FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
ja és azt kihagytam hogy amiket meglehet, azokat meglehet billentyûvel is, csak többet kell gyakorolni 😊

Atti12
sajnos nem mindet lehet 😞

Krisz018
És hol találom a temp fileokat???

gabber_saviola
hát kipróbáltam....jó tetszik, de már várom a pest.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

bigapó
ha már említettétek ezt a taktikai beállítást, el tudná nekem mondani valaki, hogy melyik micsoda?
párat tudok, de mind kellene.

The Matrix has you...

Menü neked hol ugyanaz? Elvagy tévedve...😄Amugy te most mihez hasnlitod a játékot?A demohoz? 😄

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

II Rocky II
nem,vagyis igen 😄
de ha megnyomod vmeiket látnod kéne kék szinnel az aktiv taktikát,alapbol meg a 4 lehetséges taktikát és nekem meg nem látszik sajnos :S

24 - Exile -Nov.23

Zsolti9014
a négy másik az nem a 2 4 6 és 8 gombokra jön elõ?

Hajrá Magyarország!

II Rocky II
az mitõl lehet hogy ha benyomom az 5ös gombot akkor nem látom a 4 taktikai választót? csak középen a bigyot és kész :S egyszerûen nem lehet látni,miért?

24 - Exile -Nov.23

examinee
Szögletnél kifejelés a passz gombbal + nem árt néha nyomva tartani a "felfutás" gombot (tudod ez az amivel támadáskor az embredet elinditod hogy fusson üres területre. A lényeg hogy vagy visszafelé, vagy kifelé egyenese vagy a kettõ közé fejeld. Én álatalában a kettõ közé fejelem. Ha a szöglet átszáll a másik kapufához akkor értelemszerüen nem középre fejelem a támadóknak vissza hanem megint vagy hátra vagy igy srégen a 16-os sarkához. Általában áll ott egy ember és mehet az akció.

Vigyázz hogy ha lenyomod a "felfutás" gombot és 2-szer a paszt akkor elvileg kényszerítõzik.

A leirtak ismét konzolos okosságok, gondolom itt is kb igy van.

examinee
Hát nemtom akkor PS2-re te mit kaptál, de az az aréna játék, és azt külön menübõl füleken nem lehet elérni, hanem ha visszafelé exitelsz mindig akkor beaadja az aréna játékot!
MEghát az elején is az a kép jön be, és csak onnan tudsz a menübe belépni. Vagyis nekem ez konzolun, de ha jol tudom akkor pc-n is ilyen már!

hali srácok!az idõjárás valamit változott??pl van benne esõ?
Te meg VAK vagy ha úgy látod semmi nem változott csak a fû... <#mf1>
mama 2
Na kipróbáltam. Elmondaná valaki, hogy ebben, mi a f***sz újítás van? A grafika(szerintem) SEMMIT nem változott, mondjuk a fû az szép. A gép ugyan úgy csal mint tavaly/ tavaly elõtt, még mindig mindenhol mindig ott vannak.
Volt olyan, hogy az ellenfél úgy nekem jött, hogy csak szántottam föl a pályát, de NEEM, a bíró nem fújja le. De persze amikor én már neki megyek az ellenfélnek, akkor már lefújja.
A kommentár meg... hát ahogy Hajdú B. István mondta az egyik beszólásában: NO COMMENT... Ugyan azt mondja állandóan, amit már tavaly, vagy tavaly elõtt is mondott.
Hihetetlen hogy nem tudnak mást kitalálni csak a régieket. Jó,vannak úgy beszólások, de azok rohadt kevesek ahogy én eddig észrevettem.
A telepítés ugyan az volt, a menû ugyan az. Semmi féle újítás, és még ezt kimerik adni 09 néven😄. Vicc...
Graturálok EA, a PC-seket megint JÓL leszartátok😄.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Nah végre a nézõk száma nem a grafikátol függ!😄
Amugy én kezdtem egy be a pro idényt magammal egy 4.osztályu csapattal😄Célom h majd a premier league-be jussunk 😄

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

adeex7
hy!! szerintem az elmúlt évek legjobb FIFA-ja a 09,szép a grafikája,és már játékélményben is felzárkózott a PES mellé!

bigapó
Hali!

Tegnap kipróbáltam és elsõre vegyes😊)

Irányítás szerencsére és sajnos nem változott. Szerencsére, mert így legalább tudom mi hogy van, sajnos pedig azért, mert továbbra is olyan gólokat kapok amit a védelmem hoz össze. Ide-oda pattog a labda két védõm között, sõt volt olyan, hogy összefutott a két barom és persze a csatár rögtön rácsapott, gól is lett belõle. Ha erre valaki tud gyógyírt, azt meghallgatom. Például szögletnél mivel kell kifejelni/felszabadítani?

