FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
kár...mert üthettünk volna párat..😛
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
-és nem ugatni akartam, csak megértetni a dolgokat srácok és hátha még pár ember rájön hogy váltani kéne és még gazdaságilag se jár rosszabbul, de élményben ezerszer jobban a gémek terén. Jó, lehet ez a 09 már olyan lesz amilyet akartok.. nemtudom..
a véleményed egyezik az enyémmel...
Nem az EA kell szídni. Az EA megcsinálta konzolra a Fifa 08-ba is már a huzott mezeket és nem illyin okádék szinten mint a képen van. Az Eurobe is benne van a huzott mez még jobb minõségben, füstöt is tettek bele, kidolgozott arcok, kidolgozott gyep- tökéletes, szép grafika, lenyûgözõ next genes gameplay.
Tudom most jöttök majd azzal hogy a hülye konzolos. Jah, lehet mondani, de énis sokáig pc toltam, de beleuntam hogy sose kapok semmit. MEgnéztem pc-re az eurot hát az valmi vicc,de tényleg... kuka.
Szval mégeccer elmondom, nem kell a fifát szídni és az ea-t mert kurvajóra megcsinálták az Euro 2008-at. Jah, hozzáteszem, a menedzserek is benne vannak és bevágják õket hogy ott magyaráznak, meg idegeskednek a pálya melett. ÉS Brekinek van igaza, de ezt már mondtam énis: amig ekkora warez megy és fog is menni mi a szarnak csinálnák PC-re meg a jó gémeket? Ráadásul még iylen okádék játokok miatt fejlesztik is a userek a gépet és nyomják a pénzt bele. Ui: fifa 08 miatt vettem konzolt, mert ég és föld volt pc és konzol között - addig eszembe nem jutott de meguntam a szarakodást.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Bocs a láma kérdésért, de hogy tudom a játékosokat átadólistára tenni a 08-ban.
Hogy tudom felhasználni a mérkõzéstapasztalat pontokat?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Azért köszönöm a tippeket.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Az az érdekes, ha leveszem a grafikát teljesen akkor is csinálja ezt, de ha felnyomok mindetn akkor is ugyanúgy megakad egy-egy pillanatra 5 mp-enként.
Csak így élvezhetetlen az egész, nem lehet normálisan játszani...
alg-t stb érdemes játék elõtt kilõni
persze jó ha tudod mi mire való nehogy svchostot lõdd ki P
És továbbra se jöttem rá a bajra, pedig próbálkozom...
ReaL MaDRid x siempre
Kérem kapcsolja ki!
Van egy kis problémám az EURO2008-al. Meccs közben kb 5 másodpercenként beszaggat egy kicsit, megakad a játék. Már minden grafikai beállítást levettem minimumra, ennek ellenére továbbra is jelen van ez a probléma. Pedig a FIFA2008-al semmi problémám nem volt még High grafika mellett sem.
Valaki tudna nekem segíteni? Mi lehet a baj?
Elõre is köszönöm!
Üdv.
btw, valaki jön meccsezni?😊)
az dobjon egy privit

Kérem kapcsolja ki!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
A pc-s képek pedig a klónkatonás nézõkkel itt vannak
link
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Érdemes megnézni ezen a képen a brutális lábakat ezzel a térdel, ezt már 2003-ban kritizáltuk azóta semmit se javult.
A korábbi fifáknak volt hangulata ötlete sokan évek múlva is szívesen gondolnak vissza pl a World Cup 98-ra vagy a 2003-ra.
De onnan...............
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Megnézem amugy majd azt a nextgent, vagyis összehasonlítom😊 remélem sikerül nekik, kívánom nektek!
elõbb mindig keress utána mindennek,utána menjen csak a szókarate.
ReaL MaDRid x siempre
1.- felteszem a frissítéseket és tudok online játszani ,amit tört verizoval nem.
2.- nem teszek fel semmi csak a jatekot és akkor tudok veletek civil fifasokkal játszani,ellenben online nem.
jól értelmezem ugye?😮
24 - Exile -Nov.23