36657
-
#25848 Hali! Nekem olyan kérdésem van, h mit/miket kell nyomni ahhoz, h futás közben a játékos megtolja maga előtt a labdát, mármint jobban. Ami régen a bal Shift volt alapból, de most akárhogyan állítom nem akar összejönni. -
Rudee #25847 Vagy a kifutást (kiugratás védelezésnél) használd, vagy válts a kapusra. Együtt a kettőt nem érdemes. -
Rudee #25846 Akkor más hiba van.
Én egyik nap próbáltam és szépen ment, 2-3x akadt meg de akkor sem vészesen. Ráadásul Európa másik végével jáccottam. -
#25845 kösz, mert emiatt szopom folyton. ott vakarja a faszát és ez meg ráviszi és gól. de én már fél éve nyomom, csak nem csinál semmit és mire kifut, belövi.
-
#25844 egyikünknek sincs router de hamacsi nélkül most próbáltuk meg és úgyis ugyanúgy szar :S -
Rudee #25843 Szerintem vmi hiba miatt (még) nincs ilyen lehetőség. A demoban volt, biztos kiadnak rá egy javítást. -
Rudee #25842 Ha gyakorlásnál megy, akkor meccsen is mennie kell. Ugyanazok a beállítások vonatkoznak mindkét módra. -
Rudee #25841 Hamachi nélkül nem megy? Hostoljon az, akinek nincs routere aztán kész. -
Rudee #25840 Megjelent magyarul, tehát nem. -
Rudee #25839 Gamepadon megnyomod a jobb analógot és rávált a kapusra. Billentyűzeten is van rá gomb, beállításoknál meg tudod nézni. Asszem a shift, de nem biztos.
Ha ráváltasz, akkor ugyanúgy a nyilakkal(vagy bal analóggal) megy, mint a mezőnyjátékosok. -
#25837 ehh. van az a kapus kirohanás gomb. megnyomom és kifut, mikor rárohannak, de mivel tudom irányítani, hogy kivédje? dét megnyomom és a nyilat amerre vetődjön és arra fog, vagy mi? -
#25836 hello.
haverral tolnám hamacsin direkt ip-s módszerrel de szaggat :S
egyikünk se tölt .
a labdát is később lövi el mint amikor megnyomom a gombot meg ha szabadrúgás van vagy játékos csere akkor meg a kapcsolat megszakad .
vki tud erre megoldást? -
#25835 Sziasztok Srácok! Nekem egy olyan kérdésem lenne ezzel a szutyok 10el kapcsolatban hogy gyakorló módban megy a nyesett lövés (átemeli a kapus fölött) de éles meccsen nem,ott olyan mintha célzottan lőne de az y+d nél olyan.. nem tud nekem vki segíteni??köszi előre is.. -
#25834 Igen ez már sok helyen olvastam
ezért is kérdeztem pl az árát korábban. -
#25833 üdv
labdavezetés közben melyik gombbal tudok cselezni/figurázni??? -
#25832 Nekem Xbox360-on volt szerencsém kipróbálni a játékot, és nagyon nagy csalódás sajnos. Maga a játék nem rossz,csak azt kell mondjam, az EA csúnyán átveri a játékosokat,mert egy alig változtatott játékot dob piacra teljes árú játékként.
Ami tisztességes lenne jelen esetben, egy DLC kiadása, és elég lenne 2-3 évente új FIFA-t kiadni. Évente elég lenne egy DLC, mivel ez a 10-es rész még konzolon se tekinthető nagy változásokat hozó játéknak, nemhogy PC-n..
Mert javítani lenne mit, ecseteltük bőven az elmúlt időben, de hogy tényleg ilyen halovány újításokat hozó játékot teljes áron adjanak ki... Hát az dühítő.
Én azt javaslom azoknak,akik erre a játékra gyűjtöttek,hogy megveszik, ne tegyék! Nem éri meg az árát a játék. Persze akinek nem gond a pénz, az megveheti, de rosterfrissítésért kiadni ennyi pénzt.. hát...
