FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tárgytalan! rájöttem!<#zavart1><#vigyor5>
az angoloknál melyik a legkisebb bajnokság mármint a játékban?
Rudee

World National Patch 09

* 208 International teams
* 6 continental all stars teams (in the "World League" league)
* 32 International teams of World Cup 06
* 738 Kits, 492 Minikits, 492 Logos, 252 Flags
* 4,982 Players with minifaces
* 9 New Stadiums
* 4 Languages available: italian, english, german, french.
* 20 Tournaments

(*) FIFA Road to World Cup 2010 (Europe, Asia, South-America, Oceania), FIFA Road to World Cup 2010 (Europe, Africa, South-America, Oceania), FIFA Road to World Cup 2010 (Europe, North-America, South-America, Oceania)

(*) UEFA European Championship

(*) AFC Asian Cup, CAF African Nations Cup, CONCACAF Gold Cup, CONMEBOL Copa America, OFC Nations Cup, FIFA Confederation Cup 2009

(*) UNCAF Cup, CFU Caribbean Cup, UAFA Arab Nations Cup, UAFA Gulf Cup

(*) British Championship, ASEAN Suzuki Cup, EAFF Championship, WAFF Championship, SAFF Championship, and FIFA World Cup 2006

Szar Bayern, szar Bayern :)

igazi, csak konzolos...

Kérem kapcsolja ki!

Atti12
szerintem ez igazi..

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
Még hányszor kell beírni?

van ennél sokkal egyszerûbb módszer, ittis többször leírtam már
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1151744729&no=24213
Yeltzin
Be tudom állítani a gombot, menüben mûxik is, csak játék közben a funkció (tehát nem a gomb) bugos. Lehetséges, hogy másik gamepaddel mûködne, egyelõre csak a Speedlinket próbáltam.

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Yeltzin
http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-pc/353325-fix-your-gamepad-controller-issues-easier-way.html

lacinkacinka89
Saitek asszem. Ja. És akkor nem is fogok tudni joy-val játszani?

Rudee
Milyen típus? Valószinû egyébként, hogy a Tiedet se támogatja.

lacinkacinka89
Hi all! Az lenne a kérdésem, hogy nekem a joy-beállitásoknál a játékba egy-két gombot nem enged beállítani. Engedi h beállitsam pl a passzt, a lövést, de a szöktetést és a átivelés-t azt már nem engedi arra a gombra amelyikre szeretném. Ez miért van és mi a megoldás erre? Más játékoknál mindegyiknél normálisan mûködik a joy. Válaszotokat elõre is köszönöm!

Rudee
Billentyûzettel nem jáccottam még a 09et, de a beállításoknál meg tudod nézni.

Rudee
Gamepadon a select gomb alapértelemzett esetben a taktika váltás. Neked valószinû azért nem megy, mert nem támogatja 100%ban a FIFA a controlleredet.

Yeltzin
Nálam úgy megy gamepaddel, hogy a passzt és a az iránygombokat kell egyszerre nyomni. Elvileg az L1-et kéne, de bugos a fifa. Billentyûn nemtom, ott szerintem simán mennie kell (a játék belsõ helpjében tuti le van írva).

Hello srácok nem tudnátok segíteni?
Az lenne a kérdésem hogy a védekezõ taktikákat hogy kell beállítani?
A num pados számokkal kell variálni, de bármelyiket nyomom hozzá csak a támadó taktikákat tudom beállítani. Gamepaddal megy, bill-el nem =/. Ha valaki tudná az jó lenne elõre is köcceee
Hello.
Egy kis segítséget kérnék.
Creation master 09 1.0 verióját feltettem de indításnál azt írja ki,hogy az alkalmazás inicializása nem megfelelõ.
Mi lehet a baj?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Count Adyn
Na akkor most jön az elnyomás és elég legyen😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Rockynhooo
Valakinek ha lenne kedve játszani direct ip-n 09-et az küldjön már egy pm-t! ty

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Képet nem engedte linkelni.

Rudee

kuzco007
rendben, de attól még hogy ti nem hallottatok róla, attól még nem biztos, hogy nem létezik és nem jó

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Count Adyn
Nyugodtan linkeld az oldaladról ide amit keres valaki, ha majd általános (el) ismertségre tesz szert, és mások és igénylik rajtad kívül akkor esetleg kikerül a bannerbe. Innentõl lehetõleg hanyagoljuk ezt a témát lehetõleg, köszi. Amennyiben nem, akkor is, mert jön a törlés gomb😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Atti12
megértettük, és felesleges volt 😄

Yeltzin
pihenj már...

kuzco007
nah most akkor ennyi? továbbra is FH támogatás van itt? vagy emgértettétek végre miért jártattam a számat? vagy fölöslegesen?

kuzco007
genory létezik, már NB II is van hozzá: HLP 09 NB II, de készül az NB III

minimize: köszi😊

Rudee
Nem, csak próbálok a visszaolvasásra ösztönzõen hatni.

kuzco007-re való tekintettel nem írtad ki az oldal nevét? <#idiota>

Kérem kapcsolja ki!

