FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ja bocsi félreolvastam azt hittem a demoshoz készült lighting patchére gondolsz

mert azis sokat javított
Breki33
Én nagyon reménykedem benne annyira, hogy tegnap bele is néztem nem lehet e átrakni a teljesbe, de sajna nem ilyen egyszerû

Reméljük olyan is lesz ami a labdát teszi normális méretûvé

Hirtelen nem ugrot be honnan is ismerõs a neved P
blackcalibra
Nem is tudtam hogy fel lehet kraftolni a 08-at grafikailag.
Honnan lehet lekapni a "javítást" hozzá?
kaposi1
Szerintem eredeti grafikával nem is játszottam volna vele.
De ezzel a progival eszméletlen szépre tudtam varázsolni.<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

sztem tuti lesz

kaposi1
Helló!

Szerinted a 09-hez is lesz a MonkeyDragon's-nak okossága, amivel olyan remek dolgokat lehet változtatni a kinézeten mint a 08-ban.
Azóta is álldom a neved hogy anno megosztottad velem.<#eljen><#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

RoR zsozso
Nincs 😞

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

nincs hó, 1 pehely se

Egyébként a hó esik a gameben ? van havazás ? havas pálya meg iesmi ? mert ugy tudom,hogy konzolon van valami

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FIFA.09-RELOADED.Crackfix

keress rá torrenten

ForzaInter
van már vmi megoldûs hogy ne csak 1 szezont lehessen játszani?

Yo, Bitch!

képet akartam de nem jött össze xD

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

nem gól

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

monnyuk ez is elképzelhetõ<#idiota>

Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni, h lehet e saját formációt kitalálni vhol a játékban, mint pl ahogy egy csapatnak - Pl. ManUTD - van egy saját nevû formációja,amin nem a szokványos vonalakban és rendben vannak elhelyezve a játékosok.Ilyet tudok én csinálni,tudom a játékosokat vhogyan "mozgatni" a pályán?
Kösz,üdv
examinee
Ottol még lehet hogy -20 fok volt, csak nem esett a hó😊

de, sajnos komoly =(

lobig
nemár, komoly?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

SLICK
de van egy jel még 😛
a játékosok lehellete látszik gól örömnél, 11-es rúgásnál, szabadrúgásnál nézzed majd
mondjuk jogos, egy kis hónak nem ártana látszania

LOL! meddig tartana a havat megcsinálniuk ezeknek az idiotáknak? omfg... bekapcsolom h winter... mondom fasza, téli foci. erre mindenki nyakig fölöltözve, rövid gatya, hosszújjú, kesztyû, jóhogy sapkát sálat nem vettek fel meg bakancsot. de nyoma sincs a télnek 😊 LOLLL

Kmarha
összvissz 7 hozzászólást kellett volna csak visszaolvasnod.. hihetetlen.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sziasztok,

AZ lenne akérdésem, hogy tapasztalt-e vki olyat a demóban, hogy joy-jal bizonyos mozdulatok beállíthatatlanok voltak? Mert nekem ez történt, tehát pl. a szöktetés gomb beállítást hiába nyomtam, üres maradt. Vajon a teljes játékban is lesz ilyen gondom?
ELõre is köszi a választ.
SLICK
akkor szegény kapus ezért kap még nagy gólokat 😊
amúgy én is csak félprofin szoktam játszani, nem vagyok pro a játékban.

Ja és elõbb észrevettem vmit az irányításnál: amikor egér mozgáson voltam, akkor a játékosaim legtöbbször téyneg jó irányba mozdulnak el. Akkor szerelésnél, nem az van h bárhogyan szerelek is mindig visszaszerzi a labdát az ellenfél, hanem végre meg is tudom tartani.
Billentyûzeten való játéknál viszont, a játékosaim sose mennek a labda irányába, és szerelni se tudok úgy, hogy meg is tartsam a labdát.

Breki33
Talán innen látszik a legjobban

Breki33
ja már 2003-asban is volt egy srác aki ebbõl élt meg, hogy vmelyik szögbõl távolról belõtte.

MI meg irigykedtünk P
nekem csak a magyar.... kellenek

Breki33
én egyenlõre nem játszom magas szinten mint írtam félprofin kezdtem aztán átraktam profira

A kapus erõsséget meg nem állítottam.
Elõször csak játszani akartam egykét meccset figyelni mi hogy merre.

Persze biztos van aki egybõl wc-n nyomja :-)
és eredményesen, de nekem még vissza is kell kicsit szokni a fifa-s irányításra
examinee
Jaja emlékszem. A régi szép idõk!
De tényleg 04-tõl okádék volt a fifa. Nekem a legjobban ezek a bug keresések és alkalmazások nem tetszettek. Mindig 2-3 hónapig toltam, mert én azokat nem használtam, ellenfél meg csakis azt. Undorító volt.

