FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HRC Dodi
Oly sok mindent lehetne bele tenni a bajnokságok helyett, ami fontosabb, és sokkal élvezetesebbé tenné, mert ez még így mindig gyatra, lássuk be. Persze értem én, hogy adagolni kell a népnek az újdonságokat, mert ha jön minden, nincs mit "megvenni" jövõre! <#rolleyes>

Inkább játszanék egy magyar csapattal mint egy marokkóival, bár tény, a török bajnokság nagyon hiányzik a játékból. Több értelme mint a Mennyeinek nincs, de ha legalább eredeti szurkolói dalokat raknának bele vagy valami, akkor megbocsájtanám. De ezt erõsen kétlem, szal...

mooo
Nem számít az overall.Most jöttem haza meccsrõl és mindig inkább játszanék a csapatommal,mint mással.
contraste
És milyen overall-ú játékosok lennének mondjuk egy Paksban, vagy Mezõkövesdben, 20-30 ?😄 jobb ligák vannak, amiket inkább betennék.

ain't got no history

Lacee86
Mennyeit a Fifa15-be, MOST! 😄 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

mooo
UoNokedli
csak nálam laggol mint az állat az online (most), vagy másnál is ilyen?

Origin: ProXim86 (FIFA15)

contraste
Igaz, rosszul fogalmaztam, de én ilyesmire próbálom használni.

Breki: te játszol valahol online? Nem tudtok online közösséget valahol?

ain't got no history

Sizasztok Szabolcs vagyok

Eloszor vagyok a forumon de remelem nem utoljara egy nagy kerdesem lenne

Nekem csak a Fifa 2010 vagy 11 indul el nem tudom pontosan ,kerdesem az lenne hogy tudoke olyan PACH-et le tolteni vagy kiegeszitot amit ha be masolok a 11-es FIFA-ba peldaul es az atigazolasok csapat felalasok a 2013-as vagy esetleg 2014 lesznek ????

Valaszokat elore is koszonom
Sziasztok ,

olyan gondom van , hogy megvettem a FIFA 14-et + hozzá a Creation Centre All packs in one -t , de mégsem tudok bajnokságot játszani . Ha rámegyek hogy új bajnokság csak tölt egyet aztán semmi . Lehet valahogy bajnokság módot indítani ? Vagy kell még valamit megvenni ?

Valaki segíthetne mert teljesen tanácstalan vagyok !

Köszi

Breki33
szerintem a Jockey nem pontosan ezt jelenti terelésnek szokták hívni magyarul, oktatóvideókban megnézhetõ

itt egy leírás hozzá
http://fifasolved.com/2013/10/15/how-to-master-jockeying-in-defence/
contraste
Jockey védekezésnél a támadó átverését jelenti, ha vezeti rád, be tudod ijeszteni pl egyik irányba aztán õ elmegy a másikba, amire számítasz és elveszed tõle.

ain't got no history

contraste
Én megmondom õszíntén, azért játszok eredetivel gép ellen, mert

1. online valahogy kicsit akad az egész játék lassabban reagál, mintha 'latency' lenne a net miatt, pedig erõs kábelnetem van.

2. és ez kérdés is lenne: én nem vagyok hajlandó átszokni a régen bevált sima védekezésrõl erre a pár éve megjelent tactical defendingre (tudom mindenki szerint jobb, de én régi motoros vagyok és mint egy nagypapa csak szajkózom a magamét, de legendary-n is verem a gépet ezzel.) szóval, hogy online alapból mindig tactical defending van én úgy vettem észre és nem tudom átállítani, és emiatt védekezésben szívok, képtelen vagyok szerelni, és beadásokat kifejelni, így 8-10 gólos meccseket játszottam, párat döntetlenre, párat megnyerve, de több idegesítõ vereség is volt emiatt.

Lehet meg kéne tanulni ezt a tacticalt...

Ami még fura, hogy vettem ilyen financial overtake-t vagy mit a career mode-hoz, és hiába nyomok rá nem adta hozzá egyik mentésemhez sem, errõl tudtok valamit?

ain't got no history

Sziasztok! Manager modban, ha a tehetségkutatóm max. csillaggal rendelkezik is, mégse nagyon tudok olyan ifit "felfedezni", aki a csapatba kerülése után ne nagyon alacsony pontszámokkal rendelkezzen. Szal iszonyat gyengék. Mire kellene figyelnem, hogy igazi tehetségeket fedezzek fel, akiket belátható idõn belül még értelme is lenne a csapatba rakni??
Breki33
szerintem területvédekezés, helyezkedés ja meg a Dallasban is volt hasonló 😛

vannak erre remek tutorial videók
Humesz
Hali.

