FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jövõ héttõl 45

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

examinee
Hát ez így van, de ezt már pár napja leirtam énis. Hozzátennék még valmit. Emlékszem mikor még énis "fiatal" voltam. Nem volt semmi bevételi források csak a szülûk. Sajnos nem állhattam elõ hogy vegyetek meg egy gémet 12 ezerért -fõleg hogy fejlesztettük is a gépeket kb 2 évente (a hülye játékaim miatt). Szval oylan megoldás kéne hogy ha már beleöli a pc-s a pénzt a gépbe akkor a játék ára legyen kb 5 ezer forint- És valmi fejlõdést lássanak. Fogjanak össze a gamegyártó cégek és beszéljék meg hogy rendesen optimalizálunk mostantól, és normál gémeket adunk ki amit nem kell hetente peccselgetni.
Szval ebbõl a szempontbol megértem a warezolókat, fõleg magyarországon. Én már nem warezolok, de sztem ehhez fel kelett nõni, megérteni ezeket a dolgokat, bár nekem is jópár év volt (kb 3) mikor felismerem hogy direkt csinálják és sose kapunk jó gémet.
Ui: azt bizton állithatom, ha valki odamegy a szüleihez és azt mondja: apu mostantól 5 évig nem kell fejeleszteni a gépet, de most szükségem van egy 55-60 ezer forintos konzolra, amire évente még x ezeret költünk a játékok miatt. -tuti megveszi neki. A játékcsere-berékre nem térnék ki. Szinte alig kell költeni rájuk, csak akkor mikor megveszed az elsõ párat. Onnantól cserélgetsz. No ennyi.

Barnabyka
szvsz=szerény véleményem szerint....máskor szerintem járj valahogy utána és ne így égesd be magadat köszi...

akinek pc-je van és szereti a pc-s játékokat akkor szerezzen be egy xbox360-at(akár egy arcadot)mert ugyanazok jönnek pc-re mint x360-ra és még jobbak is.(és egy jó tv-nél jobb a grafika is.)
mi az az szvsz?És mennyi idõ kb amíg a demo a pcdome-ról lejön?
Egyébként szvsz az a baj a pc-s játékokkal,hogy a sok warezoló (köztük én is néha-néha ) aki letölti a játékot,van belõlük sok millió, és nem veszi meg a gamet... eznagyveszteség a játék készitõknek. Konozlon meg a jó 70 % a veszi a játékokat,mert nem flashelteti a gépét... Ez jóvaltöbbb mint a pc-sek 10 - 15 % -a aki vesz gameket... ez van.Érthetõ hogy miért kapunk " szart" pc-re évrõl évre ,és ez egyre több játéknál lesz igy. De egy bizonyos részben a játék készitõk basszák el... Ha tudnának egy marha jó védelmet rakni játékokra,akkor nem lenne gond ilyennel.... ennyi

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Count Adyn
Visszajátszásokon változtathatnának a teljesben, való igaz. Én nem nézegetem se a konzol verziót, se a pes -t, és 08 hoz képest "aztakurva" a 09 nekem igy😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

XxTyl3rxX
de még nem is lenne gáz h tök más néven vannak még a világsztár csapatok is, de akk legyen sok liga sok csapattal és legyen vmi olyan mód amivel lehet játszani, mert én a PES-ben barátságoson kiül nem játszottam mással, mert a többi idétlenség volt! a FIFA career módja nagyon jól ki lett találva, mert hihetetlenül megnövelte a játékórák számát!

És ha már FIFA..most próbáltam a 09-et és hát nem vagyok lenyûgözve! Bár sok az újítás és talán az eddigieknél jobb, de mégse történt olyan változás amire azt lehetne mondani h "Azt a k*rva..."
A legszembetûnõbb a next-gen végre pc-n is szakít, bár messze nem úgy mint konzolon, és dobtak 1-2 új scriptet is, de a játék nem sokban változott! A bejátszások majdhogy nem ugyanazok....
Azért egy ideig koptatni fogom, mert hát még is csak FIFA<#vigyor3><#awink>

Welcome to a World without rules!!!!

SLICK
visszaolvasol és találsz nem is egyet 😛

II Rocky II
ok😄 én a teljest várom már.esetleg ha vki játszik a demoval akkor löhetne egy két képet,persze csak ha lehet ilyesmit kérni 😊

24 - Exile -Nov.23

rooney8
+ fifa vs pes 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

inter94
kijött a demo😊ennyi

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

II Rocky II
történt valami érdemleges ?😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
600 üzenet 😄
volt mi jo ?

