FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Itt azt írja h követgezõ generációs lesz a 09.
egybõl észrevettem h 10 perc sem kell és barnabika már irja is a választ 😄DDdd
aztán látom h csak a kedvemért<#szomoru1>#szomoru1><#crazya>#crazya>
#20303: miva'? teeeee miért vagyok madridos??? ne mond már h a zászló miatt?:Ssssssssss
24 - Exile -Nov.23
Köszönöm!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
figy elmodnom hogy voltam a kapu elõtt:
Kapus kirohant rám, átpattant felette a labda, álltam a kapu elõtt alig 10 méterre... elrugtam, erre felsõkapufa és bele a kapus kezébe 😄 és nem rugtam erõsen. mindegy engem ma nagyon felidegesitett a játék, de azért EB-t itt is megnyertem a spanyolokkal. Svédek ellen lett volna 4-0, helyette lett 3-2, 2 hihetetlen AI hiba gól volt... kapusom megfogta a labdát és elejtette magától(:/) a másik meg az volt hogy tök másfele elvetõdött a kapusom 😄 a 3gól mind szép és jó volt persze ott az ellenfél kapusa bugolt nem reagált meg ilyenek😄
Egyébként tök birom, hogy tétmeccseken Torres-szel futok, minden védõt lefut, és akkor hirtelen a középpályától rakétakilövés szerû érzet után 2mp mulva seggemben az enemy aki természetesen még be is tud elém állni és pont akkor amikor már ott volt a lábam a labda elõtt... a kapufák meg mindig viccesek voltak. belülrõl pattant kifele, akkor kapufa mögött belül átment a hálón (ja jó vicces bug volt) és kifele pattant ki ahonnan megint visszarugtam és most a másik irányba pattant ki. lehet hogy újra kéne raknom mert egy rakás szerencsétlenség ért az elmúlt 3napban ezt a játékot illetõen 😄 Fifa 08at meg nem találom <#buck>#buck>
Lövésnél: sokféle lövésféle lehet..simán lövés.belsõvel,sprint+lövés,emelés.elhúzásbók,laposan..-->jó megoldás és gól(euro 08ba minden lövés gól ha normálisan lövök)
Védés: hát itt meg arra van az a mód ,h te irányisd a kapust ,h védd ki te a lövéseket a gép helyett!!
Ezek az "okosságok" Rocky kedvéért jelentek meg itt!😄..am. lusta lettem volna iylenkor ideírni😄
hova néz a meggy?😮
vagy megymézet akartál irni?<#idiota>#idiota>
24 - Exile -Nov.23
Amúgy megy nézz bele, ha látod hogy poros vegyél egy sûrített levegõs sprayt és szépen kifujatod vele ^^. Ha allergiás vagy készülj hogy hapcizni fogsz 😄
Miért van az,hogy a Fifa 08-ban elkezdtem egy Ír csapattal(Galway FC) menedzser módban,már 3 szezont végigcsináltam,úgy hogy a tabella elején végeztem mindig,de a BL-be mégsem jutottam ki.Ez valami bug,vagy csak simán az Írek nem indulhatnak a BL-ben?
üdv:
Tamás
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Rockyy hát annyit tudok mint eddig(vagyis mindent) csak amikor unatkozok és írhatnékom van segítek a rászorulóknak😄
ahogy barbabika is mondta,túlmelegszik vagy a cpu vagy a gpu,esetleg mindkettõ,ilyenkor az a teendõ,hogy le kell cserélni a coolert,de lehet,hogy csak túl sok port szedett össze a hûtõborda,és az eléggé tudja szigetelni a hõt.vagy fújd ki sûrített levegõvel,vagy pedig nagylevegõõõõ és fúúúúúúúj 😊
ReaL MaDRid x siempre
Elég durva így a gépigény😞
Kikapcsolni valamit stb..
★ 汤姆 李
MOst jelentelek fel xD
ták ??? mert most akrok venni
Az lenne a kérdésem, hogy a játék az online meccsekrõl csinál-e egy olyan fájlt,amibe a meccs adatai vannak! És ha igen, hová menti?
Elõre is köszi
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Amatõr, most játszok vele 2.x 😄
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet egy ligához hozzárendelni egy saját készítésû csapatot?
Üdv: tomw