36658
-
emokiller #23430 ha a valóságot nézzük akkor a hazainak hazai , idegenbelinek idegenbeli mezet tegyen fel...persze színütközés nélkül -
sudden death #23429 lehet azt választani gamepad-on hátsó gombok valamelyikével vagy pedig ott lent a játékban h hazai meg vendég mez azt hiszem valahogy így van -
Hali valahol levannak írva a lövés fajták??? -
manager módban tényleg nem lehet mecs előtt mezt választani?
ha igen elég gázos -
Neoncsoves #23426 Szabadrugásnál hogy lehet külsővel rúgni? tehát hogy ne befele csavarodjon hanem kifele... értitek:D -
bodomfan #23425 Sziasztok! Egy olyan gondom lenne, hogy nem tudok online játszani... Már a játék indításakor kiírja h az online játékhoz töltsem le a legújabb frissítést. OK-zok de nem történik semmi. Vki tudna segíteni? Hálás lennék :) -
Lehet,hogy nagyon láma kérdés,de azért felteszem,szal van Xboxom,van hozzá gamepad,csak vezeték nélküli,gondolom az nem lehet számítógépre"kötni"!? -
emokiller #23423 minek is ? =o -
Helló!
Nekem is mint sok másnak ez volt a gondja.
De hála nono26-nak
nálam megoldódott.
Töldsd le ezt a filet.
http://www.zshare.net/download/19116669a49d5d09/
Aztán a kapott devdata file-t írd felül a C/Dokumentum settings/saját neved/dokumentumok/FIFA09/user helyen található devdatával.
És valószinüleg működni fog neked is. -
a 2. at emberváltás+lövéssel rugtad? :O -
cseles
kapufás :C
-
kokusz93 #23419 emokiller vegyél fel msn-re. [email protected] -
Gyureszka #23418 köszi... hátha benne van a megoldás is :D -
emokiller #23417 http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-pc/338064-solution-all-who-have-proplems-gamepad-control.html
-
Gyureszka #23416 Szeretnék érdeklődni, hogy valami gamepad patch nem készült-e, elég jó kis padom van (szvsz) de nem támogatott szerintem. SL-6541 típusú Speed-Link pad, beállításoknál rányomok valamire akkor kiírja h Üres, valamire eztírja valamire nem. amire nem arra persze beállítja a kívánt gombot.. valaki help plz. :) -
BIZ0906 #23415 GY.I.K ott megtalálod -
Hyy All
.A (new) Sztár mód kb menyi idö végigtolni ???, anyit took hogy 4évig kell vinni a karaktert.
-
dániel222 #23413 Helloo.Nekem nem magyar a 09-m sajna :(.Mit lehetne tenni hogy magyar legyen??? -
ha elöbb irsz szívesen beneveztem volna sajnos holnapra már nemtom beiktatni :( -
Én eljönnék de nincs kedvem Pécsről felutazni :D
(énis ott lakom) -
Sziasztok!
Remélem nem számít off-nak de a holnapi pesti 4v4 fifa 2009 kupáról lenne szó. A helyzet az, hogy Pécsről utaznánk fel, csak sajnos 3 csapattársunkat nem engedi el a klubja, így tehát maradtunk 2-en! Aki esetleg helybéli, és lenne kedve eljönni, az plz írjon pm-be.. :$ -
emokiller #23409 gondolom FAT32 a merevlemezed és csak az NTFS támogatja a 4GB-nál nagyobb fájlokat (ezt eddig még nem tudtam)
probáld más meghajtóra tenni , ha minden meghajtód FAT32 , akkor csak formázással tudod átállítani... -
grat -
miért kérdezed újra ha nem olvasod el a választ?
#23360 -
-
hát tc-be dugva semmikép
hogy tudná tv-n keresztül irányítani?
de mondjuk akkor sztem pc-hez átalakitó kellene -
kokusz93 #23404 hellósztok!! Azt akarom kérdezni tőletek hogy ezt mért irja ki a fifánál
Nincs elég hely a lemezen (11,4 GB).
Írási hiba: csak az NTFS fájlrendszer támogatja a 4 GB-nál nagyobb fájlokat"
És akkor ez azt jelenti hogy fel sem tudom tenni a fifát??
-
piamania #23403 Azt hittem,hogy mivel PS3 gamepad.ezért a pc-be nem fogom tudni bedugni.Még nem használtam gamepadot.Akkor működni fog? -
de miért a tv-be?
a számítógépbe dugd -
piamania #23401 boccs.igen az.Most vettünk egy samsung tv-t.Be lehet dugni a gamepadot a tv-be?De van egy sanda gyanúm,hogy nem fog összejönni. -
a tv-be?
és nem gamepad véletlenül az a joystick? -
piamania #23399 Hellosztok!
