36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• JUVEfun
    Meggyőztél , de azért azt se felejtsd el , hogy nagyobb buli/lásd.:4-5 ezerrel drágább/ a konzolos játékok eladása nekik , Amúgy maximálisan én is PC párti vagyok és nem is próbáltam még konzolon , bár néha a képek,videók láttán elcsábulok , de az áraik visszatartanak !
  • SLICK
    egyikkel sem.
    Tény hogy, így is van pár idióta aki veszi a játékaikat (most itt főként a rosszabbakra gondolok, vagy jelen esetben az évek óta "ugyanolyan" FIFÁ-ra), de ne felejtsük el itt tényleg a legnagyobb fanok, akkor a kisgyerekeknek apuci veszi meg, vagy mikor elfogadható ára lesz, akkor évekkel később még pár gyűjtő egyén veszi meg.
    EA-nak nem is kell több, hiszen rengeteg játékuk van még amiből megint csak tejelnek az emberek.
    A butaságuk meg ott jön ki, hogy ha fejlesztenének is kellően a FIFA-n akkor jóval több lenne az eladás is PC-re. Attól mert konzolra próbálnak áttéríteni, attól még rengeteg ember ugyanúgy PC-n szeretne játszani, pl én is. Minek vegyek konzolt, ha úgyanúgy tudok PC-n is játszani?
    Ergó megtérülne EA-nek a fejlesztés, hisz akkor az emberek is jobban ráfanyalodnának, hogy megvegyék.
  • JUVEfun
    Melyik részével nem értesz egyet ???
  • SLICK
    ezt ugye te sem gondoltad komolyan :)
  • Breki33
  • JUVEfun
    Okosabbak , mint gondolnád ! /amig milliók veszik a játékaikat aminek csak a címén kell változtatni : FIFA 96, 97, ....stb minimális fejlesztés-milliárdos haszon/ Ugye nem is olyan buták ???
  • gabor940825
    A fifa 10-ben a légy profi módban van olyan hogy leigazolhatnak egy másik nagyobb csapatba ha jól játszom?
  • SLICK
    Az EA buta mint a segg...
  • Atti12
    nem, itt azzal van a gond hogy mi nem veszünk szart --> ők nem fejlesztenek jót. Ördögi kör :)
  • szucsy89
    már idén is érződött hogy leszarják, ez a lépés várható volt, asszem már 1-2éve hallottam hogy meg akarják szüntetni ..
  • Dean Winchester
    a-a
    a-a
    szted az EA-nal majd olvassák a fórumot?:D
    annak lehet kösznni,hogy sokan letöltik és nem veszik meg... illetve annak,hogy pc-re nem fejlesztenek :S
    egyébként ha azt nézzük,hogy 08 és 09 közt mennyivel lett jobb meg a 09 és 10 között mennyivel akkor majdcsak ég és föld a különbség.
    Ha ilyen ütemben tudnának haladni akkor jövőre tutkó mégfaszább game-t tudnánk kapni.
  • Alex2
    ha tényleg igaz hogy jövőre nem lesz fifa pc-re ezt csak azoknak köszönhetjük akik csak fikázni tudták hogy így de szar úgy de szar,semmi sem felelt meg nekik
  • Dean Winchester
    egyik ismim 1megás nettel rendelkezik és ő is nekilátott leszedni a magyar verziót :D szóval ktlem,hogy neked 1megástól kisebb lenne ^^
    ha igen akkor meg részvétem :(
  • szabi34
    Hát ha gyors a neted persze De nekem elég gagyi, de mindegy majd vmit csinálok:) ha nem lesz más akkor letöltöm...
  • Dean Winchester
    átállítottad az alap fifa10 bill kiosztást a régire ? mert ott jobb shift!

szabi.: secc perc lelehet kapni a fifa10et magyarul és kész :D
    én is épp ezért nem szedtem le anno az angolt.
  • DeerHunter01
    amikor nekem lőnek szabadrúgást akkor hogyan válthatok át kapusra?
  • ben89
    szisztok!az mért van h elindítom az online módot,találok partnert már be is állítom a csapatot mindenk ok,erre a töltő képernyőnél amikor ilyen tippeket szokott adni a fifa akkor a betöltő sáv 100%nál meg áll és kész!?ennyi volt!ctrl del-el tudok kijönni ott meg már .exe leállt!vmi patch ötlet?
  • szabi34
    Hali
    Nem küldené el valaki a fifa 2010 magyar nyelvű fájlokat akinek megvan?
    Mert csak az angol verzió van meg nekem:(
  • DeerHunter01
    NEM TUDJUK BAZDMEG ÉS NE TEDD MÁR FEL EZERSZER A KÉRDÉSEDET
  • icemankimi
    nem
  • Dean Winchester
    5 percenként felteszed a kérdést senkise fog válaszolni! ha vki tudja akkor kapsz választ minden bízonnyal.
  • Hut
    valaki nem tudja hogy a FIFA 09 hogy lehet TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni?
    előre is köszi
  • zsolt515
    Azt tudom!
    Jövőre már 1 játék sem lesz pc-re vagy mivan??
    Akk xbox-ot kell venni?
  • Hut
    valakinem tudja hogy a FIFA 09 hogy lehet TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni?
  • icemankimi
    már semmi ea sportjáték nincsen pc-re!!!!!
  • zsolt515
    A F@szt???????? Nemááááááááá
  • icemankimi
    Ma jelentették be, hogy jövőre pc-re nem lesz FIFA 11!!!!!!!!!csak konzolra!
  • Hut
    vki nem tudja hogy a FIFA 09 hogy lehet TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni?
  • Rudee
    Ja a stadiont meg hazai csapat kiválasztásakor, első gombok vmelyikével. L1 vagy R1.
  • Rudee
    Úgy, mint tavaly is: beállításoknál extrák vagy mi (angolba rewards, azt tudom).
  • DeerHunter01
    fifa 10-be nem tudjátok hogy lehet beállitani sima meccsnél a labdát meg a stadiont ?
    mert régiekbe asszem ctr-al jött be ez a menü de itt nem találom
  • Hut
    vki nem tudja hogy FIFA 09 hogy lehet TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni?
  • zsolt515
    Azt nem!:D
    De sztem ha rámész hogy kövi meccs ott kel vhol kiírnia nem? Nézd meg hátha!
  • Hut
    és azt tudod hogy ott hogy kell a fifa 09-ben?
  • zsolt515
    Azt hittem h a fifa 10-ről beszélsz!!:D Miért nem tudod odaírni akkor h melyik fifa!!!!!!!!!
  • Hut
    te most mi egy játékról beszélünk én a fifa 09-et kérdezem ott hogy kell?
  • zsolt515
    Amikor rámész h következő meccs vagy mi aztán ot kiírja!
  • Hut
    és ezt megtudnád nekem mondani hogy hol írja ki mert keresgélek és nem találom?
    mikor írja ki mikor elkezdődik a meccs vagy amikor én meg a kapus 1v1 van vagy mikor?
  • zsolt515
    Ugy hogy megcsinálod ami meccs előtt ki van írva (pl: lőj gólt) ezt megcsinálod és akkor kapsz pontokat! Összegyűjtesz a szintlépéshez elegendő pontot és mikor szintet lépszakkor kapsz Tp-t is!
  • csrolli
    kicsit bővebben!