FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuzco007
mellesleg hol van? hallgat mint a sír leseszarja a topikot, errõl ennyit, egy ilyen ember meg ne mondja meg nekem, hogy mit szeressek...

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

kuzco007
nah egy ilyen hszt vártam már mióta, Õ ÚGY DÖNTÖTT, de mégis ezzel a saját véleményét próbálja ráerõszakolni másokra...

Atti12
Volt már jópár honlapom, sose zavart hogyha más reklámját láttam 😄. Az interneten sajtószabadság van, innentõl kezdve mindenki azt rak ki a saját holnapjára (forumjára/topikjára) amit csak szeretne 😊. Õ úgy döntött hogy ezt választja, ez van. Nem kell rákattintani illetve odanézni ha zavar.

kuzco007
nem, nekem az a gondom, hogy FHt reklámozzátok, képzeld el ha lenne egy honlapod és midnenhol azt látnád, h FH nem unnád, h mindenhol ezt tolják? legyenek az esélyek egyenlõek és választhasson az olvasó, ne õrá tukmálják rá mit válasszon...

Atti12
ja hogy az a gondod hogy a te honlapodat nem "reklámozzuk" 😊. Így már érthetõ 😊

kuzco007
am azt mondod szabad fórum, kiraknád a bannerba is? odaírhatnád alá: "én ezt használom és Ti?" persze h nem raknád ki, de tudod mit oké, legyen kint az FH logó, ha ennyire értetlenek vagytok, de akkor rakjatok ki mellé még egy pár kissebb oldalét is és nem szólok egy rossz szót sem mostantól, mondjak címeket?

kuzco007
jó most ez senkit nem érdekel, példa volt, ha Neked jól esett reklámozni akkor gratulálok😊

Yeltzin
kitehetnéd, ez egy teljesen szabad fórum

nézd:

Senkit nem zavar.

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

kuzco007
engem csak azért zavar, mert így hátrányban vannak a kissebb de mégis talán jobb fifás oldalak, hisz FHn azért nem minden csúcsminõség, míg vannak oldalak akik kissebbek és mégis jobban megcsinálják például a magyar patchet

am nem értitek ezt az egészet: EA logó persze hogy azért van kint, mert EA gyártja a játékot, nyílván két gyártója nem lehet, tehát EA de magyar fifás oldalakból van több is, nem csak az FH, azért mert a házigazdának az FH a szimpi, attól még nem kell ráerõltetnie a véleményét másokra és ezzel hátrányba hoznia más kissebb oldalakat

Atti12
mivel a topik a fifáról szól, ezért az a link ott felül kapcsolódik a topik témájához, így nem minõsül reklámnak. Ennyi erõvel leszedhetnék az EA logót is, mivel a te értelmezésedben az is reklámnak minõsül. Nem értem miért zavar az téged hogy ott fent van egy logó, ami nem mellesleg azt a célt szolgálja hogy ha keresünk valamit a játékhoz kéznél legyen.

kuzco007
nem hallottál errõl a szabályról? akkor szted nyugodtan kipakolhatnék ide egy képet pl a legújabb FA testápolóról és reklámozhatnám?😄 ember gondolkodj már

kuzco007
egyrészt tegnap jöttem vissza, másrészt pedig egy focicsapatot és egy weboldalt reklámozni nem ugyanaz, Chelsea fanok vannak FH fanok nincsenek, és az én képemben vagy aláírásomban szereplõ nevek, nem reklámok, hanem személyes vélemény, de a topik címerében lévõ már reklám, mert nem az összes idejáró személyes véleményét fejezi ki

Atti12
ma jöttél vissza a banamákról.. máris kezded? 😄

Yeltzin
Közel 10 éve járok sg-re, de errõl a szabályról nem hallottam.

Yeltzin
Te focicsapatokat reklámozol, ember..... Ehhez képest egy weboldal mi?

kuzco007
a Chelseanek szurkolok, Te az FHnak? vannak más kissebb, sõt nem is anynira kissebb nahyon is jó oldalak, miért kell FH-t reklámozni itt a fórumon? SGn ne reklámozz, alap szabály!

Yeltzin
durva lenne, hirtelen lecserélné a logóját 😄

Rudee
Neked a Chelsea fizetett a reklámért, hogy a logodba ott a címer? Off end.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Yeltzin
Versenyszellem????? 😄DD

kuzco007
itt ez topik támogatja fh-t sztem nem kéne egyetlen oldalt sem elõnyben részesíteni, mindenki odamegy ahova kedve tartja v fizettek a reklámért?

kuzco007
nincs is, de ez a versenyszellem megsértése, olyan mintha az állam beavatkozna a gazdaságba, pénzzel támogatná pl az opelt

Rudee
Egyéni, szociális probléma. Szerintem az SG-nek semmi köze az FH és köztetek lévõ problémához.

kuzco007
Hol a házigazda? kicsit nehezményezem, h az FH-t a logóban elõnyben részesítik...

