FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
FIFA 15 Demo Time expander

put the downloaded file into you FIFA 15 Demo folder and play...soon the patch for keyboard
elite
A 14-ben már nem lesz több keretfrissítés.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Sziasztok! Fifa14-ben nem frissíti az aktuális keretet az utóbbi pár napban és csak az alap kerettel tudok játszani. Próbáltam manuálisan is letölteni a legfrissebb igazolásokat, de semmi változás. Valami megoldás esetleg. Előre is köszönöm.
elite
Pontosan így!

BaziJoe
Nem optimalizáltak semmit mert ehez nem kellett. Egy átlagos mostani PC ezt símán el kell hogy vigye! Csak hát ugye tavaly nem lehetett kiadni mert akkor nem adnak el elég ujj generációs konzolt! És ezért azt kellett mondani, hogy sajnos a Pc ehez kevés!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

contraste
PC-n.. igen valoban elegge szar volt a 14. Es azzal, hogy ez most PC-n is nextgen teljesen lehetetlenne valok billentyuzettel nyomulni?😊 en meg az oskorban elek tudom..

ain't got no history

Sziasztok! 14-el játszom Ultimate-ben. 1,5 napja olyan problémám van, h a meccsekért nem ad coint. Ez valami bug? A győzelmekért a pontokat hozzáírja a coint nem ad, se a meccsekért se a feljutásért. Valamit rosszul csinálok? Lassan nem marad ember a csapatban, mert nem tudok szerződéseket venni.
elite
Az attól függ milyen verzióval játszottál eddig. Ha PC-n, az még nem volt nextgen (véleményem szerint a legszarabb verzió volt), ahhoz képest sokkal jobb ez. PS4en már közel ilyen volt a 14 is, de ahhoz képest is van sok apró változás, csiszolás.

contraste
Zsir!

Tudtok par infot mondani jatszhatosagrol? Marmint a 14 hez kepest mas pl:

Vedekezes/szereles
Iranyvaltas
labda atvetel/reakcioido

Ilyesmi javult valamit?

Koszi!

ain't got no history

bakkerman
megkapta tényleg a nextgent a PC-s verzió is,de ezek szerint szépen tudták optimalizálni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

contraste
Nah az johir. Amugy eddig minden fifa demo kicsit "lowproflie" volt a full gamehez kepest, szoval elegge bugos, meg grafikailag sem olyan mindig, szoval lehet, h lesz ez meg jobb is. remeljuk.

ain't got no history

Srácok az miért van hogy fullhd felbontást állítok be a játéknak mindent maxra húzok, mégis mikor elindul a monitorom csak 1280*800 as felbontást ír, és játék közben a közeli képeken a játékosok nem letisztultak hanem recések kockásak...

I5 4570
280X 3GB
8GB RAM

PS3 Slim 250 PC

elite
Nekem jól fut fullHD max grafika mellett 2xAA.
Q6600@3GHz
4Giga ram
Geforce GTX660OC (2 G😎
Egyedül kapuskirúgásnál látok kicsi rángatást miközben jobbra balra pásztázok a kamerával...

contraste
14 siman ment. A "nextgen" motor miatt gondoltam, h lesz kulonbseg vagy ez csak kamu volt, h megkapja a konzolok motorjat?

ain't got no history

bakkerman
mert az intro valami olyan fájl,amit a wmp nyit meg,és ha nincs fennt akkor kidob a játék az intro előtt,ezt olvastam 😄 szerintem simán menni fog a prociddal,ha a 14 ment zökkenőmentesen. Én a 14hez képest FPS számban nem vettem észre különbséget

contraste
Szep... h mi a pina koze van a media playernek a gamehez.. de mind1 is😄

En meg nem szedtem le, van, aki probalta quad core Q6600 szintu procival? Sztetek fog futni? Elvileg az a minimum. A VGA eleg lesz az tuti.

Ha nem, company laptopra kell ratennem😄

ain't got no history

bakkerman
közben megoldódott a probléma,újra kellett telepíteni a windows media playert,vagy akinek nem volt annak felraknia,és akkor megszűnt a kilépés 😊 x4 965,hd7770,8 gb rammal gyönyörűen fut. Maga a játékról annyit,hogy 3 meccset letoltam,és nagyon jó,érezni hogy másabb kezelésre mint a 14,és jó irányba mozdultak el 😊

botyika
hát, fifa 12-vel nagyon könnyű gólt rúgni. kisgyerek ismerősöm csak azzal hajlandó játszani, hiába az újak. beállitok neki egy erős csapatot, ellenfélnek meg egy gyengét, és 90%-ban izgalmas mérkőzésekben leveri őket.
Sziasztok!

Tanácsot kérnék!!!! 6 éves keresztfiammal játszanék egy kis focit, van a FIFA-ban olyan opció ami kicsit leegyszerűríti a játékot, "arcade"-bb lesz?! Ha nincs akkor tudtok olyan foci játékot amivel kisebb gyerek is tud játszani?!

