FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt ha nem váltok villámgyorsan a megfelelő játékosra és rohanok a szélre, ott bambult volna a többivel egy csokorban. És már kész is a baj.
Képeket nem sikerül egy hsz-be gyűjteni, mert valamiért elsötétül és lefagy a böngésző.
Itt se lépek ki a támadóra hagyom, hogy ő próbálkozzon. Illetve csak arra figyelek, hogy ne tudjon passzolni. Sokszor csak körbe kell venni. Jah igen, használjuk a csapatnyomás taktikát. Ilyenkor alapból rákoncentrálnak a labdát cipelőre, nekünk meg csak körülöttük kell jól helyezkednünk.
Itt se lépek ki a támadóra hagyom, hogy ő próbálkozzon. Illetve csak arra figyelek, hogy ne tudjon passzolni. Sokszor csak körbe kell venni. Jah igen, használjuk a csapatnyomás taktikát. Ilyenkor alapból rákoncentrálnak a labdát cipelőre, nekünk meg csak körülöttük kell jól helyezkednünk.
Lehet nálad nem ez okozza a problémát, mert akkor nem kezdő játékos vagy. De azért leírom.
Nem mindegy, hogy az általunk irányított 1+1 fővel, hogyan mozgunk mert kihatással van a többiek helyezkedésére. Nem megfelelően kilépő védő, egy helyre tömörülés nagy galibát tud okozni (taktikus védekezést használok).
Sokszor a játékosaink ALAPBÓL rosszul helyezkednek, itt a játékmenetet maga ez a szituáció adja. Nekünk folyamatosan pásztázni és nem csak a labdát cipelő játékosra figyelni, aztán villámgyorsan felismerni a hiányosságokat, és a megfelelő helyre mozgatni az embereket, hogy lezárják a réseket, területet védjenek zavarjanak. A szerelés mellékes szempont. A játékos hívásánál is figyelni kell, mert sokszor nem a megfelelő ember lépne ki az ellenfélre, hanem egy hátsó védő és hatalmas lukat csinál hátul. A zavaró emberrel zavarjunk mi meg a passzsávokat próbáljuk zárni, hogy csak hátrafelé tudjon játszani. Vagy esetleg megpróbálja magát átcselezni, de az elég ritkán sikerül, hiszen belép a közelbe lévő védő, ha a társát befűzik. Nem a közvetlen szerelés a lényeg, azt csak akkor ha sikerülhet, illetve fedezve van az emberünk. Mert ha nem sikerül, már verve is van.
Rések lezárása:
Nem mindegy, hogy az általunk irányított 1+1 fővel, hogyan mozgunk mert kihatással van a többiek helyezkedésére. Nem megfelelően kilépő védő, egy helyre tömörülés nagy galibát tud okozni (taktikus védekezést használok).
Sokszor a játékosaink ALAPBÓL rosszul helyezkednek, itt a játékmenetet maga ez a szituáció adja. Nekünk folyamatosan pásztázni és nem csak a labdát cipelő játékosra figyelni, aztán villámgyorsan felismerni a hiányosságokat, és a megfelelő helyre mozgatni az embereket, hogy lezárják a réseket, területet védjenek zavarjanak. A szerelés mellékes szempont. A játékos hívásánál is figyelni kell, mert sokszor nem a megfelelő ember lépne ki az ellenfélre, hanem egy hátsó védő és hatalmas lukat csinál hátul. A zavaró emberrel zavarjunk mi meg a passzsávokat próbáljuk zárni, hogy csak hátrafelé tudjon játszani. Vagy esetleg megpróbálja magát átcselezni, de az elég ritkán sikerül, hiszen belép a közelbe lévő védő, ha a társát befűzik. Nem a közvetlen szerelés a lényeg, azt csak akkor ha sikerülhet, illetve fedezve van az emberünk. Mert ha nem sikerül, már verve is van.
Rések lezárása:
Köszkösz, próbálgatom ezeket ezerrel, tegnap már egész jól ment. Ugyanakkor rájöttem még arra is, hogy talán lehet azzal van a gond, hogy az ilyen Real - Barca - PSG - ManCity - stb. nagy klubok tele vannak speciális képességgel rendelkező játékossal, pl. mesterlövész, légi veszély, stb. Tegnap a Bayern-nel toltam Real-os csapatok ellen, valahogy fényévekkel könnyebbnek tűnt pl. védekezni is.
Akkor már én is kérdeznék. Az miért van, hogy akárkivel játszok (online/haverral egy gépen), az ő csapata úgymond teszi a dolgát, tehát letámad, magától is mozognak az emberek, helyezkednek, viszont az én játékosaim meg körülbelül kóvályognak a pályán? Védekezésem így úgyszólván katasztrófa, mentségemre legyen szólva, hogy így is jó párszor megjártam az első osztályt, tehát azért nem vagyok olyan elveszett, csak idegesít, amikor olyannal kerülök szembe, aki semmivel sem jobb nálam, csak a játékosai "megoldják" a dolgokat. FIFA 13-ról van szó, de ez végül is végigkíséri az egész fifás pályafutásomat.
Előre is köszi a válaszokat.
Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Fifa 14 menedzser módban egy meglévő mentésbe akarok saját magam által készített játékost betenni. Hogyan lehet, vagy lehet egyáltalán??<#nemtudom>#nemtudom>
Segítséget kérnék. Fifa 14 menedzser módban egy meglévő mentésbe akarok saját magam által készített játékost betenni. Hogyan lehet, vagy lehet egyáltalán??<#nemtudom>#nemtudom>
Off: Az ilyen "divatdrukkereket" helyes taktikával, helyzetek kihasználásával, sokpasszos (lapos,gyors) játtékkal simán le lehet focizni! Eröltetni kell a szélen, onnan beadni vagy gyors passzokkal középen ezt a "divatdrukker" ellenfél játékától függően kell választani. (Szabadrúgást meg begyakorolni hogy 16-30m-ig belődd!) Taktikus védekezésen játszva, rángatás/lökés... Tudni kell védekezni ennyi a titka.
On.
On.
Origin: ProXim86 (FIFA15)
Próbáltam már azt is, pl. Ajax-ot kiválasztottam, de akkor meg nem talál ellenfelet. Elég kakán van ez így megoldva...
Mert mindenki velük játszik.
Viccet félretéve, én csak 13-ról tudok nyilatkozni, ott is ez van. Mérgemben kiválasztottam a 4,5 csillagos Kolumbiát, meg is oldódott a problémám. Akkor viszont meg olyanokat dobott, akik pl. Dortmund/Arsenal menők, úgyhogy az sem volt jobb megoldás. Próbáld ki te is, bár azt hiszem a Dortmund is 4,5 csillag. Keress akkor 4 csillagos csapatot, hátha az bejön. Mást sajnos nem tudsz csinálni. 😞
Viccet félretéve, én csak 13-ról tudok nyilatkozni, ott is ez van. Mérgemben kiválasztottam a 4,5 csillagos Kolumbiát, meg is oldódott a problémám. Akkor viszont meg olyanokat dobott, akik pl. Dortmund/Arsenal menők, úgyhogy az sem volt jobb megoldás. Próbáld ki te is, bár azt hiszem a Dortmund is 4,5 csillag. Keress akkor 4 csillagos csapatot, hátha az bejön. Mást sajnos nem tudsz csinálni. 😞
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy ez a foshalmaz FIFA 14 (már bocs, de kicsit már elegem lenni belőle) multiplayerben miért mindig Real Madrid meg FC Barcelona-t használó divatdrukkerekkel rak össze? Kicsit kezd elegem lenni, hogy mindig amiatt kapok ki, hogy tőlem sokkal gyengébb játékosok ezzel a két csapattal játszanak ellenem....és igazából tök mind1, hogy Arsenal-al, Dortmunddal vagy mivel vagyok, mindig ezt a két csapatot használókat "sorsolja ki" ez a szar...
Valaki nem tudja, hogy ez a foshalmaz FIFA 14 (már bocs, de kicsit már elegem lenni belőle) multiplayerben miért mindig Real Madrid meg FC Barcelona-t használó divatdrukkerekkel rak össze? Kicsit kezd elegem lenni, hogy mindig amiatt kapok ki, hogy tőlem sokkal gyengébb játékosok ezzel a két csapattal játszanak ellenem....és igazából tök mind1, hogy Arsenal-al, Dortmunddal vagy mivel vagyok, mindig ezt a két csapatot használókat "sorsolja ki" ez a szar...
Sziasztok! Tippet ill. segítséget szeretnék kérni. Fifa 11-el játszom pc-n xbox gamepad-al. Cseleket miképp lehet a legegyszerűbben elsajátítani? A menüben 1vs1 ellen még csak csak sikerülnek de játék közben nem igen. Hozzátartozik, hogy valahogy még nem áll kézre nekem a dolog. Neten kerestem videókat de sokkal előrébb nem kerültem velük. Előre is köszönöm!
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Meg jó lenne ha végre a fiókcsapatok nem jutnának fel az első osztályba...
http://goo.gl/gd6Zi5
remélem kijavítják végre a menedzser módban azt, hogy 1 hét alatt max 2 meccset játszhasson a csapat minimum 2-3 nap pihenővel. Na meg egymás után ne legyen már betéve két meccs, mondjuk egy bajnoki meg egy kupa meccs...
