FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van még mit javítani ezen a mesterséges inteligencián 😄:
Dinnye Bomba 😊
Dinnye szóló félpályárol.
Dinnye sérülten. (kár hogy nem lett gól 😞)
34,5 m 😊
Nesta bomba.

gyemant04:hogy tudtál 10 percet játszani?és csapatokat hol/honnan tudok berekni?
http://www.twitch.tv/hegii
akár minimumon is
max akad mint a sz*r , már elnézést a kifejezésért...
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
és csapat kiegészítõket hol találok?
de télleg megy és csak alégy profit nem bírja
Minimum System Requirements
CPU with 2.4 GHz (single-core)
512 Megabytes of RAM (1 GB required for Windows Vista™😉
DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB video card or equivalent
(must support Shader Model 2.0 or above)
DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
512Kbps or greater broadband connection for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
Please note that 16 bit colour is not supported
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
és a szerelést mért nem tudom beállítani?(aki dud segíteni az segítene?)
és csapat kiegészítõket hol találok?
Atti12: a gólok nagyon szépek. Tényleg gratula.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
(egyébként terveztem egy játékot, hogy ki az, aki kitalálja, hogy melyik ManU játékos van a képen. Sztem érkeztek volna érdekes tippek, mondjuk Evra vagy Nani félresikerült arca by EA <#nevetes1>#nevetes1>. Amúgy egy Toronto játékos, õket bújtattam ManU mezbe)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
a pesé grafikai hiba , megesek az ilyen
de a fifa az OMg!!!
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
UEFA CL 06/07 bug: http://www.youtube.com/watch?v=bIr-mB4xgSs (Boruc meghülyül... 😄)
PES 2008 bug: http://www.youtube.com/watch?v=mTY11YnyU7g (Kakát felnyársalja a kapufa 😄)
ReaL MaDRid x siempre
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Flamini:
Kaka:
Pirlo 1
Dinho solo, sajna nem lett belõle gól 😞 :
És szerintem az eddigi legszebb gólom, ismét Pirloval 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune