FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
ha nem segítettél akkor psszt -.-'. Mellesleg te mért véded a madridost? 😄 Engem kéne. Meg amúgy is ne attikázzon <#vigyor>

II Rocky II
<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Barnabyka
lövõcselnél ha nem nyomsz irányt nemjó!!!😄

Szerintem ha megcsapod utána megáshatod asaját sírodat is...😄

Atti12
minem tecc? 😛 Amúgy tök jól vagyok, csak ez a kommentem sikerült kicsit betegre <#idiota> És ne attikázzál itt nekem mert megcsaplak <#hehe>

Atti12
Nah kész is, mivel nem volt kedvem átállítani, ezért mellékeltem hozzá az én beállításaimat 😄. Bogozgasd ki hogy neked melyik-melyik gomb ^^

II Rocky II
mostmár tényleg menjél aludni kicsi attika

24 - Exile -Nov.23

Atti12
mert ne kössön bele az ártatlan forumozókba. Én vagyok az elesettek védelmezõje és megvédek mindenkit a csúf kopasz hókuszrockytol <#vigyor><#idiota>
[mégmielõtt komolyan venné valaki viccelek -.-)
(lehet késõ van 😄)

Kövi kommentbe írom a lövésfajtákat! Amúgy meg Barnaby és Rockykoma is tudna segiteni, csak lusták!!!

<#hehe>

oneal1
készen vagytok😄😄

!Forza Ferrari!

II Rocky II
fifa vs pes topicba gyere és harcolj a fifa mellett XD
brekibá nem tudja abbahagyni az okosságait XD<#pias><#vigyor5>

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ha védekezni akarsz akkor 2 es gomb..ha támadni és jó játékot akkor 8as nyomod be és kész..
a 4es és 6os gombot nyomva nemtom mire jo...mert nem adtak erre nekem se választ.
azt mondták az okosok h a fifa helpjében benne van XD
de sztem balra ill. jobbra védkezeik vagyis arra az oldalra mennek a pléják gondolom én -.-

24 - Exile -Nov.23

Hellósztok!Lehet,hogy elhangzott már a kérdésem,de nem szeretnék ennyi hozzászólást átolvasni.Szerintetek (Direkt Ip módban)hogy érdemes a numpadon a taktikát beállítani?Vagy egyáltalán ez hogy mûködik?
Már megnéztem a taktikai súgót,de nem nagyon értem a dolgot.Elõre is köszönöm a választ.
II Rocky II
<#puszis>védyél és köszije <#worship>

24 - Exile -Nov.23

Barnabyka
aztmondja nemtud segíteni höhö..akkor már én se segítek höhö😛😄...😄😄

Atti te miért kötsz bele mindig csak Rockyba?😮:S

Gyere kötekedjéá velem😄

Megvédelek Rockey😛

II Rocky II
nemtok segíteni 😛
bocsika 😊 attis is nemhogy inkább segitene neked 😛PP

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
<#banplz>

24 - Exile -Nov.23

oneal1
<#eljen><#worship><#taps>

!Forza Ferrari!

Atti12
""

vesszõ után szóköz

<#mf2><#vigyor>

oneal1
baaaaazz....

nehogy inkább segíts

!Forza Ferrari!

II Rocky II
"falytájáról "

fajtájáról

24 - Exile -Nov.23

oneal1
most nézem cska a GYIK et bocs....

de a lövések falytájáról nem találtam még semmit

!Forza Ferrari!

oneal1
Hali!

Lehet a játékban kül, képpen ellõni a labdát?mármint ha nyomvatartom valamelyik gombot akkor máshogy lövi el vagy ilyemi?
+ a cselek és érdekelnének meg ilyenek.

köszi!

!Forza Ferrari!

de kár😞azért nagyon szépen köszönöm

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB

hunbasser
elsõ kérdésedre a válasz igen,a második kérdésedre pedig az a válaszom,hogy eddig még senkinek sem sikerült a cep-es fifát visszamagyarítani.

ReaL MaDRid x siempre

sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy van ez a Career Expansion Patch.
Ebben tényleg benne van a magyar kupa meg a soproni liga?
Meg ha erre teszek egy magyarositást akkor magyar lesz?

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB

csak most ezért nem fogok egy xp-t is felrakni, nem igaz, hogy nem képesek úgy csinálni, hogy jó legyen

Count Adyn
Az a baja akkor, Vista alatt nekemis ezt csinálta, ez van akinél jelentkezik van akinél nem:S

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Vista

Csak azok a gamepadok mennek,amik vannak a Faq-ban? mert az nem létezik

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Count Adyn
Vista? Vagy a laptopot nem szereti:/

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hello!

a minap újra felraktam a fifa08-t, de most az új gépemre, ami sokkal jobb, mint amin eddig volt
ennek ellenére vmiért eléggé lassú, meccsek folyamán néha belassul az egész játék, mi lehet a gond?

