FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balljuggler

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
jaja...

kár...mert üthettünk volna párat..😛

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

examinee
Xbox360

-és nem ugatni akartam, csak megértetni a dolgokat srácok és hátha még pár ember rájön hogy váltani kéne és még gazdaságilag se jár rosszabbul, de élményben ezerszer jobban a gémek terén. Jó, lehet ez a 09 már olyan lesz amilyet akartok.. nemtudom..

balljuggler
ha szabadna tudnom milyen konzolod van??
a véleményed egyezik az enyémmel...

examinee
Látjátok errõl beszélek!

Nem az EA kell szídni. Az EA megcsinálta konzolra a Fifa 08-ba is már a huzott mezeket és nem illyin okádék szinten mint a képen van. Az Eurobe is benne van a huzott mez még jobb minõségben, füstöt is tettek bele, kidolgozott arcok, kidolgozott gyep- tökéletes, szép grafika, lenyûgözõ next genes gameplay.

Tudom most jöttök majd azzal hogy a hülye konzolos. Jah, lehet mondani, de énis sokáig pc toltam, de beleuntam hogy sose kapok semmit. MEgnéztem pc-re az eurot hát az valmi vicc,de tényleg... kuka.

Szval mégeccer elmondom, nem kell a fifát szídni és az ea-t mert kurvajóra megcsinálták az Euro 2008-at. Jah, hozzáteszem, a menedzserek is benne vannak és bevágják õket hogy ott magyaráznak, meg idegeskednek a pálya melett. ÉS Brekinek van igaza, de ezt már mondtam énis: amig ekkora warez megy és fog is menni mi a szarnak csinálnák PC-re meg a jó gémeket? Ráadásul még iylen okádék játokok miatt fejlesztik is a userek a gépet és nyomják a pénzt bele. Ui: fifa 08 miatt vettem konzolt, mert ég és föld volt pc és konzol között - addig eszembe nem jutott de meguntam a szarakodást.

zeus89

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89
meik szerintetek a legjobb gamepad?? az Xbox 360 controllerje elég yó??

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Sziasztok!
Bocs a láma kérdésért, de hogy tudom a játékosokat átadólistára tenni a 08-ban.
Hogy tudom felhasználni a mérkõzéstapasztalat pontokat?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

balljuggler
a demorol lehet tudni valamit hogy mikor dobják ki??

galmat
Egyik Xbox 360-as gameplay videóban láttam, hogy pl a szabadrúgásnál a vendégszektorban ülõk(!Ilyen nem volt még eddig konzolon) sálakat lengetnek. Ez jó ötlet. Amúgy én se értem, hogy amik régebben voltak(kispadon ülõk,kamerások,pénztárgépszalag,zászlók) azokat miért kell kivenni, és egy ilyen steril abszolút hangulat nélküli látványt teremteni...

Mayorpapa
ez részben igaz, de a premier leaguen kívül szinte mindenütt van görögtûz(még a mi szerény magyar bajnokságunkban is...hátha a HSP-be berakják majd)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

hunbasser
az apróhirdetést fent találod a Letöltés és a Fotólabor közt.

ReaL MaDRid x siempre

Na, lehúztam a tápról a floppy meghajtót és a Biosban is kilõttem, de így szar, úgy hogy ez nem jött be sajnos...
Azért köszönöm a tippeket.

Hopp, ez gyanús, ugyanis furcsa módom a floppy-meghajtóm (nekem van) hangokat hallatt miközben indítom a játékot, pedig ez nem szokása.

Blekk Síp
Nekem régebben nem volt floppy meghajtó a gépben (most sincs) és nem volt letiltva biosban, nekem ezért akadt.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Elküldtem privátban a képet a háttérben futó cuccokról, hátha kiszúrsz te valamit.

Breki33
mi az ami fut?
Semmi extra nem fut a háttérben.
Az az érdekes, ha leveszem a grafikát teljesen akkor is csinálja ezt, de ha felnyomok mindetn akkor is ugyanúgy megakad egy-egy pillanatra 5 mp-enként.
Csak így élvezhetetlen az egész, nem lehet normálisan játszani...

Breki33
nézd meg mit futnak a háttérben haklis azekre

alg-t stb érdemes játék elõtt kilõni

persze jó ha tudod mi mire való nehogy svchostot lõdd ki P
XP.
És továbbra se jöttem rá a bajra, pedig próbálkozom...

Atti12
görögtûzben igazad van, de zászlók simán lehetnének 😄

hunbasser
a görögtüzet mondjuk lehet azzal magyarázni,hogy mostmár szinte sehová sem lehet bevinni ilyesmit,és érdekes lenne a játékban egy Premier League meccsen a görögtûz,de még a hatalmas zászlók is 😄

ReaL MaDRid x siempre

VIsta, vagy XP?

Kérem kapcsolja ki!

Sziasztok!

Van egy kis problémám az EURO2008-al. Meccs közben kb 5 másodpercenként beszaggat egy kicsit, megakad a játék. Már minden grafikai beállítást levettem minimumra, ennek ellenére továbbra is jelen van ez a probléma. Pedig a FIFA2008-al semmi problémám nem volt még High grafika mellett sem.

