FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Szval ebbõl a szempontbol megértem a warezolókat, fõleg magyarországon. Én már nem warezolok, de sztem ehhez fel kelett nõni, megérteni ezeket a dolgokat, bár nekem is jópár év volt (kb 3) mikor felismerem hogy direkt csinálják és sose kapunk jó gémet.
Ui: azt bizton állithatom, ha valki odamegy a szüleihez és azt mondja: apu mostantól 5 évig nem kell fejeleszteni a gépet, de most szükségem van egy 55-60 ezer forintos konzolra, amire évente még x ezeret költünk a játékok miatt. -tuti megveszi neki. A játékcsere-berékre nem térnék ki. Szinte alig kell költeni rájuk, csak akkor mikor megveszed az elsõ párat. Onnantól cserélgetsz. No ennyi.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
És ha már FIFA..most próbáltam a 09-et és hát nem vagyok lenyûgözve! Bár sok az újítás és talán az eddigieknél jobb, de mégse történt olyan változás amire azt lehetne mondani h "Azt a k*rva..."
A legszembetûnõbb a next-gen végre pc-n is szakít, bár messze nem úgy mint konzolon, és dobtak 1-2 új scriptet is, de a játék nem sokban változott! A bejátszások majdhogy nem ugyanazok....
Azért egy ideig koptatni fogom, mert hát még is csak FIFA<#vigyor3>#vigyor3><#awink>#awink>
Welcome to a World without rules!!!!
24 - Exile -Nov.23
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Az EA az utóbbi néhány évben kezdett el ilyen mocsadék módon kihasználni embereket.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Valamint a PES annyira nem script-ekre épül, mint a FIFA, ahol egy adott helyen mindig ugyanaz történik! És ez a 09-el sincs másképp!
Egy gond van a PES-el, h a licenszre már nincs pénz, vagy jogi keret, nem tudom...és kevés az újítás!
Viszont a FIFA-val sincs semmi bajom, mert mindig is imádtam! Végülis ezzel csak annyit akartam, h a PES-t nem kell leszólni, mert ha a Konamit esetleg felvásárolná egy nagyobb fejlesztõ és kiadó, akk valszinû a FIFA korszak lejárna!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
I:Nagyon alacsony h a régi gépeken is menjen
II:Közepes kb mint most a max körüli
III:Crysis féle grafika
most a fifában is szép , felismerhetõ de a pesben is lazán megmondom név nélkül hogy kiaz
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ha meg olyan lenne a grafika mint tavaly akkor meg mindenki sírna mert semmi nem jó az embereknek.
én mindig is FIFA párti voltam, de a PES egy jól megvásárolt licensz-el, meg valami új móddal lesöpörné a FIFA-t! (ez csak a pc-re vonatkozik)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amugy meg több év mire olyan lesz a grafikája.
1 dolgot kell megérteni: gyártassz egy terméket. Van két lehetõséged. Vagy kiadod egy piacra ahol lemásolja több 100ezer ember és tolja vagy kiadod egy piacra ahol a több százezer ember fele vagy még csak az 1/4-e másolja le és inkább megveszi. mibõl lesz nagyobb bevételed?
A válasz egyértelmû: ezért fejlesztenek arra.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a játékot tegnap rar fájlban töltöttem le!
És kiírt egy olyat hogy Hibajelentés küldése!
Esetleg lehetséges, hogy ez a gond mert most töltöm a hivatalos oldalrol a Gamet!
a Videokari Nvidia Geforce 7300 256 MB, 1 GB ramom van Proci 1.81GHZ 3000+
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Erdeklodnek, hogy sztetek Xbox360-on vagy PS3-on szebb a Fifa09 grafika? Mert arban nem mindegy, mert lattam a PS3 meg mindig 100 felett van....
Tenyleg es azt lehet tudni, hogy lesz e bennuk magyar kommentar? Ha igen akkor melyikbe?
Koszi!