíteni, akkor az írjon légyszi!
Nagyon köszi😊!

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

mabbak
No emberek megtörtén a csoda, tudunk albin belül fifazni haverral. 😊 Megoldás az volt, hogy újraraktam a vindózát, utána pöpec volt minden. Köszi mindenkinek, aki próbált segíteni!
Japep
Szerintem ezt is megtaláltam... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Már megcsináltam magamnak a fehér alapot...

És azt a mezt ki lehet cserélni, amit meccsek elõtt mutat a mezválasztásnál valamilyen programmal? Úgyértve hogy azon a képen ne az alap legyen, hanem már a módosítottnak megfelelõ...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sziasztok !
Nem tudja valaki , mi van au EA szerverével ? nem tudok belépni azt mondja a szerver hibás !
Vagy, esetleg nállam lehet a baj ?
Japep
Leszedtem a MonkeyDragon Series 2.0-át a FifaHungary.com-ról, mert mezt szeretnék csinálni...
Az lenne a kérdésem, hogy nem lehet-e valahonnan letölteni egy alap, sima, fehér mezalapot?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Hello.

Patch-eket akarom felrakni probaltam mar kb mindegyik verziot, de nem engedi, a regi file-okkal van gondja. Nem szeretnek online jatszani, viszont a roster update jol jonne. flt verziom van. Full friss install, most raktam fel, segitene valaki?

hát csináld bele magad a csapatba én beletettem magam persze minden full!
és vagy 50 millát érek! <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
Japep
Ja, de azt írják, hogy egy ilyen kis csapatba nem jönnek... :S
Sztárom meg nincs a csapatban...nam baj, akkor majd keresgélek!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

de van keresni kell ha nagyon keresel találsz is!
de meg lehet csinálni a CMel hogy a csapatod stadionját a befogadoképességét megemeled.
eladsz pár sztárt vagy felesleges emberkét!
emeled a jegy árát!
és van mág egy csomo minden!
olyan cfg amivel milliokat kapsz hazai meccsek után a jegyekbõl!
azt hiszem ez a 07hez volt!

de a legegyszerûbb módja annak hogy veszel szabadúszókat aztán a következõ átigazolási szezonba eladod õket!
így egy csomó pénzt lehet keresni!
Japep
1,5 millióval indulok, a legdrágább játékosom kb 600.000, az igazgató fejlesztése pedig több, mint amennyi pénzem van... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

II Rocky II
biztos van..én nemtok róla😄 hát adj el játékost,majd növeld a stadionigazgatót...nekem ez mindig bevállik.

24 - Exile -Nov.23

Japep
Hello!

Nincs valami kód vagy hasonló a FIFA08-hoz, amivel pénzt lehetne kapni?
Mivel elkezdtem a QPR-rel egy bajnokságot, de folyamatosan csökken a bankegyenlegem...nem vettem sztárokat, nem is tudnék, csupán az "életben maradás" is kérdéses...ezért kellene!

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

totti10
nekem! msn : [email protected]

hajrá,lilák!

nekrm lenne csak mikrónetem van és ha csak egy pillanatra is elmegy a net vagy akadozik már kilép a játék!
szóval nem tudtam végigjátszani idáig egyetlen egy multis meccset se!
mert mindig megszakadt!
mama2
Kinek van kedve direkt ip-n keresztül nyomatni?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

thx

I\'m defeated DAHAKA!

olvass GYIKot
ott leírják részletesen!
hy
multizni akarunk haverral hamachi-n keresztül több személyes lanba nem láttuk egymást, elmondaná valaki h is kell pontosan hasnálni a direkt ip-s cuccost(kinek mit kell beírni meg ilyenek) thx a helpet!

I\'m defeated DAHAKA!

II Rocky II
jo nmetutttam😄 amugy azért irtam hogy te irhatsz rám ,mrert te ajánlod itt magad közben meg vannak emberek akik alig atalálnak ellenfelet😛😄 na mind1..
jó a banner <#eljen>

24 - Exile -Nov.23

totti10
te is irhatsz rám😛

hajrá,lilák!

II Rocky II
passszod mértnem irsz rááám😄DDD néha alig találni fifazni valo emberkét.(amugy multit nem szabad eme csodálatos topicban kérni😄DDD

24 - Exile -Nov.23

totti10
sziasztok

ha vkinek van kedve multiba fifázni akkor vegyen fel 😊

msn: [email protected]

hajrá,lilák!

PESFAN
Sziasztok!

Nem lehet tudni valami új roster update-rõl?
Jó lenne már egy olyan adatbázisfrissítés amin látszódnak a januári átigazolások is.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

II Rocky II
hja ha nem jo akkor a te géped is tett ujra 😊sok sikert.eredményt várjuk.😄

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
winreinstall után tuti,hogy mûködni fog...ha nem,akkor írjatok az ea-nek <#idiota>

esetleg még megpróbálhatjátok azt,hogy direct ip-ben beírod az albitársad belsõ ipjét,és arra kapcsolódsz.

