36657
-
#26343 ugyanez a problémám nekem is ... mintha "borsos" lenne. nem tetszik ? ez az 1.3 HD alapból ilyen vagy miért? mit kéne deletelnem hogy jó legyen? -
#26342 Akkor vki feltenné ha szépen megkérem a magyarhang-felirat mappáját plz? kösz. -
riczu82 #26341 hogyan lehet a fifába lanonj jáccani beálitás érdekelne köszi?? -
#26340 Hát sztem rohadt zavaró... Vagy körkörös, bár inkább csíkos, azt szoktam meg leginkább. -
Dean Winchester #26339 lengyel-angol-magyar-cseh-orosz
... -
Dean Winchester #26338 jaaaa értem akkor nálad a magyar nyelv nincs is benne ugye?
(mert nekem ugytom a magyar-angol-cseh-szovjet-jugo van benne? -
Rudee #26337 Az benne volt alapból, mint most is.
Ha így írják, akkor működnie kell. -
Dean Winchester #26336 oké de azt is igy csináltad akkor?:D
na elolvastam a readme-t
Miután szintén letöltötted a foltot a játék fordításáért, nyisd ki a dossziét a FIFA 10 gyökérkönyvtárán.
Írd felül az öreg fájlokat.
Indítsd el a játékot és kiválasztott olaszt.
olaszul volt,fordítot használtam :D
4.4megas az audio.big file!
nos oké hogy felülírom (mert ami alapból van az 3.4 mega!
de ha felakarom tenni a németet akkor az is 4.4 mega:S
na mind1 a lényeg ezzel nagyon elkurni a fifát nemtudom :D szóval csinálok egy mentést az alap audio.bigről és kész!
majd jelentkezem mire jutottam -
Rudee #26335 Tavaly csak a spanyol kommentárt használtam. -
Rudee #26334 Nem kell újra telepíteni. EZ ILYEN. Direkt ilyen. Nem hiba. Így lett megcsinálva a patch. Ha nem tetszik, akkor rakd fel a korábbi verziót. -
Dean Winchester #26333 de tavaly pl igy csináltad nem? -
#26332 De most mit csináljak h jó legyen telepítsem újra a fifát? -
Rudee #26331 Mert ez ilyen. Egy pályához egy csíkozás tartozik. Ha felraksz 100 patchet, akkor is. -
#26330 Hiába töröltem ki az előző patchet és raktam ezt fel újta semmi változás! -
Rudee #26329 Van benne alapból is ilyen csíkozás. -
#26328 XD!
Akk tölöm az előzőt! -
#26327 Vazze, egymásra lett pakolva kétféle pályaminta?! -
#26326 Feltettem az előző fű patchre az 1.3-as fű patchet és olyan mintha ilyen borsos lenne!:D Nem tudom máshogy leírni itt egy kép remélem vmi látszik!:D
[IMG][/IMG] -
Rudee #26325 Tegnap esti Genoa-Inter meccsről a reklámtáblák.
-
Rudee #26324 Elvileg felülírja az előzőt. -
Rudee #26323 Nem próbáltam még őket. -
#26322 Az 1.3-as fű patchet csak felkell telepíteni nem baj ha az előző fű patch is bennt van a játékban? -
Dean Winchester #26321 vannak ezek a kommentátorok!
itt annyi a dolgom,hogy a dara mappába bemásolom a letöltött file-okat és kész? (majd mikor inditom a game-t akkor ott lesz a lehetőségek között pl a német nyelv? -
#26320 5-ért láttam én is vaterán,de amíg ideér az lesz 6 is a postaköltség miatt,nekem meg csak arra kéne,hogy hetente párszor átmegyek spanomhoz és akkor tudjunk játszani.
szóval akkor elég egy olcsó saitek is és akkor meg lehet csinálni a dolgot. de ha látok majd vmi olcsóbb logitechet amit támogat is a fifa,akkor lehet,hogy azt veszem meg,a lényeg,hogy 5-nél többet nem akarok rákölteni. -
Rudee #26319 #26310-ben lévő linket nézd meg és töltsd le az Xpaddert. Az elvileg ilyesmin segít.
Egyébként nem muszáj 6-7000ért Logitech-et venni, korábban fel volt sorolva az összes támogatott típus. Van közte olcsóbb is.
Amúgy meg anno én is 4000ért vettem használtan (2 hónaposan) egy wireless rumblepad 2-t, ami jóval 10e fölött van. Érdemes rászánni egy kis időt és kereni valami jót. -
#26318 sziasztok! kérdésem lenne.
ez a gamepad nem kompatibilis dolog a fifa 10-nél csak a jobb analógnál érvényes ugye? na most van ez a dolog,hogy a dev.datát át lehet írni,ha ezt átírom (vagyis bemásolom a cuccot) akkor bármilyen analógkaros gamepad jobb analógja fog működni és akkor menni fognak a trükközések?
csak azért kérdem,mert ha nem muszáj,akkor nem vennék 6-7 ezres logitechet... :D -
#26317 Amióta magyarul jelenik meg nem nagyon ! -
Rudee #26316 A Fifamania FIFA10 Regenerator-ját töltsd le és azzal kell regenerálni. -
#26315 "regularcat's FIFA 10 pitch" patch telepítésénél mégis hogy kell telepíteni?
Addig oké, hogy biztonsági mentés kell a zdata42 big és bh fájlokról, majd írjam felül az eredetiket.
De mit jelentene a "regenerate fat & bh files"? -
#26314 a fű patchre gondoltam, egyébként azzal nem is volt baj, hanem az egyik béta patchel ami a fényviszonyokat meg a játékosok kidolgozottságát javítaná... -
Rudee #26313 Egy filet kell csak bemásolni, ez nem tudja tönkre tenni. Ha nem kell, akkor meg kitörlöd. -
#26312 thx! felrakom, remélem nem döglik be a game megint... -
Rudee #26311 Pont ma volt szó erről. Várd meg, míg vki feltölti a fileokat. -
Rudee #26310 Sőt, már van is v3.
Regularcat cuccai a FileFronton. -
#26309 Googleba kerestem,nem találtam, nekem nincs magyar nyelvem, hogyan tudnám magyarrá varázsolni? Régen voltak a magyar fájlok és azokat csak bemásoltam vhova a régebbi játékoknál, esetleg itt van ilyenre lehetöség?
-
Rudee #26308 Regularcat's AI V.1
Install
- place ai.ini in fifa 10 demo main directory
Gameplay
On The Pitch & Momentum
- adjusted game speed
- adjusted momentum (no ai balance)
- adjusted ball physics (resistance & rolling)
- adjusted trapping
- adjusted collision & avoidance physics
- adjusted fouls (more evened out)
Passing
- adjusted ball velocity & speed of the pass to (slow the game down some)
- adjusted time allowed to cross (to make scoring harder)
- adjusted pretty passes (allowing more pretty passes)
Shooting
- adjusted ball velocity & speed of the shot (to make scoring harder)
- adjusted time allowed to shoot (to make scoring harder)
- adjusted shot height & width (for less accurate shooting)(more realistic)
- adjusted spin & curl (for shooting & free kicks)
Build Up
- adjusted player movement with the ball speed down (to help in run support)
- adjusted run support
Defense
- adjusted defensive marking
- adjusted defensive tackling
Goalkeeping
- adjusted gks to be more decisive & aggressive to the save
- adjusted gks to play based on db attributes (no ai balance)
Van már belőle v2 és lesz hamarosan v3 is. -
#26307 az AI patch mégis mit javít a gép játékán? -
Rudee #26306 *regularcat -
Rudee #26305 Szerintem a regularcar-féle fű patch meg AI patch van fent neki. -
Rudee #26304 Link.