SLICK
Magas szinten is könnyû gólt lõni a kapusnak, vagy azért nehezebb már?

Breki33
De ez a gól tetszett legjobban Inter elleni rangadón a Delle Alpiban hátulról jövõ magas ívelést így meglõni futtából és ezzel vezetni nyammmm

Látszik, hogy a labda hogy begyorsul szinte dropból lõve

Breki33
Hát emléxel, hogy 004-ig nyomtuk együtt online P
examinee
Ez tényleg meglepõ😊

Breki33
Itt kicsit elrontottam a kameraváltást

Breki33
Ezértmondtam, hogy nagy gólokat lehet lõni.

És õszinténszólva bajban vagyok mert hírek szerint a pes2008 demo nagyon jó, de nekem a fifa is tetszik idén egyenlõre.

Fura mert más fórumokon nagy fifások szólják le hogy ugyanaz és én védem
pedig fordítva szoktuk......

És egyszerre két játékkal játszani nemtudom hogy lesz
lobig
najólvanbazz <#worship>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Breki33
Breki33
Ennyire nem mélyedtem bele volt kb egy órám játszani aztán jött a hír hogy kijött a pes2009 demo

Szval most még rakok be pár gólt a tegnapi termésbõl aztán lehet megszabadultok tõlem P
examinee
Értem. Látom télleg next-genesedik akkor a pc-s verzió.
Engem az zavar hogy a szöktetés most nem olyan mint az elõzõbe vagy az Euróba. Bár lehet azért van mert az ellenfél szoros emberfogást választ ki.
A taktikai beállításnál most van vagy 9 féle csuszka, amit gondolom jól beáûllítva jó csapatot hoz létere, iylen elõrefutásokkal is, dehát 1 nap alatt nemjöttem még rá mi micsoda. A könyv irja, de ezzel még sokat nem foglalkoztam.
PC-sbe is csuszkás a taktikai bellítás? Vagy a hagyományos van: attack, full attack, deffend, neutral, letámadás stb... -szval ahol kilehet csak választani.

Breki33
a lényeg a teljesben ez az alapbeállításon van nálam most az nem tudom mi, de lehet ez a félig jó lesz
Breki33
igazából teljesnél nem tudom

demónál nem volt segítség szenvedtem is a beadással
aztán megtanultam, de most meg az van, hogy beadom és pont a játékosom mögé megy mert ugye kicsit elõrefelé kéne kanyarítani, de mivel befele rántom a kart szinte teljesen befele megy.

Meg ha itt tartunk azis zavar hogy a W-s passzal kijátszom a helyzetet látom jön a hosszún a másik ember mondom oké elgurítom neki W-vel aztán sak matt mert ugye kapus kijött rám.

De azt vettem észre ilyenkor mikor közel vagyok szinte rálövi gyengén
illetve olyan is volt hogy szépen elegánsan elgurította a kapus de hosszú sarok mellett is. Lehet annál is használni kéne az analógot? ......
ls2008 Dani
Hy!Mi a játék rendszerkövetelménye??

Chelsea Fan.

tarti19
ez ps3-as verza PC-n nem lesznek ilyenek...

lobig
jaja

examinee
A passz, lövés, beadás + egyéb rásegítéseket hogy használjátok? Rásegitett, vagy félig vagy manuális?
Az a baj hogyha nem rásegített a lövés akkor simán alap helyzetbõl is mellé gurit..😞

Breki33
ja csak van egy kis hiba benne mikor megcsináltam láttam hogy megvan
jobb verzióban is, de lusta voltam újra megcsinálni
Breki33
igen én értem

csak nem mindenki látja így
gondolom teis úgy vagy vele, hogy oppá van pl ez a gól és akkor filózol, hogy így adja-e jobban vissza vagy amúgy

És aki nem érti az azt hiszi azért rakod be mert menõzöl
lobig
na azért ez is ott van... <#worship>

Breki33
De ott sokkal több ismétlõdõ sablonos scriptelt bizonyos helyzetbõl mindig ugyanolyan gól volt.

Ez a két fifa elég szar volt ki kell mondani
lobig
jaaa, értem.

köszi, szerintem csak úgy van értelme gólokat/akciókat beszúrni egy fórumba, ha az megfelelõ minõségû. ha túl nagyban lehetne csak vagy egyik replay-nézet sem adja vissza az érzést, amit én éreztem az akció közben, akkor inkább nem osztom meg. <#vigyor0>

Nagy gólokat lehetett már a 07 és a 08-ban is lõni.
😄

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936