36657
-
Rudee #26423 #26405 -
#26422 Hello!
nah akkor lenne igény egy fifa10 SG-s bajnokságra?
a táblázat meglenne kb 2 héten belül, csak érdeklődnék, hogy lenne e igény.
-
#26421 én a 4. osztályú Grimbsy townal már a PL ben járok :) -
Rudee #26420 Afrikai válogatott patch
Egyiptom, Elefántcsontpart és Ghána kerül be. -
Rudee #26419 Az Augsburggal kezdtem egy szezont, hát nem egyszerű.
7 meccs után (2-1-4, 9-10) 15. hely, Thurk a legeredményesebb a maga 5 góljával. Magyarok közül Szabicsnak van 1 gólja, Torghelle még csak kapufáig jutott. -
Köszi. :) -
Dean Winchester #26417 shift ? de csak akkor lehet ha 1 gólós vesztésre állsz :(
-
#26416 kipróbáltam a PES 10-et.
először játszottam a pessel.
nekem jobban bejön a FIFA 10 mind grafikailag, mind játékélményben.
maradok ennél :) -
Ja, azt tudom, hogy csak a végén lehet.
De billentyűzeten az mit jelent? :D -
Rudee #26414 Csak az utolsó percekben lehet, gamepadon R3. -
Rudee #26413 Duong patchében van háló is. -
#26412 Nem tudok róla egyelőre, de szokott jönni háló patch is. Majdcsak lesz előbb-utóbb. -
Hogyan lehet felhívni a kapust szögletnél? :) -
#26410 van lehetőség lecserélni a hálókat a kapun? -
#26409 És akkor nem is kéne új banner 5 évig... -
Rudee #26408 Újabb példa, hogy miért ne rakjuk egyik patchre a másikat.
Mindegyik readme-jében le van írva, hogy hogyan lehet eltávolítani. A régit leszeded aztán felrakod az újat. Nem lett volna semmi baj.
Egyébként meg telepítsd más helyre a FIFA-t. -
Rudee #26407 Jól néz ki, de hamár egy játékról van szó, akkor talán jobb lenne ingame képekből kiszedett fotókkal teletömni a valós fotók helyett. -
#26406 Üdv!
Miért nem tudom az új fű patchet felülírni? Feltettem az 1.3-as fűpatchet és arra r az új fűpatchet de nem tetszett így gondoltam visszarakom régit! De hiába rakom vissza ha nem változik semmi! Már a játékot is újra telepítettem de semmi!
Légyszi segítsetek! -
Dean Winchester #26405 egy hsz erejéig reklámozom a topicom :D
szóval mint láttam lenne pár jelentkező egy fifa bajnokságra :)
akit érdekel annak egy link a topicról... aztán majd látjuk,hogy alakul a dolog :)
link
-
Dean Winchester #26404 bayernből nincs senki?:D Ribery hol van :O
(vicceltem)
-
#26403 Tessék tisztelt publikum! Részemről ennyi a max.
-
#26402 jó persze, hogy mindekinek kedvezzek simán tennék rá több topcsapatos sztárt, csak élvezhetetlen lenne az egész, méretben is
4 emberrel jó a dolog sztem. Most persze mindenki mást akar rátenni ezen elvívódhatunk napestig, az lesz rajta amit akartok!
Mindenesetre a mostani banneren SENKI nincs rajta :D :D -
#26401 ja és nem cikizni hanem javító kiritka amógy oktat maga a gondolat csak nagyon elangolosodott :D -
#26400 túl sok az angol...
legyen már egy barca-REAL-mu-inter-chelsea-milan ból egy-egy. -
#26399 hehe, nem akartam részrehajló lenni, mert még megszólnak itt a népek -
#26398 3angol klub?:S -
Ledezma #26397 Jó lett, :D csak az Inter hiányzik belőle :P
Forza Inter -
#26396 Hali!
Csináltam BANNERt, ha gondoljátok..
-
Dean Winchester #26395 sehogy :D
majd printelek ma este egy képet :D -
#26394 hogy csinálod? -
Dean Winchester #26393 nálam meg mind vízszintes .D 6 hét után persze... -
#26392 a lefele nyíl az hogy szar formába van, a vízszintes hogy se nem jó se nem rossz, a felfele pedig hogy jó :D de nálam szinte mindig lefele vannak a játékosok :@ néha van hogy vízszintes és nagyon nagyon ritkán, hogy fölfele... -
Rudee #26391 BigGUI-val ki tudod szedni a config.dat-ból a locale.ini-t. Abba átírod a telepített nyelvek sorát (hozzáírod amit letöltöttél), bemásolod a FIFA10 könyvtárába és máris választható lesz az összes nyelv. -
Dean Winchester #26390 az nem gond :D
csak másolgatok és kész :D
szóval ha magyart akarok bemásolom és kész.
a többit akkor a mostanit másolom be ,szóval 3 másodpercért megéri! és kössz a segítséget (kipróbálom,hogy mükszik-e) -
Rudee #26389 Jó lesz, de akkor meg az új nyelvek nem lesznek ott. -
Dean Winchester #26388 hmm tényleg az mi akarna lenni az a vizszíntes nyil?:D nem is figyeltem,hogy az lehet máshogy is xD
egyébként sztem tök fasza lett ez a fifa! a játékosok mozgása kifinomultabb! a kapuk változnak.
vége a meccsnek akkor kiírja a következő meccset ,hogy kivel mikor milyen típusú...stb
nekem tetszik!
Notts.al kezdtem el a szezont és öreg Campbell ott van a védelem tengelyében :D -
Dean Winchester #26387 nem értem!
tehát alapból magyar szinkronos fifám volt!
msot felraktam a német,francia,olasz kommentárokat és a magyar kommentár megszünt! KIse lehet választani :S
szóval a config.dat ot felmásolom a fifa gyökerébe a lemezről és elvileg jó lesz megint?
-
#26386 Hy!
Az mért van, hogy manager módban a játékosaim formája szinte mindig lefele nyíl (:D) vagy ritkán van 1-2 aki vízszintes nyíl...? -
Rudee #26385 Az eredeti (ha van), akkor a config.dat-ban van. Tehát azt visszamásolod, ezt meg kitörlöd. -
Rudee #26384 Felrakod a nyugat európai kiadást (amiben alapból van spanyol nyelv) és az spa.db-t felülírod a hun.db-vel (ez meg rajta van a közép európai kiadáson).