24 - Exile -Nov.23

jah árcsökkenés , GS_en van is 1 hír 45k lesz az alap box stb.

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

examinee
Oktober közepén menjetek be egy mádiamarktba vagy Corába. Menjetek a számítógép részlegre, ott keressetek kihelyzett xboxokat,ps3-akat amin ki lehet majd próbálni a fifát. Na utána kell majd szídni😊 és vásárolni. Addigra árcsökkenés is lesz!😄

SLICK
Az a baj, hogy a FIFA-nak sokáig semmilyen komoly vetélytársa nem volt. Így felvásárolta a licenszeket. Midnen évben tojtak a játékra, monván focis game hiányában úgyis veszik mint a cukrot. A PES meg csak tavaly óta számít igazán versenytársnak. Talán mostantól lehet számítani némi fejlõdésre.
Az EA az utóbbi néhány évben kezdett el ilyen mocsadék módon kihasználni embereket.

Ha jóltudom a licenszek nem azér hiányoznak mer ninc spénz hanem mer a Fifa felvásárolta pl az PL-t nem is tudom meddig de 2010 utánig az tuti.

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

vagy esetleg pont akkor lenne jo mindenkinek..pes nagy fejlõdés.fifa még nagyobb,mert hajtani kéne

de ez pc-re vonatkozik

XxTyl3rxX
hát hogy esetleg a PES-nek rosszabb a grafja az igaz, de h a FIFA-nal már 3 évvel ezelött jobb kidolgozást csinált játékélmény téren....az arcokról meg ne beszéljünk mert a PES-ben minden játékost külön megcsinálnak és nincsenek ugyanolyan arcok mint a FIFA-ban (vagy legalább is jóval kevesebb)
Valamint a PES annyira nem script-ekre épül, mint a FIFA, ahol egy adott helyen mindig ugyanaz történik! És ez a 09-el sincs másképp!
Egy gond van a PES-el, h a licenszre már nincs pénz, vagy jogi keret, nem tudom...és kevés az újítás!
Viszont a FIFA-val sincs semmi bajom, mert mindig is imádtam! Végülis ezzel csak annyit akartam, h a PES-t nem kell leszólni, mert ha a Konamit esetleg felvásárolná egy nagyobb fejlesztõ és kiadó, akk valszinû a FIFA korszak lejárna!

Igen ezen értettem énis az üzletpolitikát 😊 De azért az mégis más lenne ha azér adnák ki 4 évig ugyanazzal a graffal mert az adott idõben nincs jobb mint igy

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

EnZsolt
Annak nem volna értelme. El tudnák érni azt a szintet, de nem akarják, mert így több idõ múlva tudják legombolni a sok emberrõl a pénzt, amiért ilyen grafikát adnak ki. Egy olyan játéknál, ami minden évben megjelenik és egyszer csak über graffal, ott mát a játékmenetre kell koncentrálni, hogy fejlõdjön. Az pedig még EA-nak nem nagyon sikerült a FIFA-ban. Mindig valami jót elvesznek, valami szart hozzáadnak. A demo-t meg kipróbálom még ma. Látni akarom, most mit szartak el 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Mérkell xbox féle grafika ha annál többet is ki lehet hozni csak optimizálni megkéne az ea-nek tanulni.(?)

nem..... hanem xbox féle grafika

Hát erre a folyamatos sírásra csak egy dolog lenne megoldás(bár az ugysem fog bekövetkezni már üzletpolitika miatt sem):Lenne 3 grafikai szint:
I:Nagyon alacsony h a régi gépeken is menjen
II:Közepes kb mint most a max körüli
III:Crysis féle grafika

szerintem meg éppen nagyon jól
most a fifában is szép , felismerhetõ de a pesben is lazán megmondom név nélkül hogy kiaz

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

gabber_saviola
igen, szerintem is.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

PESben az arcok szarul vannak kidolgozva

tobias88
azt nem tudjátok, hogy a demóban hogy lehet egymás ellen játszani? mert a gamepadot egyszerûen nem lehet beállítani! nem engedi, hogy pl az átívelés és a becsúszás is 1 gombon legyen(a többinél se)!
tobias88
szerintem így is csúnyább mint a pes! túl recés, és aa sem segít rajta, a pesen igen!
szentem is <#eljen>
ha meg olyan lenne a grafika mint tavaly akkor meg mindenki sírna mert semmi nem jó az embereknek.