ui: acer aspire 5920g-s laptop ez a gép (intel core 2 duo 1,8ghz, geforce 8600gs vga, 2gb ddr2)

hunbasser
fifahungary

ReaL MaDRid x siempre

robi11
honnan lehet letölteni a fifa 07-hez a borsodi ligát?elõre koössz

Átpártoltam a Portohoz!
<#buck>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Atti12
ott lesz szerintem a gond 😊

ok...köcce mindenesetre...
talán adatbázis, játékosokat is editáltam stb
(bár mostanában cseréltem routert is, lehet ennek a portbeállítása nem jó? )
II Rocky II
na ez igy igaz.akkor alapból azt irja ki h eltér a két típus😄
öhm,nekem a 07 el csinálta ezt anno és megegyeztünk h félidõben nem nyomunk gombot mert ha nyomtunk akkor megszakadt ...

szal probáld ki h mondod a társadnak h toltok mecset de félidõben mikor sipol a spori akkor ne nyomjatok egy gombot sem meg..és hátha akkro enm fog megszakadni <#wink>

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
cipõszín,mez,ilyesmi nem számít.

ReaL MaDRid x siempre

Barnabyka
c-c..szerintem nem ez a baj, mert ha patch lenne agond vagy adatbázisbeli különbség akk. a kapcsolat sem jönne létre..legalábbis szvsz

II Rocky II
így van még egy cipõ szín eltérés is végzetesen apró hiba lehet..azaz KAJAK EGYFORMA LEGYEN AZ ADATBÁZISOTOK.. jól mondom my boss?

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
az adatbázisnak UGYANOLYANNAK KELL LENNIE(de nem csak megközelítõleg,egy játékos eltérés sem lehet a két adatbázis között),valószínüleg ez is lehet probléma.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
patch?

ReaL MaDRid x siempre

Szevasztok !

Bocsi de nem olvasok vissza ennyi hsz-t, tût keresvén a szénakazalban....

Eredeti a FIFA 08 am.

Letöltöttem a HSP-t és feltelepítettem .

Viszont ha online akarok multizni vele, akkor mindíg kilép a középkezdés után ( megszakad a kapcsolat a másik játékossal)

Most akkor a HSP miatt nem tudok vele multizni szerintetek??
(ja, még kreáltam a magyar bajnokságba a REAC átalakításával saját csapatot mezekkel zászlókkal stb a Creation Center ben )
Tehát akkor a data is változott.
Tehát szerintetek ezért nem megy a multi vagy esetleg router stb probléma inkább ????????????

Plz valaki help, mielõtt leszedném, vagy újrainstallnám a gémet

Köszi :-))
II Rocky II
fifahiba

24 - Exile -Nov.23

titty
Sziasztok... valaki meg tudná mondani hogy mitõl van az hogy, be akarok tölteni egy elmentett visszajátszást akkor vagy a "fifa08.exe mûködése leáll" vagy be adja a képet de nem tudom elindítani a play gombal.

Rögtön a címben vastagon kiemelve:
FIFA 09 for PC is next generation!!! The king PES has competition
Atti12
akkor kell váltani amikor már mindent megnyertél, és a csapat is erõs 😛

Ha valakit érdekel akkor ovlassa el,és szoljon hozzá . jo hirrek :
Tény, egy tesztelõ legszörnyûbb jellemhibája a szubjektivitás lehet, és bocsássátok meg nekem, de immáron 4 éve kell minden évben teljesen ugyanazzal a programmal játszanom, és látni, hogy a tisztelt fejlesztõ urak röhögnek a markukba - hiszen nagyjából 3 heti laza munkával ismét mocskosul sok pénzt kerestek. Fogyasztói társadalom, tudom, profit a cél, és ez így is van rendjén - viszont akkor meg nekem hadd legyen meg az a szabad akaratom, hogy nem keresem többet a jót ebben a trehány munkában. A Be a Pro-módozat tényleg vicces egy-két meccs erejéig, a kapus irányítása jópofa új lehetõség, a megújított játékmenet kellõen nehezebb, és egy lehelletnyivel reális lett � mindez azonban még mindig fényévekre van attól, amire az EA Sports valóban képes lenne. Remélhetõleg a FIFA 09 végre visszahozza a sorozat hajdan volt jó hírét, és megkapja az Xbox 360-as változat igencsak látványos motorját. Ha a Konami meg merte húzni a következõ generációs megjelenítést az új Pro Evolution Soccerben, remélhetõleg a FIFA sem marad le majd mögötte. Bár ki tudja - lehet, az illetékesek úgy döntenek, hogy jövõre ötödszörre is eladják nekünk a FIFA 2003-at. Köszönjük szépen.
és ami még jobbb
the PC versions will get the technic of the much more beautiful console versions - finally! The original licences of the leagues will be included again, too. With other words: FIFA 09 will use the NextGen technic on the PC, too! forrás : Fifa 09
Na ugy néz ki jo lesz az .... msot lealázhatja a pes-t

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Eddigis next gen volt a 08 as is xboxra.... de pc re az lesz a 09 es ?

Barnabyka
húú komolyan nemtom..de a 3. szezon végén sztem ideje csapatot váltani😉

Miért nem válaszol senki?
<#szomoru1><#rinya>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936