36657
-
BBazsi #25806 Köszi! -
nagyi87 #25805 http://fifacupa.mindenkilapja.hu/?m=1607015
ez hasznos kis oldalacska! a 10hez is ezek vannak igy kb!! -
piamania #25804 nem kell.már megoldódott a probléma. -
piamania #25803 Hello!
Valaki lenne oly kedves és elküldené az fifa10.exe fájlt?Sehol nem találom még a neten.([email protected] a címem.köszi) -
BBazsi #25802 Hi!
Milyen gombkombinációk vannak a 10-ben? , d+s+s legurítja lövésre vkinek, gongolom ezen kívűl még van pár. Van olyan oldal ahol ezeket leírják a 10-hez is? -
Dean Winchester #25801 az sok és már uncsi :D
4 perces a best!
manadzser módban persze..
-
#25800 akkoris faszom. -
#25799 De ugye ez a PS3-as. PC-s ingyen sem kellene :) -
#25798 Nem titok, 14k. -
#25797 lol 2 percessel?:D alap h 10 el sokkal élethűbb -
#25796 nem úgy értem. egyébként két percessel tolom.
hanem, hogy DIREKT nem adódik esélyed rá és ő meg DIREKT akkor lő gólt BÁRMILYEN CSAPATTAL. vagy centikkel zúg el a labda.
de az idegesítő előnyszabály hülyeség meg legalább megoldódott. tavalyiban amikor felrúgtam vkit, nem volt időm semmit csinálni, egymásba rohantak.
és attól, h kettő perces egy félidő, még bőven adódhatna rá esély cserére, de nincs és idegesítő, mert bent marad a pályán a labda meccs végéig. -
Dean Winchester #25795 nagyon nagyon ritka :D
várj kérdés az is ,hogy mennyi idővel tolta ?
mert ha 2 perces félidőre van téve és a 77től nem ment ki a labda az nem vészes :D
ha 8 perces félidőre téve nem ment ki akkor már gáz :S
-
#25794 ha most kitaláljátok, hogy meg kell venni, hogy ne legyen szar -
#25793 Ördögi kör ez: a warez miatt nem kapunk megreformált, a mai kor igényeinek megfelelő Fifa-t, de azért van warez, mert ezt a szart amit minden évben le akarnak nyomni a torkunkon senki nem veszi meg. :D -
#25792 mennyiért ha nem titok? -
#25791 és olyat, hogy a 77 perctől nem megy ki a labda? P -
Dean Winchester #25790 na
ez nem hiba :D
miér ha cserél az egyik fél akkor láttál élő meccsen olyat hogy az ellenfél kirugja???? :D -
#25789 akkor az mindenütt gáz.
#25783: ja, jó lenne
de azt rohadtul utálom, hogy mikor cserélek, a gép nem rúgja ki és direkt bent tartja a pályán a labdát, vagy akkor csinál1hihetetlen gólt bármilyen csapattal. ez már az előző részekben is bent volt.77dik percben cserélni akartam és csak uccsó pillanatban tudtam, mert én kirúgtam a labdát direkt, hát LOL, basszák már meg magukat, hogy az ilyet nem javítják. meg csomó mindent még. -
#25788 Áh ez a flash beszúrás...
-
#25787 Én még ezt vizsgálom be. Utazáskor jó lesz :D A FIFA 99-es időket idézi az egész.
FIFA 10 for iPhone
-
#25786 Reggel hívtak, hogy vihetem. Igaz PS3-ra így húzós a játokok ára, de azt hiszem a FIFA van annyira jó, hogy megérje. És lényegében egy évig kitart a vele való játék. -
#25785 Persze. Alap. -
#25784 Ezek szerint megvetted a magyart? -
#25783 Egyszerű a képlet. Egy az egyben port kellene konzolról PC-re. Hülye magyarázat, hogy a mostani gépek nem bírnák. PES, NB2K10, RE5 és még sorolhatnám azokat a játékokat ahol a PC-s verzió még szebb is mint a konzolos.