Köszi!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Rudee
Létezik.
#24349es hozzászólást olvasd.

Sziasztok!

Létezik olyan, hogy Magyar bajnokság Patch?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

viszont mostmár így a "vita" végére tényleg kiváncsi lettem más magyar nyelvû oldalakra amin fifás letöltések vannak 😊

minimize
szerintem elég normálisan leírta a véleményét "az ügyrõl".
HA igaza van, ott is akad elég suttyó-ha nincs, akkor tényleg az, aki...tény, hogy ezt linkkel oldotta meg, szal nem kötelezõ elolvasni senkinek sem.

No one can stop Death!

Yeltzin
"miért ki rinyál?" <- EZ komoly kérdés??

kuzco007
ez most komoly kérdés?

Yeltzin
Olvastad már a saját blogodat? <#zavart2>

kuzco007
miért ki rinyál?

Yeltzin
Nagyon szánalmas vagy. Egy férfi nem rinyál így nyilvánosan, helyetted is ég a pofám....

kuzco007

kuzco007
pedig legalább beírhattad volna a böngészõd címsávjába, h megnézd, és Magyarországon mi készítettük el egyedüliként az NB 2õt sõt hamarosan érkezik az NB 3 és utána a megyés csapatokból összeállított, amolyan 4edik osztály, az FH pedig csinált egy szaros HSP-t aminek a 650edik javított kiadása sem mûködik senkinél, errõl ennyit...az meg, hogy Neked beszûkült a látótered és FHn kívûl nem látsz semmi mást az nem az én problémám...

Count Adyn
Én is csak azt tudom mondani, mint Rudee a #24380-ban. Nekem nincs semmi közöm az FH-hoz, ha lesz egy jobb, közismertebb oldal, akkor majd az lesz kint, ilyen gportal.hu végzõdéssel meg nem tudok komolyan venni senkit sajna.)

kuzco te nem az FH-nál voltál patchkészítõ?

Kérem kapcsolja ki!

Rudee
Tedd színvonalassá az oldalad és akkor lesz esélye kikerülnie annak is.
Sajátba hiába nyitottál neki topikot, 2 értelmes hozzászólást nem találtam benne. Se egy kép vmi munkáról, se más.

FH meg azért van ott (már évek óta), mert ott szinte mindent megtalál egy külföldi FIFA-s oldalak közt kevés ismerettséggel rendelkezõ egyén is.

Off end, itt is.

Mayorpapa
ettõl jobb reklám már nem is kellett az FH-nak, már kezdtem elfelejteni õket, de most, hogy csak errõl szól a topic, hirtelen eszembe jutottak, megyek, megis nézem, nincs-e valami új cuccuk 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

kuzco007
mert itt az SGn mindenki birka, senkinek nincs saját véleménye csak amit belétukmálnak és hidd el, hogy megis fogom kérni😉

Atti12
kereken 2 hónapja vagy itt, még is magadra haragítottad már a fél honlapot 😊. Inkább vagyok ilyen 16 évesen, mint amilyen te 18-25 között. Érdekes az is, hogy eddig senkinek se fájt, hogy kint van az a logo, de te amint idetolod az arcod egybõl elkezded kelteni a flémet, ugyan azt csinálod ami miatt kilettél rugva 1 hétre 😊.
Inkább neked kéne elgondolkoznod azon, hogy miért is veszekszel velem, és miért takarózol ilyen kis szánalmas kibújokkal, mint a korod 😊 Semmivel sem vagy több ezért nálam, max hamarabb halsz meg ;D

Yeltzin
Te beteg vagy. Semmiféle erõszak nincs itt. Ha akarsz, kattintasz, ha nem akarsz, nem kell. Ez nem vélemény, ez segítõ szándék az olvasók felé. Szerintem már rég kint lenne a te "reklámod" is, ha hõzöngés helyett megkéred az admint. De nem értem, minek sírsz itt, egyetlen fillér sem mozdul semerre az egész ügyben, hol ért téged kár?

Ennyi erõvel miért nem háborodsz fel azon is, hogy a Google az egyetlen keresõ, amelyik szerepel a fejlécben, hiszen van még 5-6 másik is, amelyik nem kap említést..... Pihenj egy nagyot, és 5-10 év múlva gondold át újra.

kuzco007
hát 14-18 év között inkább felkéne nõni, aztán folytathatod😊

Atti12
te kész vagy 😄DDD na jó én befejeztem <#idiota>