FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ain't got no history
Konzolon kb 2x annyian játszanak + ott nem tudnak kilépni a meccsekből, vagy igen de az a teljes konzol kikapcsolásával jár 😊
Az ellenfeleim folyamatosan elveszik tőlem a labdát. 😊 Háttal állok neki...de ő 80%-ban vagy megelőz, vagy nem tudom átvenni, mert arréblök..és nem képesek a játékosaim átvenni a labdát. Minden fejest elveszítek. Minden passzom ellenfélhez megy...ők meg 100 méterről pontosan indítanak.
Valamit rosszul csinálok 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ahogy pörög a piac,illetve mivel már sok helyen kezdik féláron akciózni biztos vagyok benne hogy sokan tolják még (pc-hez képest).
Utoljára szerkesztette: mooo, 2014.09.03. 15:26:51
Mondjuk én biztos fogok váltani Fifa 15-re(PES kizárva mivel csak novemberben jön addig meg biztos nem várok).
Origins acc.-od van amúgy?Lehet az kell és Ultimate team-el nem hiszem,hogy összerak normál csapatokkal
Nem tudom mi volt ma.4D-4V-1GY most be is fejezem mára nagyon sz@r voltam😄D
Online szezonban hogy v.hol kell beállítani ne legyen 2 ugyanolyan csapat egymás ellen?Az előbb sikerült összekerülnöm ugyanazzal
Utoljára szerkesztette: mooo, 2014.09.01. 16:26:29
Hogy lehet orvosolni ezt a hibát?
Más: normálisan működő magyar bajnokság patch van 14-hez?
ain't got no history
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
142GY/36D/93V Inkább megőrzöm ezt a még pozitív statisztikát. Szó szerint szégyellem magam, hogy visszazuhantam a negyedosztályba...
Na meg azt vettem észre, hogy sokszor a hirtelen reakció idő nem mindig jó és néha túlzónak érzem. A gyengébb játékosok sokszor úgy gyorsulnak fel, mint egy megrakott teherautó egy emelkedőn. És mikor közelbe ott pattog a labda egyszerűen képtelen jól rástartolni és a messzebb lévő ellenfél lazán elviszi. Amikor már begyorsult egy játékos akkor tud szaladni.
Origin: ProXim86 (FIFA15)
A hátrány ilyenkor, hogy nagyon pörögnek így sokkal gyorsabban fáradnak is, ezért inkább véghajrába érdemes, mikor meg kell nyomni a meccset. Illetve az ellenfél könnyebben tud kontrázni, mert kinyílsz. De hát kockázat nélkül nincs győzelem.
"Ellentámadás" taktikát használd akkor, ha az ellenfél van hátrányba és védekezésből vezetsz majd kontrákat.
Első meccs, gyorsan voltak a játékosaim, sima 2-1...
Második meccs, a játékosaim megint, mint a csigák. Mondom kipróbálom már ezt a gyorstaktikás dolgot...felnyomtam ultraoffenzívra, onnantól kezdve, mintha ember feletti erőre kaptak volna a játékosaim; 2-0-s hátrányból sima 4-2-re nyertem. Hoppá.
De....azért az a para a számomra, hogy nekem nem ekkora hátrány szokott lenni, hanem ettől jóval nagyobb. És pl. ilyenkor már nem tudom, hogy mit tudnék csinálni azon kívül, hogy nyomom a padon az LT-t (futás), meg húzom a megfelelő irányba a jobb oldali analóg kart (elvileg ekkor kicsit rá tud még gyorsítani), és még sokszor így is kilométeres hátrányom lesz labda nélkül a labdát vezetőhöz képest.
A másik, amivel nem tudok mit kezdeni, az az eső....ott én nem tudom, hogy miket csinálnak, de egyszerűen azon játékosaim is gyök kettővel mennek, akik egyébként még viszonylag gyorsak lennének, az ellenfél meg kb. ugyanolyan gyors marad.
Legemlékezetesebb a sok közül...
