FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos hiba lépett fel az Origin nincs telepítve. Amúgy nekem eza skidrowcrack-es van meg mindent meg csináltam nem megy. http://http://www.skidrowgames.net/fifa-14-ultimate-edition-multi14-full-unlocked.html
Breki33
fifaconfig.exe és a tulajdonságokban állítsd be a Win XP SP3 kompatibilitási módot

egyébként keresõ elsõ találat

http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/Fifa14-PC-APPCRASH/td-p/1687659
Fifa 14 appcrash!<#violent> Mi a megoldás?
kiserik
Igen.

kabel15
Sziasztok!

Ha veszek egy Xbox/PS3 joy-t PC hez akkor ugyan úgy tudok majd játszani mintha XBOX/PS3 am lenne? Haverokkal most játszottunk boxon és eléggé megfogott. Annó 07 el játszottam még bill en. De elég zavaró volt úgy nekem. Egyedül ez a játék érdekel most, de ezért nem szeretnék venni se boxot se PS-t. Szóval elég lenne csak egy joy?

BattleTag: kabel15#2672

Üdv!
Segítségre lenne szükségem!Kb 5 éve ugyanazokkal a beállításokkal játszom,ha billentyûzetet használok és most a 14-be az istenért nem tudom beállítani!!!Ezeket a beállításokat használtam 😄

s - passz
d - lövés
e - sprint
w - indítás
a - emelés
Ha ezeket beállítom nem tudok a nyilakkal mozogni!Van valakinek ötlete?köszi
SLICK
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.skidrowcrack.com

SLICK
Mielõtt elkezdenéd a meccset behozz egy menüt hogy csapat felállása, beállítások, meccsek eredményei stb. és az eredmény értesítést kell kikapcsolgatni...

HOL LEHET LETÖLTENI NORMÁLISAN TORRENTEN A FIFA 14-ET?
Üdv mindenkinek!
A nagy Fifa 14 lázban, én még csak most szereztem be a 13-at, és tolok 1 manager karriert, de nagyon idegesít, hogy meccs közben más pályák eredményeit és eseményeit mondogatják be. Értem én, hogy mit akartak ezzel elérni, de elég idegesítõ mikor percenként jön a "bejelentkezés" hogy hol volt piros lap, ki lõtt gólt stb.. Valaki nem tudja hogy lehetne ezt kikapcsolni?
Elõre is köszi

Allez L\'OM

Humesz
Tudja valaki, hogy 13-ban hogy kell szabadrúgásból gólokat lõni, mit kell nyomni, milyen erõsen stb... mert nekem minden vagy fölé száll vagy simán fogja a kapus. Légyszi priviben segítsen, aki tud, elõre is nagyon köszönöm.
mooo
ITT van még egy nagyon jó guide!
Galy
vásárlás elõtt játékosfigyelés, akkor kapsz plusz infót (mint a való életben😊
Kint, a V5-ös crack.
Arra rájött már valaki, hogy a Fifa14-ben a játékosvásárlásnál elõ lehet-e varázsolni olyan plusz opciókat, ami a 13-ban alap volt: pl. a keresett játékos összértéke, vagy valamelyik paraméterének az értéke, max. átigazolási vagy fizetési érték stb. Mert ezek nagyon hiányoznak...
mooo
Nekem egyszer berakott 3! meccset egymásután pihenõnap nélkül...
SLICK
nem igaz nem bírják kijavítani azt a hibát, hogy menedzser módban, van hogy 1 nap a pihenõ két meccs között, de van olyan is hogy egy bajnoki meccs után másnap egybõl kupa meccs van... A januári hónapban dugig van meccsel pihenõ idõ alig van. Elég idegesítõ hogy több éve ilyen elõfordulhat...

a gamepadom jobb analóg karja nem mûködik játék közben.Kipróbáltam az xbox 360 emulátort is de semmi.van más megoldás a mûködésére?
[url=]
Breki33
nem, de ennek ott kell lennie ha telepítetted

köszi de így sincs sehol.

FIFA14 + UPDATES (CRACKED) (ENG) ezt a fajta verziót töltöttem le és lehet ez a baj.
másik verziót tudsz ajánlani?
FIFA.14-ULTIMIATE.EDITION-SC ez a változat nekem nem indult el.
Breki33
Ez tavalyik kép, de ugye értelemszerûen

Registry-Fix
Type in Windows-Start-Menu: regedit.
You will see 1 tool regedit.exe -> start it.
Now go to this directory:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREEA SportsFIFA 14
Rightclick in the right field and select new -> String Value
Type the following name: Install Dir
The value is your FIFA path.
Here you can see a screenshot:
nekem sajnos ott nincs olyan amin a linkelt képed mutat.
Breki33
regeditben át kell írni az adott kulcsot
ez így nem világos annyira.kicsit bõvebben leírnád,hogy mit kell csinálni és hogyan?
Breki33
FHL-BH-Editor hibaüzenettel kilép.valami megoldás van rá?
mooo
Nem tudom,hogy hivatalos oldal-e,vagy hogy bármit is változtat-e a szavazás,de hátha...
fifa15-leagues-vote
Lacee86
Igen? Huh, na erre még eddig nem is gondoltam... Megpróbálom, köszi. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

contraste
numpad

ain't got no history

Sziasztok! Valaki privátban leírná hogy honnan lehet az "ejnyebejnye"
verziót letölteni!
Lacee86
Abban tud vki tanácsot adni, h bill.-tel hogy a francba lehet 11-est védeni? :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

végén már levettem olyan 68 körülire sõt a lövést lejjebb vettem 44-esre, mert túl nagy gólokat lõttem, de sok változás nem volt😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kiserik
75-re? Az igen. Én amit most állítottam (de még teszt alatt van): futás és sprint 52-52, lövés gyorsaság 55 nekem és a gépnek is, kapusok 46 nekem és a gépnek is. Így most egészen jó, bár a futások még nem tökéletesek. Így világklasszison egész jól megy, Swansea-val elsõ 4-be vagyok kis keretigazítás után.

