FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És te meik részben látod azt ,hogy azt irják ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Barnabyka
csak kicsit kelett volna lentebbnézned..#20305...

Szevasztok.... n azt akarom kérdezni,hogy lehet e tudni,hogy most éven kapunk e next gen-t pc re , vagy ugyanazt kapjuk,mint ami 07 és a 08-as fifa,mert ugyanolyanok.... nem volna rossz olyat kapni ,mint xbox 360 ra van.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Atti12
amúgy milyen zászló? <#conf>

Atti12
nem rémlik? 😛 Sg bajnokság, "a juventusos srác irjon msn en". Vagy valami ilyesmi 😄 Azóta te nekem már csak madridos vagy <#vigyor3><#vigyor>

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13182
Itt azt írja h követgezõ generációs lesz a 09.
II Rocky II
kezdem olvasni a hsz-ed 😛
egybõl észrevettem h 10 perc sem kell és barnabika már irja is a választ 😄DDdd
aztán látom h csak a kedvemért<#szomoru1><#crazya>
#20303: miva'? teeeee miért vagyok madridos??? ne mond már h a zászló miatt?:Ssssssssss

24 - Exile -Nov.23

Atti12
madridos pssszzzzzzzzt! -.-' <#idiota><#ravasz1><#vigyor>

Tudna valaki segíteni?Elõzmény 20292 üzenet.

Köszönöm!

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

ték-_-
figy elmodnom hogy voltam a kapu elõtt:
Kapus kirohant rám, átpattant felette a labda, álltam a kapu elõtt alig 10 méterre... elrugtam, erre felsõkapufa és bele a kapus kezébe 😄 és nem rugtam erõsen. mindegy engem ma nagyon felidegesitett a játék, de azért EB-t itt is megnyertem a spanyolokkal. Svédek ellen lett volna 4-0, helyette lett 3-2, 2 hihetetlen AI hiba gól volt... kapusom megfogta a labdát és elejtette magától(:/) a másik meg az volt hogy tök másfele elvetõdött a kapusom 😄 a 3gól mind szép és jó volt persze ott az ellenfél kapusa bugolt nem reagált meg ilyenek😄

Egyébként tök birom, hogy tétmeccseken Torres-szel futok, minden védõt lefut, és akkor hirtelen a középpályától rakétakilövés szerû érzet után 2mp mulva seggemben az enemy aki természetesen még be is tud elém állni és pont akkor amikor már ott volt a lábam a labda elõtt... a kapufák meg mindig viccesek voltak. belülrõl pattant kifele, akkor kapufa mögött belül átment a hálón (ja jó vicces bug volt) és kifele pattant ki ahonnan megint visszarugtam és most a másik irányba pattant ki. lehet hogy újra kéne raknom mert egy rakás szerencsétlenség ért az elmúlt 3napban ezt a játékot illetõen 😄 Fifa 08at meg nem találom <#buck>

Barnabyka
hát szerintem te elvagy tévedve..

Lövésnél: sokféle lövésféle lehet..simán lövés.belsõvel,sprint+lövés,emelés.elhúzásbók,laposan..-->jó megoldás és gól(euro 08ba minden lövés gól ha normálisan lövök)

Védés: hát itt meg arra van az a mód ,h te irányisd a kapust ,h védd ki te a lövéseket a gép helyett!!

Ezek az "okosságok" Rocky kedvéért jelentek meg itt!😄..am. lusta lettem volna iylenkor ideírni😄

Srácok gondolom nem csak én vettem észre, hogy akármilyen fokozaton az ellenfél esélye szabadrúgásból gólra 80% UEFA EURO 08-ban... Sõt, akár ha 16oson belülrõl lövi akkor is 100% hogy nem védi ki a kapusod, holott az övének hiába bikázod meg mint a hülye mindig "éppphogyújheggyelkivédte"... ja meg ha gól lenne akkor furcsa módon a leghülyébb illetve legalapabb szögbõl kapufát lõ a játék (szembõl, üres kapu) és nem nyomok semmit gombot csak rúgja elõre és minimális erõnél is képes felsõ illetve oldalkapufákat lõni... xD

Barnabyka
<#idiota><#buck><#buck><#buck><#buck><#worship><#nyes><#beka2>

II Rocky II
"megy nézz"

hova néz a meggy?😮
vagy megymézet akartál irni?<#idiota>

24 - Exile -Nov.23

Atti12
#20293 😄

Amúgy megy nézz bele, ha látod hogy poros vegyél egy sûrített levegõs sprayt és szépen kifujatod vele ^^. Ha allergiás vagy készülj hogy hapcizni fogsz 😄

Barnabyka
<#idiota>

Barnabyka
Ez a tied?

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hello!

Miért van az,hogy a Fifa 08-ban elkezdtem egy Ír csapattal(Galway FC) menedzser módban,már 3 szezont végigcsináltam,úgy hogy a tabella elején végeztem mindig,de a BL-be mégsem jutottam ki.Ez valami bug,vagy csak simán az Írek nem indulhatnak a BL-ben?

