FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vki nem vágja melyek azok a pecsek amit feltehetek ugy hogy a multi siman menjen attol.😊
gondolok pl a kerernyore,hogy angol bajnokis ilyen skinem legyen(nemtom a pontos nevet sajnos)
24 - Exile -Nov.23
R - Kapus kihívása szöglethez
Ezt mégis melyik gombbal kell??? 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ha valaki tud segíteni, akkor az írjon légyszi!
Nagyon köszi😊!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
És azt a mezt ki lehet cserélni, amit meccsek elõtt mutat a mezválasztásnál valamilyen programmal? Úgyértve hogy azon a képen ne az alap legyen, hanem már a módosítottnak megfelelõ...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nem tudja valaki , mi van au EA szerverével ? nem tudok belépni azt mondja a szerver hibás !
Vagy, esetleg nállam lehet a baj ?
Az lenne a kérdésem, hogy nem lehet-e valahonnan letölteni egy alap, sima, fehér mezalapot?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Patch-eket akarom felrakni probaltam mar kb mindegyik verziot, de nem engedi, a regi file-okkal van gondja. Nem szeretnek online jatszani, viszont a roster update jol jonne. flt verziom van. Full friss install, most raktam fel, segitene valaki?
és vagy 50 millát érek! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Sztárom meg nincs a csapatban...nam baj, akkor majd keresgélek!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
de meg lehet csinálni a CMel hogy a csapatod stadionját a befogadoképességét megemeled.
eladsz pár sztárt vagy felesleges emberkét!
emeled a jegy árát!
és van mág egy csomo minden!
olyan cfg amivel milliokat kapsz hazai meccsek után a jegyekbõl!
azt hiszem ez a 07hez volt!
de a legegyszerûbb módja annak hogy veszel szabadúszókat aztán a következõ átigazolási szezonba eladod õket!
így egy csomó pénzt lehet keresni!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
24 - Exile -Nov.23
Nincs valami kód vagy hasonló a FIFA08-hoz, amivel pénzt lehetne kapni?
Mivel elkezdtem a QPR-rel egy bajnokságot, de folyamatosan csökken a bankegyenlegem...nem vettem sztárokat, nem is tudnék, csupán az "életben maradás" is kérdéses...ezért kellene!
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
hajrá,lilák!
szóval nem tudtam végigjátszani idáig egyetlen egy multis meccset se!
mert mindig megszakadt!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
I\'m defeated DAHAKA!
ott leírják részletesen!
multizni akarunk haverral hamachi-n keresztül több személyes lanba nem láttuk egymást, elmondaná valaki h is kell pontosan hasnálni a direkt ip-s cuccost(kinek mit kell beírni meg ilyenek) thx a helpet!
I\'m defeated DAHAKA!
jó a banner <#eljen>#eljen>
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
hajrá,lilák!
Nem lehet tudni valami új roster update-rõl?
Jó lenne már egy olyan adatbázisfrissítés amin látszódnak a januári átigazolások is.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
esetleg még megpróbálhatjátok azt,hogy direct ip-ben beírod az albitársad belsõ ipjét,és arra kapcsolódsz.
ReaL MaDRid x siempre
CM8al nem piszkáltad meg az adatbázist?
hogy átítad a stadion befogadóképességét vagy a akármit a stadion hálóját!
vagy valamelyikõtök magát beleszerkeztette az egyik csapatba! vagy mittudom én!
ha tényleg semmilyen pach nicns fent és eddig jó volt akkor most nemtudom mi a probléma
ReaL MaDRid x siempre
mit raktál fel hogy nem mûxik?
ha meg nem egyezik az adatbázis,akkor azt a fifa úgyis írja,bár nem tudom,hogy ez csak akkor érvényes-e,ha rendes rostert pakol fel valaki,vagy akkor is,ha csak egyetlen egy játékos eltérés van a két adatbázis között...
ReaL MaDRid x siempre
Tudom hogy probáltad amit irtam majd mindet amit írtam,csak gondoltam leirom összességében az egészet.Mást nemtudok sajna.:S
#19853:
sztem a portforward helyett a hamachi a megoldás😊
A játékos igazolásokra meg a fifa uninstallja.
Ha így sem mükszik akkor egy xp reinstall?! és tényleg én mást nem tudok.Ha akkor jó volt most is jónak kell lennie.😊
24 - Exile -Nov.23
A routerrõl egy kicsit: ha router alól netezik mindkét játékos,akkor egyikõjük sem fog tudni hostolni,de ha az egyik nem játékos nem routeres, akkor õ tud hostolni,és a másik(aki routeres) tud rá csatlakozni. Viszont,ha mindketten routeresek,akkor vagy port forwardolni kell(ez azt jelenti,hogy azt a portot,amit a FIFA 08 használ, a 3658-as,"kihozzuk a router elé",ezáltal már nem leszünk passzívak)
Hogyan port forwardoljunk? (Itt válaszd ki a routered típusát és rákattintasz, játékokat fogsz látni, a játékok kezdõbetûnként vannak csoportosítva, így nyilván az F betûnél megtalálod a FIFA 07-et,ne ijedj meg,a FIFA 08-nál is ugyanúgy kell csinálni,mint a 07-nél 😊)
amúgy nekem meg most olyan problematikám van,hogy haversráccal(akivel egy szolgáltatón belül vagyunk) nem tudunk fifázni valami miatt...mindig ment,de egy ideje már nem...adatbázis is ugyanaz,tûzfal is ki van lõve.hamachival is próbáltuk,ott legalább már eljutottunk a csapatválasztásig,de lefagy,és kiírja,hogy kapcsolat megszakadt :\ pedig régen jó sokat játszottunk,elképzelni sem tudjuk,hogy mi lehet a probléma.
ReaL MaDRid x siempre
Még egy javaslat,mi lenne ha a fifat ujratennétek?
24 - Exile -Nov.23
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu