FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok!

Nem tudja valaki, hogy a 09-be hogyan tudok cipõket belerakni. Hogy ne csak azokat az alap cipõket lehessen használni. Hanem pl Nike, Puma stb.
Kosz!!
Mi az hogy ne lépjek ki ? Hagyjam úgy örökre és vegyek egy másik gépet pl. ?

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

felteszik a kezüket hogy megadják magukat ha nálad a labda xD xD

pff mocskos csaló:S

hát akkor megvárom az új gépet, mert lassan veszek egyet... azért kösz a segítséget =)
Mayorpapa
semmi esetre sem, inkább fejleszd - ha tudod - a géped (pl. egy jobb vidikari elférne, meg egy kicsivel több RAM...)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

szóval kapjak le egy másikat?
Atti12
hülyeségeket ne írjunk. Egyszerûen nem tölti be az animációkat. Azt hogy miért van, nem tudom.

Mike at home
ez vmi cheat lehet 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Szerintetek ez miért van? <#conf> feltelepítettem a játékost és ezt csinálják a jatékosok és mint ha lebegnének <#confused> ,
Gépem: 768 MB ram
Gforce 5200Fx
Proci meg 3.0ghz... (és azt irták hogy ami vitte a 08-at az viszi a 09est is <#confused> ...vagy még se vagy szedjek le egy másikat <#conf>?
Mike at home
ne lépj ki, ilyen egyszerû

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Barnabyka
balljuggler
álunk konzolon nincs ilyen ...viszont van valami trükk ha kilépsz valahogyan akkor neked adja a pontokat...lol

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Ha jól látom, akkor amikor online játszom valakivel és gyalázom 5-1-ra pl. akkor õ ideges lesz és kilép. Nekem kiírja a game, hogy 'a másik játékos kilépett' Erre nekem muszáj kilépnek ugye és kiírja nekem a game, hogy 'biztos h kilép? az eddigi eredmények elvesznek'. Jó mondom nincs más választásom. És most jön a lényeg. Nekem számolja be +1 elvesztett meccsnek. Mondom ez szép. Nagy grat EA. Remélem hamarosan jön a patch, mert így az online eredmények statisztikái egy kalap sz*rt sem érnek. Hiába a statja vkinek pl. 26-6-18

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

szóval az xbox-os változatba nem lehet saját csapatot készíteni?
fúú az lehet...

én is ott kerestem de nem találtam talán azért, mert én Xbox360-on játszok?
Breki33
Valami linket!!!ha tud valaki
az a baj hogy nekem nvidia-van!!
nem tudsz ehez is valami frissitést???
vagy valaki??!!
http://ati.amd.com/support/driver.HTML

lehet h frissíteni kellene a drivert attól függ milyen a videokártyád...ha ATI van akkor érdemes mingyá belinkelem az oldalt

unalmas lenne ha csak a Világklasszis felirat látszódik😊))) így színesebb Világklasszis - Profi😄
én télleg kipróbáltam így úgy nem nagyon láttam változást ugyanolyan agresszív az ellenfél kapus mint a Világklasszison amíg belenem jöttem szenvedtem mindenhogy de mostmár túl tudok jutni az ellenfelek eszén nem azt mondom...sok 1-0s meg 1-2s meccsem van de volt h 4-0-ra -4-2 re is nyertem már nem egyszerû azér:S:S mindenre odalép az ellenfél gondolom észrevettétek ti is

Jazzi: csapatok kezelése menüpont alatt a Klub létrehozása

de mondom hogy csak a kapus szintje maradt profin... mit számít az így is kemény a kapus...

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet saját csapatot készíteni a 09-be?
Barnabyka
hát rohadtul nemugyanaz..ha szerinted ugyanaz akkor miért nem wc-wc szinten tolod..navajon..-.-
Gratula.<#taps><#wilting><#taps><#wilting><#wilting><#wilting>

Atti12
én.. és rohadtul nem ugyan az a 2 szint -.-

viszont az ellenfél kapusát csak profi szinte állítottam de nem hinném hogy sokat befolyásolna micel a profi és a WC majdnem ugyanaz a szint sztem😄😄 szóval ha gyakoroltok bejöhettek nem tudom ki tolja WC szinten rajtam kívûl?

természetesen a LAMAR HUNT kupát is megnyertem a Columbus Crew ellen

bajnok lettem az LA Galaxyval világklasszis szinten...

szucsy89
ezt mikor írja ki? szvsz rossz crack

kapust shifttel lehet mozgatni
Asszem Shift.Nembiztos,próba cseresznye

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

nemesadam
Na ok mostmá jó kösz szépen.

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

Mike at home
akkor az a baj, nyomkodd végig melyik él teljesen, a szokott módon, a passz gombbal tudsz továbbmenni, max nem azzal hanem a másik lévõt kell megnyomnod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nemesadam
Nem 3 van :d
egy gépen is szoktunk játszani 4en.

limperatore
gyik-ba nem volt, szabadrugásnál hogy tudom mozgatni a kapusomat?:\

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
nincs kedvem visszaolvasni és a keresõ sem talált semmit

"Oops it appears your version of FIFA 09 has not been properly authenticated go to EASTORE.COM to authenticate"

erre mi a megoldás?

