36657
-
#26503 Meggyőztél , de azért azt se felejtsd el , hogy nagyobb buli/lásd.:4-5 ezerrel drágább/ a konzolos játékok eladása nekik , Amúgy maximálisan én is PC párti vagyok és nem is próbáltam még konzolon , bár néha a képek,videók láttán elcsábulok , de az áraik visszatartanak ! -
#26502 egyikkel sem.
Tény hogy, így is van pár idióta aki veszi a játékaikat (most itt főként a rosszabbakra gondolok, vagy jelen esetben az évek óta "ugyanolyan" FIFÁ-ra), de ne felejtsük el itt tényleg a legnagyobb fanok, akkor a kisgyerekeknek apuci veszi meg, vagy mikor elfogadható ára lesz, akkor évekkel később még pár gyűjtő egyén veszi meg.
EA-nak nem is kell több, hiszen rengeteg játékuk van még amiből megint csak tejelnek az emberek.
A butaságuk meg ott jön ki, hogy ha fejlesztenének is kellően a FIFA-n akkor jóval több lenne az eladás is PC-re. Attól mert konzolra próbálnak áttéríteni, attól még rengeteg ember ugyanúgy PC-n szeretne játszani, pl én is. Minek vegyek konzolt, ha úgyanúgy tudok PC-n is játszani?
Ergó megtérülne EA-nek a fejlesztés, hisz akkor az emberek is jobban ráfanyalodnának, hogy megvegyék. -
#26501 Melyik részével nem értesz egyet ??? -
#26500 ezt ugye te sem gondoltad komolyan :) -
#26499 -
#26498 Okosabbak , mint gondolnád ! /amig milliók veszik a játékaikat aminek csak a címén kell változtatni : FIFA 96, 97, ....stb minimális fejlesztés-milliárdos haszon/ Ugye nem is olyan buták ??? -
gabor940825 #26497 A fifa 10-ben a légy profi módban van olyan hogy leigazolhatnak egy másik nagyobb csapatba ha jól játszom? -
#26496 Az EA buta mint a segg... -
#26495 nem, itt azzal van a gond hogy mi nem veszünk szart --> ők nem fejlesztenek jót. Ördögi kör :) -
#26494 már idén is érződött hogy leszarják, ez a lépés várható volt, asszem már 1-2éve hallottam hogy meg akarják szüntetni .. -
Dean Winchester #26493 a-a
a-a
szted az EA-nal majd olvassák a fórumot?:D
annak lehet kösznni,hogy sokan letöltik és nem veszik meg... illetve annak,hogy pc-re nem fejlesztenek :S
egyébként ha azt nézzük,hogy 08 és 09 közt mennyivel lett jobb meg a 09 és 10 között mennyivel akkor majdcsak ég és föld a különbség.
Ha ilyen ütemben tudnának haladni akkor jövőre tutkó mégfaszább game-t tudnánk kapni. -
Alex2 #26492 ha tényleg igaz hogy jövőre nem lesz fifa pc-re ezt csak azoknak köszönhetjük akik csak fikázni tudták hogy így de szar úgy de szar,semmi sem felelt meg nekik -
Dean Winchester #26491 egyik ismim 1megás nettel rendelkezik és ő is nekilátott leszedni a magyar verziót :D szóval ktlem,hogy neked 1megástól kisebb lenne ^^
ha igen akkor meg részvétem :( -
szabi34 #26490 Hát ha gyors a neted persze De nekem elég gagyi, de mindegy majd vmit csinálok:) ha nem lesz más akkor letöltöm... -
Dean Winchester #26489 átállítottad az alap fifa10 bill kiosztást a régire ? mert ott jobb shift!
szabi.: secc perc lelehet kapni a fifa10et magyarul és kész :D
én is épp ezért nem szedtem le anno az angolt. -
#26488 amikor nekem lőnek szabadrúgást akkor hogyan válthatok át kapusra? -
ben89 #26487 szisztok!az mért van h elindítom az online módot,találok partnert már be is állítom a csapatot mindenk ok,erre a töltő képernyőnél amikor ilyen tippeket szokott adni a fifa akkor a betöltő sáv 100%nál meg áll és kész!?ennyi volt!ctrl del-el tudok kijönni ott meg már .exe leállt!vmi patch ötlet? -
szabi34 #26486 Hali
Nem küldené el valaki a fifa 2010 magyar nyelvű fájlokat akinek megvan?
Mert csak az angol verzió van meg nekem:( -
#26485 NEM TUDJUK BAZDMEG ÉS NE TEDD MÁR FEL EZERSZER A KÉRDÉSEDET -
icemankimi #26484 nem -
Dean Winchester #26483 5 percenként felteszed a kérdést senkise fog válaszolni! ha vki tudja akkor kapsz választ minden bízonnyal. -
Hut #26482 valaki nem tudja hogy a FIFA 09 hogy lehet TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni?
előre is köszi -
#26481 Azt tudom!
Jövőre már 1 játék sem lesz pc-re vagy mivan??
Akk xbox-ot kell venni? -
Hut #26480 valakinem tudja hogy a FIFA 09 hogy lehet TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni? -
icemankimi #26479 már semmi ea sportjáték nincsen pc-re!!!!!
-
#26478 A F@szt???????? Nemááááááááá -
icemankimi #26477 Ma jelentették be, hogy jövőre pc-re nem lesz FIFA 11!!!!!!!!!csak konzolra! -
Hut #26476 vki nem tudja hogy a FIFA 09 hogy lehet TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni? -
Rudee #26475 Ja a stadiont meg hazai csapat kiválasztásakor, első gombok vmelyikével. L1 vagy R1. -
Rudee #26474 Úgy, mint tavaly is: beállításoknál extrák vagy mi (angolba rewards, azt tudom). -
#26473 fifa 10-be nem tudjátok hogy lehet beállitani sima meccsnél a labdát meg a stadiont ?
mert régiekbe asszem ctr-al jött be ez a menü de itt nem találom -
Hut #26472 vki nem tudja hogy FIFA 09 hogy lehet TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni? -
#26471 Azt nem!:D
De sztem ha rámész hogy kövi meccs ott kel vhol kiírnia nem? Nézd meg hátha! -
Hut #26470 és azt tudod hogy ott hogy kell a fifa 09-ben? -
#26469 Azt hittem h a fifa 10-ről beszélsz!!:D Miért nem tudod odaírni akkor h melyik fifa!!!!!!!!! -
Hut #26468 te most mi egy játékról beszélünk én a fifa 09-et kérdezem ott hogy kell?
-
#26467 Amikor rámész h következő meccs vagy mi aztán ot kiírja! -
Hut #26466 és ezt megtudnád nekem mondani hogy hol írja ki mert keresgélek és nem találom?
mikor írja ki mikor elkezdődik a meccs vagy amikor én meg a kapus 1v1 van vagy mikor?
-
#26465 Ugy hogy megcsinálod ami meccs előtt ki van írva (pl: lőj gólt) ezt megcsinálod és akkor kapsz pontokat! Összegyűjtesz a szintlépéshez elegendő pontot és mikor szintet lépszakkor kapsz Tp-t is! -
#26464 kicsit bővebben!