FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
És egy mondat amivel le is zárom: sokan irogatják hogy nekik akad a játék meg öreg a gépük hozzá meg egyebek. Nos pont ezért nem kap a pc-s nép jó fifát mert igyis fejelszteni fog itt a nép 40%-a hogy ez a konzolhoz képest jóval szarabb fifa menjen neki. Akkor meg minek kapnátok jövõre jó fift,hisz jövõre is nagyobb gépigény meg belövik hogy most akkor a graf karid nemjó vagy a procid vagy kevés a ram és swappelsz és fejelsztssz. Nekik igy van ebbõl pénzük - gondolom a warez miatt. Na off vége! Tényleg!
Ui: ezt megérteni illik😊
az én véleményem: szkript hátán szkript, még mindig. nem értem, hogy miért nem lehet átültetni a konzolos FIFA-t egy az egyben PC-re? hol az ottani fizika (a labda még mindig a játékos része, nem él külön életet, mint x360-on és PS3-on) és AI???? kedves íéj, hol van b+? vagy úgy gondolták, hogy elõször jöjjön az új graf. motor, és majd jövõre? rendben, de akkor jövõre 100%-ig a konzolos FIFA-t követelem! 😊
na most nézem kicsit más szemmel, tehát úgy, hogy elfogadom, ez 100%-ig arcade: ez bizony jó lenne arra, hogy elszórakozzon vele az ember (talán jó is lesz, majd meglátjuk milyen a végleges), ha a játékosok sebessége nem vetekedne egy lajháréval! amíg megfordulnak, passzolnak, lõnek eltelik egy perc! és nincsen benne igazi tempóváltás! a mostani foci egyik leglényegesebb eleme! ehhez még hozzájön, hogy egyes játékosok úgy szlalomoznak a védõk között, mintha azok csak bóják lennének
na ez igazán negatív hangulatúra sikeredett, pedig elég szól szórakoztam 2 x 4 percig. de jogosan ócsárolom az íéjt, megint...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Élsimitást nvdia panelból elefeljtettem rárakni:S
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
már én is nagyon kíváncsi vagyok a bill+egér kombóra, rem. nem jolesz^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A hálós dologra meg annyit meg az Ea szídására hogy az elején a bíró odamegy a hálóhoz megnézi megfogja és rendesen mozog, meg ha gólt lõsz akkor is. Játék közben teljesen realisztikusan mozog a bíró és a partjelzõk is és normális kézmozdulattokkal idõben jeleznek mindent.
De ez már off topic mert PC-s, csak gondolom leírom.
Amugy meg: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=49295
Legalább a gólörömöt belerakták pc-sbe? mármint hogy manuálisan tudsz csinálni kb 20 féle gólörömöt.
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Ami tetszett:
- a grafika szép lett, leginkább a fû és a játékos kidolgozások a legjobbak.
- A menü (igaz tele van most pár kacattal) szép letisztult lett
- Az ütközések végre normálisak! Nem az van mint az elõzõ részekben, hogy összefutottál az ellenféllel és õ hamarabb visszaszerzi a labdát, hanem tényleg távol marad a labdától.
- a kapura lövés: igen ez vmelyest változott, szvsz jó irányba. Végre ha erõset akarsz rúgni nem az égbe fogja fellõni a labdát. Esélyesebbek a nagy gólok legalább ^^ (megjegyezném, hogy majd a kapus erõsségen úgyis lehet majd állítani a full játékban, tehát nem hiszem, hogy könnyû lesz gólt rúgni neki)
Ami nem tetszett:
- Az alap billentyûzet kiosztás. Hát az vmi borzalmas! Célszerû átállítani a hagyományosra!
- A régi, unalmas visszajátszások, játékos viselkedések, mozgások...
- Ha már a grafika így megváltozott, akkor vmit kezdhettek volna a hálóval is! Még mindig idétlenül mozog, ha bemegy a labda.
- A stadion szépnek tûnik, de valljuk be, lehetne jobb is a közönséggel együtt
- Sajnos megint az átigazolási szezon vége elõtti felállás van, így néhány játékos még a tavalyi klubjában van.
- Egy-két játékosnak nem az az eredeti posztja, ami a játékban.
Mindent összevetve, nem lesz ez olyan rossz! Végre a grafikán változtattak ami nagy szó! Ugyanakkor a játékmeneten nem nagyon. A menedzser módra kiváncsi vagyok, mennyit újítanak/változtatnak rajta.
Ha lehet még reméynkedni, akkor én fogok. Mivel jövõre 2010 lesz, lehet úgy gondolják az EA-nél, hogy ez alkalommal tényleg egy teljesen felújítják a játékot, mind grafika (habár a msotanival sincs bajom), mind játékmenet terén. De fõleg az utóbbin. Örülnék ha végre új mozgásokat, animációkat, visszajátszásokat, élethûbb AI-t, reálisabb mez feliratokat, szebben kidolgozott közönséget és stadiont készítenének.
Igaz szép álmok, és EA nem a nagy újításokról híres, de remélem jövõre tényleg brutális focis játékot készítenek. Ha az általam említett újítások belekerülnének, máris jobban megérné az árát a game!
irányítást vissza kellett állítani a hagyományosra<#nezze>#nezze>
összevatve csak a GRAFIKA javult, de ha a manager módon sem változott akkor PE09 lesz<#kuss>#kuss>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
File: fifa09_demo_eu.zip
Size: 767.9 MB
Here's a playable demo of EA's FIFA 09, the European football game. The demo will allow you to try out the exhibition match mode with six playable teams.
The U.S. demo is available here.
Demo Features:
o 6 teams to choose from:
1. Marseille
2. Schalke
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. AC Milan
6. Toronto FC
o Exhibition match, 2 x 2 minute halves
o Kick-off Team and Kick-off Be A Pro flows are accessible
o Adidas Live Season info and tips & hints screens
o PC controls video/Intro video
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
azt mondták pedig, hogy nehéz lesz gólokat rúgni
Nekem azok hiányzotak a hatalmas gólok!
Euro elején még lehetett rugni nagyokat, de gondolom javitották utána akapust😞
1. Grafika rendben van
2. az ütközések,esésekjobbak lettek
3. Picit változott a gameplay.de csak picit,és ez elszomoriit
4.a Füü gyönyörü
5.A partjelzõt csúnyán elqrták,mint egy baba szaladgál,ninncs értelem
6. A stadion kicsit pixeles.kéne rá egy kis AA,fõleg a nézõkre gondolom (majd jövõre )
7. sajna ugyanazok a dolgok maradtak..szabad rúgás ugyanaz, 11 es ugyanaz,ez nem tecccik nagyon.
8. az unalmas átvezetõ videók,az unalmas visszajátszás.
9. Egy kis mesterséges intelligencia elfért volna beléjük,mint a boxos verzioba.de talán jövõre...
Szó mi szó,rengeteg hiba,amit biztos nem fognak javitani,de nagy fejlõdés igy is az elmúlt évekhez képest. Grafika teccik,szoval 1 szezont,vagy többet a fullal lenyomok... Ennyi
Addig várok véleményt, de mivel fél6kor kelnem kell, ezért inkább holnap próbálom ki😊