Rudee
Talán a kijelzõ, de azt nem is próbáltam még a 09cel.

Ha csak simán raksz be cipõt, arcot, reklámtáblát, akkor azok jók, mert az adatbázist nem bátják.
Új bajnokság/régi frissítése (amiben van roster update vagy új, létrehozott játékos), stadion (hozzáadja magát az adatbázishoz), gameplay (.ini fileok miatt).

Javasolni kell, hogy a direct ips bajnokságok használjanak egy közös rostert. Mégis csak jobb, ha friss csapatokkal jáccotok. EASO ezért jó, eredeti játékot frissíti.

Rudee
Fifahungary.com

Mindkettõhöz letöltheted.

Sziasztok !
Tudna valaki segíteni nekem abba, hogy honnan tudnám letölteni az eredeti Fifa07-hez a borsodi ligát? Vagy esetleg 09-hez/ami nem eredeti / ! ???
szucsy89
ezek közül melyik az amit ha felrakok továbbra is tudok direct ip-n játszani?
Rudee
FIFA 09hez:

Liga Argentina

La Liga update
- Kits (Home,Away,GK & Thirds for some teams + National)
- Minikits (Home,Away & Thirds for some teams + National)
- Flags (All Teams + National), New Fonts (All Teams + National)
- New Adboards (All Teams), New logos and banners for all the teams
- New Goal TV Popups, Stadiums ( 1 New Stadium + 3 Texture Updates = 4)
- 72 New Faces, New Roster Update

Apollox Realistic Gameplay v1.5.5
Star Sports kijelzõ

ESPN kijelzõ

Stade de France

Rudee
Nem unalmas? Itt találsz 1-2 jó dolgot, pl ezt.

Lcapitant
amatõrben könnyû 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Forza Italia
Fifa 07

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

robi11
nem eredeti de azért kösz.

Yeltzin
1. Ha eredeti a játékod, technikai problémákkal irány az EA fórum
2. Ha ott sem válaszolnak, bátran hõböröghetsz, mert velünk ellentétben õket ezért fizetik
3. Nyilván ha bárki tudná a választ, már beírta volna

robi11
nehogy válaszoljatok kösz.

szucsy89
lehet az eredeti letöltötte az adatbázis frissítéseket(átigazolások, játékosok új értékei stb.) és azért nem megy
Rudee
Direct IPné mindegy, hogy eredeti vagy sem. Tûzfalon engedjétek ki a FIFA09.exe-t. És ne legyen fent semmi komolyabb patch (ami módosítja az adatbázist). Vagy ha mégis van, akkor mindkettõtöknél legyen. Bár van, hogy úgyse megy.

vki tapasztalta már azt h nekem eredeti a fifám de haveromnak töltött és amikor próbálunk direkt ipn játszani nem engedi a dolgot?!erre esetleg vmi megoldás?énis letöltöttem de sajnos okos a telepítõ és látja h már fenn van a gépen,mivel felakartam rakni egy másik partícióra de nem jött be!vmi okosság?😄
robi11
mitöl bolondulhatott meg a játék?
átvan álíytva billentyûzetre de mégis egérrel kell jáccanom:s
meg az eladásnál (játékos)az x volt az eladás mostmeg a pipa
mitöl lett ez,?

robi11
és akkor mi van?
nem tudod a választ?

szucsy89
Hobby: traktor
Életkor: 14 alatt
húú,picit kicsi lett de a lényeg az hogy minden le lett tiltva a fifámban kivéve a be a pro egymeccses változata,faszom ezért töltöttem két napig??

nem teljesen értem a problémád😄
óó a kis cselesek,tegnap leszedtem nagy lelkesen belevágtam be a pro minden,már 66 pontos volt a kreált magam erre kidobja hogy oops not apear...Regisztrálni kell a kódt stb,nincs erre valami megoldás fû alatt?

data/cmn/fe mappában a hun.db-t átnevezed eng.db-re és máris magyar lesz😊
ls2008 Dani
Köszi.

Chelsea Fan.

Rudee
Nincs külön.

ls2008 Dani
Sziasztok.A Fifa08'-nak az Angol verziója van meg.Van hozzá külön magyarosítás?vagy csak Magyar Verzió van,külön nincs magyarosítás??4 óra hosszat keresgéltem(amit találtam az se volt jó),de nem találtam semmi jót.Köszi a választ!<#worship>

Chelsea Fan.

ForzaInter
Szevasztok!

Most töltöm a fifa superpatch 09et, vki próbálta már? mûködik?

Yo, Bitch!

Igen ez az koszonom... Olyan jo ezeket a golokat nézni... Hátha egyszer ilyen lesz a pc-s is

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit