FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és minek keressek topikot?? szinte tök kajak a fifa aaz alapja..
minek nézzek körbe?? akkor a demo meg hasonlo hsz-ket sem ide kellett volna irni.ezért nem irtam oda meg kerestem rá,.mert elég régóta itt volt szó hogy mikr lesz kinek tetszik...stb...
szal elnézést lehet kérni
minek nézzek körbe?? akkor a demo meg hasonlo hsz-ket sem ide kellett volna irni.ezért nem irtam oda meg kerestem rá,.mert elég régóta itt volt szó hogy mikr lesz kinek tetszik...stb...
szal elnézést lehet kérni
24 - Exile -Nov.23
Emberke nézz már körbe <#lama>#lama>
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1206530954
Elég beszûkült látásmód amúgy
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1206530954
Elég beszûkült látásmód amúgy
arra való ez a forum,hogy ilyeneket is kérdezzünk,kérjünk,mondjunk😄
nem ismerem a forumát.én csak az sg-t ismerem<#hawaii>#hawaii>
nem ismerem a forumát.én csak az sg-t ismerem<#hawaii>#hawaii>
24 - Exile -Nov.23
UEFA Euro 2008
* Kiadó Electronic Arts
* Típus sport
* Megjelenés 2008. tavasz
* Ár 7490 Ft
szerencsére azért nem szálltak el nagyon az árral.(bár az is igaz,hogy ez csak egy eb játék...)
* Kiadó Electronic Arts
* Típus sport
* Megjelenés 2008. tavasz
* Ár 7490 Ft
szerencsére azért nem szálltak el nagyon az árral.(bár az is igaz,hogy ez csak egy eb játék...)
ReaL MaDRid x siempre
Nyomtam egy meccset az Euro 2008 demóval.
Egy fokkal jobb mint a fifa 08, szebb is, van pár új mozdulat is...de összességébe nem vmi jo.
Egy fokkal jobb mint a fifa 08, szebb is, van pár új mozdulat is...de összességébe nem vmi jo.
Hi all. Tudja valaki, hogy a keeper difficulty egész pontosan mit állít? Az ellenfél ÉS a saját kapusunk szintjét egyaránt? World classon játszok, de amateur kapussal, így elég változatos gólokat lehet lõni, de a gép nem nagyon teszi... Lehet, hogy saját kapusra nem vonatkozik?
én azt szedem amit Breki belinkelt a Konami topikban, az nem a valódi, hanem kicsit módosított, de mûködõ
hát majd meglátom eddig énis letöltöttem mindet, de már kezd idgesíteni, majd írj véleményt, vagy vki más... hogy érdemes e letölteni... hátha mégis játékemenet vmit javult...
Yo, Bitch!
akkor meg értelmetlen... A fifa játékmenete fos, a grafikája vele egyszinten van, csak annyit csináltak hogy picit módosítják, és eladják, mint az EA ahogy általában szokta...
Na jah, kint van a demo csak hibás <#shakehead>#shakehead>. Gondolom azért nincs még nagy felhajtás!
majd minnya nyitok akkor😄 euro 2008 kijön vagy vmi akkor azonnal értesítsetek...vagyis a topicba irjatok be mert sokan kivancsian varjak.
24 - Exile -Nov.23
holholhol? 😮OOO
amúgy meg ez fifa topik,gondolom azért nem is írta be senki sem 😄 mondjuk az is fura,hogy nem nyílt még euro 2008 topik :|||
amúgy meg ez fifa topik,gondolom azért nem is írta be senki sem 😄 mondjuk az is fura,hogy nem nyílt még euro 2008 topik :|||
ReaL MaDRid x siempre
köszönöm
én azt uom,hogy ha én mittomén fellököm az ellenfelet,é õ ugyunúgy lök fel én nem kapom meg a szabadot,de ha t akkor az a fasz bíró befújja.na mind1
le lehet szedni valahonnan magyar bajnokságot fifa08 hoz?
ok,de nemtudod esetleg mely bajnokságoknál van ez? németnél ok meg gondolom angolnál is.kérdés olasz,spanyol,skót kupat megnyerm indulok-e uefaba...
24 - Exile -Nov.23
ha a kupát megnyered akkor indulhatsz elvileg uefában, igazából így van, de mondjuk abban az esetben ha döntõt jáccol és az ellenfél biztos bl résztvevõ és kikapsz akkor is indulhatsz.
Yo, Bitch!
mit kell nyerni egy scapatnak hogy minimum uefa kupába induljon???
pl jena bundesliga 2 és megnyerem a kupát akkor van uefa második évben??
oan csapattal akarok menedzser modot tolni akivel a második évben már uefaba indulhatok...de ne elit hanem ha lehet másodosztályu legyen..szal meik az a bajnokság ahol a második évben már uefa helyezés van...???????????????????????😄 thx.
pl jena bundesliga 2 és megnyerem a kupát akkor van uefa második évben??
oan csapattal akarok menedzser modot tolni akivel a második évben már uefaba indulhatok...de ne elit hanem ha lehet másodosztályu legyen..szal meik az a bajnokság ahol a második évben már uefa helyezés van...???????????????????????😄 thx.
24 - Exile -Nov.23
ha a 07 igen akkor a 08 valószinü.nézd meg és ha nem akor nem 😄 de tuti mennie kéne.a felbonát meg részletesség az más kérdés😄
24 - Exile -Nov.23
sziasztok. lenne egy kérdésem. 7300LE vga-n fut a fifa07 vagy a fifa08? 😊 elõre is köszi a választ
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
én benthagynám ronaldot..jobb mint inzaghi, de viszont hamarabb elfárad...
szóval 70. percben csere
szóval 70. percben csere
szokott közületek valaki játszani a Milannal multiba és ha igen akkor mit változtat/változtat e az alapcsapaton?
Érdemes felrakni a HSPt vagy tönkreteszi a FIFAt?
Ha tudtok lécci linkeljetek HSP-t!
THX
Ha tudtok lécci linkeljetek HSP-t!
THX
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430