#acm

Mike at home
nincs két gamepad bedugva?

nemesadam
Hali lenne egy kis gondom a 09el haverral akarom neten tolni direkt ipvel tudunk is kapcsolódni viszont kiválasztjuk hogy ki melyik vezérlõvel játszik nem tok továbblépne gamepadot (saitek p8800)áthuzom a csapathoz viszont nem tudok továbblépni hiába nyomok minden gombot végig a gamepadon csak egyre reagál de arra meg viszalép az enterre se a spacere nem reagál kurzort meg nem látok, valakinek tud erre megoldást elõre is köszi!

Mike at home
vagy létrehozol egy külön usert és annak is felrakod, de ha ez nem mûködne, akkor installálsz még egy windows-t egy másik particióra

Atti12
vagy újrarakod és nem csatlakozol online ra, de akkor meg eredetin nem tudsz játszani.

zorrobomber
Egér+bill irányításnál nem ismert a magas lövés elõhozásának módja. Legalábbis számomra.

Breki33
Originally Posted by DarkStranger59
Hey, everyone! Someone asked how to uninstall this stadium pack. Here's what I do when I install something huge like this that's going to alter files in my "Data" folder:

1. Make a copy of your "Data" folder and paste it into the same main Fifa directory. You can rename it, "Data_original", or something like that, if you like.

2. Install the stadium pack or other mod.

3. If you want to revert back to the original stadiums or unmodded game, just delete the current "Data" folder and rename the "Data_original" folder to "Data". You then should revert back to your unmodded game.

Hope this helps.
Breki33
Huge stadium pack...

150 stadiums for FIFA 09.

Austria
Tivoli-Neu
Stadion Salzburg
Wortherseestadion

England
The Hawthorns
Vicarage Road
JJB
Reebok
Ewood Park
Elland Road
Fratton Park
Madejski Stadium
St Andrews
City of Manchester Stadium
Goodison Park
Pride Park
Boleyn Ground
Stadium of Light
Craven Cottage
Villa Park
Riverside Stadium
Britainnia Stadium
Old Wembley

Belgium
Koning Boudewijn Stadion
Jan Breydel
Cristal arena
Sclessin
Stade du Pays de Charleroi
Het Kuipje

Germany
Volkswagen Arena
Fritz-Walter Stadion
Stadion am Millerntor
Rheinenergie-Stadion
SchucoArena
Borussia Park
Bruchwegstadion
easyCredit-Stadion
Tivoli
Weserstadion
Ostseestadion
rewirpower-Stadion
Stadion der Freundschaft

Netherlands
Gelredome Stadion
De Kuip
Phillips
Arke
Willem
Parkstad Limburg
DSB Stadion

Spain
Riazor
Anoeta
San Mames
Olimpic Lluis Companys
Estadio Balaidos
Santiago Bernabeu
Sanches Pishuan
Ciudad de Valencia
Coliseum Alfonso Perez
Estadio Nueva Condomina
La Romareda
Estadi ONO
Reyno
Sardinero
Estadio Manuel Ruiz de Lopera
El Madrigal
Estadio Mediterraneo
Rosaleda
Nuevo Colombino
Zorrilla

Italy
Olimpico di Torino
San Paolo Napoli
Stadio Luigi Ferraris
Renzo Barbera
Friuli
Artemio Franchi
Ennio Tardini
San Nicola
Renato dall'Ara
Carlo Castellani
Granillo di Reggio Calabria
Mario Rigamonti
Sant'Elia di Cagliari
Via del Mare
Stadio Artemio Franchi
Armando Picchi
Alberto Braglia
Massimino
Menti

Rest of the World
BMO Field
La Bombonera
Yokogama
Saitama
Mineiro
Pacaembu
Monumental
Karaiskaki
Lerkendal
Aalborg Stadion

Portugal
Estadio Cidade de Coimbra
Restelo

National
Maksimir
Lokomotiv
Metallist
Centenario
Windsor
Lia Manoliu
Cilindro
Ullevaal
Ataturk
Hampden Park
Koning Boudewijn Stadion
Parken Copenhagen
Ernst-Happel-Stadion
Rasunda Stadion
Olympia Stadium Athen
Olympiastadion Helsinki
Stade de Geneve

Turkey
Sukru Saracoglu
Inonu
Ali Sami Yen
Huseyin Avni Aker Stadi

France
Stade Louis II
Stade de France (Saint-Denis)
Route de Lorient
Stade Chaban Delmas
Stade de l'Abbe Deschamps
Geoffroy Guichard
Stadium nord
Auguste Bonal
Stade Leon-Bollee
Municipal
Stade Michel d'Ornano
Moustoir
Nungesser

Czech Republic
Toyota Arena
Bazaly
Unisy

Switzerland
Letzigrund
St. Jakob Park
Stade de Suisse

Scotland
Ibrox Stadium
Celtic Park
Easter Road
Tynecastle Stadium
Pittodrie Stadium
Tannadice Park
Fir Park

http://files.fifax.net/fos/fifa09/stad.exe

Mike at home
7+3 a magaslövés paddal

Mike at home
akkor átirom

ATI Radeon X800 Pro-m van.Minden rendszer követelmény megvan.Valaki esetleg nem tudja mit kell kikapcsolni?
szóval akkor esélytelen,nem érdemes vele foglalkoznom h hátha?