FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cs!én a fifa 08-hoz mezt szeretnék csinálni.Valaki segítsen pls!írja meg ide vagy msn-en mondja meg. cimem:[email protected]
II Rocky II
nem akarsz ma estefele kb 20.00 fele egy fifa mérkõzésrt letolni?

24 - Exile -Nov.23

daver88
hogyne lenne megoldás....fifa reinstall

matthias92
nem beszélve arról a tömkeleg hibáról, amit bíró elb@sz. 16oson belül viszem a labdát, hátrarántanak és elesik a játékosom. no komment

matthias92
kérdésem lenne! letöltöttem a CEP-et a 08hoz, fel is tettem, de élvezhetetlen! nincsenek csapatlogók, mezek, ha magyaroknál ifiket találok, az akkor sem magyar játékos...
mellesleg nem lehet +oldani hogy visszamadzsarosíccsam???

lippet
Hello!

Tudtok olyan frissítést, ami a téli igazolásokat teszi be a játékba??

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

The Protector
Tehát.a game fél perc után elkezd akadozni.Mértem az fps-t.Nem csökken.Most meg áéttettük a d meghalytóra és nem indul el.Bejön az ea meg minden de mikor kírta azt h nyomj 1 gombot megnyomok és kilép az exe hibát észlelt ezért leáll szöveggel.Nem tom mi lehet a baja.Sztetek/szerinted?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Mit ír ki? vagy mik a tünetek?

The Protector
Már el sem indul.Vki vmi okosságot?Kérem vki segítsen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nincs jól optimizálva a játék.

The Protector
A régi gépemen p4 3.0Ghz 512Mb-ram és egy radeon 9600 256Mb-os karival a fifa 08 maxon megy.ez asztali gép.Most vettünk újat és a játék 5mp-enként meg meg állogat.Pedig a gears of war meg hasonlók pl airborn meg timeshift maxon megy.Mi lehet a baj.Az új gép. Amd x2 5200 2magos. 2Gb-ram (szar márka vmi pqi) és nvidia 8600GT 512 -es kari.Mi lehet a baj.Minden márkás még az alaplap is.Szerintetek mi lehet a baj?

hunbasser
szintén GYIK.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a GYIK-ban le van írva egy pár csel

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
úgy látom nem tudsz olvasni... idézek a bannerbõl: "NINCS OFF, SPAM, WAREZ, FLAME ÉS REKLÁM!!

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
szívesen,de amugy a kérédst nem értem.a fifad nem magyar nyelvü? mert lehet mükszik a hun.->átírása eng-re..nem?mint 06ba anno...

24 - Exile -Nov.23

matthias92
rocky, köszönöm a válaszodat =)))

matthias92
könnyen és egyszerûen
sok gombocska van rá

Hogyan lehet cselezni?
II Rocky II
majd irni fog vki ha erre jár és tudja a választ😊

24 - Exile -Nov.23

matthias92
Hello!
Szeretném megkérdezni, hogy honnan tok szövegre leszedni magyarosítást 08hoz?

hunbasser
ez sajnos normális 😞

ReaL MaDRid x siempre

m0tTh0w
Egy kérdés.
Tesómmal kipróbáltuk a multit fifa08-ban direkt ip-n keresztül.
Minden nagyon baba, csak a csapatok taktikai és kezdõ 11 beállításait mindig elfelejti és defaultba rakja, mikor kiválasztjuk õket a meccs elõtt.Hiába vannak beallítva kint a menüben és elmentve.

Ez normáslis, vagy van rá magyarázat?

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

ha egy az egyben átteszik Pc-re a mostani next-gen verziót akkor mindenki elégedett lenne.

lippet
Most a Chelsea-vel tolom leírom a csapatot, ha nem baj:

Kezdõ 11:
Cech - P.Ferrai, Segio Ramos, Terry, A.Cole - Ballack, Sneijder, Nasri, Lampard - Sevcsenko, Tamudo

Csere: Tal Ben Haim, J.Cole, R.Carvalho, Halmosi, Jenas, Tamudo, Rodrigez Loreto, Kuszcak, Pizaro

Tervezett vásárlások: C.Ronaldo(jön) Lampard(el)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

szerinted mennyit kell fejleszteni az ea-nak? vagy inkább mennyit fog az elmúlt évek tapasztalataiból?
09 kap új külsõ új menût aztán kész mehet a polcra
Mayorpapa
tudom, hogy cinematicsnak hívják, és pontosan ezt a progit használtam hozzá, és nagyok király képeket vágott be, ezért sajnálom, hogy eltûnt...
egyébként köszi a segítséget mindenkinek a local.ini-t megnéztem, abban nincs olyan, ami a bevezetõ animációt be- kikapcsolná

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Breki33
Azokat cinematics-nak hívják

Ez lehet segít

Mayorpapa
kár, mert elég idegesítõ ez számomra, szerettem nézni a bevonulásokat

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

hunbasser
talán a locale.iniben.

