FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
aham, köszi megnézem õket
Rudee
A cinematics patch sok új animációt. Új nézetbõl mutatja a stadiont meccs elõtt, cserénél is vmivel másabb meg jobbak a játékosok reakciói mikor közelrõl mutatja õket valami esemény után.
A sky patch meg az ég textúráit cseréli jóval szebbre.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szucsy89
ezek amúgy mit javítanak/tesznek be a játékba?
Rudee
Próbáld meg ezt berakni ezzel.

Rudee
Kipróbáltam 1-2 dolgot, ezeket ajánom is akár mert biztos jók:
Cinematics Patch 09
SkyPatch 09
A korábban belinkelt stadion pack szintén jó, de annyi hibája van, hogy az adatbázisban utólag kell beírni a stadionok neveit. Vagyis ajánlatos beírni, hogy a játékban is látható legyen. A nevek nélkül is mûködik, de talán jobb ha tisztában van az ember azzal, hogy melyik pálya melyik. Ja, és csak offline játékhoz való, mielõtt vki írna hogy felrakta de nem tud online játszani.
A végleges CM 09 is úgy tûnik, hogy jól mûködik.

Szponzoros patchet nem próbáltam, nem tudom mi lehet a megoldás.

Hello!
Tudna valaki segíteni? az lenne a gondom hogy leszetem a szponzort kiegészitöt és beraktam vagy is felraktam de nincs benne semmi csak a szonzor képe helyett nincs semmi! eszt hogy lehet megoldani valahányszor kitörlöm a fájlt mindig vissza rakja tudna valaki segiteni????<#nemtudom><#help><#help><#help><#help>

Rudee
Elvileg nem kéne megváltoztatnia, a hiba az ön készülékében van.

szucsy89
bazz nem nagyon szoktam a fifába manager módot játszani de még most nézem hogy elbassza a rendes fifa adatbázist?(pl nekem most managerbe dinho a realba van, mondom kezdek egy sima meccset(kezdõrúgás) és a milanban nem volt ott dinnyó, mezszámok is összekeveredtek stbstb..) kérdés: hogy lehet hogy ne legyen hatással rá? meg pl mivan ha több manager módot kezdek? melyiket fogja használni?:S
gtasok
én voltam nagyon bénák voltak az ellenfelek

tarti19
Valaki volt közületek a tegnapi FIWC 2009 döntõjében?

sajtburger
Tudna valaki küldeni nekem egy mûködõ crack-et??? Elõre is köszönöm!

csáó!!!Azt akarom kérdezni hogy hogyan lehet a fifa 09-be dekázni mongyatok valamit.
ha tudjátok akkor mondjátok hogy mi a kombinációja.

ELÕRE IS KÖSZI!!

huh nagyon szépen köszönöm😄 most megy minden ok!arra esetleg van mód h az online részen belül csapatot állítani?mert ha a rendes játékban a csapat kezelésnél mindent jól beállítok: alakzat kikezdjen stb az az online részére nem vonatkozik!és idegesít h minden online meccsem elején ugyanazokat a be kell állítatom...erre vhol vmi megoldás?még1szer kössz
Rudee
Meccsket nyersz és lehetõleg mindenkinek lehetõséget adsz.

szucsy89
a manager módban hogy tudom a játékosok morálját növelni?
Breki33
sztem az update-t kellene felrakni elõtte (külön letölthetõ)

másik fórumról idézem amit ezzel kapcsolatban ott írtam:

"Szerintem ezt kéne megpróbálnod:
A második update is kijött a FIFA sorozat legújabb részéhez. Mit is tartalmaz?
Az online ''Ranked'' mérkõzések nehézségi fokozatát Semi-Pro szintrõl World Class-ra emelték a fejlesztõk, miután a hivatalos fórumokon sokan kérték ezt. A nem rangsorolt meccseken még mindig a játékosok választhatják meg a szintet.
Eddig ha az ellenfél kilépett, az aktuális mérkõzésben a játékban maradt játékost is vesztesnek ítélte a szerver, javítva.
Aki az EA Store-on keresztül vette meg a játékot, lehetséges, hogy eddig ezt nem érzékelte a játék, és így nem tölthette le az ''adidas Live Season'' fájljait, javítva.
A DRM-szigor is enyhült. Eddig maximálisan 5 számítógépre lehetett telepíteni a játékot, most lehetõség van arra is, hogy egy-egy telepítési lehetõséget visszakapjunk, mégpedig úgy, ha lefuttatjuk a játék mappájában a ''deauthorize.bat'' fájlt."

link
Rudee
A download manageredet nem blokkolja tûzfal? Ha nem, akkor nem tudom.

sziasztok!egy olyan problémám lenne h van egy eredeti fifa 09em régen sokat játszottam vele de az utóbbi idõben félre raktam,de most megint kedvet kaptam hozzá!na most amikor rákattintok a fifa exére akkor azt írja ki h új online adatbázis jelent meg és h leakarja most tölteni IGEN v NEM!rámegyek h igen erre bejön ugye az ea downl.manager és egy pillanatra felvillan h Command portal is in use by FIFA 09 de aztán nem történik smmi!nem tölt le smmit és nem is frissít!viszont ha arra megyek h nem akkor meg a játékban ott a friss keret meg minden csak az online részét nem tudom használni mivel azt írja h nem friss!szóval baromira nem értem!próbálkoztam már újrarakással is..vki?😊
totti10
hi

aki akar velem multizni az vegyen föl msnre

[email protected]

hajrá,lilák!

ez most hogy van?
61 bajnokságot játszhatsz végig, köztük 42 hivatalosat, de megteremtheted sajátodat is
meg rávan írva a hátoldalra hogy +25 további bajnokság?
de ez online van?vagy hogy müxik?