Hello valaki segítsen kérem. Azt szeretném kérdezni hogy mi a megoldás arra hogy amikor indítanám a játékot kiirja hogy a játék mükõdése leállt??? Mit tegyek kérem segítsetek😊
contraste
Én is felhúztam 12 v 13 ban az elején, de aztán, ahogy javultam, vittem is le, de csak apránként. Bár én nem is a sprint speed-et, hanem inkább a passz gyorsaságát, erõsségét, és az ellenfél kapusának tudását.

ain't got no history

contraste
Na ezt most 2 perce rúgtam:

Torres v Newcastle

ain't got no history

Breki33
lehet egyébként ott a Fraps, mint felvevõ program...ha a teljes verzióra vágysz dobj priviben egy mail címet és elküldöm ott a programot neked.

Én a 13-mat csontra kijátszottam (warez) vagyis a karrier módot 6 szezont letoltam 5-öt az Odd Greenlanddel megnyertem mindent szinte és kurva sok gólt lõttem😊 Igazából a csúszkák közül a saját gyorsulásomat felvettem 75-re így azért gyorsabb voltam az ellenfélnél jócskán...enélkül gólt is alig bírtam rúgni, ami ilyen jellegû játéknál nekem idegesítõ

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

contraste
A füvet én is szívesen újraültetném😊

Gabeo: Nemtudom, megpróbálok videót csinálni pár jellemzõ szituációról, passzjátkról. Tudtok adni vmi ilyen progihoz linket, amivel lehet felvenni? Pl Fifa 12 ben a tizi szélérõl bevágtál befelé és (nekem space-re volt állítva a helyezett lövés) space+D-vel szinte mindig becsavarta szépen a hosszúba a kapper mellett. 13 ban nekem a simán tizi környékérõl erõs nem helyezett (vmiért ugyanazzal a bill. beállítással 13 ban nem csavarta a labdát helyezettel el sem lõtte) lövésék jöttek be, na meg az üres kapura kijátszott helyzetek. Lehet fontos amúgy a felállás is, linkelek majd azt is.
Simán a printscreennel lehet képet csinalni win7 en fifaból?

ain't got no history

palinho96
Hali!
Megint én, megint a Fûvel.
No de nem azzal a fûvel, hanem azzal ami a játékban van.
Vagyis épp az hogy nincs.
Engem pl a Fifa 11 óta nagyon zavar, hogy 3D fû nincs. Nem látszik a visszajátszásokon kívül sehol..
Van rá valami megoldás?
Valami ".lua" vagy ".ini" file vagy valami "kódja" sora.. stb..
Ha van rá valami megoldás érdekelne..
A gépem elbírná, amit lehetett maxra húztam..
(a gépemnek bírni kell:
-i5
-HD6870
-DX11
-4GB DDR3)
Elõre is köszi!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

dragon11
hol tudok venni fifa 14 serialt ? 😄 originhez persze.

akkor nincs mit tenni ügyes vagy

11 óta számomra akármilyen rövid passzos játékot tolok nehéz gólt lõni..méfg félpro szinten is 5-ös félidõkkel...

na mind1

contraste
Ja, és nem a védekezés elég szarul megy még, közel sem védekezek ki minden támadást, 1-2 gólt átlagosan kapok. a PL ben 4 ik helyen állok most így az elején 9 meccs után asszem, mert sokat döntetleneztem.

ain't got no history

contraste
Játszhatunk egyet onlány😊

Nem változtatok semmit amúgy. De az, h lõttem most 5-öt a citynek, ez volt az elsõ nagy arányúm, úgy, h eddig kb 15 meccset játszottam a 14-el, de kezdek belejönni. 13-ban szintén legenden annyi gólt lõttem már amennyit nem szégyelltem, de ez nem engem magasztal, hanem ennyire kiismerhetõ a játék.

ain't got no history

Sziasztok!
FUT-ot nyomom a 14-ben, aztán lesérült egy játékosom, és nem tudom milyen kártyát kell rá alkalmazni, írja, hogy 1 meccset hagy csak ki, de azt már lejátszottam és még mindig el van tiltva... Nem értem.

Elõre is köszi a tippet, ez az elsõ alkalom, hogy FUT-tal is nyomom, és hát nem nagyon vágok ezek szerint még mindent..
biztos felhúztad a gyorsulás csúszkát😊)) nehezen hiszem el, hogy ennyi gólt berámolsz legenden és kivédekezel minden támadást...én csak azt húztam fel 75-re azt bármilyen szinten képes voltam gólt lõni viszont a FIFA 11 óta szinte lehetetlen volt a góllövés, mert még fél profin is jól védekezett a gép bármit csináltam

contraste
Az az érdekes, hogy, ha mûködik a tiki taka passzalgatásod és védekezni is tudsz, nem para legenden sem! Évek óta csak Legendaryn kezdem, így gyorsan bele lehet szokni, de az új fifáknál mindig, szopok 1-2 hétig.

De amúgy én nem cselezek, nem csinálok végülis semmi extrát, egyszerûen tartom a labdát (60-40 szinte mindig) és megpróbálom kipasszolni az ellent. 14 ben amúgy sokszor úgy kapok gólt, h kapufát rúgnak és visszapattan hozzájuk vagy kapusomra...

ain't got no history