FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ain't got no history
Origin: ProXim86 (FIFA15)
Breki: te játszol valahol online? Nem tudtok online közösséget valahol?
ain't got no history
Eloszor vagyok a forumon de remelem nem utoljara egy nagy kerdesem lenne
Nekem csak a Fifa 2010 vagy 11 indul el nem tudom pontosan ,kerdesem az lenne hogy tudoke olyan PACH-et le tolteni vagy kiegeszitot amit ha be masolok a 11-es FIFA-ba peldaul es az atigazolasok csapat felalasok a 2013-as vagy esetleg 2014 lesznek ????
Valaszokat elore is koszonom
olyan gondom van , hogy megvettem a FIFA 14-et + hozzá a Creation Centre All packs in one -t , de mégsem tudok bajnokságot játszani . Ha rámegyek hogy új bajnokság csak tölt egyet aztán semmi . Lehet valahogy bajnokság módot indítani ? Vagy kell még valamit megvenni ?
Valaki segíthetne mert teljesen tanácstalan vagyok !
Köszi
itt egy leírás hozzá
http://fifasolved.com/2013/10/15/how-to-master-jockeying-in-defence/
ain't got no history
1. online valahogy kicsit akad az egész játék lassabban reagál, mintha 'latency' lenne a net miatt, pedig erõs kábelnetem van.
2. és ez kérdés is lenne: én nem vagyok hajlandó átszokni a régen bevált sima védekezésrõl erre a pár éve megjelent tactical defendingre (tudom mindenki szerint jobb, de én régi motoros vagyok és mint egy nagypapa csak szajkózom a magamét, de legendary-n is verem a gépet ezzel.) szóval, hogy online alapból mindig tactical defending van én úgy vettem észre és nem tudom átállítani, és emiatt védekezésben szívok, képtelen vagyok szerelni, és beadásokat kifejelni, így 8-10 gólos meccseket játszottam, párat döntetlenre, párat megnyerve, de több idegesítõ vereség is volt emiatt.
Lehet meg kéne tanulni ezt a tacticalt...
Ami még fura, hogy vettem ilyen financial overtake-t vagy mit a career mode-hoz, és hiába nyomok rá nem adta hozzá egyik mentésemhez sem, errõl tudtok valamit?
ain't got no history
vannak erre remek tutorial videók
Védekezésnél a Jockey az micsoda? 😊 Mire jó? Eddig nem használtam, de most már érdekel. Köszi
olyan gondom van , hogy megvettem a FIFA 14-et + hozzá a Creation Centre All packs in one -t , de mégsem tudok bajnokságot játszani . Ha rámegyek hogy új bajnokság csak tölt egyet aztán semmi . Lehet valahogy bajnokság módot indítani ? Vagy kell még valamit megvenni ?
Valaki segíthetne mert teljesen tanácstalan vagyok !
Köszi
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
és úgy emlékszem online csak taktikusan lehet játszani
Nem mûködik a gamepad jobb analóg karja, így nem tudok 11-est védeni. Van rá más beállítás vagy valami megoldás? Köszi
Meg ide is van már moddingwaymod, de azért az nem ugyanaz, a FIFA nem moddolható annyira.
http://goo.gl/gd6Zi5
Feljebb meg röhejesen csal a gép.
Lehetne élõ személyek ellen is játszani,de az engem egyáltalán nem köt le.A menedzser módot szeretem.Sajnos ez így nem az igazi.
mondjuk most tartok 407óránál 😄
Ez egyben kérdés is, hogy miért nem emberek ellen játszotok?
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Fifa 13-al kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy valami kis buherálással nem lehet-e "kikapcsolni" az árnyékokat? Tudom a legegyszerûbb módja, hogy átállítom az idõjárást borúsra, de kezdem unni, hogy mindig úgy játszok vele 😄D
Elõre is köszi a választ
Allez L\'OM
amikor egy teljesen 0 játékkosal végigviszi a pályán és berúgja... vagy amikor a 11es pontról ugrat ki😊
ember ellen könnyebb, persze vannak akik lehet elvernek, de akkor is élvezetesebb, mint a 'sablonos 9 emberrel védekezõ-elõrerúgom az egy csatárnak aki leveszi 5ember közt és befut a kapuuig' gép ellen
Masok ellen nem jatszok ott meg jobban megvernek. 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Valahol a beállítások menüpontban van, asszem ahol a kamera meg egyéb dolgok (de lehet tévedek).
Játékos által vezérelt játékosok/MI vezérelt játékosok. Ott van egy csomó csúszka alapból mindegyik 50-es értéken van. Told fel a nehézséget Prof-ra, majd hangolt be a játékot. Lehet párszor próbálkoznod kell még eltalálod a megfelelõ arányt.
Például az emberfogást szorosabbra húzod a játékosaidnál, pár %-al lehetnek gyorsabbak. A gép pár %-al labda átvételnél hibázhat stb.
Így belõhetsz egy megfelelõ arányt. Nem fogod unni a játékot könnyebb fokozat miatt, de nem is fogsz megkergülni a nehezebben.
Professional szinten nem tudok támadást vezetni, megverni a védõket, indítani, mind a magas, mind a lapos labdákat lefülelik.
A védekezésrõl nem is beszélve. Körbepasszolgatnak, majd tökéletesen beadják vagy szélrõl, lefutva a védõmet, vagy beívelik pont a védelem mögé ás 1v1 mennek a kapusra.
Gólt 5 meccs alatt kettõt rúgtam 😄
Szal nem nekem való ez. Egyel könnyebb szinten, meg szétverem a gépet. Szal köztes meg nincs, így nem tudom mit tegyek 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.