Nagyon köszi a tanácsokat előre is!!!
Gabor77
Gyengébb gépen (Athlon x4, 650Ti, 5gb ddr3) maxon fut 60 fpssel...
Valószínűleg javítani fogják ezeket a hibákat. Próbáltad "letölteni" a demot origin használata nélkül?

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

bakkerman
nekem se megy,továbbra is exe hibát észlelt,pedig próbálgattam már mindent amit írtak különböző fórumokon. Hát én így nem vágok bele a kalandba,látatlanba nem veszem meg,muszáj kipróbálni legalább a demót...bár azt írják jól van optimalizálva,ez megnyugtató

rooney8
Na ugy nez ki a gepem keves hozza. Letoltottem valami directx-es okossagot, amivel vegul sikerult elonditani (mert elvileg nem directx 11-es a kartyam), de mar a menuben meghal, el se tudom inditani a jatekot. Mondhuj sejtettem, hogy nem fog menni, de egy probat megert.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Totti5
Nagyon jók a részletek, pl leanimálva a mezhuzogatás is!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

rvn
A fifa 14 megy normálisan, egyszerüen olyan, mintha a szöveg és a jelentése nem egyezne, hiába cserélgetem a gombokat. Mint egy sorsolás, hogy éppen mihez van kedve😊

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Gabor77
Pedig a FIFA PS2-es kontrollert is felismeri átalakítóval...win8.1-ed van? Más játékokkal működik?

rvn
Hiába állítom a lövést a 3 asra,egyessel lő, valahogy keveredik a beálítás... remélem az eredeti jobb lesz, egyébként nekem is elég recés a játék full hd be is minden maxon.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rooney8
nálam, meg ahogy látom még jó pár embernél nem okés valami. net framework problémázik valamit.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Gabor77
Pontosítsd, hogy mi a gond vele. Viszont csak ideiglenes beállítást lehet használni, a következő indításnál újra be kell állítani, mert nem ment.

Valaki tud erre megoldást? GTX 650Ti, render quality high, msaao 4*, 60 fps...de ilyen bűn ronda a játék. Driverbe qualityn van az AA.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

rvn
Nálam az irányítás beállításával mindig gond van, valaki elmagyarázná ?😄

Ha, valaki nem tudja letölteni az Originről, akkor szedje le:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
botyika
nekem is hasonló a konfigom, reccenésmentesen fut maxon 60fps limittel.
Gyors benyomások:

Toltam a játéknak egy kis stressztesztet. Háttérben kismillió program meg a fifa 13 is <#idiota> fut.

1920x1080, High grafika, AA és FPS limit nélkül HD méretű ablakban kicsit szaggat, de nem számottevő, majd még próbálgatok ezt-azt.

Magáról a játékról: egy meccs után bitang jó, a gameplay inkább finomítás, de rengeteg apró változás van, ami már most feltűnt. A grafika szép, végre nem papírmasé nézőket látunk, bár őszintén, meccs közben ki foglalkozik a nézőkkel? Igazából nem tudom, hogy idén miket ígért az EA, de úgy érzem, ezúttal kitettek magukért. Aki teheti, annak szerintem kötelező vétel teljes áron, mert ezt a játékot simán lehet játszani egy egész évig.

Konfiguráció:

ASROCK H55M PRO USB3
i5 760 2,8 GHz (4 magos)
2x4 GB Kingston HyperX (megnemmondommelyik) DDR3 1800
Radeon HD 6670 DDR5 1 GB

Utóirat: tudom, hogy késői igazolás, de akkor is fekete pont, hogy Balotelli nincs a Liverpoolban. <#szomoru1>
bakkerman
már nekemis lejött,a nyelv választó kép után kilép,exe hibát észlelt. lehet elkapkodtam azt az előrendelést

botyika
nekem nem, már a felénél jár...
bakkerman
ja...
"hálózati problémák léptek fel"

botyika
3 giga...
botyika
kintvan pc-re
demó pc-n sehol.....
Galy
az meg pár sorral lejjebb van leírva
Csacsi
A Demo-rol van szó 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Galy
A boltok 26-át mondanak. Remegünk? 😊
botyika
még nem látni az originen...
Mikor jön pontosan azt tudja valaki?

Breki33
FIFA 15 PC Demo coming tomorrow! Confirmed!

It was just confirmed by Origin at their news website.

LINK
http://www.origin.com/es-mx/news/fifa-15-demo-ignite-engine

Thanks Steve from www.operationsports.com.
zorrobomber
<#levele>

zorrobomber
Az Ultimate Team totális hulladék, de a Seasons módban(kvázi ez a sima online play) lehet azért találni ellenfelet, bár érdemes 5 csillagos teamet választani, mert a legtöbb ellenfél a Real-al, PSG-vel, vagy hasonló burzsuj csapattal van.

Én nagyon hiányolok már egy normális replay rendszert. Meccsek után tök jó highlightokat mutat, rendes kamerabeállításokkal, amikor meg próbálok feltölteni valamit, mire felér elbassza a kameraállást és semmit nem látni az egészből. Egyszerűbb, és tök jó lenne ha egy kattintással fel lehetne tölteni valami normális helyre az egész meccs highlight-jait...