Mennyit fizet ez a csodálatos spanyol liga az EA-nek, hogy a játékosai szupergyorsak legyenek?! Nem hiszem el, hogy Jordi Alba-t, amikor labdával keresztül fut a térfelemen, se csatárral, se középpályással, se pedig védővel nem értem utol!!!!! Azon már meg se lepődök, hogy Messi, Neymar, Ronaldo, Bale meg godmode-ba vannak téve. Leszerelem őket, szabálytalan, utolérni képtelenség, lökdösődni megint nem lehet, mert elesnek és egyből szabadrúgás....
Vagy mindenki ezeket a nyamvadék gyorstaktikákat nyomogatja orrba-szájba? Mert akkor ez már nem foci, hanem eszetlen gombnyomkodás, amihez csak gratulálni tudok megint, és akkor inkább megveszem a Street Fighter-t vagy Mortal Kombat-ot....
Egy biztos győzelmet ígérő meccsen azért kapok ki, mert az EA Sports nyomorék írni egy rendes netkódot, és persze, hogy amikor a kapum előtt van a nyomorék ellenfelem, akkor laggol be. Következő meccsen kapok egy értelmetlen piros lapot, ugyanilyen szabálytalanságért az ellenfél meg sárga lapot (WTF???????), a harmadik meccsen meg a kapus szabálytalankodik, labdával a kezébe a 16-oson belül úgy, hogy a közelébe nincs senki, és még az 5 másodperc sem telt...szabadrúgás, majd szöglet az ellenfélnek, kipattanó, persze, hogy gól.
Szóval gratulálok EA, egy nagy hulladék ez a játék is!
A lökés is hasznos lehet ilyenkor vagy szebben mondva kontakt, attól függően, hogy már átlépjük -e vele a szabálytalanság határát vagy nem.
Illetve a Robbennel való jobbszélről megállós, középre futós, hosszúba lövős (ahogy igazából) taktika is gyakran bejön, csak módjával kell használni.
Utoljára szerkesztette: gszp, 2014.08.12. 20:32:06
Megmondom őszintén, emberfogással, csúszkák állításával soha nem foglalkoztam, de azt hiszem itt az ideje elkezdeni. Manapság már a gyorstaktikákat sem használom. Azt hiszem, kap még egy utolsó sanszot a játék a 15 előtt.
Utoljára szerkesztette: wednes, 2014.08.12. 08:15:23
Aztán játék közben vannak a gyors taktikák, ami kontrolleren a D-pad, föl-le és beugrik a csapatnyomás (van ott még KH felfutás, lestaktika stb). Ezek csak pillanatnyi szituációk, rövid ideig tartanak. A csapatnyomás addig míg az ellenfélnél a labda. Minden egyes labdavesztésnél lehet újra benyomni.
Ha benyomtad ilyenkor 1 játékos (talán 2) próbálja fogni a labdás támadót. Ilyenkor még hívhatsz +1 társat, aztán te magad is elállhatod az utat (vagy máshova állsz, másik ellenfelet fogsz, passzsávot zársz le) Ezt lehet látni a #35903-as képen is (falat húzol fel). Ez arra jó, hogy nem tud egyszerűen átmenni. Ez a védekezés kulcsa, nem pedig a direktben szerelés. A szerelés egy kedvező lehetőség kivárása. Jól kell időzíteni, mert ha nem sikerül azzal a játékosodon már átjutottak. A sprint gombot meg tényleg ne nyomd, csak ha kergeted, vagy lepattant a labda és rá kell startolni. Támadásnál se mindig szerencsés állandóan sprintet nyomni, mert akkor a legkönnyebb labdát is veszíteni. Azt is néha adagolni kell, megnyomom elengedem stb. A védekezés elől csak zavarásról szóljon illetve az utat próbálod elállni.
Olyan védővel próbálj szerelni aki mögött még állnak saját játékosok. Ha már nincs, inkább csak lezárás.
Itt meg sem kísérlem letámadni az ellenfelet, hanem inkább visszazárok. És hívok segítséget.