Valakit válasszatok meg HG-nek szerintem én már nem is fifáztam vagy 2 éve😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sziasztok tudnátok abban segíteni, hogy a Cm 14 szerkesztõvel újmezeket raktam be a fifa 14 játékba! De 2 címer van a mezen a régi és az új!! 😞 Hogyan tudom a régi címert eltüntetni a mezrõl??? Elõre is köszönöm!!!
Üdv, ps3 on elõkaptam megint, frissítettem a kereteket meg is van viszont a csukákat ea sports-os alapértelmezettre tette. mi a gond? vagy vmi gebaszos a frissités?
eredeti? akkor tedd újra
Nem tudjatok miert dob ki a fifa 14 mindig mikor elinditom a merkozest?
A menuben teljesen megy barmit csinalhatok csak mikor elinditanam a mecset akkor kidob...
A menuben teljesen megy barmit csinalhatok csak mikor elinditanam a mecset akkor kidob...
Köszi!
Valakinek megvan a Fifa 14-hez az FHL-BH editor? Esetleg privátban el tudja küldeni?
Fifa 2002 ben már volt sározódás, és most megint lesz 😄 Szuper újítás. Ja meg hogy mostantól lobog a séró hát fantasztikus. Jövõre már a fülcimpák is lötyögni fognak.
Dinamikus idõjárás majd jövõre, nem lehet mindent ellõni úgy nem jönne bevétel. Sõt elõször csak a nappal lesz dinamikus utána az esti meccsek is.
Dinamikus idõjárás majd jövõre, nem lehet mindent ellõni úgy nem jönne bevétel. Sõt elõször csak a nappal lesz dinamikus utána az esti meccsek is.
Mint ha nem lenne min. 10 játékos, akit rá lehetne még tenni...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Hát most se lesz dobozos játék belõle az biztos.Jó Messi meg minden,nincs vele gondom de azért õt bámuljam nap mint nap a polcon,kösz nem:Ð
évrõl évre ugyanaz a fantáziadús borító😄
Cover(PC)

Én megelégednék egy normális kezelõfelülettel, órával, bíróval, és egy intelligensebb mesterséges intelligenciával. Utóbbi esetében igazából már az is haladás lenne ha nem lenne direkt hülye.
mikor lesz már dinamikus idõjárás?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
hatalmas újítások, kár hogy ezek a fizikai szimulációk kb. 10 évvel ezelõtt is lehetségesek lettek volna <#csodalk>#csodalk>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
FIFA 2014 ONLINE-TV LIVE ; feugró ablakon egyszerre 4 TV (2+2) : STARTLAP - DR
(alsó kettõ yibix-es, ami következõ böngészõkön megy : opera, firefox, safari)
(ugyanis tegnap óta két meccset adnak egyszerre párhuzamosan egy idõben)
(alsó kettõ yibix-es, ami következõ böngészõkön megy : opera, firefox, safari)
(ugyanis tegnap óta két meccset adnak egyszerre párhuzamosan egy idõben)
köszi!
elég
sziasztok
az lenne a kérdésem,h creation centerben lehet játékosokat csinálni, viszont azt nem tudom, hogy hogy lehet nekik berakni profilképet, h a játékban ne egy üres fekete fejet jelenítsen meg.
Ha vki véletlenül tudna ebben segíteni akk elõre is köszönöm..
az lenne a kérdésem,h creation centerben lehet játékosokat csinálni, viszont azt nem tudom, hogy hogy lehet nekik berakni profilképet, h a játékban ne egy üres fekete fejet jelenítsen meg.
Ha vki véletlenül tudna ebben segíteni akk elõre is köszönöm..
Sziasztok! Láttam a fifa 15 gépigényét. bõvíteni kell majd a gépem. ez elég lesz hozzá?
Sapphire R7 250X 1GB DDR5 11229-00-20G videokártya
8gb ddr3-as ram
AMD Phenom II X4 965 3,4GHz proci
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA770T-UD3 (Socket M2)
köszi
Sapphire R7 250X 1GB DDR5 11229-00-20G videokártya
8gb ddr3-as ram
AMD Phenom II X4 965 3,4GHz proci
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA770T-UD3 (Socket M2)
köszi
Sziasztok,
Elõvettem újra a FIFA-t és szeretnék a VB csapatokkal játszani, valaki letudja írni hogy tudok a hivatalos csapatokkal játszani PC-n? Köszönöm!
Elõvettem újra a FIFA-t és szeretnék a VB csapatokkal játszani, valaki letudja írni hogy tudok a hivatalos csapatokkal játszani PC-n? Köszönöm!
FIFA 2014 LIVE ONLINE TV :
STARTLAP - DR ; OnlineTV - DR (ORF1)
Mai napra van már magyar stream is ( MTV1 )
Jön a Labdarúgó VB 2014 , nézheted online is élõben a közvetítéseket.
FIFA 2014 Live online TV : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon . Külföldrõl is.