ReaL MaDRid x siempre

mabbak
Hát mivel mindkét gépen zerora írtottam a fifát, értsd mentett állások és télleg minden config meg ilyen lószar fájlok, mappák, és a így raktam újra a programot, nem hiszem, hogy az elmúlt fél napban elfelejtettem volna, hogy felraktam egy peccset 😊)). Na mind1 srácok köszi szépen a segítséget, most majd az lesz, hogy haver gépén is újravindóz, ha utána se mûxik akkor bájbáj fifamulti...
mivan ha elfelejtetted hogy ezt a pachet feltetted!
CM8al nem piszkáltad meg az adatbázist?
hogy átítad a stadion befogadóképességét vagy a akármit a stadion hálóját!
vagy valamelyikõtök magát beleszerkeztette az egyik csapatba! vagy mittudom én!
ha tényleg semmilyen pach nicns fent és eddig jó volt akkor most nemtudom mi a probléma
mabbak
Fél éve ugyanúgy csináltam ahogy most, most ugyanúgy csinálom ahogy fél éve. -.- Többször leírtam már am hogy 😄DD. Ha tudnám, hogy mit raktam fel amitõl nem mûxik, akkor szted egyáltalán létezne a kérdésem? 😊)
hunbasser
hát,ezért mondom,hogy érdekes...talán csinálj mégegy winreinstallt 😄 de lehet,hogy valami az albitársadnál nem klappol.

ReaL MaDRid x siempre

fél éve hogyan csináltad? és most hogyan csinálod?
mit raktál fel hogy nem mûxik?
mabbak
Hát basszus kajak beszarok, mindkettõnknek full szûz a fifa, 10 perces eltéréssel raktam fel, hamacsit újraraktam mindkét gépen, de gecire nem mûxik. Router meg ja azért kell, hogy netet osszunk, mily meglepõ 😄DD. Am nem tudom mit lehetne még csinálni, mindezt úgy, h fél éve még lazán játszogattunk és ugyanez volt a felállás...csak ugye nekem winreinstall...
II Rocky II
télleg.😄 azt hittem a srác irt..nem is figyeltem a nicket.😄

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
mondogatjátok itt,hogy lehet,hogy a router,meg ha nem az,akkor hamachi,stb...de hát könyörgöm,egy albérletben élnek,routerük van,gondolom azért kell,hogy egymást közt osszák el a netet! tehát itt nem kell portforwardolni,hamachira meg végképp semmi szükség nincs...

ha meg nem egyezik az adatbázis,akkor azt a fifa úgyis írja,bár nem tudom,hogy ez csak akkor érvényes-e,ha rendes rostert pakol fel valaki,vagy akkor is,ha csak egyetlen egy játékos eltérés van a két adatbázis között...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem engem,teee... 😛P

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
nem nézlek!
Tudom hogy probáltad amit irtam majd mindet amit írtam,csak gondoltam leirom összességében az egészet.Mást nemtudok sajna.:S
#19853:
sztem a portforward helyett a hamachi a megoldás😊
A játékos igazolásokra meg a fifa uninstallja.
Ha így sem mükszik akkor egy xp reinstall?! és tényleg én mást nem tudok.Ha akkor jó volt most is jónak kell lennie.😊

24 - Exile -Nov.23

Fontos,hogy az adatbázis mindkettõtöknél MEGEGYEZÕ legyen!!!Tehát,ha valakinél fel van téve egy roster(adatbézis frissítés),akkor a másiknak is szüksége lesz erre. Ha már egy játékost is valamelyikõtök átigazolt a játékban(nem manager modeban) vagy létrehozott egy játékost(nem Be a pro,azaz Légy profi módban),már bukott ügy az egész,tehát a játékost vissza kell igazolni eredeti helyére,létrehozott játékos esetében pedig törölni kell a játékost.

A routerrõl egy kicsit: ha router alól netezik mindkét játékos,akkor egyikõjük sem fog tudni hostolni,de ha az egyik nem játékos nem routeres, akkor õ tud hostolni,és a másik(aki routeres) tud rá csatlakozni. Viszont,ha mindketten routeresek,akkor vagy port forwardolni kell(ez azt jelenti,hogy azt a portot,amit a FIFA 08 használ, a 3658-as,"kihozzuk a router elé",ezáltal már nem leszünk passzívak)

Hogyan port forwardoljunk? (Itt válaszd ki a routered típusát és rákattintasz, játékokat fogsz látni, a játékok kezdõbetûnként vannak csoportosítva, így nyilván az F betûnél megtalálod a FIFA 07-et,ne ijedj meg,a FIFA 08-nál is ugyanúgy kell csinálni,mint a 07-nél 😊)
hunbasser
ne nézd már hülyének a másikat...😊

amúgy nekem meg most olyan problematikám van,hogy haversráccal(akivel egy szolgáltatón belül vagyunk) nem tudunk fifázni valami miatt...mindig ment,de egy ideje már nem...adatbázis is ugyanaz,tûzfal is ki van lõve.hamachival is próbáltuk,ott legalább már eljutottunk a csapatválasztásig,de lefagy,és kiírja,hogy kapcsolat megszakadt :\ pedig régen jó sokat játszottunk,elképzelni sem tudjuk,hogy mi lehet a probléma.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
igen.a gazda gazdat nyom.a csatizni kivánt ember meg beirja a gazda hamachis ipjét.tüzfal kilöve.egyszerre csatlakozva.patch ne legyen fennt.illetve hacsak lehet mindent löjetek ki a gyorsinditásbol(folyamatokbol).(ezt éln szoktam megtenni:😄)röviden ezek ha megvannak akkor mennie (!!!) kell a fifanak.
Még egy javaslat,mi lenne ha a fifat ujratennétek?

24 - Exile -Nov.23

mabbak
Néztük, nézegettük, ott csak annyit kell nem, hogy megcsináljuk hamacsival a hálót. Ip szerinti csatit választjuk és ip-hez egyikünk beírja másikunk hamacsis ip-jét? Mert ebben az esetben kapcsolódás sikertelen hibaüzivel lefagy a menü egy része. -.-
<#banplz><#lama><#taps> EZ a gáz ilyet megkérdezel..áhh

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

a gamerboltok polcairól!😊
Sziasztok honnan tudnám leszedni a Fifa 08 Manager?