FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
put the downloaded file into you FIFA 15 Demo folder and play...soon the patch for keyboard
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
ain't got no history
Tudtok par infot mondani jatszhatosagrol? Marmint a 14 hez kepest mas pl:
Vedekezes/szereles
Iranyvaltas
labda atvetel/reakcioido
Ilyesmi javult valamit?
Koszi!
ain't got no history
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ain't got no history
I5 4570
280X 3GB
8GB RAM
PS3 Slim 250 PC
Q6600@3GHz
4Giga ram
Geforce GTX660OC (2 G😎
Egyedül kapuskirúgásnál látok kicsi rángatást miközben jobbra balra pásztázok a kamerával...
ain't got no history
En meg nem szedtem le, van, aki probalta quad core Q6600 szintu procival? Sztetek fog futni? Elvileg az a minimum. A VGA eleg lesz az tuti.
Ha nem, company laptopra kell ratennem😄
ain't got no history
Tanácsot kérnék!!!! 6 éves keresztfiammal játszanék egy kis focit, van a FIFA-ban olyan opció ami kicsit leegyszerűríti a játékot, "arcade"-bb lesz?! Ha nincs akkor tudtok olyan foci játékot amivel kisebb gyerek is tud játszani?!
Nagyon köszi a tanácsokat előre is!!!
Valószínűleg javítani fogják ezeket a hibákat. Próbáltad "letölteni" a demot origin használata nélkül?
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Valaki tud erre megoldást? GTX 650Ti, render quality high, msaao 4*, 60 fps...de ilyen bűn ronda a játék. Driverbe qualityn van az AA.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Toltam a játéknak egy kis stressztesztet. Háttérben kismillió program meg a fifa 13 is <#idiota>#idiota> fut.
1920x1080, High grafika, AA és FPS limit nélkül HD méretű ablakban kicsit szaggat, de nem számottevő, majd még próbálgatok ezt-azt.
Magáról a játékról: egy meccs után bitang jó, a gameplay inkább finomítás, de rengeteg apró változás van, ami már most feltűnt. A grafika szép, végre nem papírmasé nézőket látunk, bár őszintén, meccs közben ki foglalkozik a nézőkkel? Igazából nem tudom, hogy idén miket ígért az EA, de úgy érzem, ezúttal kitettek magukért. Aki teheti, annak szerintem kötelező vétel teljes áron, mert ezt a játékot simán lehet játszani egy egész évig.
Konfiguráció:
ASROCK H55M PRO USB3
i5 760 2,8 GHz (4 magos)
2x4 GB Kingston HyperX (megnemmondommelyik) DDR3 1800
Radeon HD 6670 DDR5 1 GB
Utóirat: tudom, hogy késői igazolás, de akkor is fekete pont, hogy Balotelli nincs a Liverpoolban. <#szomoru1>#szomoru1>
"hálózati problémák léptek fel"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
It was just confirmed by Origin at their news website.
LINK
http://www.origin.com/es-mx/news/fifa-15-demo-ignite-engine
Thanks Steve from www.operationsports.com.
Én nagyon hiányolok már egy normális replay rendszert. Meccsek után tök jó highlightokat mutat, rendes kamerabeállításokkal, amikor meg próbálok feltölteni valamit, mire felér elbassza a kameraállást és semmit nem látni az egészből. Egyszerűbb, és tök jó lenne ha egy kattintással fel lehetne tölteni valami normális helyre az egész meccs highlight-jait...