FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sky patch meg az ég textúráit cseréli jóval szebbre.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Cinematics Patch 09
SkyPatch 09
A korábban belinkelt stadion pack szintén jó, de annyi hibája van, hogy az adatbázisban utólag kell beírni a stadionok neveit. Vagyis ajánlatos beírni, hogy a játékban is látható legyen. A nevek nélkül is mûködik, de talán jobb ha tisztában van az ember azzal, hogy melyik pálya melyik. Ja, és csak offline játékhoz való, mielõtt vki írna hogy felrakta de nem tud online játszani.
A végleges CM 09 is úgy tûnik, hogy jól mûködik.
Szponzoros patchet nem próbáltam, nem tudom mi lehet a megoldás.
Tudna valaki segíteni? az lenne a gondom hogy leszetem a szponzort kiegészitöt és beraktam vagy is felraktam de nincs benne semmi csak a szonzor képe helyett nincs semmi! eszt hogy lehet megoldani valahányszor kitörlöm a fájlt mindig vissza rakja tudna valaki segiteni????<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
ha tudjátok akkor mondjátok hogy mi a kombinációja.
ELÕRE IS KÖSZI!!
másik fórumról idézem amit ezzel kapcsolatban ott írtam:
"Szerintem ezt kéne megpróbálnod:
A második update is kijött a FIFA sorozat legújabb részéhez. Mit is tartalmaz?
Az online ''Ranked'' mérkõzések nehézségi fokozatát Semi-Pro szintrõl World Class-ra emelték a fejlesztõk, miután a hivatalos fórumokon sokan kérték ezt. A nem rangsorolt meccseken még mindig a játékosok választhatják meg a szintet.
Eddig ha az ellenfél kilépett, az aktuális mérkõzésben a játékban maradt játékost is vesztesnek ítélte a szerver, javítva.
Aki az EA Store-on keresztül vette meg a játékot, lehetséges, hogy eddig ezt nem érzékelte a játék, és így nem tölthette le az ''adidas Live Season'' fájljait, javítva.
A DRM-szigor is enyhült. Eddig maximálisan 5 számítógépre lehetett telepíteni a játékot, most lehetõség van arra is, hogy egy-egy telepítési lehetõséget visszakapjunk, mégpedig úgy, ha lefuttatjuk a játék mappájában a ''deauthorize.bat'' fájlt."
link
hajrá,lilák!
61 bajnokságot játszhatsz végig, köztük 42 hivatalosat, de megteremtheted sajátodat is
meg rávan írva a hátoldalra hogy +25 további bajnokság?
de ez online van?vagy hogy müxik?
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Menedzser módban hol tudom a saját játékosaimat piacra dobni?
A 08-ban volt egy ilyen "gomb", amit most nem találok...
Elõre is köszi!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
a 09 meg egyáltalán nem megy azon
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Onnantól már saját felelõsségre törölj bármit is.
?????????????<#rinya>#rinya>
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Létszi segítsetek!!!!