FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként keresõ elsõ találat
http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/Fifa14-PC-APPCRASH/td-p/1687659
Ha veszek egy Xbox/PS3 joy-t PC hez akkor ugyan úgy tudok majd játszani mintha XBOX/PS3 am lenne? Haverokkal most játszottunk boxon és eléggé megfogott. Annó 07 el játszottam még bill en. De elég zavaró volt úgy nekem. Egyedül ez a játék érdekel most, de ezért nem szeretnék venni se boxot se PS-t. Szóval elég lenne csak egy joy?
BattleTag: kabel15#2672
Segítségre lenne szükségem!Kb 5 éve ugyanazokkal a beállításokkal játszom,ha billentyûzetet használok és most a 14-be az istenért nem tudom beállítani!!!Ezeket a beállításokat használtam 😄
s - passz
d - lövés
e - sprint
w - indítás
a - emelés
Ha ezeket beállítom nem tudok a nyilakkal mozogni!Van valakinek ötlete?köszi
A nagy Fifa 14 lázban, én még csak most szereztem be a 13-at, és tolok 1 manager karriert, de nagyon idegesít, hogy meccs közben más pályák eredményeit és eseményeit mondogatják be. Értem én, hogy mit akartak ezzel elérni, de elég idegesítõ mikor percenként jön a "bejelentkezés" hogy hol volt piros lap, ki lõtt gólt stb.. Valaki nem tudja hogy lehetne ezt kikapcsolni?
Elõre is köszi
Allez L\'OM

FIFA14 + UPDATES (CRACKED) (ENG)
másik verziót tudsz ajánlani?
FIFA.14-ULTIMIATE.EDITION-SC ez a változat nekem nem indult el.
Registry-Fix
Type in Windows-Start-Menu: regedit.
You will see 1 tool regedit.exe -> start it.
Now go to this directory:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREEA SportsFIFA 14
Rightclick in the right field and select new -> String Value
Type the following name: Install Dir
The value is your FIFA path.
Here you can see a screenshot:
fifa15-leagues-vote
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
verziót letölteni!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ain't got no history
ain't got no history
Én a 13-mat csontra kijátszottam (warez) vagyis a karrier módot 6 szezont letoltam 5-öt az Odd Greenlanddel megnyertem mindent szinte és kurva sok gólt lõttem😊 Igazából a csúszkák közül a saját gyorsulásomat felvettem 75-re így azért gyorsabb voltam az ellenfélnél jócskán...enélkül gólt is alig bírtam rúgni, ami ilyen jellegû játéknál nekem idegesítõ
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gabeo: Nemtudom, megpróbálok videót csinálni pár jellemzõ szituációról, passzjátkról. Tudtok adni vmi ilyen progihoz linket, amivel lehet felvenni? Pl Fifa 12 ben a tizi szélérõl bevágtál befelé és (nekem space-re volt állítva a helyezett lövés) space+D-vel szinte mindig becsavarta szépen a hosszúba a kapper mellett. 13 ban nekem a simán tizi környékérõl erõs nem helyezett (vmiért ugyanazzal a bill. beállítással 13 ban nem csavarta a labdát helyezettel el sem lõtte) lövésék jöttek be, na meg az üres kapura kijátszott helyzetek. Lehet fontos amúgy a felállás is, linkelek majd azt is.
Simán a printscreennel lehet képet csinalni win7 en fifaból?
ain't got no history
Megint én, megint a Fûvel.
No de nem azzal a fûvel, hanem azzal ami a játékban van.
Vagyis épp az hogy nincs.
Engem pl a Fifa 11 óta nagyon zavar, hogy 3D fû nincs. Nem látszik a visszajátszásokon kívül sehol..
Van rá valami megoldás?
Valami ".lua" vagy ".ini" file vagy valami "kódja" sora.. stb..
Ha van rá valami megoldás érdekelne..
A gépem elbírná, amit lehetett maxra húztam..
(a gépemnek bírni kell:
-i5
-HD6870
-DX11
-4GB DDR3)
Elõre is köszi!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
11 óta számomra akármilyen rövid passzos játékot tolok nehéz gólt lõni..méfg félpro szinten is 5-ös félidõkkel...
na mind1
ain't got no history
Nem változtatok semmit amúgy. De az, h lõttem most 5-öt a citynek, ez volt az elsõ nagy arányúm, úgy, h eddig kb 15 meccset játszottam a 14-el, de kezdek belejönni. 13-ban szintén legenden annyi gólt lõttem már amennyit nem szégyelltem, de ez nem engem magasztal, hanem ennyire kiismerhetõ a játék.
ain't got no history
FUT-ot nyomom a 14-ben, aztán lesérült egy játékosom, és nem tudom milyen kártyát kell rá alkalmazni, írja, hogy 1 meccset hagy csak ki, de azt már lejátszottam és még mindig el van tiltva... Nem értem.
Elõre is köszi a tippet, ez az elsõ alkalom, hogy FUT-tal is nyomom, és hát nem nagyon vágok ezek szerint még mindent..
De amúgy én nem cselezek, nem csinálok végülis semmi extrát, egyszerûen tartom a labdát (60-40 szinte mindig) és megpróbálom kipasszolni az ellent. 14 ben amúgy sokszor úgy kapok gólt, h kapufát rúgnak és visszapattan hozzájuk vagy kapusomra...
ain't got no history