FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fifa 08-ban nektek is úgy lép ki, hogy hibát észlelve leáll, ha saját csapattal mentek menedzser módban?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

GGMU
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
A kölni kirendeltség láthatóan nem rég épült irodájában hét nextgen és három currentgen gép sorakozott óriási HDTV-kre kötve. Elõbbiek természetesen nagyobb sikert hozva, mint az egy szem PS2 és két PC. A két verzió konkrétan összehasonlíthatatlan, míg az Xbox 360-as és a Playstation3-as verziók elfogultság nélkül a legjobb játékok lehetnek az adott platformra, a currentgen változatok bizony hagynak némi kívánnivalót maguk után.
Aki játszott a FIFA 08 mindkét portjával, az tudhatja, hogy ég és föld van köztük. De erre még egy lapáttal rádobott Simon Humber producer és csapata, még valósághûbb és még jobban játszható szoftvert rakott össze, mint az volt. A legnagyobb és legjobb újítás az esõ hatása a pályára. A fiúk munkájának köszönhetõen, a csapadék hatására tócsák keletkeznek a pályán, melyeknek nem csak vizuális, hanem gyakorlati szerep is jut a továbbiakban: a pocsolyás talajon sokszor megállhat a labda, de a vizes füvön akár meg is csúszhat, így a távoli lövéseknek kedvezve. Nem akármilyen rendszer, zseniálisra sikerült szerintem, és a jelen lévõ mintegy 30 ember szerint is. Persze, van itt még intelligens, az eredmény tudatában taktikát váltó ellenfél, az oldalvonalnál felbukkanó edzõk, továbbfejlesztett passz- és lövésrendszer, interaktív gólöröm, és még folytathatnánk a sort. Ez biztos, hogy a FIFA 09 sokat profitálhat ezekbõl az ötletekbõl – fõleg, hogy már meg is valósította õket a montreali stúdió.
Persze, a PC-s verziót is kipróbáltuk idejekorán, de errõl sajnos kevésbé tudok áradozni. Az újítások között fellelhetõ egy új szabadrúgáslövõ lehetõség, mely valóban jóra sikerült. Akkor van itt egy vicces új lehetõség, mely segítségével egy virtuális matricás albumot kell kitöltenünk a játékosok portréival, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó European Campaign, amiben egy kiválasztott csapattal kell különbözõ kihívásokat teljesítenünk az öreg kontinens összes országában. Minél jobban teljesítünk, annál több pontot kapunk, mely fizetõeszközként szolgál a matricák megvételéhez. De nem csak vignettákat vásárolhatunk a megszerzett érdemeinkbõl: minden nemzethez tartozik egy labda, amit magunkévá tudhatunk elegendõ játékkal, ahogy cipõket és egyéb más extra dolgokat is be lehet szerezni az említett javainkból. De itt körülbelül elfogytak az újdonságok a FIFA 08-hoz képest. Amikor elõször játszottam a játék PS2-es bétájával mintegy két-három hete, elsõ ránézésre (mely egészen addig tartott, ameddig nem jutottam pontrúgáshoz, vagy nem kerültem valami folytán a menübe) csak egy áttextúrázott 08-nak tûnt. Persze, ennél jóval több, viszont a gamma ára is mutatja, hogy túlzás lenne teljes értékûként felfogni, hisz a „megszokott” 12 000 Ft-os ár helyett most 7500 magyar pénzbõl is beszerezhetjük a varázslatos hangulatot adó játékot.
fifahungary
GGMU
gyik-ot olvastam, de ott nem láttam megoldást:
lejátszok egy meccset de nem tudom elmenteni a manager módban, mert a mecs vége után miután kiértékeli melyik játékos milyen teljesítményt nyújtott, kilép. megnéztem msá mentéseimet is, de most egyik se akar ennél a pontnál tovább menni. 1-2 napja lépett fel a probléma. vkinek van vmi ötlete hogy lehetne megoldani?
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Aki nézi a rosszpcjatekok.blog.hu-t(kis reklám FreddyD-nek<#buck>#buck>az ott láthatott hasonlót egy sokkal gyengébb színvonalú játékban!
Akinek nem lenne tiszta a helyzet: itt épp az egyik csapat büntetõt rúg és a "csodálatos" játék a másik oldalon lévõ kaput mutatja ahelyett ahol éppen a büntetõ zajlik...
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
az volt a gondom, hogy lejátszottam egy szezont a menedzsermódban aztán meg az értékelésnél lefagyott, nemtudtam második szezont kezdeni. ez direkt van így, vagy csak megint a gépem huncutkodik? legutóbb például a replayt nemtudtam elmenteni...
Viasszolvastam, és a GYIK-ot is megnéztem, de nem lettem sajnos okosabb.
Segítségeteket szeretném kérni.
Felraktam a játékot, szeretnék online modban játszani, de azt írja ki hogy elavult verzió. Patcheltem de akkor sem indul el.
Mit kellene tennem hogy fusson online modban. help pls. 😊
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
24 - Exile -Nov.23
Otthon vagyunk, router osztja meg a kábeles netet 2 xp-s gép között, ahol az xp-s hálózatban munkacsoportban szépen látjuk egymást. Fifa 08 multiplayerben az egyik gépen megadom a játék nevét, ezt a másik gépen szépen meg is találjuk, be is tudjuk állítani, hogy melyikünk melyik csapattal legyen, felállás is o.k., mejd betölti a pályát, tehát eddig rendben a kapcsolat. A pálya betöltése után mindkét gépen azt írja ki, hogy a másik játékos kapcsolata megszakadt.
A játék beállításai (felbontás, játékhossz, bíró be, stb.) azonosak.
Ötlet?
ReaL MaDRid x siempre
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
sry még1x :$😄
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Saját készítésû <#hehe>#hehe>
Hogy kell patch-elni a játékot?Mivel,melyik patch-el?Köszönöm
★ 汤姆 李
köszi szépen <#worship>#worship>
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
de megköszöntem amugy kasnak mert õ megadta a linket....😊 aztán igaz te is,csak oan megjegyézéseket füztél hozzá amit nem kelett volna.
de amugy ha vki megmondaná hogy mire jo a numerikus bill-n a 4-6 os gomb akkor annak nagyon megköszönném,mert eme kérdésemre régóta nem kaptam választ. 😊
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
#19999: nem nézem azt a mûsort <#hehe>#hehe>
#20000: pfff betekkelted a szép számot :S
24 - Exile -Nov.23