FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
nektek van élsimítás a játékon? nekem videókon gyönyörû, de amúgy eléggé recés nek tûnik...
így gyönyörû:
így meg nagyon "gagyi"

és driverbõl elvileg 8x-os élsimítás van rajta, de nem nagyon akarja bevenni szemmel láthatólag...

Az igaz... csak lehet nem 1-2 héten belül veszem meg, hanem csak 1-2 hónap múlva. + még vacilálok, hogy fifa vagy pes legyen belõle.
II Rocky II
ha megveszed úgyis megfogod tudni,nem?😄

24 - Exile -Nov.23

RoR zsozso
Nekem úgy sikerül mindig (bill-en játszok) h. a helyezett lövést nyomom,és úgy nagyon szépen meglehet csavarni 😊

Helyezett lövés:lövés gomb+emberváltó gomb

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Hali. Még nem vettem meg a játékot, de szándékozom xboxra. Ha valaki már játszik vele, ki tudná nekem írni az arsenal illetve az inter játékosainak a tudását? Kíváncsi vagyok idén mennyire értékelték õket...
A csavart loves engem is erdekelne, foleg egerrel iranyitva.

hoy ehh

Count Adyn
load/export a fõmenüben😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A visszajátszást mivel tudom kimenteni vagy lejátszani vagy hogy?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

hali.
jo par gombot nem lehet beallitani gamepadon, erre van valami megoldas?

II Rocky II
mama2 õ

a csel nem számít az online játékban? sztem meg a csel a lényeg,az a lényeg minnél szebb játékot produkálj a pályán!
szép játék,pár csel ,gyõzelem és azaz igazi mérkõzés 😊

24 - Exile -Nov.23

sajtburger
amiket elmentek visszajátszást, hogyan tudom megnézni? Ismeretlen fájlnak írja.. :S

Üdv.
Azt szeretném kérdezni hogy, külön BL-t vagy UEFA kupát nem lehet indítani?
Valamint hogy lehet rendesen csavart lövést kapura engedni?
Valahogy mindig nyílegyenes lövéseket indít.
Breki33
fõleg ha nyúéálni kell bill-en, hogy hol van ez a gomb

gamapaddal meg szinte magától megy egy elhúzás
examinee
Az a jó ezekbe a cselekbe hogy lehet gépellen megcsinálod és marha látványos, de online human ellen esélyed nincs ilyenre. Olyan gyorsan leszerellek hogy else kezded forgatni a jobb analogot..

5c0rp330n
online eredetivel megy csak vagy biztonsági másolattal is?

ForzaInter
én arról beszéltem, láttad mire válaszoltam elõtte...

Yo, Bitch!

de beszéltem én online rol ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Atti12
kérdés Carloshoz: Feltelepítettem a magyar nyelvet, de a játékon belül nem tudom kiválasztani. Mit rontottam el? Fifa mappájába raktam.

ForzaInter
anno FIFA 07-et sokat nyomtam onlineba, soha nem cseleztem, általában az ilyen cselbajnokokat mindig lenyomtam, egyáltalán nem fontos, nem attól lesz vki jó játékos hogy ilyen meg olyan cselet meg csinál, onlinen aboszolúlt nem ez számít...

Yo, Bitch!

Breki33
ez megint nem igaz

a gamepadtól nem lesz vki jobb játékos csak maga a játék lesz élvezetesebb neki

sok bill-el játszót ismerek aki jól játszik
és énse azt mondtam, hogy bill-el nem lehet jó vki

csak egyszerûen jobb játszani gamepaddal
jó tökmind1, hagyjuk. off

azért fontos a csel,és sokat dob a játékélményen

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
szerintem meg az egeres irányítás hatalmas hülyeség

és jópár újítást tudnék mondani, de akkor megint elkezdõne a melyik a jobb hülyeség

így csak két példa, komplett bl és mozgó reklámtáblák
azért nem mindegy hogy te becsuszol, õ át tudja ugrani a becsuszást, vagy csellel kikerüli, te meg szopsz ha õ becsuszik mert nem tudsz semmit csinálni... ennyi

ForzaInter
nem a csel a lényeg...

Yo, Bitch!

ForzaInter
én PES-t billel tolom...

Yo, Bitch!

Breki33
gamepadot ne a pes-hez vegyen az ember hanem focijátékokhoz egyáltanál

ég és föld a különbség
tudom mire kell. tegyük fel én megvenném eredetiben felmennék online, összerakna olyannal akinek van gamepadja én meg szopnék billel mert nem tudok cselezni... na?