Védekezésnél a Jockey az micsoda? 😊 Mire jó? Eddig nem használtam, de most már érdekel. Köszi
írni a supportnak

a haveromat nem engedi be az UT részébe a játék.a biztonsági választ kér és ennek beírására se reagál.nem fogadja el.a többi online része mûködik csak az UT nem.Ilyenkor mi a teendõ?
Sziasztok ,

olyan gondom van , hogy megvettem a FIFA 14-et + hozzá a Creation Centre All packs in one -t , de mégsem tudok bajnokságot játszani . Ha rámegyek hogy új bajnokság csak tölt egyet aztán semmi . Lehet valahogy bajnokság módot indítani ? Vagy kell még valamit megvenni ?

Valaki segíthetne mert teljesen tanácstalan vagyok !

Köszi

penge96
Srácok, az mitõl van, hogy FIFA 14-ben a játékosok haja fehéren pixelezõdik? Meccs közben, pl. futnak, és a haj körül meg a hajon fehér pixelek villódzanak, nem annyira feltûnõ, de észrevehetõ. Mi lehet az oka?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

nem sok köze van hozzá...
és úgy emlékszem online csak taktikusan lehet játszani
Vagy nem a taktikus védekezés miatt védekeznek kb félpályánál a játékosok? mért van az, hogy az egyik meccsrõl a másikra átment ebbe a védekezésbe és simán beívelik a védelmem mögé? elõtte normális volt
Mért van az, hogy a menübe beállítom, hogy hagyományosan védekezzen, majd belépek az ultimate teambe, ahol meccs közben már taktikus védekezés van és nem engedi átállítani? hogy lehet átállítani hagyományosra, hogy az is maradjon? (a menübe ha visszalépek megint taktikuson van ott is, hiába állítottam át)
Sziasztok!!Xboxon nyomom a fifa ultimatet tudja valaki miért csinálja azt a gép megnyerem a meccset és kilép az ultimate teamból és vereségek könyveli el eddig nem tapasztaltam ilyet a 8 év fifázásom alatt és nagyon idegesítõ!!!!!!!!Köszönöm
Humesz
Hali,

Nem mûködik a gamepad jobb analóg karja, így nem tudok 11-est védeni. Van rá más beállítás vagy valami megoldás? Köszi
kiserik
Én világklasszison játszom, 4 perces félidõket. Általában kisebb csapatokat indítok. A csúszkáknál a sebességen állítottam 50 helyett 52-re, meg a lövés sebességén 55-re (de ezt az AI-nál is), így nekem elég jól játszható, bár ha ki kell kapni, akkor bizony ki kell kapni 😄

az mitõl van hogy UT-ben vezetek 1-2 góllal és el kezd nagyon laggolni a játék és így ki is kapok rendesen.ez csalás az ellenféltõl?
tudjátok még mi idegesít, de kegyetlenül? 😄 az, hogy ha EL-ben tolom csütörtökön, akkor szombaton már bajnoki meccsem van...ja meg ha az FA kupában újrajátszás van, akkor egybõl a vasárnapi/bl meccs után kell lenyomni hulla játékosokkal....
[HUN]FaTaL
Nem lesz PC-re world cup 2014. Akkor majd pesezek, úgyis lesz mod.

Meg ide is van már moddingwaymod, de azért az nem ugyanaz, a FIFA nem moddolható annyira.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Az a baj hogy bármit állítasz nem lesz jó. Mert a gép nem tesz különbséget a kis és a nagycsapatok között. Szóval hiába állítgatod simán elõfordulhat hogy beszopsz egy ötöst egy harmadosztályú csapattól a kupában, a következõ meccsen meg 7-et rúgsz a Bayernnek. 😄

SLICK
ez nagyon változó, van mikor tényleg olyan meccseket tudok játszani mint a valóságban, hogy szoros és izgalmas, vagy épp az utolsó percben szerzek gólt. Legutóbb pont így nyertem meg VB-n egy meccset 1-0-ra. De máskor meg átgázolok a gépen, van hogy 8-9 gólt is sikerül lõnöm... Pedig pont az elõzõ esetet szeretném megtartani. Lehet az lesz állítok még a nehézségen, legfeljebb majd az AI beállításoknál gyengítek kicsit. Bár sokszor még most is nehéz rendesen elvennem a labdát a géptõl mert kipasszolja magának én meg csak keresem a labdát....

[HUN]FaTaL
6 gólt ritkán lövök, de néha elõfordul. De itt is csal néha, mert van, hogyha beszarsz, akkor sem lesz döntetlennél jobb, legalábbis nálam. Olyankor hiába van a meccsen akár 10-12 ziccerem is, tuti, hogy véd a kapus. Ha tizenegyest kapok, azt is kivédi.

Feljebb meg röhejesen csal a gép.

SLICK
nem is keveset, gyakran lövök 6-7 gól fölött... De fentebb meg hiába viszem akkor meg azért élvezheteten mert csal a gép mint a szar :|

[HUN]FaTaL
Pedig profiban simán lehet gólokat lõni.