A másik dolog, de NAGYON idegesít a magyar kommentátorpáros!! Nekem Faragó az egyik kedvencem a valóságban, de itt csak az idegeimre mennek. Ami a 07-ben még poén volt, az a 4. évbe érve már dühítő. Érdemes átváltani a spanyol kommentárra a nyelvet a menüben, és képet lehet kapni róla,milyennek kéne lennie egy autentikus FIFA kommentátorkodásnak. Alapvetően elbaltázott koncepció alapján készült sajnos a szinkron, ami elveszi a komolyságát a játéknak. -
#25831 Vezérlő színét hol tudom beállítani? -
#25830 Talán a kapuskifutás és a szerelés gomb egy?! -
ricsa008 #25829 az mért van hogy ha az ellefélhez kerül a labda a kapusom kijön és próbálja elvenni ha megszerzem visszamegy -
#25828 Kijött iPhone-ra a játék. Mindjárt kipróbálom. Remélem van benne karrier mód :D -
#25827 Sok embernek ugyanez sajnos. Kíváncsiságból összehasonlítottam a két játék fájlrendszerét. Ugyanaz... Aztán mondom pont kéznél a FIFA 2005. Nézzük azt.
Nem teljesen ugyanaz, de találtam olyan textúrákat amik egy az egyben ugyanazok a 2005 óta. És nem egy van... Rengeteg. Max a struktúra változott, de ugyanazok :) Azért ez kemény. Öt kemény éve nem nyúltak egyes dolgokhoz. Bár ezt ránézésre tudjuk, mivel a FIFA 2004-es motorral fut még most is a játék. -
Laca1985 #25826 Sziasztok!
Letöltöttem eme gyöngyszemet, és most tolmácsolnám a véleményem....
Aki teheti, ne töltse le!!!!Ez egy kurva nagy vicc az EA részéről....Fél percet játszottam vele, és töröltem is a francba. Grafika valamint játékmenet egy nagy határ fos, a többiről nem is beszélve! Azért ez már szánalom, hogy 2009 ben ezzel bökik ki az emberek szemét... 2004 től ugyanez a garafika. Ha valaki idén focis játékkal szereten játszani, az vegye meg a PES-t. Nagyságrendekkel ráver erre a szarra..... Elnézést akit esetleg megbántottam, de ez a véleményem sajnos.... -
#25825 remélem minél hamarabb megjelenik vmi patch ami javítja a gyep minőségét...
amúgy semmi gond nem lenne a játékkal, de ez annyira zavaró, hogy elkúrja az egészet -
Laci82 #25824 Nah arról nem sok képet fogsz kapni,mármint az újításokról...max annyi,hogy a Wéjnrúni jön be az intro után képnek -
Dean Winchester #25823 manadzser módról valaki pár képet nem dobdna be hogy hogy is néz ki? az ujitásokról pár képet? persze ha ideje engedi. -
Laci82 #25822 Ááá de ne már de komolyan,minden éven ugyanaz,megyek felfutok beadom fejelek gól...cselek azok szarok,grafika szar...dögunalom az egész. -
#25821 annyira nem lett szar szerintem, én eljátszogatok vele attól hogy évről évre ugyanazt adják ki :D -
#25820 Nem tudom, hogy itt lehet-e régi fifákról kérdezni.. Konkrétan a 2002-ről.
Valakinek sikerült működésre bírnia? Miután indítanék 1 meccset kilép. Több kompatibilitási módban is próbáltam. Oprendszer: Win7 -
Laci82 #25819 Hoohho és még mennyi baki van benne,egy trutymó az egész ,olyan trutymó mint a "szimulátor" Shi(f)t -
tobee #25818 Vélemény a játékról: egy rakás f*s!
Az tetszett a legjobban benne, hogy mikor bajnokok ligáját jászok vele akkor volt olyan, h az ellenfelem 7 mecset játszott egy 4 csapatos csoportban!!!!
És még csak ma töltöttem le a játékot, akkor mi lesz még? -
Rudee #25817 Alapból be van tűrve. De már készül egy patch, mint ami tavaly is volt. -
Alex2 #25815 értem
valaki tudna nekem linket adni a magyarról ha lehet? -
#25814 Srácok ezen a képen kivannak húzva a játékosok mezei.. Csak nálam nem ilyen? :/ -
#25813 nemtom, valszeg fake. -
Alex2 #25812 pedig én ilyet találtam a neten
FIFA 10 HUN (A kommentátor is Gundel Takács Gábor) -
#25811 nincs benne te.
Hajdú B és Faragó Richárd löki a szövegeket. -
#25810 :DD... és kiszel tünde is bepofázik néha hülyeséget, h milyen izmosak és szexik a focisták. -
Alex2 #25809 és jobb mint Hajdú B. István? -
#25808 persze, Horti Gáborral vannak párban... -
Alex2 #25807 igaz az hogy Gundel Takács Gábor kommentálja a magyar verzióban a meccseket?