FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helyezett lövés:lövés gomb+emberváltó gomb
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
hoy ehh
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
jo par gombot nem lehet beallitani gamepadon, erre van valami megoldas?
a csel nem számít az online játékban? sztem meg a csel a lényeg,az a lényeg minnél szebb játékot produkálj a pályán!
szép játék,pár csel ,gyõzelem és azaz igazi mérkõzés 😊
24 - Exile -Nov.23
Azt szeretném kérdezni hogy, külön BL-t vagy UEFA kupát nem lehet indítani?
Valamint hogy lehet rendesen csavart lövést kapura engedni?
Valahogy mindig nyílegyenes lövéseket indít.
gamapaddal meg szinte magától megy egy elhúzás
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Yo, Bitch!
a gamepadtól nem lesz vki jobb játékos csak maga a játék lesz élvezetesebb neki
sok bill-el játszót ismerek aki jól játszik
és énse azt mondtam, hogy bill-el nem lehet jó vki
csak egyszerûen jobb játszani gamepaddal
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
és jópár újítást tudnék mondani, de akkor megint elkezdõne a melyik a jobb hülyeség
így csak két példa, komplett bl és mozgó reklámtáblák
abszulút nem így van
pes topicban példával elmagyarázom mire kell az analógos kar
ez egy feature tehát plusz nem kéne már úgy beállítani, hogy ettõl roszabb P
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
de legyen egy kérdés is: egér használata közben (akár billentyûzet akár egér az irányítás), hogyan lehet sprintelni?
The Matrix has you...
leszedtem a magyarfájlok 1-2. darabját erre a crc re 80 percet :S
minnyá fejbe lövöm magam
ja de 1000 KÖSSZ amúgy érte
valahogy lendületesebb a játék mint a fifában
meg a passzokat szeretem...hmm
de kiváncsi vagyok hogy fifából most megint 3-4-5 évig ezt kapjuk? vagy jövöre már nextgent ? el tudom képzelni az EA-rõl hogy 1 ideig ez lesz...
(az meg poén hogy nem bírnák el a gépek...a crysis szebb és sokaknak fut)
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
A pálya szélén röhögve végig lehet futni. Mikor egy negyedosztályú csapattal poénból kihivtam a MUot barátságos meccsre, és persze kikaptam, az újság meg a vezetõség kiabálta, hogy meglepõ fordulat, az MU nyert, a csodacsapatom meg kikapott.. hát lol. Egyébbként menedzser mód sem változott semmiben.
a megakadó labdákról, eltünõ játékosokról ne is beszéljünk. A legjobb mikor 11-es után kirughattam ugy a labdát hogy csak az én játékosaim voltak a pályán.
PES-ig még kihúzom valahogy vele.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.