Atti12
mármint a PES 09 nek.

Atti12
szvsz fifának jobb grafikája van most minta 09 nek. (képek alapján) 😊

akinek nem tetszik ez a grafika vagyen ps3 vagy xbox360 ennyi nem kell sírni (vagy mehettek majd pes2009 játszani)<#lama>

félig,jo ?

SLICK
Hát ez nem igaz! Hányszor írjuk le, hogy a grafika next-gen lett?

XxTyl3rxX
akk pc-re még mindig nincs next-gen.....akk most már abban reménykedem h a PES csapata elõ áll egy career móddal és megnöveli a játékórák számát!
én mindig is FIFA párti voltam, de a PES egy jól megvásárolt licensz-el, meg valami új móddal lesöpörné a FIFA-t! (ez csak a pc-re vonatkozik)

hunbasser
jahh,közben már itt kirugdostak engem a rózsaszín felhõbõl 😞

ReaL MaDRid x siempre

hát jah pont hgoy szinte csak az változott

SLICK
a grafika az, ami változott leginkább <#idiota>

Forza Italia
Ez a kép biztos h konzol. Néztem egy angol oldalon és ott volt több képpel is az XBox360 között. Lehet h rossz helyre másolták ne ezért hitted azt h Pc-s.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Én is kipróbáltam a demót, és reménykedtem h így ennyi év után más grafika lesz, de nem. És tényleg a bejátszások is ugyan azok. Pár új esés meg gólöröm, meg ugye a menü változott. Még biztos van pár dolog, de ennyi erõvel csinálhatnának a régebbiekhez javításokat és ugyan itt lesznek ahol most. De azért fogok vele játszani!!!
Shep
Kipróbáltam a demot és elnézést kérek elõre is azoktól akik számára ez bántó lehet, de ez a játék évek óta nem változik szinte semmit, a grafika az még hagyján, de hogy minden egyes mozgás, játék közben történõ bejátszás ugyanaz mint már 3 éve is, hát az azért vicc. Van pár újítás ez igaz, de ez kb. annyi mintha valami mod lenne. Nem vagyok nagy fifas, nem is voltam a focis játékok csúcsa nálam a VC96 volt. Persze nyilván idén is lesz jópár száz-ezer ember aki megveszi ezt is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

xD

examinee
Konzolon láttad a Top spin 3-at? Mert én igen és csomót gémeltem vele. Sokka élethûbb és szebb mint PC-n. Attól hogy nem kellett annyi minden grafikai megoldással dolgozniuk a TP3-ba mint a fifába azért szebb.
Amugy meg több év mire olyan lesz a grafikája.

1 dolgot kell megérteni: gyártassz egy terméket. Van két lehetõséged. Vagy kiadod egy piacra ahol lemásolja több 100ezer ember és tolja vagy kiadod egy piacra ahol a több százezer ember fele vagy még csak az 1/4-e másolja le és inkább megveszi. mibõl lesz nagyobb bevételed?
A válasz egyértelmû: ezért fejlesztenek arra.

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a játékot tegnap rar fájlban töltöttem le!
És kiírt egy olyat hogy Hibajelentés küldése!
Esetleg lehetséges, hogy ez a gond mert most töltöm a hivatalos oldalrol a Gamet!
a Videokari Nvidia Geforce 7300 256 MB, 1 GB ramom van Proci 1.81GHZ 3000+
ProGabe
ha jó a TV, és az átvitel módja, akkor mindegy! tök ugyanolyan mindkettõ! hogy melyiket vedd meg? nézd meg, hogy melyik konzolon jön több olyan játék, ami azon a gépen exkluzív, és téged érdekel! persze PS3 mellett még a Blu-Ray is szól!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem boxot vegyél! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
Úgy tudom mindegyiken magyar lesz. Konzolhoz meg nem értek, de szvsz mindkettõn ugyanúgy néz ki... :|

Sziasztok!

Erdeklodnek, hogy sztetek Xbox360-on vagy PS3-on szebb a Fifa09 grafika? Mert arban nem mindegy, mert lattam a PS3 meg mindig 100 felett van....
Tenyleg es azt lehet tudni, hogy lesz e bennuk magyar kommentar? Ha igen akkor melyikbe?

Koszi!