Breki33
áhhhhhhhhhh látom megy a ferdítés

abszulút nem így van
pes topicban példával elmagyarázom mire kell az analógos kar

ez egy feature tehát plusz nem kéne már úgy beállítani, hogy ettõl roszabb P
báttyó02
pes-nél van már a bl licensze

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

space

báttyó02
hatalmas hülyeség amit most mondtál-.-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

5c0rp330n
gyerekek, nem viccbõl mondom, de ez a Fifa nem is lett gyenge. kb 4 éve átpártoltam a PES-hez (megjegyzem: teljesen jogosan), de ez a mostani Fifa rész.. nem is gyenge. az eddigiek alapján a PES demónál mérföldekkel többet újítottak. ez az egeres irányítás brutál. és most olvasom, hogy lehet online is játszani? lehet hogy még a végén megint fifás leszek? 😊
de legyen egy kérdés is: egér használata közben (akár billentyûzet akár egér az irányítás), hogyan lehet sprintelni?

bigapó
nehogymá ne legyen BL. nem lehet, hogy manager módban elsõ éves vagy? mert akkor valszeg azért nincs.

The Matrix has you...

óóó a rák
leszedtem a magyarfájlok 1-2. darabját erre a crc re 80 percet :S
minnyá fejbe lövöm magam

ja de 1000 KÖSSZ amúgy érte
lehet venni olcsóbban is

sajtburger
én csak a Bl-t hiányolom nagyon a játékból. De amúgy elég ütõs. Carlos, köszönjük a magyarosítást. 😊

ez a játék egy rakás fos. fut vissza az emberem, az ellenfélnél a labda. miközben futott vissza az emberem, az ellenfél játékosa nekifut labdával együtt a játékosomnak, és nekik ad szabadrúgást LOL! és persze hogy gólt kapok belõle-.-

ja kéne Crysis féle FIFA... nanoruhában rohangáló csatárok <#idiota>

leszedtem a pes demot és nekem bejön 😄
valahogy lendületesebb a játék mint a fifában
meg a passzokat szeretem...hmm

de kiváncsi vagyok hogy fifából most megint 3-4-5 évig ezt kapjuk? vagy jövöre már nextgent ? el tudom képzelni az EA-rõl hogy 1 ideig ez lesz...
(az meg poén hogy nem bírnák el a gépek...a crysis szebb és sokaknak fut)

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

lol ez ám az üzlet. vegyem meg a PES-t 11ezerért, vegyek hozzá gamepadot 8ezerért :d lol

Ha nem vagy képes kiadni pár ezret egy gamepadért, akkor fifázzál nyugodtan...

Atti12
Akkor sry tévedtem, de akkor is vannak benne olyan cselek amiket nem lehet megcsinálni a PC verzóban. 😊 Ha rájössz hogy kell szólj 😛

mármint cselezéshez kell a D-Pad meg Analog

najó de PEShez vagy analogos gamepad kell vagy D-pad vagy mi... basznak a pcre igazából csak gyors átportolják

dekázni asszem télleg nem lehet, a rabbona nekem sikerült, a feléd jövõ passt meg sztem át lehet lépni mint a 08ban csak más bill kombinációval, majd szólok ha rájötteM😊

Kmarha
Szerintem lassan lehúzom a játékot a wc-n. Pedig kezdetben pozitivan csalódtam benne. Aztán jönnek elõ a hibái. A lentebb is említett védõsor rémtettei.. folyamatosan buknak, elfutnak máshova egymásnak mennek, az ellenfél meg lövi is a gólt.

A pálya szélén röhögve végig lehet futni. Mikor egy negyedosztályú csapattal poénból kihivtam a MUot barátságos meccsre, és persze kikaptam, az újság meg a vezetõség kiabálta, hogy meglepõ fordulat, az MU nyert, a csodacsapatom meg kikapott.. hát lol. Egyébbként menedzser mód sem változott semmiben.

a megakadó labdákról, eltünõ játékosokról ne is beszéljünk. A legjobb mikor 11-es után kirughattam ugy a labdát hogy csak az én játékosaim voltak a pályán.

PES-ig még kihúzom valahogy vele.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

szetintem tuti hogy tévedsz... de megveszem majd a kontrollert és meglátjuk... bár dekázni lehet hogy nem lehet azt nemtom

Atti12
ezekebõl sokat, pl nem lehet dekázni és szerintem a rabbonát se lehet ugy megcsinálni hogy ne rugja el. feléd jövõ passzt se lehet átlépni szerintem. De javítsatok ki ha tévedek.

hogyhogy nem mindet lehet ? meiket nem lehet ?