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

JUVEfun
Tudom,elgépeltem a fan-t , azután így maradt ! Azért, talán még nem vagyok hülye !/..de már nagyon hiányzott ,hogy egy okostojás beszóljon.Évek óta te vagy az ELSÕ . Grat..../

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Cabell
Juvefun ---> nem csodálom a nevedbõl itélve, hogy nem találtad😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rudee
Átigazolások -> Átigazolások listája

jugen
Valaki tudna segíteni?
Menedzser módban hol tudom a saját játékosaimat piacra dobni?
A 08-ban volt egy ilyen "gomb", amit most nem találok...
Elõre is köszi!

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Rudee

Barnabyka
köcce:M

Atti12
józan ész öreg <#vigyor> Nagyon szívesen 😊

JUVEfun
Köszi ! Isten vagy ! Ez annyira kézenfekvõ megoldás , hogy eszembe se jutott !!!!!!!!!<#taps>

Nem tudom,de játszani elég jol. Csak éppen x360on tolom.Nem nagy különbség hidd el,de a passz és lövögomb aszem fel van cserélve. Amit nem nehéz megszokni ha már 9éve tolod a fifát...ha gondolod gyere fel live-ra aztán kiprobál6od hogy tolom a gémet...A "helyet meg te veszed el azokoskodo hozzászolásoddal a monitoromon...>>már neis haragudj<<
Atti12
fenyítesz -.-' xD amúgy jó a lokód

Barnabyka
már ne is haragudj de minek mész ha még eztsem tudod...(szvsz ha ezt nemtod akkor játszani sem tudsz vele) ...így a regisztrálásoddal elveszed a helyet azoktól akik komolyan gondolják a versenyt és tudnak is játszani vele :|

hali. mennék fifa09 versenyre de ps3on lesz. vki nem tudja h mik a gombkiosztások a fifán a ps3nál?(lövés,passz stb)thx
Barnabyka
ez már évek óta baj..sajnos szerintem ezt cseszheted bár ha valaki megtudja oldani le a kalappal:S

scátok lenne egy problémám. Manager módban játszok ugyanannál a csapatnál már 4. éve és most kezdõdött az új idény de a második meccs végén miután kiírja az eredményeket a játék hirtelen kilép az egészbõl. Eddig nem csinálta és más manager mentéseknél nincs ilyen probléma. Van megoldás?

a 08 gf3 on elfut de mx4et nem támogatja , szóval nem
a 09 meg egyáltalán nem megy azon

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Atti12
programok telepítése és törlésében ha uninstalálod akkor szvsz jó lesz.

JUVEfun
Köszi ! Megpróbálom.

Barnabyka
áá ezt azért én nemajánlom..(kivéve ha profi felhasználó vagy vagy ha akad kéznél winfos CD és nemsajnálod újratenni a rendszert) 😄

Rudee
Futtatásba beírod hogy regedit.
Onnantól már saját felelõsségre törölj bármit is.

JUVEfun
És azt pontosan hol találom ?????????????? /...mert szerintem is az a baj /
?????????????<#rinya>

JUVEfun
A mentéseket is letöröltem így sajna nem az a baj , de azért köszi ! Esetleg más ???????????

Rudee
Orosz kommentár <#wilting>

Rudee
Szerintem vár pár napot, hátha helyreáll a szolgáltatás.

aricsi
Mármint a szolgáltató duplázza a sebességet és ezért bolond elõtte a net.Lehet nem volt egyértelmû. De egy haverom szerint semmi köze ehhez.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Hellosztok! Van valami ötletetek miért lehet az hogy megszakad a multis játék,de nem a középkezdés után,hanem úgy 1 perccel utána kb. Pár héttel ezelõtt még jó volt egyébként. És biztos nálam van a hiba,mer többekkel is próbáltam már. Hamachi-s direkt ip-s game-t tolunk.Nem nagyon van ötletem,talán egy,az hogy a héten duplázzák a sebességet és ilyenkor pár hétig furán viselkedik,game-kba ált nagyobb a ping kicsit,most is ez volt. Elõre is kösz az ötleteket.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Rudee
Az nem, a regisztrációs bejegyzések maradnak meg neki, ha csak natúr letörölte és nem uninstallal szedte le.

Barnabyka
dokumentumokban a mentésmappa maradt ott szerintem😉 (bár nemtom ,h ez lehet-e ahiba)

Count Adyn
Gyik ban ott van a minimum konfig, ez a gép eléggé kevésnek tûnik sajna...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A fifa08 elmegy ezen a gépen?:Nvidia Geforce4 MX440 1.7GHZ, pentium 4,64 mb videókari,768MB RAM
Létszi segítsetek!!!!