FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ha megcsapod utána megáshatod asaját sírodat is...😄

[mégmielõtt komolyan venné valaki viccelek -.-)
(lehet késõ van 😄)
Kövi kommentbe írom a lövésfajtákat! Amúgy meg Barnaby és Rockykoma is tudna segiteni, csak lusták!!!
<#hehe>#hehe>
brekibá nem tudja abbahagyni az okosságait XD<#pias>#pias><#vigyor5>#vigyor5>
24 - Exile -Nov.23
a 4es és 6os gombot nyomva nemtom mire jo...mert nem adtak erre nekem se választ.
azt mondták az okosok h a fifa helpjében benne van XD
de sztem balra ill. jobbra védkezeik vagyis arra az oldalra mennek a pléják gondolom én -.-
24 - Exile -Nov.23
Már megnéztem a taktikai súgót,de nem nagyon értem a dolgot.Elõre is köszönöm a választ.
Atti te miért kötsz bele mindig csak Rockyba?😮:S
Gyere kötekedjéá velem😄
Megvédelek Rockey😛
de a lövések falytájáról nem találtam még semmit
!Forza Ferrari!
Lehet a játékban kül, képpen ellõni a labdát?mármint ha nyomvatartom valamelyik gombot akkor máshogy lövi el vagy ilyemi?
+ a cselek és érdekelnének meg ilyenek.
köszi!
!Forza Ferrari!
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB
ReaL MaDRid x siempre
Ebben tényleg benne van a magyar kupa meg a soproni liga?
Meg ha erre teszek egy magyarositást akkor magyar lesz?
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
a minap újra felraktam a fifa08-t, de most az új gépemre, ami sokkal jobb, mint amin eddig volt
ennek ellenére vmiért eléggé lassú, meccsek folyamán néha belassul az egész játék, mi lehet a gond?
ui: acer aspire 5920g-s laptop ez a gép (intel core 2 duo 1,8ghz, geforce 8600gs vga, 2gb ddr2)
<#buck>#buck>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
talán adatbázis, játékosokat is editáltam stb
(bár mostanában cseréltem routert is, lehet ennek a portbeállítása nem jó? )
öhm,nekem a 07 el csinálta ezt anno és megegyeztünk h félidõben nem nyomunk gombot mert ha nyomtunk akkor megszakadt ...
szal probáld ki h mondod a társadnak h toltok mecset de félidõben mikor sipol a spori akkor ne nyomjatok egy gombot sem meg..és hátha akkro enm fog megszakadni <#wink>#wink>
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
Bocsi de nem olvasok vissza ennyi hsz-t, tût keresvén a szénakazalban....
Eredeti a FIFA 08 am.
Letöltöttem a HSP-t és feltelepítettem .
Viszont ha online akarok multizni vele, akkor mindíg kilép a középkezdés után ( megszakad a kapcsolat a másik játékossal)
Most akkor a HSP miatt nem tudok vele multizni szerintetek??
(ja, még kreáltam a magyar bajnokságba a REAC átalakításával saját csapatot mezekkel zászlókkal stb a Creation Center ben )
Tehát akkor a data is változott.
Tehát szerintetek ezért nem megy a multi vagy esetleg router stb probléma inkább ????????????
Plz valaki help, mielõtt leszedném, vagy újrainstallnám a gémet
Köszi :-))
FIFA 09 for PC is next generation!!! The king PES has competition
Tény, egy tesztelõ legszörnyûbb jellemhibája a szubjektivitás lehet, és bocsássátok meg nekem, de immáron 4 éve kell minden évben teljesen ugyanazzal a programmal játszanom, és látni, hogy a tisztelt fejlesztõ urak röhögnek a markukba - hiszen nagyjából 3 heti laza munkával ismét mocskosul sok pénzt kerestek. Fogyasztói társadalom, tudom, profit a cél, és ez így is van rendjén - viszont akkor meg nekem hadd legyen meg az a szabad akaratom, hogy nem keresem többet a jót ebben a trehány munkában. A Be a Pro-módozat tényleg vicces egy-két meccs erejéig, a kapus irányítása jópofa új lehetõség, a megújított játékmenet kellõen nehezebb, és egy lehelletnyivel reális lett � mindez azonban még mindig fényévekre van attól, amire az EA Sports valóban képes lenne. Remélhetõleg a FIFA 09 végre visszahozza a sorozat hajdan volt jó hírét, és megkapja az Xbox 360-as változat igencsak látványos motorját. Ha a Konami meg merte húzni a következõ generációs megjelenítést az új Pro Evolution Soccerben, remélhetõleg a FIFA sem marad le majd mögötte. Bár ki tudja - lehet, az illetékesek úgy döntenek, hogy jövõre ötödszörre is eladják nekünk a FIFA 2003-at. Köszönjük szépen.
és ami még jobbb
the PC versions will get the technic of the much more beautiful console versions - finally! The original licences of the leagues will be included again, too. With other words: FIFA 09 will use the NextGen technic on the PC, too! forrás : Fifa 09
Na ugy néz ki jo lesz az .... msot lealázhatja a pes-t
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936