FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
msn:[email protected] bárki felvehet
itt a gepigeny hozza
msn:[email protected] bárki felvehet
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az EA adatai szerint a PC-s felhasználók nagy része egy, az Ignite Engine-hez gyenge konfigurációval rendelkezik, s noha valóban vannak olyan játékosok, akiknek a masinája elbírná a terhelést, õk kevesen vannak ahhoz, hogy az EA rájuk is gondoljon -- legalábbis egyelõre."
PC GURU 2013. június. 18-ai hír. Már lassan egy éve tudjuk,hogy izmos gép kell hozzá.
Nem értem mi ebben a meglepetés...
Valamint valaki tud olyan bajnokságot ahol eredeti csapattal játszanak? pl végig futnak egy premier leuge vagy bundesliga szezont. Biztosan izgalmas lenne még egy sereghajtó csapattal is 😊
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Origin: ProXim86 (FIFA15)
Csak egy idei átigazolási patch-et szeretnék.Van valami kis egyszerû megoldás erre?
Origin: ProXim86 (FIFA15)
nem reagál félóráig az emberváltásra, stb-stb 😊
- online lehessen állítani napidõszakot/idõjárást
- a fifa creature mondjuk ne csak az aktuális verziót támogassa h kb 8 hónaponta kötelezzék az embert a legújabb megvásárlásra
- ha izomból lõsz és blokkolják akk ESSEN MÁR össze az a védõ bazdmeg ne FUSSON TOVÁBB A LABDÁVAL MINTHA LEVETTE VOLNA
- az ellenfél támadói mindig gyorsabbak mint a védõk ez valami bug megfigyeltem mind1 kivel vagyok mindig gyorsabbak... 😊)
- a bíró álljon le, LEGYEN MÁR ÉLETSZERÛ B+!!!!!!! mi a f@szt csinál h engedi tovább elõnyszabállyal, aztán megáll a játék pl bedobással és dobálja a sárgalapot VICC kb
ÜLJ LE EA, EGYES !!!!!!!!!
megvettem eddig az online része miatt mindig az aktuálist de már a tököm tele van az egésszel, kalap szart nemér ez a játék..
world cup meg minden .. KALAP SZAR!!!!!!!!!!!!!!!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Hiába töltök be korábbi mentést, a hiba pontosan ugyanakkor következik be. Szomorú...
mondjuk én a 14-et nem toltam
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hogy lehet a FIFA 14-be kiegészítõket rakni?
Fifa 14 Menedzser mód. Elhatároztam hogy összevásárolok mindenféle, nagyon fiatal, nagyon tehetséges játékost az általam irányított csapatba. Aztán 4-5 szezon elteltével lesz egy baromi erõs csapatom.
Néztem neten hogy kinek mi a potenciálja, mennyire tudnak felfejlõdni.
Csakhogy, már több mint 1 szezon eltelt, mégis akad oylan elvileg nagy tehetség (pl Bruma) aki egy szintet se ugrott még, ugyan úgy 75 mint a játék elején. Van aki szépen fejlõdött, és már +5-6-ot emelkedett.
Szeritnetek ennek mi az oka?
PS3 Slim 250 PC
.:SOLIDUS:.
Az XBOX 360 FIFA 14 irányítására volna szükségem. Vagyis inkább a cselek végrehajtása érdekelne.
Hogy értsétek a kérdést: Ha úgy játsszátok a meccset, - olyan nézetben - ahogy a Tv is közvetíti, akkor melyik a hátra irány? Jobbra vagy balra?
A cseleket ugyanúgy kell megcsinálni, ahogy a játékban le van írva?
Elõre is köszi. Imi <#conf>#conf> <#conf>#conf> <#wave>#wave>
Nem szeretnék tolakodó lenni, de szerintem jó 'buli' lesz.
Benne lennél egy PS3-mas FIFA 14 bajnokságban? Ugyan azok a szabályok, mint a rendes fociban, döntetlen 1 pont, gyõzelem 3. A párharcok véletlenszerûen lesznek kisorsolva, és amikor megvan a 2 játékos, akkor közös megegyezéssel egyeztetnek idõpontot péntektõl vasárnapig bármelyik nap. Az elmaradt mérkõzések pótlására is van lehetõség.
Valamint ligán kívüli kieséses kupameccseket is rendezünk hétköznap.
Csapatkérdés: közös megegyezés, de azonos csillagú csapatok.
Jelenleg körülbelül 20 fõ van.
Két osztály lesz, az elsõ osztály 16 fõs, a második osztály legalább 7 fõs (már csak a második osztályban van hely.)
Aki megnyeri a kupát, az garantálja a feljutását, vagy megússza a kiesését.
Bármely kérdés, jelentkezés, vagy hasonló: [email protected]
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"