üdv:
Tamás

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

igy külsõre milyen jele lehet annak ha a hûtõrendszerrek van valami?
II Rocky II
"barbabika"
_ASDAS:?D:SA😄?SA😄?
#20287: ahhham<#eplus2>

24 - Exile -Nov.23

elég uj ahoz képest hogy beporosodjon, bár a hûtõ rendszer is kb.:4 hónapos.kössz
Barnabyka
NAGYLEVEGÕ FÚÚÚÚÚJ!! aZ A TUTI CSAK A POR ALLERGIA NAH MEG A MÁSODIK FÚJÁS UTÁN KIFINGASZ Xd..opsz bocs caps lock de lusta vok újraírni simán😄

Rockyy hát annyit tudok mint eddig(vagyis mindent) csak amikor unatkozok és írhatnékom van segítek a rászorulóknak😄

hunbasser
irigyled a tudását mi? ;D

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
vagy a vga vagy a proci hûtése nem jó.nekem is ez van most a proci hûtõvel,venni kéne újat.sajnálom rá a 3000 ft-ot 😄DDDdd majd esetleg a 09 idejére veszek egy új coolert meg megtoldom még egy 1 gb rammal a mostani 512-t 😄DD

ahogy barbabika is mondta,túlmelegszik vagy a cpu vagy a gpu,esetleg mindkettõ,ilyenkor az a teendõ,hogy le kell cserélni a coolert,de lehet,hogy csak túl sok port szedett össze a hûtõborda,és az eléggé tudja szigetelni a hõt.vagy fújd ki sûrített levegõvel,vagy pedig nagylevegõõõõ és fúúúúúúúj 😊

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
milyen túdos lettél mostanság<#beka2>

24 - Exile -Nov.23

Barnabyka
sztem a procid túlmelegszik

de ha leteszem tálcára akkor normális és miután ujra megynitom 2perc és egybõl lelassul.milehet a baja?
esetleg elromlott valami a gépbe és ha tulhevül a gép elkezd igy szarakodni oszt belassul?most komolyan?
sziasztok van egy gond elindítom a fifa08 at és jáccok aztán kb 2perc mulva elkezd tépni a játék, de eddig nem csak a 2perctõl kb 5 másodpercenként belassul a game, eddig ezt nemcsinálta pedig a gépense és sehol nem álítottam semmi ilyesmit frissítést se tölt a gép online-ba se lép be, gépigyény hozzá tökéletes g-force gt 8600 videokártyám van az csinálhat valami gubancot 1 idõ után vagy milehet ha van valami ötlet kérlek irjatok a fórumba vagy erre a címre : [email protected] kérlek segitsetek.
gyemant04
vkinek nincs kedve multizni eggyet?<#vigyor3>

... Mixed Martial Arts

Barnabyka
nah ez az ami nem jutott eszembe: MULTIPLAYER

KÖssszzi😄 <#worship>

hunbasser
nem onlineról,hanem csak multiplayerrõl van szó.

ReaL MaDRid x siempre

gyemant04
törtel hogy hogy hogy?😮😮😮

... Mixed Martial Arts

II Rocky II
jól tetted 😊

én nemtom a megoldást ,ilyet még nem is halottam 😄

24 - Exile -Nov.23

Barnabyka
húú fijjam nekem foggalmam sincs xD

heycsõ! valaki segítsen,letöltöttem a fifa 08at xbox360ra de véletlenül olyan verziót amiben csak francia/német/spanyol nyelv van. spanyolul még tudnék de az alapértelmezett francia és nemtudom átállítani mert az elején nem jön be a nyelvválasztás.ötlet?kösz azért ide írom merrt ez a topic legalább él.
Lehet valami trükkel gyorsítani a játékon?
Elég durva így a gépigény😞
Kikapcsolni valamit stb..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Barnabyka
Nekünk is tört van..legalábbis a nagytöbségnek tutti..szal az nemakadály..de psszt még lebuksz xD😄😄

MOst jelentelek fel xD

csõ all...valahol nincs egy lista,hogy mien gamepadokat fogad el a j
ták ??? mert most akrok venni

dragon11
Van Routerem, de meg tudnám csinálni a portforwardot ha annyira akarnék vele neten, de nem is tudok.Tört játékom van.

Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy a játék az online meccsekrõl csinál-e egy olyan fájlt,amibe a meccs adatai vannak! És ha igen, hová menti?
Elõre is köszi
II Rocky II
ja ha routeres vagy akkor hamachi bezony 😛

24 - Exile -Nov.23

Casillas
üdv, az automata játékosváltást nem lehet teljesen kikapcsolni, csak levenni 1-re?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

dragon11
Nem tudom.Hamachival toljátok?Meg még gyenge vok, elvertek :-s.

Amatõr, most játszok vele 2.x 😄

II Rocky II
milyen szinten?

24 - Exile -Nov.23

Barnabyka
Most elõször?😮xD<#idiota>

Nah jó azért grat..nemakarsz fifa bajnokságra jönni?😄

dragon11
(Kapussal rúgtam a gólt.) :o)

dragon11
lol😊 én csináltam 😉

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet egy ligához hozzárendelni egy saját készítésû csapatot?

Üdv: tomw