FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaziJoe
Azt meg tudjátok mondani, hogykell azt csinálni, hogy az emberek a másik valagában legyenek egész meccs alatt Fifa14 ben?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Breki33
Breki33
webibebi
egy kicsit csak 😄

msn:[email protected] bárki felvehet

gyenge a gépigény 😄
webibebi
http://www.gamestar.hu/fifa-15-gepigeny-ea-sports-ignite-engine.html

itt a gepigeny hozza

msn:[email protected] bárki felvehet

Nah végre valami életképes fifát kaphatunk gépigény sehol sincs még ígyse szóval város.
Adam Jonas
Nagyszerû, a februárban vásárolt gépembe akkor cserélhetem le a VGA-t egy jóval izmosabbra, ha játszani akarok ezzel. Congrat EA, you are the best!

DaemoonHunter
Eddig legalább 3 cikket olvastam amiben azt írták hogy a régi motorral jön. Most akkor mégiscsak ignite?

Lacee86
Kipróbáltam. Azt ne mondd nekem, h ennek a játéknak indokolt egy ilyen gépigény...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

mooo
"A FIFA 14 PC-n azért nem kapja meg az új Ignite Engine-t, mert a felhasználók többségének nincs elég erõs PC-je.
Az EA adatai szerint a PC-s felhasználók nagy része egy, az Ignite Engine-hez gyenge konfigurációval rendelkezik, s noha valóban vannak olyan játékosok, akiknek a masinája elbírná a terhelést, õk kevesen vannak ahhoz, hogy az EA rájuk is gondoljon -- legalábbis egyelõre."

PC GURU 2013. június. 18-ai hír. Már lassan egy éve tudjuk,hogy izmos gép kell hozzá.
Nem értem mi ebben a meglepetés...
jó, akkor próbáld ki a Watch Dogsot és gyere vissza.

Lacee86
Reális?? Ilyen gépigénye a Battlefield 4-nek nincs, meg állítom a GTA V-nek sem lesz, ha kijön PC-re...

HRC Dodi
Ha végre azt adják ki, amit ígértek, akkor végül is reális, de mint tudjuk, ez az EA...

Lacee86
Kicsit elkésett április 1-ji tréfa! 😄

Gatti
Sziasztok! Ha valakinek van kedve a fifa14 el játszani az felvehet origin 😊 (GattiF1)

Valamint valaki tud olyan bajnokságot ahol eredeti csapattal játszanak? pl végig futnak egy premier leuge vagy bundesliga szezont. Biztosan izgalmas lenne még egy sereghajtó csapattal is 😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Azon van de sajna nem jó.PES megy fullon stabil 60fps de Fifa akad.Kár,hogy nem fordítva van😄
UoNokedli
Nekem az segített hogy korlátranra van téve az fps... 30-on szaggatott 60-on szintén... De korlátlanon simán megy, semmi akadás.

Origin: ProXim86 (FIFA15)

+ha valami tippet kapnék arra,hogy mit tegyek az akadozás/fps drop ellen azt is megköszönném!
Üdv.
Csak egy idei átigazolási patch-et szeretnék.Van valami kis egyszerû megoldás erre?
UoNokedli
Ha van még olyan elvetemûlelt aki játszik vele (neten), az vegyen fel origin-en. proxim86

Origin: ProXim86 (FIFA15)

dragon11
nem is említem h összeesik 2 játékosom EGYMÁSBAN, akk a bíróba beakad...
nem reagál félóráig az emberváltásra, stb-stb 😊

mooo
Ez lemaradt: "- a bíró álljon le, LEGYEN MÁR ÉLETSZERÛ B+!!!!!!! mi a f@szt csinál h engedi tovább elõnyszabállyal, aztán megáll a játék pl bedobással és dobálja a sárgalapot VICC kb"
mooo
Hát pedig ez a valóságban is így megy.
mooo
Amióta megjelent a játék,azóta kifagy a naptárnál.
dragon11
szánalmas, hogy az EA 100000000db játék után sem képes kiadni egy normálisabbat, mondjuk:

- online lehessen állítani napidõszakot/idõjárást
- a fifa creature mondjuk ne csak az aktuális verziót támogassa h kb 8 hónaponta kötelezzék az embert a legújabb megvásárlásra
- ha izomból lõsz és blokkolják akk ESSEN MÁR össze az a védõ bazdmeg ne FUSSON TOVÁBB A LABDÁVAL MINTHA LEVETTE VOLNA
- az ellenfél támadói mindig gyorsabbak mint a védõk ez valami bug megfigyeltem mind1 kivel vagyok mindig gyorsabbak... 😊)
- a bíró álljon le, LEGYEN MÁR ÉLETSZERÛ B+!!!!!!! mi a f@szt csinál h engedi tovább elõnyszabállyal, aztán megáll a játék pl bedobással és dobálja a sárgalapot VICC kb

ÜLJ LE EA, EGYES !!!!!!!!!

megvettem eddig az online része miatt mindig az aktuálist de már a tököm tele van az egésszel, kalap szart nemér ez a játék..

world cup meg minden .. KALAP SZAR!!!!!!!!!!!!!!!

eredeti játékkal nektek is kifagy a naptár? 😄
Jaja. Szoktam Fifázni 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Nocsak, itt is látni? Papiron igen, lehetséges.

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Akkor is kifagy.

hülyegyerek
Próbáltad már szimulálni az idõt lehet a naptár menüben dátumra ugrani. Csak egy ötlet de lehet segít.
Hali. 14-ben játékos karriernél leigazolhatnak más klubbok? Mert olvastam más oldalakon, hogy nem, nem tudják, lehet stb. Mert ha nem akkor feleslegesen pedálozok. 😄 Köszi a válaszokat elõre is.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Megõrülök a FIFA14-tõl, a karriermód egy bizonyos pontján, átigazolási idõszak kellõs közepén kidob a játék.
Hiába töltök be korábbi mentést, a hiba pontosan ugyanakkor következik be. Szomorú...

contraste
Nem mondom, néha engem is felk*r, bár ritkán is játszom..

ain't got no history

mi a baj?😄

mondjuk én a 14-et nem toltam

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ingman12
Ünnepélyesen bejelentem, hogy befejezem ezt a szánalmas hulladékot. Ezentúl kiröhögöm azt, aki szerint ez egy jó játék. Bye.

Sziasztok!
Hogy lehet a FIFA 14-be kiegészítõket rakni?
sziasztok!
Fifa 14 Menedzser mód. Elhatároztam hogy összevásárolok mindenféle, nagyon fiatal, nagyon tehetséges játékost az általam irányított csapatba. Aztán 4-5 szezon elteltével lesz egy baromi erõs csapatom.
Néztem neten hogy kinek mi a potenciálja, mennyire tudnak felfejlõdni.
Csakhogy, már több mint 1 szezon eltelt, mégis akad oylan elvileg nagy tehetség (pl Bruma) aki egy szintet se ugrott még, ugyan úgy 75 mint a játék elején. Van aki szépen fejlõdött, és már +5-6-ot emelkedett.

Szeritnetek ennek mi az oka?

PS3 Slim 250 PC

Solidus
értelemszerûen az elõre irányt a labda mozgása adja.ha balról jobbra vezeted akkor balra a hátra.a cseleket a program jól leírja,de piszkosul el kell kapni az ütemet és még akkor is csak 40% hogy bejön... de gondolom ez nehézségi szinttõl is függ.

.:SOLIDUS:.

Nekem olyan problémám lenne, hogy mikor feltelepítem a HSP14-et, akkor a menüben kifagy a játék és kilép... már többször is feltelepítettem, de nem használt semmit... Bármilyen ötletet meghallgatok! A válaszokat elõre is köszi!
Sziasztok!

Az XBOX 360 FIFA 14 irányítására volna szükségem. Vagyis inkább a cselek végrehajtása érdekelne.
Hogy értsétek a kérdést: Ha úgy játsszátok a meccset, - olyan nézetben - ahogy a Tv is közvetíti, akkor melyik a hátra irány? Jobbra vagy balra?
A cseleket ugyanúgy kell megcsinálni, ahogy a játékban le van írva?
Elõre is köszi. Imi <#conf> <#conf> <#wave>
hali. a HSP 14-et csak eredetire lehet feltenni? mert azt írják az origin mapáját kell megadni az installálásnál. köszi.
Sziasztok. PS3as alkotóközpontba lehet még csapatot szerkeszteni a fifa13hoz???
Breki33
blackfire001
PC-n ez nem indult, de az http://www.esl.eu/-n szerintem találsz neked megfelelõ PC-s bajnokságot.
contraste
PC-n nem lehet jelentkezni?

ain't got no history

blackfire001

Nem szeretnék tolakodó lenni, de szerintem jó 'buli' lesz.
Benne lennél egy PS3-mas FIFA 14 bajnokságban? Ugyan azok a szabályok, mint a rendes fociban, döntetlen 1 pont, gyõzelem 3. A párharcok véletlenszerûen lesznek kisorsolva, és amikor megvan a 2 játékos, akkor közös megegyezéssel egyeztetnek idõpontot péntektõl vasárnapig bármelyik nap. Az elmaradt mérkõzések pótlására is van lehetõség.
Valamint ligán kívüli kieséses kupameccseket is rendezünk hétköznap.
Csapatkérdés: közös megegyezés, de azonos csillagú csapatok.

Jelenleg körülbelül 20 fõ van.
Két osztály lesz, az elsõ osztály 16 fõs, a második osztály legalább 7 fõs (már csak a második osztályban van hely.)

Aki megnyeri a kupát, az garantálja a feljutását, vagy megússza a kiesését.

Bármely kérdés, jelentkezés, vagy hasonló: [email protected]
penge96
Mi a jó istent kell csinálni, ha ez a f*s Origin miután feltelepítette a játékot visszalép 20%-ra és ott meg is áll??? Olvastam, hogy a registryben csesz el valamit, de nekem még a registrybe sincs EA SPORTS mappám. Komolyan mondom, hihetetlen hogy újratelepíteném a játékot (lényegtelen az oka), és már 5 órája szarozok vele. Mi a francot kell csinálni?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

"Puta Barça Puta Cataluña" 😄DD