Valaki tudna nekem segíteni? Mi lehet a baj?

Elõre is köszönöm!

Üdv.

köszönöm h segítettél akkor várom h Rocky észrevegye h segítségre várok!!!
msn-re felveszel???? szerintem úgy egyszûbb dumálni!!!
Barnabyka
hát én nagyonszívesen játszanék is veled csak az én gépem szervízbe ez meg nemigazán alkalmas arra...majd ha Rocky észreveszi ,h írtál biztos segít és játszhatsz is vele😊

köszi!! tudnál adni egy hálózat nevet ahol tudnék játszani??? vagy nincs fent senki ha nem ír ki semmit!! segétenél nekem , még nem értek hozzá!!!😊
Barnabyka
hamachi segítségével

sziasztok!!! segítene nekem valaki hogy hogy lehet neten keresztül játszani másokkal???? Légyszi!! Elõre is köszönöm!!!!
Breki33
érdekes nálam rezget legalábbis 04-07-esben
The FlashBack
nem😞

Breki33
kapufánál becsúszásnál nem rezeg?
The FlashBack
nekem is ilyen van csak vezetélnélküli, és vibráció móddal ellátva, ami mondjuk fifánál felesleges😊

btw, valaki jön meccsezni?😊)
az dobjon egy privit

jobb felsõ sarokban az egy az egyben fifa08-ból vették át :S

Kérem kapcsolja ki!

Breki33
hát úgy nagyából

azt látom, hogy van missing textures-es meg most járt borbélynál típus
Tudom tudom csak én nem a képekre mondtam h nou campos.Hanem amit belinkeltem az spanyol meccseken(is)készült.Erre te mondtad h régi képek.Én mondtam h ezeket még nemláttam csak egy nou camposat.Remélem érted<#vigyor3>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Breki33
Nem egészen értelek ez nem a Nou Camp hanem az Allianz Stadion

A pc-s képek pedig a klónkatonás nézõkkel itt vannak

link
Nem mind.Mert pl én spanyolos képeket nem láttam.Max a nou camp-osat<#oooo>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Breki33
Nem ezek a gamestar.de-s képek

itt megtalálható a többi
klikk

Ez két napos hír
klikk
Pff találtam új képeket.Valószínûleg kezdeti szakaszokbol. Elég viccesek😄Itt vannak

Breki33
mert le se szarják mit akarsz míg vannak olyan emberek aki ígyis megveszik mert nem látnak annál tovább, hogy Fifa csakazértis

Érdemes megnézni ezen a képen a brutális lábakat ezzel a térdel, ezt már 2003-ban kritizáltuk azóta semmit se javult.

A korábbi fifáknak volt hangulata ötlete sokan évek múlva is szívesen gondolnak vissza pl a World Cup 98-ra vagy a 2003-ra.

De onnan...............
Mayorpapa
Minden általunk kívánt apróság megoldható lenne a játékban, csak az EA nem akarja megcsinálni. Emlékeztek: FIFA 2003-ban FÜSTÖT(!!!) lehetett varázsolni a játékba. Hihetetlen hangulatos meccseket játszottam vele. A WC 2002-ben olyan szép volt a gyep, hogy azóta se tudták reprodukálni. A 2006-2007-es BL játékban láttuk a mnanagereket, és még sorolhatnám tovább. Azt nem értem ezek után, hogy ha valamit már sikerült megcsinálni, utána miért kell kivenni a játékból? Ha minden eddigi jó dolgot benne hagytak volna, mostanra egy valósághû foci programunk lenne füsttel, szép gyeppel, kihúzott mezzel, stb. Erre, kapunk minden évben egy sokkal rosszabb játékot, mint az elõzõ évben....

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa

Mayorpapa
Aki szeretne kihúzott mezekkel játszani, annak ajánlom meglátogatni a fifamania oldalát!

examinee
Nem, nem jöttem rá, csak felesleges, és felesleges is volt belekezdenem.
Megnézem amugy majd azt a nextgent, vagyis összehasonlítom😊 remélem sikerül nekik, kívánom nektek!

hunbasser
na mi van,közben rájöttél,hogy mégis next gen lesz idén a 09 pc-re? 😊))

elõbb mindig keress utána mindennek,utána menjen csak a szókarate.

ReaL MaDRid x siempre

Atti12
ha jól tudom akkor igen, de még van az a lehetõség is hogy felrakod a frissítéseket, és a másik "civil fifás" is, akkor tudtok játszani.

II Rocky II
értem,vagyis ha megveszem a jatekot akkor ezek a lehetõségek vannak:
1.- felteszem a frissítéseket és tudok online játszani ,amit tört verizoval nem.
2.- nem teszek fel semmi csak a jatekot és akkor tudok veletek civil fifasokkal játszani,ellenben online nem.
jól értelmezem ugye?😮

24 - Exile -Nov.23

Jah...Bár nem vagyok nagy konzol antifan meg ilyenek mert nekem is van ps2-m(igen nagy konzolosok én azzal már semmire nemmegyek),de elég bunkón videlkedik itt egykét emberke...