És akkor végre öröm lenne tuningolni :) -
#25782 Igaz én konzolon játszom, de sok meccsel a hátam mögött a magyar kommentár szinte egy és ugyanaz, mint tavaly. Szinte új kifejezést sem hallottam a tavalyihoz képest. Gondolom PC ugyanez a helyzet, ha már a jobb konzolos verziónál ehhez nem nyúltak. Miért tették volna a PC-nél?! :D -
#25781 magyar kommentátor szavak se változtak. kábé ugyanaz mint09ben. amiért érdemes picit jáccani az az újabb mozdulatok, mer akad pár, meg finomabb lett a géjm tényleg, de ez nem jó párosítás akkor se. mi is kérjük azokat az újításokat, mint a konzolosok. újítást meglehet csinálni, nem gépigénytől függ, meg grafikát is kérünk a mai kornak megfelelőt, emellett nemtom... a többit mondjátok ti. -
#25779 ja -
#25777 Csak a kommentár miatt érdemes lesz vele egy kicsit szórakozni.:D -
nagyi87 #25776 kösz szépen;) bár nemhiszem h találok itthon olyan billentyüzetet:D -
#25775 Nem úgyvolt,h a manager mode végre változik? más igazolási szisztéma pl stb, mi a fasz??? ez ugyanaz mint a 09. wikipedia-n sok változást irtak akkor mi, az csak az xboxra vonatkozik és az tényleg olyan lesz? hihetetlen -
BBazsi #25774 Hi!
Milyen gombkombinációk vannak?, d+s+s legurítja lövésre vkinek, gongolom ezen kívűl még van pár. Van olyan oldal ahol ezeket leírják a 10-hez is? -
icemankimi #25772 pc-re is kint van magyarul 4.81 gb -
Spike31 #25771 Most :) -
#25767 háát feltoltam mindent maxra, de a kamera nézet elég érdekes és a gyep olyan 2D-s talán.. durva. :S -
#25766 de karimot azért ismerhetné... -
Spike31 #25765 mondjuk azt elnézve,h a 99ben lévő mondatok felcsengenek a 10ben így annyira nem meglepő, hogy 09hez képest nem változott sokat a 10 kommentátori nézetből :D -
#25764 jaja, van benne 2-3 új mondat, meg nemismerik benzema-t sem... :S -
Spike31 #25763 csak a felírat magyar és az sem teljesen, azt 09ből szedték és egy két dolgot otthon lefordítottak :) -
Rudee #25762 Megjött az első gameplay is:
On The Pitch & Momentum
- adjusted game speed
- adjusted momentum (no ai balance)
- adjusted ball physics (resistance & rolling)(re adjusted)
- adjusted trapping
- adjusted collision & avoidance physics (re adjusted)
- adjusted fouls (more evened out)
Passing
- adjusted ball velocity & speed of the pass to (slow the game down some)
- adjusted time allowed to cross (to make scoring harder)
- adjusted pretty passes (allowing more pretty passes)(re adjusted)
Shooting
- adjusted ball velocity & speed of the shot (to make scoring harder)
- adjusted time allowed to shoot (to make scoring harder)
- adjusted shot height & width (for less accurate shooting)(more realistic)
- adjusted spin & curl (for shooting & free kicks)(re adjusted)
Build Up
- adjusted player movement with the ball speed down (to help in run support)
- adjusted run support
Defense
- adjusted defensive marking (re adjusted)
- adjusted defensive tackling (re adjusted)
Goalkeeping
- adjusted gks to be more decisive & aggressive to the save (re adjusted)
- adjusted gks to play based on db attributes (no ai balance)
regularcat's ai v1 -
#25761 csak nem a fifánál :D de most ebbe ne menjünk bele, kivesészték már ezt néhányszor...
amúgy változott valami a kommentár kapcsán??