Lenne egy kérdésem.Tv-n keresztül akarok majd játszani a FIFA-val,pc-n.Havertól tudnék kölcsön kérni PS3 joystickot.Ezt be tudom dugni a tv-be, és tudunk játszani,úgy hogy egyikünk bill.el a másikunk joystick-kal?KÖszi szépen. -
My FIFA 09 PC (Keyboard) Guide v1
Controls:
Goal Keeper Control: Right Shift
Camera Lock: L. Shift
Direction:
[Running From Left to Right]
Forward: Right Arrow (->)
Backward: Left Arrow (<-)
Up (Left): Up Arrow (^)
Down (Right): Down Arrow (v)
Attacking Tactic:
1: Man Release
2: Wing Play
3: Counter Attack
4: Box Overload
Defensive Tactic:
Q + 1: Flat Back
Q + 2: Offside Trap
Q + 3: Pressing
Q + 4: Zonal Defense
*not in numpad
Combination:
Z + D: Chip Shot
Q + D: Finesse Shot
Q + W: Chip Through
Q + A: Early Cross
Q + S + S: One to One Pass
A + A: Low Cross
Q + A + A: Early Low Cross
D + S + Direction: Fake Shot
A + S + Direction: Fake Lob
Space + A + A: Chip Lob
Try Yourself (Unorthodox): Z + A; Space + D; A + A + A; D + D; LShift + D…
Corner:
Home: Camera Lock
E: Switch Player
Q + D: Ground Shot
Free Kick:
E: Switch Player
Space/Z: Call 2nd Player
Home: Camera Lock
Q + D: Ground Shot
Z + D: Lay Off & Shot
Space + D: 2nd Player Shot
[Curl: While Player is running to take a shot hold LEFT/RIGHT direction to swing, UP/DOWN direction to top/back spin]
Running Tricks:
While running with E, release E and hold (+) LShift and quickly press Direction keys sequentially (,).
360 left: LShift + Back, Up, Forward
360 Right: LShift + Back, Down, Forward
Lane Change Left: LShift + Forward, Up
Lane Change Right: LShift + Forward, Down
Step Up Left: LShift + Down, Up
Step Up Right: LShift + Up, Down
Ball Lift: LShift + Forward, Back, Forward
Step Over: LShift + Forward, Forward OR LShift, LShift
Heel to Heel: LShift + Back, Forward
Rainbow Left: LShift + Down, Back, Up (Only Dribbling =90+ Players Can Perform)
Rainbow Right: LShift + Up, Back, Down (Only Dribbling =90+ Players Can Perform)
Step Over & Roll Left: LShift + Forward, Back, Up (Only Dribbling =90+ Players Can Perform)
Step Over & Roll Right: LShift + Forward, Back, Down (Only Dribbling =90+ Players Can Perform)
Signature Move Left: LShift + Forward + Down, Up (C. Ronaldo, Robinho, Ronaldinho, Torres,Ibrahimovic, Joaquin, Figo...)
Signature Move Right: LShift + Forward + Up, Down (C. Ronaldo, Robinho, Ronaldinho, Torres,Ibrahimovic, Joaquin, Figo...)
Rabona: LShift + Back, Up, A [@90’] (Can’t perform by me :$)
Blanco Bounce: Home (Never Tried : s) [Pressing the right stick with GP]
Standing Tricks:
While running stop using Space or E, then hold LShift (+) and quickly press Arrow Keys sequentially (,).
Fake: LShift + Forward, Forward
Fake Left: LShift + Down, Up
Fake Right: LShift + Up, Down
Drag Back Left: LShift + Back, Up
Drag Back Right: LShift + Back, Down
Scoop Turn Left: LShift + Up, Back, Down
Scoop Turn Right: LShift + Down, Back, Up
Rainbow Flick Left: LShift + Forward, Up, Back
Rainbow Flick Right: LShift + Forward, Down, Back
-
Aham,értem! -
na pont erről beszéltem nem ezektől lesz bl
utólag összetákolva elég gázos
-
Komplett lebonyolítási rendszert nem nagyon raksz be patchal
Attól meg hogy átírják a nevet meg logókat adboardot nem lesz az.
(Tudom mert részt vettem ilyenben ezért nagy dolog ha alapból benne van)
Főleg konzolon ugyanis arról beszélt :-) -
Euróba természetes, hogy benne volt
Ettől is jó, meg reméljük a jó onlinetől is
A többi adott, de ezt ne itt beszéljük meg.
Én nem azt mondtam hogy sokkal jobb egyik vagy másik konzolon, hanem arra reagáltam hogy le lett húzva ok nélkül -
De van, csak nem BL a neve. Itt arról folyik a vita, hogy a Fifában nem lehet a manager módon kívül kezdeni BL-t az igazi csoportbeosztások szerint, meg BL mez, meg BL reklámtábla, meg BL himnusz, stb. De mondom, ez eddig minden Fifában így volt, aztán jött egy BL-addon, illetve az original BL játék, aminek a licencét most a Konami vette meg(gondolom), így jövőre nem valószínű, hogy lesz EA Sports-os BL játék (hozzáteszem: nem is baj, az is csak rókabőr volt). -
Lehet,hogy hülye kérdés,de ha menedzser módban játszok,akkor nincs BL a szezonban? -
Egyetértek. A BL-t belerakni a Fifába csupán egy patch kérdése, amit hamarosan el is készítenek. Ez tehát ugyanúgy nem probléma, mint a PESben a licenc, ott is szépen megcsinálnak majd minden bajnokságot.