Legendás?Jézus... Én is azzal a problémával küzdök egyébként,mint itt sokan.Akár tíz góllal is elpüfölöm az ellenfelet félprofi módban,ami egy idõ után nagyon unalmas,viszont profiban képtelen vagyok gyõzni.Egy rendszeres null-null a vége.😊 Nevetséges,hogy mennyire nem találják az EA emberei a középutat.Így volt ez már az elõzõ részekben is.
Lehetne élõ személyek ellen is játszani,de az engem egyáltalán nem köt le.A menedzser módot szeretem.Sajnos ez így nem az igazi.
a világklasszis még annyira nem gázos 😄 a legendás már viccesebb 😄 ott minden kis szar csapat vág 2-t, mert az jó, de nem is akármilyet 😄
mondjuk most tartok 407óránál 😄
sziasztok! tud valaki megoldást arra, hogy keretfrissítés után ne legyen a játékosok nagy részének alap fekete-fehér cipõje?

így érhetõ akkor 😄

[HUN]FaTaL
Mert nincs itt eredetiben 😊

Olyan fura, hogy ott van nálatok eredetiben a játék és a gép ellen játszotok. Én megvárom már a 15-ös jelzésût és majd azzal tolom, de ha meglenne a 13/14 akkor tuti nem az AI ellen nyomnám.

Ez egyben kérdés is, hogy miért nem emberek ellen játszotok?

[HUN]FaTaL
Én a profi-worldclass között vagyok így. 😄

Elég sokszor elõfordul ultimate team meccseken úgy letámad és nagyon jól védekezik az ellenfél,hogy a félpályán nem tudok átmenni.Ezt én is szeretném alkalmazni.Hogyan tudom beállítani vagy tán valamilyen lapot lapokat kell használni hozzá?Rotálom a játékosaimat ezért 95-99 a fittségük.
Ezzel én is így vagyok. Félprofi szinten alázom a gépet, profin meg már semmi esélyem... Wednes ötletét kipróbálom.

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Üdv mindenkinek!
Fifa 13-al kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy valami kis buherálással nem lehet-e "kikapcsolni" az árnyékokat? Tudom a legegyszerûbb módja, hogy átállítom az idõjárást borúsra, de kezdem unni, hogy mindig úgy játszok vele 😄D
Elõre is köszi a választ

Allez L\'OM

pont, hogy a gép ver meg jobban, mert egy csaló féreg 😄
amikor egy teljesen 0 játékkosal végigviszi a pályán és berúgja... vagy amikor a 11es pontról ugrat ki😊
ember ellen könnyebb, persze vannak akik lehet elvernek, de akkor is élvezetesebb, mint a 'sablonos 9 emberrel védekezõ-elõrerúgom az egy csatárnak aki leveszi 5ember közt és befut a kapuuig' gép ellen
Csacsi
Koszi majd megnezem.

Masok ellen nem jatszok ott meg jobban megvernek. 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

játssz emberek ellen 😄

Finomhangolást is végezhetsz a nehézségen és a játékmeneten.

Valahol a beállítások menüpontban van, asszem ahol a kamera meg egyéb dolgok (de lehet tévedek).

Játékos által vezérelt játékosok/MI vezérelt játékosok. Ott van egy csomó csúszka alapból mindegyik 50-es értéken van. Told fel a nehézséget Prof-ra, majd hangolt be a játékot. Lehet párszor próbálkoznod kell még eltalálod a megfelelõ arányt.

Például az emberfogást szorosabbra húzod a játékosaidnál, pár %-al lehetnek gyorsabbak. A gép pár %-al labda átvételnél hibázhat stb.

Így belõhetsz egy megfelelõ arányt. Nem fogod unni a játékot könnyebb fokozat miatt, de nem is fogsz megkergülni a nehezebben.

Csacsi
tegnap hivatalosan is bénának tulajdonítottam magam.

Professional szinten nem tudok támadást vezetni, megverni a védõket, indítani, mind a magas, mind a lapos labdákat lefülelik.

A védekezésrõl nem is beszélve. Körbepasszolgatnak, majd tökéletesen beadják vagy szélrõl, lefutva a védõmet, vagy beívelik pont a védelem mögé ás 1v1 mennek a kapusra.

Gólt 5 meccs alatt kettõt rúgtam 😄

Szal nem nekem való ez. Egyel könnyebb szinten, meg szétverem a gépet. Szal köztes meg nincs, így nem tudom mit tegyek 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

dragon11
h a rákba editelik ezek a csicska geekek a szemtõl szembeni meccseket online csapatokat ? kiállnak ilyen 99es csapatokkal LOL.. meg beraknak mindenkit egy csapatba.. hogy ? és online ...