FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdeklõdnék, hogy a FIfa 14-et vki tolja-e Logitech F 710 gamepaddal??
A tapasztalatait megosztaná velem (mûködik-e minden funkció, vbra, stb.)??
Elõre is köszi!
Üdv!
Karrier módban van valami trükk arra vonatkozólag, hogyan lehet csapatot váltani? Akkor sem nagyon kapok ajánlatokat a szezon végén ha jól teljesítek, még kisebb csapatoktól sem. Ha én jelentkezek új állásra 99%-ban visszautasítják.
Eddig arra jöttem rá, ha sorozatban feladom a meccseket akkor kirúgnak és lehet új csapatot választani, de csak a "noname" kategóriából.
Valakinek valami tipp?
A problémám, hogy a játékosok mozgását nem engedi a kurzor billentyûkre (nyilakra) a beállításokban. Valakinek ötlet???
Installation note:
For enabling all chants, you need to install 0.2 AIO + ALL Updates
First Step:
Paste the folder "Chants" as it is, on your C: drive
It will be:
C:ChantsGerman clubs
C:ChantsFrench clubs
etc
Second Step:
Paste the folder "Playlists" as it is, on your "My Music" or "Music" folder,
on your document and setting folder.
It will be: My MusicPlaylist
Third and last Step:
Go ingame to option/customize chants, and scroll by league and teams
on the option "leagues and team".
For all clubs, select as "crowd chants" the playlist of the
clubs and save it ONLY for "apply only to the selected event"
Play a game and enjoy Smile
Egy kérdésem lenne, a FIFA 14-ben a HSP 14 telepitése után, a szurkolói hangokat hogyan kell telepiteni a játékba, mivel a leirás alapján nem találni a játékban a "fifa testreszabása" menûpontot. Valakinek valami ötlet???? Elõre is köszike.
#Golyo69 Ha veled is megtörtént ez, akkor le tudnád írni ennek a menetét?
Gondolok itt telefonszámra, mit mondanak, mit kell elküldeni, mik a buktatók...stb! 😊
Köszönöm!
Fel kell hívni az EA magyarországi képviseletét és õk majd elmondják mi a szitu! De meg lehet oldani mert nekem is így lett megcsinálva!! Akitõl én vettem neki is 16 év alatti kor volt megadva! Mi kaptunk egy kódot és azzal kellet letölteni a Fifát!
De egy párszor próbálkozni kell mire felvszik a telefont 😄 vagyis inkább mire kapcsolna vkit 😊
GGMU
Az lenne a gondom, hogy az unokaöcsém most kapta meg a FIFA 14-et, ez nem akkor baj viszont mivel õ nem érte el a 16 éves kort az Origin csak kevés jogosultságot ad neki! Ezzel gyakorlatilag pont az a része hal ki, amiért érdemes volt megvenni, mert szerverre nem tud csatlakozni, mindenhol azt írja ki, hogy nem jogosult a belépésre!
Ezzel lehet valamit esetleg csinálni, mert én ezt úgy gondoltam, hogy kapom mindig egy e-mailt és nekem engedélyeznem kell, ha netre csatlakozik például, de semmi ilyet nem engedélyez?!
És akkor mi van, ha pl. én akarok az õ accountjával játszani, akkor ennyi, várok x évet míg 16 nem lesz?!
Nagyon hülyén van ez megoldva!
Fõleg, hogy 3 éves kortól ajánlják a játékot!
Ha valaki tud megoldást, annak nagyon örülnék!
(Bocsánat, esetleg az elírásokért, szar fogalmazásért, már kicsit felment a pumpa! 😊 )
Elõször is mindenkinek kellemes ünnepeket!
Másodszor, én megvettem a Fifa 14-et és az a bajom vele, hogy amikor játszanék vele a menü folyamatosan ugrál, mármint a ott van a választási lehetõség, hogy pl: Igen vagy Nem és itt le-fel le-fel..na egybõl gondoltam hogy a kar(mivel ezzel játszok kihúztam, de nem. Akkor a billentyûzet és az sem..Na ekkor újraraktam a számítógépet, hogy netán vírus okozza ezt, de így se. Mondom a billentyûzet sem hibás mivel ki húztam és úgy is.
Elõre is köszönöm a válaszokat. 😊
Hogy kell laposan lõni? Már idegesít, hogy 100%-os helyzeteket nem tudok belõni, mert mindig középmagasan rúgja a játékos, amit persze kapus lazán fog
azt vettem észre a lapos labdák meg bemennek... csak nem tudom, hogy kell😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
mindenesetre ez megoldotta (fifahungary-ról lejön az installer, ami a (4 db) magyar kommentár fájlt elhelyezi a fifa 13game könyvtárba, s immár választható a magyar kommentár is 😊
Forza.
Ha jól rémlik, külön kell letölteni hozzá origin-bõl, de ez nem 100%.
www.smart-bus.hu
a feliratok magyarok, de a kommentár angol :/
Forza.
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
1. Egyáltalán nem mondtam, hogy szar, sõt ez az eddigi legjobb FIFA változat PC-n is. Ahhoz hasonlítottam, ahhoz képest, igen a mozdulatok összességében ugyan azok. Nem egy videót néztem már meg, mert ez érdekelt a legjobban. És le is írtam, hogy RÁNÉZÉSRE nincs jelentõs változás EZEN a téren. Elég sokszor láttam ezt a FIFA mozgást.
2. Aki meg tényleg szarozik, azt meg észre sem veszed, 3-al lejjebb..."ez a nextgen? Csodálatos nagy rakat szarnak tûnik..."
Kezdem azt érezni te is inkább trollkodsz.
A legelõször szembetûnõ újítás a közönség, de játszva már minden feltûnik. Gördülékenyebb, fizikai is jobb, a játékosok mozgása pedig sokkal élethûbb (nem csak kb. 2-féle mozdulatsor van egy beadásra, hanem az adott körülmények között változik stb) persze ez nyilván annak tûnik fel, aki focizott is életében rendesen.
Amúgy egyszer próbáltam ki, és nem is fogok venni se PS4-et, se Xbox One-t csak gondoltam leírom a tapasztalataim mert enyhén nevetségesek az ilyen megmondóemberek kommentjei.
Hát nem tom...játszottam pc-n, meg ps4-en is...a ps4-es csöppet "gördülékenyebb", a közönség meg ég-és föld a két verzió között.. mondom mindezt úgy, hogy elötte enyhén szólva sosem voltam konzol párti..de a ps4 nem csak a fifával gyõzött meg 😊
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
http://goo.gl/gd6Zi5
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Origin nevem:19800707
Ha az alapjáték is ilyen bugos az vicc 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
neten játtszanék fifa 14-et, ki az aki szokott, mert felvenném ismerõsnek originbe és tudnánk játszani...?
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"