Ami tetszik, hogy sokkal jobb a fizikája, értem ezalatt, hogy eséseknél máshogy reagálnak, változatos, mintha élõ lenne, ez már jó😊

Ami szintén új nekem, hogy lassabb lett az egész, de néha meg felpörög. erre biztos van magyarázat, Én csak most próbáltam ki elõször, még meg kell szoknom, de alapjában véve jó, mert sokkal taktikusabbank kell lenni.
Gólokat meg olyanokat lövök, hogy csak tátom a számat😊) Általában ficakba megy😊

ja, még valami. Manager módban javult már az, hogy ha gyengébb csapattal játszunk és sikerül elõrébb jutni, erõsödni, akkor jobb szponzorokat kapunk?
Nekem mindig bajom volt ezzel, mert marha kevés pénzbõl kellett gazdálkodni hiába nyertem meg egy csomó mindent.

The Matrix has you...

Kössz!😄 Tényleg nagyon idegesített már

ja meg csak az eggyik kommentár dumál
na tegnap megvettem ps2-re.szerintem nagyon jó.a kommentárnak vannak néha hülye dumái de jó.mondjuk még csak a simát és a légy profit próbáltamki.(a légy profinál nincsen olyan kamera amivel mindig a saját emberemet látom?)majd ha mindent kipróbáltam ami év végéig is eltarthat töbet írok de összeségben nekem a 2005-höz képest nagyon teccik.(és amit a videón is látok hogy csak a kapusnak lövök azt hol/milyen néven találom?) /off vége
examinee
Jah ,mert ez a D pad. Az hozza ezt elõ. Sztem a kettõ ugynarra van állítva.
Szval az analogod = D paddal. Valmi konfigurációs hibád van.

Carlos HUN
istenem anyira imádom hogy egy leszedik a nevem a végérõl ami undoritó dolog sok helyen hogy Carlos17 de még fájlt is kihagynak belöle baszki 😄

emberek kedves majompardé userek ha az általám crealt local.ini nincsen meg semmire nem mentek!!!

Jaja! GIGA-n viszik mint a cukrot<#vigyor3>

Carlos HUN
na jó a magyar szinkron?? 😄D

helyesírási hibákért boccs!

Az hovyan h ezt a szart nem birom elüntetni.állandoan ha analoggal akarom irányitani a játékosokat ez jön ezlõ.Ngayon idegesít már.Jólenne ha valaki válaszolna

Nekem is összejött, kb. huszadszor.
Le kellett törölni a temp fileokat a download manager által kreált ideiglenes könyvtárból és utána már mûködött.

De jópárszor belefulladt saját magába a progi...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Ellenben ott a Camp Nou,csak az a baj vele ,hogy nem teljesen olyan mint a valóságban.
Szerencsére egy hónapja kint voltam a stadionban,aki arra jár ki ne hagyja...<#worship>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Aprópopó akik megvették a játékot nem kreálunk valami ligát ahol csak a magyarok játtszanak egymás ellen?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Nekem ment a patchelés simán tudok online játtszani<#nevetes1>

Vki akinek sikerült pathelnie EA Download Managerrel az szóljon.

Mert FIFA09 inditása után kiírja h online játékhoz telepíteni kell a frissítést, de login után azt viszont b@szik letölteni...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Üdv all nekem nem akar mûködni a magyarosítás sajna:S pedig bemásolom arra a hellyre ahova fel van rakva a fifa

SLICK
a gyökerek megint kihagyták a Santiago Bernabeu stadiont!!
Remélem hamar jön egy patch ami pótólja!

Legend Killer
ja 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Sajna nem.Legalábbis pc-n nem...

Gólörömöt azt mivel lehet manuálisan csinálni??

R3TR0
MEGY AZ ONLINE!! KURVA JO BEST SOCCER!!

SgtChris
A játék indítás elõtt lehet valahogy konfigurálni a video beállításokat? Nert induláskor "out of monitor range" üzenet fogad. Gondolom túlvezérli a monitort vagy a frissítésben, vagy a felbontásban akar erõsebbet, mint amit a monitorom bír 1280*1024... Help...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

08ban is volt ez
csak nekem ilyenkor azt szokta mondani a Ricsi :

-"Hát Pisti , onnan még én is elmerném vállalni!"
(látszik hogy nagyon foglalkoznak a kommentárral)

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

carlos hun arrol van szo hogy amit felraktál abbol letöltöttem az 1 fájl-t és csak egy mappát adott azt hova kell berakni
nekem mikee69
kinek van kedve egy két meccshez?😊
Carlos HUN
telepitõs mit kéne beilleszteni?

hova kel amit letöltötünk beileszteni?
Atti12
vedd meg és menni fog.. istenem hogy lehet ilyen marhaságot kérni -.-'

dragon11
THX.

Carlos HUN
Rámész a free re amikor begépelted a linkeket

nem értek hozzá én se nyugi:S:S