ReaL MaDRid x siempre

De gondoltam. de akkor PC-re minek adják ki, mikor kb annyit csinálnak, hogy nyomtatnak neki új borítót?

Mayorpapa: valamelyik fájl biztos ezt tartalmazza, amit elálítottál. de azt nem hiszem, hogy bárki is tudjo, hogy pontosan melyik az.

Mayorpapa
sziasztok! olyan problémám van, hogy amikor elkezdek egy meccset, azonnal a kezdõrúgás van, nincs bevonulóanimáció, csapatösszeállítás stb. Biztos valami progival átállítottam, de még tavaly(most kezdtem ismét játszani).
nem tudja valki, hogy lehet ezt visszaállítani? Vagy hol tárolja ezeket a beállításait a FIFA?

II Rocky II
arrra nem gondolsz hogy már elkezdték csinálni a fifa09et és a 4 hónap még arra lessz elég hogy befejezzék,tökéletesítsék a munkájukat😊

24 - Exile -Nov.23

remény a gyengék oltalma... de most komolyan, ha az euro nem next-gen a 09-meg hogy lesz az? 4 hónap alatt csinálják majd meg?

DaemoonHunter
Az Euro alatt még régi grafmotor lesz. A 09 viszont "nextgen" grafikával fog érkezni, ha lehet még hinni az EA-nek.

SLICK
Nagyon remélem, na meg ne mártana már a FIFA nevéhez méltó játékot csinálni!

Kénytelenek ha az online EASO-t akarják nyomatni 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ProGabe
euro 2008 debut trailer

egy kérdésem lenne:vajon pc-re is a next-gen jön?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

daver88
tudom, hogy nincs egér, ezért kérdezem, hogy esetleg nem lehet-e a devdat-ot átbuherálni vhogy....

hunbasser
single playerben ilyenkor az egérrel lehetne,de multiban már olyankor szerintem nincs kurzor :\

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
lol nem értetted a poént?😄mind1...

24 - Exile -Nov.23

daver88
üdv!!

olyan problémám lenne, hogy van egy elég régi gamepadom, amivel multiba nem tudok a játékosbeállítások után a meccsre menni, mivel nincs olyan gomb, amivel tovább tudnék menni...mondom, elég régi a gamepad, haverom elkérte múltkor, és õ azt mondja, tud vele jáccani, és jó lenne neten is nyomni azzal...dehát nem megy...

namármost azt nem lehet megoldani, hogy átrakjuk egy másik gombra azt a "space" gombot áttegyük?? például a bal hátsó gombok egyikére át lehetne rakni, mert azt nem használja

vagy van olyan módszer, hogy a játékbeállításoknak, ha gamepaddal vagyok, akkor vmivel tovább lehetne nyomni???

a gamepadról ennyit tudni: DragonRise USB Gamepad

pls gyorsan válaszoljatok, fontos lenne

Atti12
nem vagy hülye vagy??
wtf?
most nem vagy hülye, vagy hülye vagy Balboa elvtárs? 😛

II Rocky II
nem vagyhülyevagy😄D
azért van atopic hogy kérdezzünk,egymástól öteltet merítsünk.
Én azt mondom hogy ha azon a poszton játszatod akkor felfog menni 87esre..de akkor mindig azn kell játszatni.( de én amatõr vagyok ilyen szinten,de hátha segítettem vmit)😊)

24 - Exile -Nov.23

Japep
És még egy kérdés...már tisztára hülyének érzem magam, hogy ennyit kérdezek... :S

Ha pl van egy BK posztú játékosom, de a felállásomban nincs csak BKK (4-3-3), akkor ha kiteszem õt a baloldalra, akkor 87 helyett csak 76-os a "képessége"...nem lehet valahogy átszokatni másik posztra???

Elõre is kössz! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
MonkeyDragonnal ki akarom a mezszám stílusát cserélni, de valamiért nem megy...kiírja, hogy sikeres, erre mégsem az...
Valami ötlet???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szucsy89
nekem ilyenkor a "c"-vel jön a kapus...
ÓÓÓ!Ezer köszi!
hunbasser
szia!

meg lehet csinálni. dokumentumok/FIFA 06 WC mappát akár egyben ki is másolhatod,de elég csak a mentésfájlt,és akkor a másik gépen ugyanoda bemásolod,és akkor lehet tolni.

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok!Én azt szeretném kérdezni,ha én pendrive-ra szertnék menteni a fifa world cup-ból metéseket,hogy azt egy másik gépen használjam,azt meglehet csinálni?És ha igen akkor hogy?Elõre is köszi!